:) - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 11 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 163

Thread: :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Γιωργο δηλαδη υποννοεις οτι εγω κανω κριτικη η οι αλλοι; Κανω κι εγω δυστυχως, αν και ελπιζω να μην υποννοεις αυτο, και ετσι οι αλλοι μου βγαζουν τον χειροτερο τους εαυτο, αλλα το χειροτερο ειναι οτι αποτελω αδυναμο μελος αυτης της κοινωνιας γι' αυτο και ολοι ξεσπανε πανω μου, οποτε οτι και να κανω, κανω δεν κανω κριτικη, ειμαι καταδικασμενη!! Δυστυχως!!
    Μπα μαλλον σε κριτικάρουν πρωτα εσενα και μετα ξεκιναει το σόου χαχα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Μπα μαλλον σε κριτικάρουν πρωτα εσενα και μετα ξεκιναει το σόου χαχα.
    Ποιο σοου ρε Γιωργο με δουλευεις; Κι εγω σε αγνοω. Εισαι για κλαμματα, πραγματικα. Ψηφιζεις κιολας; Εμενα απλα με πειραζει να με κριτικαρουν, εσυ που γελας με αυτο τι εισαι;
    Last edited by λουλούδι; 10-01-2019 at 10:03.

Senior Member
    Λεω σε κριτικάρουν πρώτοι και μετα λογικα τους τα χώνεις κι εσυ. Γελαω γιατι και εμενα οταν με κριτικάρουν το παιρνω και στο χαβαλε, αφου κι εγω κριτικάρω τον εαυτο μου και μπροστα σε αλλους, δεν εχω θεμα. Μιλαω για χαβαλετζιδικη κριτική, πείραγμα.
    Γενικως δε συνεννοούμαστε απο εδω μεσα, μην τα παιρνεις σοβαρα ολα

Senior Member
    Οκ γιωργο απλα εμενα με πειραζει η κριτικη και σε πληροφορω ολα αυτα τα χρονια δεν τους τα χωνα απο κοντα μονο απο δω μεσα αλλα το αποτελεσμα ηταν οτι εγω πληγωνομουν στο τελος δεν βρισκω καπου το αστειο σε ολο αυτο. Ουτε στην κριτικη που κανεις στον εαυτο σου. Σιγουρα ποναει.
    Αλλα μπορει να φταιει και το οτι δεν εχω ταπεινωση δεν ξερω.

Senior Member
    Οκ γιωργο απλα εμενα με πειραζει η κριτικη και σε πληροφορω ολα αυτα τα χρονια δεν τους τα χωνα απο κοντα μονο απο δω μεσα αλλα το αποτελεσμα ηταν οτι εγω πληγωνομουν στο τελος δεν βρισκω καπου το αστειο σε ολο αυτο. Ουτε στην κριτικη που κανεις στον εαυτο σου. Σιγουρα ποναει.
    Αλλα μπορει να φταιει και το οτι δεν εχω ταπεινωση δεν ξερω.
    Γνωμη μου καποια να τα παιρνεις στη πλακα και τα υπολοιπα να τα λες απο κοντα, μη τα κρατάς ολα γιατι θα τα ξεφορτώνεσαι καποια στιγμη σε οικείους σου ή θα τα βαζεις με τον εαυτο σου.
    Να στο θέσω κι αλλιως; Κι αυτοι που κριτικάρουν εχουν ολοι τα δικα τους βάσανα καποιοι και περισσότερα απο τον καθενα μας, αμα μπορεις να το δεις αυτο πισω απο την συμπεριφορα τους, δε θα σε ενοχλει τοσο.
    Οτι ομως σε ενοχλει πέστο μπροστα τους με ωραιο τροπο και τελειωσε.

Senior Member
    Κι εγω εχω βασανα Γιωργο και τωρα τελευταια κριτικαρω κι εγω πολυ, εννοω τα τελευταια χρονια. Αλλα αυτο που λες οτι και αυτοι κρυβουν βασανα απο πισω, το νιωθω, και πολλες φορες γι'αυτο τα παιρνω πανω μου, αλλα ποσο ν'αντεξω κι εγω εχω φτασει στο αμην.. εχω τα δικα μου προβληματα εχω και των αλλων. Ενω αμα πω εγω μια κουβεντα αμεσως ολοι μου τη λενε
    Last edited by λουλούδι; 11-01-2019 at 09:30.

Mrgilleas
    Guest
    Κι εγω εχω βασανα Γιωργο και τωρα τελευταια κριτικαρω κι εγω πολυ, εννοω τα τελευταια χρονισ. Αλλα αυτο που λες οτι και αυτοι κρυβουν βασανα απο πισω, το νιωθω, και πολλες φορες γι'αυτο τα παιρνω πανω μου, αλλα ποσο ν'αντεξω κι εγω εχω φτασει στο αμην.. εχω τα δικα μου προβληματα εχω και των αλλων. Ενω αμα πω εγω μια κουβεντα αμεσως ολοι μου τη λενε
    Συμφωνω ως ενα σημειο με το georgegr1 εχουν τα θεματα τους και κριτικαρουν και ξεσπανε αλλα δεν ειναι και αυτη λογικη αν εχουν θεματα να τα λυσουν σε ψυχιατρο γι αυτο κανει αυτη τη δουλεια.και γω περασα ασχημα γιατι ολοι εβγαζαν το κακο τους εαυτο οταν ημουν ανηλικος μεχρι και αποπειρα βιασμου απο γερο δεχτηκα στα 14 και σφαλιαρες που ετρωγα οταν ημουν νηπιο και πηγαινα σε νηπιαγωγειο και συνεχεια μου φωναζανε να σκασω και με χτυπαγαν το αποτελεσμα ηταν οταν πηγαινα στο παιδικο ενω μιλαγα κανονικα να σταματησω να μιλαω και να εχω παρει φοβο να μιλαω.ακομα και σε αλλο σχολειο που πηγα μεχρι και χαστουκι εφαγα απο γυμναστρια χωρις να κανω κατι σπουδαιο.Δεν ξερω λες και τους ειχε βαλει ολους να μου φερονται ασχημα βιαια υποτιμηση και απο ανηλικους αλλα και ΑΠΟ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ.Το αποτελεσμα τα κραταγα ολα μεσα μου και μου βγηκε ψυχωση μεχρι και αποπειρα αυτοκτονιας εκανα.η κακια του κοσμου με οδηγησε να παθω σχιζοφρενεια και μη μου πειτε γονιδια μονο διοτι παιζει μεγαλο ρολο και το περιβαλλον αν δεν ειχα δεχθει ολη αυτη την εστρατεια μισους απεναντι μου απο τον οποιοδηποτε ειχε τα θεματα του και ξεσπαγε πανω μου γιατι ημουν κλειστος και καλος με ολους δεν θα ειχα ουτε και γω ψυχολογικα θεματα.Ετσι ξεκινουν τα ψυχολογικα απο εναν που ειχε τα θεματα του ξεσπαει σε αλλους και οσοι δεν αντεχουν παθαινουν ψυχικες νοσους.Δηλαδη ενας παιδοφιλος που βιαζει ενα παιδι μετα δεν θα εχει τα ψυχολογικα του το παιδι.Βεβαια τωρα που επαθα δεν με ενοχλει κανεις ειναι μονο κριτικη και λεκτικη επιθεση και οχι σωματικη βια που δεχομουν τοσα χρονια.Τωρα πια δεν με πειραζει η κριτικη το βλεπω εχει τα θεματα του και ξεσπαει ετσι απλα δεν του επιτρεπω να γινομαι συνεχεια στοχος απλα τον αποφευγω και ετσι εχω το κεφαλι μου ησυχο.αν ηταν σωματικη βια ισως με ενοχλουσε περισσοτερο οπως τοτε που ημουν ανηλικος

Mrgilleas
    Guest
    λουλουδι απλα απεφυγε τον μην δινεις σημασια στα αρνητικα λογια του καθενος και τελειος να εισαι ολο και κατι θα σου προσαψουν.μην μπαινεις στον κοπο να τσακωνεσαι και να γεμιζεις αρνητικα συναισθηματα οπως οργη,θυμος,στεναχωρια.απεφ� �γε τον και σκεψου ποσο προβληματικος και τιποτενειος ειναι. και γω εχω θεματα δεν καθομαι να ξεσπαω στον οποιοδηποτε οποτε πες οτι και αυτοι που υποτιθεται οτι εχουν σωας τας φρενας εχουν χειροτερα θεματα απο εμας που μας αποκαλουν τρελους.ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ 100% ΨΥΧΙΚΑ ΥΓΕΙΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 20 ΕΤΩΝ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.Αλλος εχει βαρια καταθλιψη,αλλος εχει αγχωδης διαταραχη.Συμφωνα με τον παγκοσμιο οργανισμο υγειας 1 δισεκατομμυριο ανθρωποι δηλαδη ενας στους 7 παγκοσμιως εχει αγχωδεις διαταραχες.επισης 300 με 350 εκατομμυρια εχουν καταθλιψη, 60 εκατομμυρια εχουν διπολικη διαταραχη, 21 εκατομμυρια εχουν σχιζοφρενεια,γυρω στα 40 εκατομμυρια εχουν ανοια,αλλα ποσα εκατομμυρια εχουν αυτισμο και νοητικη στερηση και εξαρτηση απο ουσιες και αλκοολ.Και αυτοι ειναι που εχουν διαγνωστει ποσοι ειναι αδιαγνωστοι αρα ολος ο κοσμος.Εξαλλου πολλοι δεν συνειδητοποιουν οτι εχουν καταθλιψη και πανε για σωματικα θεματα σε γιατρο και αυτος ανακαλυπτει οτι ειναι εξαιτιας ψυχικης νοσου.Μην ξεχναμε οτι πολλα αυτοανοσα νοσηματα εχουν ως βαση το στρες το συνεχομενο που βιωνει ο ασθενης και εκδηλωνει το αυτοανοσο νοσημα.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Senior Member
    Mrgilleas το χειροτερο απο ολα ειναι να ξεσπας στους αλλους, τους δημιουργεις ψυχολογικα πως το λενε; Δηλαδη αυτοι τι τοσα χειροτερα προβληματα ειχαν απο μας και μας δημιουργησαν την ψυχωση; Και αν ειχαν, η Προνοια γιατι δεν εκανε τιποτα; Ολα στη μοιρα τους; Ολα στο ελεος του Θεου; Καλα κανω και δεν πιστευω στο Θεο αφου δεν υπαρχει εχτες εψαχνα τροπους να μην παω στον Παραδεισο, αυτα ειναι παραμυθακια, αν υπηρχε Θεος δεν θα παθαιναμε ολα αυτα!! Τι να λεμε τραγικες καταστασεις αναμνησεις βιας και αρνητικων συναισθηματων!! Τεσπα. Καλα να ειμαστε τωρα και θα ακολουθησω τη συμβουλη σου, πολυ ωραια, οτι αμα καποιος μου την πει τον αποφευγω και λεω μεσα μου τι τιποτενιος που ειναι αυτη ειναι και η αληθεια και δεν πρεπει να τους δινουμε τροφη γιατι ειναι σαδιστες!! Ελεος δηλαδη ελεος και μ'αυτα που περασες και που περασα.

Member
    εχω 3 μερες νιωθω πολυ σκατα και δεν ξερω γιατι και μου ερχεται θελω απλα να μην υπαρχω αλλο

Member
    πολυ φοβαμαι οτι μου ελεγχουν τα ρομποτ το μυαλο και με τυρρανανε ετσι αλλα μπορει και απλα να ανηκουν στις περιεργες σκεψεις μου αλλα μηπως με κανουν να μην καταλαβαινω πως το κανουν και ολα ειναι ενας μυλος

Senior Member
    Ρε συ αμα ειναι μονο 3 μερες ενταξει. Εγω μονιμα ετσι ειμαι. Να πας στο γιατρο σου ομως οπωσδηποτε, εμεις εδω δεν μπορουμε να σε βοηθησουμε.

Member
    νομιζα ειχα ξεφυγει απο αυτο περασαν μερικοι καλοι μηνες που ολα κομπλε αλλα παλι αγκαλιτσα με τη φιλη την καταθλιψη

Senior Member
    Κοιταξε η μονη λυση ειναι ο γιατρος σου δεν μπορω να σου κανω διαγνωση εγω μονο ο γιατρος σου και να σου δωσει τα καταλληλα χαπια.

Member
    δε θελω διαγνωση θελω απλα να μη νιωθω χαλια και δεν ξερω πως να το κανω

Page 8 of 11 FirstFirst ... 678910 ... LastLast