:) - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 11 FirstFirst ... 7891011 LastLast
Results 121 to 135 of 163

Thread: :)

Member
    γλυκο ταλαιπωρημενο ανθακι του κηπου ........

Senior Member
    Quote Originally Posted by dolphin6585 View Post
    γλυκο ταλαιπωρημενο ανθακι του κηπου ........
    Dolphin πρεπει να πας στο γιατρο για να μην αισθανεσαι χαλια, πρεπει..τωρα δεν το καταλαβαινεις αλλα αμα θες να νιωσεις καλυτερα πηγαινε!!

Senior Member
    καλησπερα dolphin!

αν εχεις αυτες τις σκεψεις για τα ρομποτ αλλα μπορεις να καταλαβεις οτι ειναι μονο δικες σου σκεψεις εχεις κανει τεραστιο βημα.εγω αυτο παλευω να πεισω τον εαυτο μου.πηγαινε ομως στο γιατρο πριν γινει ανεξελεγκτο ολο αυτο.μην κολας στις ταμπελες.δε σημαινουν τιποτα.πολλες φορες τα παραφουσκωνουν κιολας για να δικαιολογουν τα φαρμακα που γραφουν.πες του αμα δε θες να σου πει τι εχεις.
    ευχομαι να καλυτερευσεις γρηγορα!
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    εγω θα σας πω γιατι οι περισσοτεροι ανω των 20 ετων εχουν τα θεματα τους ψυχικης υγειας.

Γιατι στη σημερινη εποχη ειμαστε καλοφαγαδες και ολο τρωμε σαπιες και αφυσικες τροφες.

Δε κανουμε καμια μικρη νηστεια να ανανεωθει το συστημα, να χωνεψουμε.

Ο οργανισμος εχει τη λυση.

Μετα νιωθεις περδικι ψυχολογικα.

Ολα τα ψυχολογικα τραυματα σβηνονται με μια πληρη αποχη απο φαγητο για 3 μερες.

Επισης κανουμε πολυ σεξ.

Το σεξ ειναι παντου. Ολο το σεξ προβαλλουν.

Εχουμε γινει μανιακοι του σεξ.

Το σεξ βρωμιζει εσωτερικα.

Θελει μετρο και αυτο.

Αυτα τα ολιγα που καταλαβα, αμα μου τα ειχαν πει ή τα ειχα καταλαβει πιο νωρις δε θα επαρινα τωρα ψυχοφαρμακα νομιζω.

Οι τρελογιατροι ειναι και παπατζηδες. Δεν υπαρχει εξεταση τρελας εμπιστη. Πας εκει ανησυχος και μεσα σε μια τρελα παροδικη και σε χαπακωνουν για μια ζωη και σε εχουν πειραματζωο και ζομπι για ολη σου τη ζωη.

Εγω σας λεω καλυτερα να μη μας εδιναν τα χαπια απο την αρχη, τωρα θα ειμασταν καλυτερα οι περισσοτεορι μας γιατι θα ειχαμε ανακαλυψει τροπους να γινουμε καλα μονοι μας.

Ειναι μεν βαρια αρρωστεια και βαρια αναπηρια αλλα εν τελει μια ουσια ειναι απλως που ειναι παραπανω η ντοπαμινη.

Πολλοι δε λεω ολοι ισως μπορουν να ισορροπησουν την ντοπαμινη με εναλλακτικους τροπους.

Παντως σας το λεω ολοι εσεις που εχετε κολληματα καντε πληρη αποχη απο φαγητο και ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ.
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Mrgilleas
    Guest
    εγω πιστευω maus το οτι πολυ κοσμος ανω των 20 εχει τα θεματα του οφειλεται κατα κυριο λογο στον τροπο ζωης αλλα και στο γεγονος οτι οι νεοι σημερα ειναι πιο μαλθακοι και ευαισθητοι απο τους νεους του 1930.

Ενω εχουν πολλοι ανθρωποι τις ανεσεις τους και σε φαγητο που λες,στην ιατρικη και σε καθε τομεα με υπολογιστες και ουτω καθεξης επειδη η συγχρονη ζωη ειναι στις πολεις μακρια απο τη φυση ο ανθρωπος και απομακρυνεται απο το Θεο θεωροντας οτι επειδη εχει πετυχει πολλα ο ανθρωπος σε τεχνολογικο και ιατρικο επιπεδο <<θεος>> ειναι ο ιδιος ο ανθρωπος κατι που ειναι τελειως λαθος αποψη αλλα και βιωνει στην καθημερινοτητα του απιστευτες ποσοτητες στρες π.χ. να ειναι τελειος στα μαθηματα ή στη δουλεια του ή να προλαβει να ειναι εκει στην ωρα του.γενικα οι συνθηκες ζωης ειναι αρκετα γρηγορες και αγχωτικες σε σχεση με το παρελθον ολοι που παλευουν για την επιβιωση στρεσαρονται να τα βγαλουν περα οταν πριν ενα αιωνα οταν δεν γινονταν πολεμοι ο ανθρωπος ειχε το χωραφι του καλιεργουσε ειχε συνεχη ενασχοληση με τη φυση που ειναι ψυχοθεραπευτικη και δεν κοιταγε γυρω του απειλητικα κτιρια αυτοκινητα κτλ..

Γι αυτο εχουμε επιδημια ψυχικων παθησεων και αναφερομαι κυριως για καταθλιψεις,αγχωδεις διαταραχες και εξαρτησεις απο αλκοολ και φαρμακα που εχουν αυξηθει γεωμετρικα τα τελευταια χρονια.

Οι ψυχωσεις υπηρχαν παντα στην ανθρωποτητα αλλα η αληθεια ειναι οτι το ποσοστο εχει μεινει σταθερο στον κοσμο, δεν εχει αυξηθει και σε καποιες χωρες εχει πεσει και θα ηταν ακομη λιγοτερο αν δεν υπηρχαν τοσοι νεοι να κανουν χρηση κανναβης που εχει αυξησει ελαφρως τα ποσοστα μιας και η συντριπτικη πλειονοτητα των χρηστων κανναβης δεν παθαινει ποτε σχιζοφρενεια αλλα δεν παυει ενα μεγαλο ποσοστο που ειναι 1 στους 11 τακτικους χρηστες κανναβης ή 9 στους 100 να εμφανιζει ψυχολογικα προβληματα καθε ειδους (οχι μονο σχιζοφρενεια αλλα και αλλες ψυχικες παθησεις)απο την κανναβη

Senior Member
    ναι πολυ σωστα αυτο που λες.

τρελαθηκαμε επειδη ομως και δεν ειχαμε αναπτυξει αυτοαμυνες σωστα.

δηλαδη ειτε επειδη ειχαμε πολυ υπομονη, ή δε ρισκαραμε ή ειμασταν συγκαταβατικοι δεν ορθωναμε το αναστημα μας οταν πρεπει.

ετσι δημιουργουνται κολληματα και εχθρες σιγα σιγα.

αμα ορθωνεις το αναστημα σου τοτε τουλαχιστον το πραγμα εκει περα και τουλαχιστον ψυχολογικα δε γινεσαι ρακος.

επισης καποια στιγμη της ζωης μας ειχαμε ανθυγιεινες συνηθειες π.χ. υπνος κλπ.

μετα πηραμε τα χαπια τα οποια αλλαζουν τον εγκεφαλο και δεν υπαρχουν μακροχρονιες ερευνες για το τι καταστροφικα αποτελεσματα εχουν και τωρα ειμαστε αναγκασμενοι να τα παιρνουμε μια ζωη. ή τουλαχιστον ετσι νομιζουμε.

παντως δεν ειναι και τοσο φοβερη αρρωστεια νομιζω.

απλως η ντοπαμινη προκαλει πολλα προβληματα αλλα υπαρχουν τροποι να την ελαττωσεις και μονος σου.

στα παλια τα χρονια δεν υπηρχαν ψυχοφαρμακα και οι ψυχασθενεις ή τουλαχιστον αυτοι που δεν ηταν βαρια γινονται καλα με φυσικους τροπους.

απλως πρεπει να βρουμε αυτους τους φυσικους τροπους ξανα.

επισης οσο γερνας τοσο καλυτερα γινεσαι γιατι ηρεμεις πολυ.

Quote Originally Posted by Mrgilleas View Post
    εγω πιστευω maus το οτι πολυ κοσμος ανω των 20 εχει τα θεματα του οφειλεται κατα κυριο λογο στον τροπο ζωης αλλα και στο γεγονος οτι οι νεοι σημερα ειναι πιο μαλθακοι και ευαισθητοι απο τους νεους του 1930.

Ενω εχουν πολλοι ανθρωποι τις ανεσεις τους και σε φαγητο που λες,στην ιατρικη και σε καθε τομεα με υπολογιστες και ουτω καθεξης επειδη η συγχρονη ζωη ειναι στις πολεις μακρια απο τη φυση ο ανθρωπος και απομακρυνεται απο το Θεο θεωροντας οτι επειδη εχει πετυχει πολλα ο ανθρωπος σε τεχνολογικο και ιατρικο επιπεδο <<θεος>> ειναι ο ιδιος ο ανθρωπος κατι που ειναι τελειως λαθος αποψη αλλα και βιωνει στην καθημερινοτητα του απιστευτες ποσοτητες στρες π.χ. να ειναι τελειος στα μαθηματα ή στη δουλεια του ή να προλαβει να ειναι εκει στην ωρα του.γενικα οι συνθηκες ζωης ειναι αρκετα γρηγορες και αγχωτικες σε σχεση με το παρελθον ολοι που παλευουν για την επιβιωση στρεσαρονται να τα βγαλουν περα οταν πριν ενα αιωνα οταν δεν γινονταν πολεμοι ο ανθρωπος ειχε το χωραφι του καλιεργουσε ειχε συνεχη ενασχοληση με τη φυση που ειναι ψυχοθεραπευτικη και δεν κοιταγε γυρω του απειλητικα κτιρια αυτοκινητα κτλ..

Γι αυτο εχουμε επιδημια ψυχικων παθησεων και αναφερομαι κυριως για καταθλιψεις,αγχωδεις διαταραχες και εξαρτησεις απο αλκοολ και φαρμακα που εχουν αυξηθει γεωμετρικα τα τελευταια χρονια.

Οι ψυχωσεις υπηρχαν παντα στην ανθρωποτητα αλλα η αληθεια ειναι οτι το ποσοστο εχει μεινει σταθερο στον κοσμο, δεν εχει αυξηθει και σε καποιες χωρες εχει πεσει και θα ηταν ακομη λιγοτερο αν δεν υπηρχαν τοσοι νεοι να κανουν χρηση κανναβης που εχει αυξησει ελαφρως τα ποσοστα μιας και η συντριπτικη πλειονοτητα των χρηστων κανναβης δεν παθαινει ποτε σχιζοφρενεια αλλα δεν παυει ενα μεγαλο ποσοστο που ειναι 1 στους 11 τακτικους χρηστες κανναβης ή 9 στους 100 να εμφανιζει ψυχολογικα προβληματα καθε ειδους (οχι μονο σχιζοφρενεια αλλα και αλλες ψυχικες παθησεις)απο την κανναβη
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    βασικα στην Ελλαδα πρεπει να εισαι πονηρος για να επιβιωσεις ψυχολογικα.

αμα δεν εισαι πονηρος και πας ισια τοτε προκυπτουν προβληματα.

δε πρεπει να τα παιρνεις ολα της μετρητοις και πρεπει να φυλαγεσαι.

Mrgilleas
    Guest
    maus οντως σε καποια που γραφεις συμφωνω σε καποια διαφωνω.Πρωτον εκει που συμφωνω ειναι οτι δεν ειχαμε βρει διεξοδους και δεν ξεσπαγαμε τον θυμο εκει που επρεπε οταν μας φορτιζαν με αρνητικα συναισθηματα οι αλλοι με αποτελεσμα να τα κραταμε μεσα μας με συνεπεια να ερθει το ψυχωτικο επεισοδιο.Σε αυτο που διαφωνω ειναι οτι στα παλια χρονια που δεν υπηρχαν ψυχοφαρμακα δεν γινοντουσαν ποτε καλα οι ασθενεις αντιθετως καταληγαν σε ψυχιατρεια ή ασυλα οπως τα λεγαν τοτε και μεναν εκει μεχρι που να πεθανουν.με την ελευση των ψυχοφαραμακων επαψε ενας ψυχωτικος να ειναι τροφιμος κλινικης για μια ζωη ή το δευτερο σταδιο που καταληγαν στα παλια τα χρονια ειναι να περιπλανωνται στο δρομο μουρμουριζοντας και κανοντας παλαβα πραγματα και να ειναι ο περιγελος των <<φυσιολογικων>>

Θυμισου το ψυχιατρειο της Λερου ποσοι ψυχωτικοι ειχαν καταληξει εκει πριν ερθουν τα φαρμακα και ηταν σε τετοια διανοητικη κατασταση που δεν ηξεραν ουτε το ονομα τους
    Τα φαρμακα οντως μπορει να εχουν επιπτωσεις στο σωμα οπως αυξηση βαρους,εμφανιση διαβητη τυπου 2,χοληστερινη αλλα δεν παυει να ξεχναμε οτι χωρις αυτα θα ημασταν σε τοσο χαλια κατασταση που ουτε εδω στο φορουμ δεν θα μπορουσαμε να γραψουμε

Mrgilleas
    Guest
    Quote Originally Posted by maus View Post
    βασικα στην Ελλαδα πρεπει να εισαι πονηρος για να επιβιωσεις ψυχολογικα.

αμα δεν εισαι πονηρος και πας ισια τοτε προκυπτουν προβληματα.

δε πρεπει να τα παιρνεις ολα της μετρητοις και πρεπει να φυλαγεσαι.
    ναι ο πονηρος δεν επιβιωνει μονο ψυχολογικα αλλα και χρηματικα ή οικονομικα αλλιως.Ποσοι πονηροι ξεγελασαν τον απλο κοσμακι απο πολιτικους μεχρι επιχειρηματιες που φερθηκαν πονηρα και ουτε ψυχολογικα επαθαν ουτε πεινανε αυτη τη στιγμη,με μιζες, επιδοτησεις,φακελακια και ουτω καθ εξης κανουν ζωη χαρισαμενη και ο απλος αναπηρος φτανει να επιβιωνει με 300 ευρω στριμωγμενος στο περιθωριο χωρις τις να ανεσεις και τα λεφτα των αλλων.Ποσοι επιχειρηματιες εφαγαν κλεισαν τις επιχειρησεις του στην Ελλαδα οταν αρχισε η κριση χωρις να εχουν οικονομικα προβληματα και δηλωσαν πτωχευση για να μην πληρωσουν τα δικα τους χρεη που τα λεφτα αυτα τα εβγαλαν σε ασφαλεις τραπεζες στο εξωτερικο.αμετρητα παραδειγματα ουτε ψυχολογικα επαθαν παρολο που ειχαν φαει τοσα και τους τα ζητουσαν πισω και κανουν ζωαρα μακρια απο την Ελλαδα,σε Ελβετια π.χ..αυτοι δεν φερθηκαν πονηρα εναντι του υπολοιπου κοσμου

Member
    γεια ξανα! εμμ δεν ξερω ακριβως γιατι γραφω αλλα ..... ηθελα απλα να πω πως νιωθω αρκετα καλυτερα περασα και 2 μαθηματα που μπορεσα και συγκεντρωθηκα λιγο (με 6 αλλα και παλι) εχω 2 βδομαδες που ξεκινησα και abilify και πλεον εφυγε η πολλη κουραση που ειχα συνεχεια απλα με πιανω συχνα να "χανομαι" δεν ξερω πως αλλιως να το περιγραψω ειναι σαν να μην μπορω να καταλαβω τι ειναι τα πραγματα γυρω μου μου φαινονται ολα τοσο περιεργα. καλημερα σε ολους! (:

Mrgilleas
    Guest
    Quote Originally Posted by dolphin6585 View Post
    γεια ξανα! εμμ δεν ξερω ακριβως γιατι γραφω αλλα ..... ηθελα απλα να πω πως νιωθω αρκετα καλυτερα περασα και 2 μαθηματα που μπορεσα και συγκεντρωθηκα λιγο (με 6 αλλα και παλι) εχω 2 βδομαδες που ξεκινησα και abilify και πλεον εφυγε η πολλη κουραση που ειχα συνεχεια απλα με πιανω συχνα να "χανομαι" δεν ξερω πως αλλιως να το περιγραψω ειναι σαν να μην μπορω να καταλαβω τι ειναι τα πραγματα γυρω μου μου φαινονται ολα τοσο περιεργα. καλημερα σε ολους! (:

σε καταλαβαινω μιας και γω ομοιοπαθης ειμαι και δυστυχως η ψυχωση αλλοιωνει τη σκεψη και σκεφτεσαι τα χειροτερα και απιθανα σεναρια ή νιωθεις αλλοκοτα και περιεργα.Εχω να σου πω μην απελπιζεσαι υπαρχει και ζωη μετα την ψυχωση αν βρεις εναν καλο συνδυασμο φαρμακων ειτε ως μονοθεραπεια ειτε ως πολυφαρμακια αν δεν σε καλυπτει ενα φαρμακο και τηρεις την αγωγη μπορεις να κανεις οτι και ενας μη ψυχωτικος. με τον καιρο σε συνδυασμο με τη ληψη της αγωγης η ψυχωση καταλαγιαζει και μπορει να νιωθεις πολυ καλα.Τωρα οσο για το abilify γιατρος δεν ειμαι να σου πω τι να κανεις αλλα προσωπικα αυτο το φαρμακο δεν με βοηθησε καθολου και παλιοτερα στο φορουμ διαφημιζαν αλλοι συμπασχοντες πολυ το φαρμακο οτι δεν αυξανει το βαρος και τα λοιπα εγω με το που το πηρα χειροτερεψα.ειναι σχετικα ελαφρυ φαρμακο μακαρι να σε πιασει

Member
    παιρνω και zyprexa αλλα δε βοηθουσε με καποιες σκεψεις που εχω αλλα δεν ειχα σχεδον καθολου παρενεργειες ενω το abilify μου προκαλει τρελλη κουραση για καποιο λογο τωρα οχι τοσο πολυ βεβαια ευχαριστω για την εμψυχωση (:

Senior Member
    μπραβο dolphin και για το οτι εισα καλυτερα και για τα μαθηματα.επειδη κι εγω εχω εξεταστικη και ακομα εχω θεματα μπορω να καταλαβω ποσο δυσκολο ειναι..κι εγω χανομαι.κοιταω το κενο χωρις να σκεφτομαι τιποτα σα χαζεμενη.δε ξερω απο που προερχεται αυτο..το abilify και μενα δε μου το δωσανε γιατι μου ειπαν οτι ειναι ελφρυ και δε θα με πιασει.εχω δοκιμασει καμποσα..
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Member
    ευχαριστω πολυ boo καλη επιτυχια και εσυ με την εξεταστικη !

Senior Member
    παντως και μια και φτανουμε στο τελος, στην αποκαλυψη κατα τους Χριστιανους οι κακοι, αυτοι που ειναι οργανωμενοι σε σεκτες θελουν να παθουν ψυχικες αρρωστειες ολη η ανθρωποτητα.

αυτη θελουν να παθουν χειροτερα απο εμας.

βασικα ξερουν τι εχουμε αλλα δε το λενε γιατι δε τους εξυπηρετει.

θελουν να μας εχουν ετσι ζομπι. για αυτο μας κοροϊδευουν για να μη γινονται καλα οι ευαισθητοι.

αυτο που εχουμε ειναι οτι ειμαστε ματιασμενοι απο ανθρωπους ή απο τον ηλεκτρισμο.

βασικα δε μπορω να μιλησω για ολους. αλλα ξερω οτι ματιασμα σιγουρα υπαρχει και παιζει πολυ σημαντικο ρολο στις ψυχικες αρρωστειες.

γινεσαι μονο καλα αμα ακολουθησεις του κανονες της θρησκειας. δηλαδη νηστεια, προσευχη, εκκλησιασμος, κλπ.

οι ψυχικες αρρωστειες εχουν να κανουν περισστερο με τη "βιοενεργεια", το πνευμα και οχι τοσο με καποια ουσια μονο.

βασικα ΟΛΟΙ πασχουν. κανενας δεν ειναι 100% οκ. απλως εμας μας χτυπησε στο κεφαλι.

αλλα υπαρχουν τροποι να γινεις καλα.

η προσευχη αμα γινεσαι σωστα και τακτικα ειναι πολυ δυνατη.

Page 9 of 11 FirstFirst ... 7891011 LastLast