Results 91 to 105 of 163
Thread: :)
-
06-01-2019, 22:28 #91
Ισως γιατι η αληθεια ειναι πολυπλευρη η μη διαθεσιμη στους ανθρωπους ελις. Ο καθενας εχει την δικη του υποκειμενικη ισως αληθεια αλλα δεν μπορουμε να την ξεχωρισουμε απο το ψεμμα. Μονο ο θεος μπορει αν υπαρχει. Δες και λιγο κβαντικη φυσικη, καλο θα σου κανει, λεει παρα πολλα ωραια πραγματα επιστημονικα αποδεδειγμενα.
- 07-01-2019, 11:57 #92
07-01-2019, 12:05 #93
βασικα εχεις παθει πλυση εγκεφαλου απο τα κινουμενα σχεδια.
αυτο εχεις παθει.
δε ζεις στην πραγματικοτητα αλλα νομιζεις οτι ο κοσμος πρεπει να ειναι οπως στα κινουμενα σχεδια.
αυτο εχεις παθει σιγουρα.
και εγω εβλεπα πολλα κινουμενα σχεδια και μεχρι μια ηλικια το ειχα και εγω αυτο..
βασικα τα κινουμενα σχεδια τα κανει η ελιτ για να μας χαζευει και να μας περναει τα μηνυματα της.
δε λεω ωραια ειναι αλλα σε βαζουν σε ονειρικο κοσμο.
κοιτα να βγεις απο αυτον τον ονειρικο κοσμο διατηρωντας την αθωοτητα σου και να στηριχθεις στα ποδια σου.
δεν εισαι χαζη απλα διαβασε βιβλια απο σοφους ανθρωπους π.χ. ρησεις της αρχαιας ελλαδας κλπ. αυτα θα σε βοηθησουν.
μη γινεις κακια οπως σου ειπα, σοφη να γινεις.Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.
07-01-2019, 13:23 #94
Πως να γινω σοφη ρε μαους εξηγησα το μυαλο μου δεν σκεφτεται φυσιολογικα, πολυπλοκα, σαν μικρο παιδακι σκεφτομαι, ολα τα απλοποιω. Δεν μπορω παραπανω, πες με χαζη, πες με τρελη, ειναι λογω της ασθενειας μπορει και των χαπιων. Δεν μπορω να εκλογικευσω μια κατασταση, να την εξηγησω με τη λογικη για να μην ποναω, και ετσι υποφερω
07-01-2019, 14:36 #95
να διαβαζεις σοφα λογια. σου ειπα διαβασε αρχαιους ελληνες, χριστιανους πατερες κλπ.
και τα παιδια στο δημοτικο διαβαζανε παλια για τους αρχαιους ελληνες και γινονταν σοφα.
μπορει να μη τα βρηκες εσυ η ιδια αλλα αμα διαβασεις σοφα λογια θα σε βοηθησουν και κατι θα σου μεινει.
Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.
07-01-2019, 14:38 #96
βασικα και το χαπι ρισπερνταλ αλλα και παραπανω το χαπι ακινετον δημιουργουν αυτα.
το ρισπερνταλ δημιουργει χαμηλο επιπεδο συνειδησης, καταστολη και το ακινετον σε χαζευει.
αμα τα κοψεις αυτοματως θα αρχισεις να επανερχεσαι.
δε ξερεις ισως σε καποιο καιρο να χρειαζεσαι μονο ενεση ή να αντικαταστησεις το ρισπερνταλ με κατι αλλο με λιγοτερη καταστολη.
για ρωτα το γιατρο.
Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.
07-01-2019, 15:08 #97
Οσο παω και τα αυξανω τα μεταβολιζει πολυ γρηγορα το συκωτι μου ειπε ο γιατρος!! Σιγουρα χαζευουν κι αυτα μου το χει πει ο γιατρος. Αλλα με το να διαβαζω κατι δεν γινομαι πιο σοφη τοσες απαντησεις εξυπνες ακομα και αν δεν συμφωνω 100% μαζι τους εχω διαβασει εδω μεσα αλλα πιο σοφη δεν γινομαι!! Ο μεσος Ελληνας εξαλλου δεν εχει διαβασει αυτα που λες αλλα ξερει να απανταει
07-01-2019, 18:29 #98
08-01-2019, 09:24 #99
Και τα δυο. Αν απαντω δεν θα τα βαζω μεσα μου να γινομαι χαλια. Αν ειμαι ευτυχισμενη θα ειμαι ευτυχισμενη. Αλλα δεν νομιζω οτι ολα τα παιδια στο δημοτικο διαβαζαν αυτα που λες.
08-01-2019, 19:25 #100
Τα ζωάκια ειναι καλα και αθώα διοτι δεν εχουν την ανθρώπινη αντίληψη και προπαντώς δεν ειναι καχύποπτα και δεν εχουν εγωισμο, ουτε αίσθημα κατωτερότητας.
Να σου δωσω ενα ωραιο παραδειγμα απο μια ταινια, τον πλανήτη των πιθήκων.
Ο τυπος ειχε παρει το πιθηκάκι και το ειχε σπιτι του, το οποιο ειχε μεταλλαχθεί το dna του και μεγαλώνοντας γινοταν σαν τον ανθρωπο, στη σκεψη, την ομιλία κτλ. Οσο ηταν ακομα ζώο φερόταν σαν ενα σκυλάκι, χαιρόταν τη φροντίδα, η ανιδιοτελής αγαπη εδινε ρέστα και το αφεντικό του ο οποιος αγαπούσε το πιθηκακι, τον ειχε σαν θεο.
Τα πραγματα άλλαξαν μολις αρχισε να αποκτάει ανθρώπινη αντίληψη, στην σκηνή οπου εχουν βγει βολτα στο πάρκο με το κολάρο και το σχοινί και το πιθηκακι κολαει στην εικονα ενος σκυλιού που το εχει βγαλει βολτα το ΑΦΕΝΤΙΚΟ με δεμένο με σχοινί απο το λαιμό. Εκει η ανιδιοτελής αγαπη μεταλλάχθηκε σε κατι αλλο, σε αίσθημα κατωτερότητας, υποδούλωσης, μη εμπιστοσύνης και εκμετάλλευσης και σαφώς επέλεξε την ελευθερία του και την απομάκρυνση εκφράζοντας και οργή.
Καπως ετσι πιστευω λειτουργούν και τα ατομα πχ με σχιζοφρένεια, οσο ευάλωτοι και να δείχνουν στα ματια των αλλων, όση και παιδικότητα κι αν βγαζουν, απομακρύνονται στο τελος διοτι ξεχνάνε οι υπολοιποι οτι κανενας ανθρωπος δεν θελει να τον λυπούνται, κανενας ανθρωπος δεν θελει να τον βλεπουν ως κατωτερο σε ικανότητες, κανενας ανθρωπος δεν θελει να τον φοβούνται, κανενας δεν θελει να βρίσκεται υπό έλεγχο και υπό προστασία, ουτε καν τα παιδια απο καποια ηλικια και πανω.
08-01-2019, 19:48 #101
Originally Posted by GeorgeGr1
08-01-2019, 23:24 #102
ναι σιγουρα καταλαβαινω τι λες.
καμια ΥΠΑΡΞΗ δε θελει να ειναι υπο τον ελεγχο των αλλων.
ειναι μεσα στο ενστικτο επιβιωσης.
και τα ζωα αμα εχουμε πρεπει να τα σεβομαστε και να συμβιωνουμε με αυτα.
αλλα αμα τα αφησεις ελευθερα στη σημερινη εποχη θα πεθανουν αμεσως απο τις αντιξοες συνθηκες οποτε νομιζω δεν ειναι κακο να εχεις καποιο ζωακι που σεβεσαι.
09-01-2019, 11:30 #103
Και βασικα βρηκες κι εσυ κατι να πεις για μενα @Αποστολια, οπως λεει ολος ο κοσμος, οτι δηθεν δεν μπορω να αντιμετωπισω τα λιγα(!!!) προβληματα που εχω, λες και ο αλλος κοσμος μπορει, η λες και ειναι επιλυσιμα. Οποτε οπως βλεπεις δεν φταιω εγω, αλλα ο κοσμος, που συνεχως κανει κριτικη
09-01-2019, 18:52 #104
09-01-2019, 19:48 #105
Γιωργο δηλαδη υποννοεις οτι εγω κανω κριτικη η οι αλλοι; Κανω κι εγω δυστυχως, αν και ελπιζω να μην υποννοεις αυτο, και ετσι οι αλλοι μου βγαζουν τον χειροτερο τους εαυτο, αλλα το χειροτερο ειναι οτι αποτελω αδυναμο μελος αυτης της κοινωνιας γι' αυτο και ολοι ξεσπανε πανω μου, οποτε οτι και να κανω, κανω δεν κανω κριτικη, ειμαι καταδικασμενη!! Δυστυχως!!
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση