Results 16 to 25 of 25
Thread: Ανθρώπινη επαφή.
-
09-11-2018, 00:11 #16
Δεν αξίζουν όλες οι σχέσεις το ίδιο, γιατί δε δίνουμε σε όλους το ίδιο. Όλοι έχουμε καλά στοιχεία μέσα μας που αν τα δείξουμε, από κάποιους θα εκτιμηθούν και από κάποιους όχι. Η φάση που βρίσκεσαι την ώρα που γνωρίζεις κάποιον, το ποσό αποφασισμένος είσαι να δείξεις- δώσεις, αν θα θελήσεις να χαρίσεις σε αυτό τον άνθρωπο το χαμόγελο σου και πολλά πολλά άλλα παίζουν καθοριστικό ρόλο στη μετέπειτα εξέλιξη της σχέσεις μεταξύ τους. Η διάθεση σου να βάζεις καινούριους ανθρώπους στη ζωή σου επίσης παίζει καθοριστικό ρόλο.
Ποιός είναι ο σωστός τρόπος να προσεγγίσει κανείς ένα καινουριο/άγνωστο άτομο άραγε;
Εστάλη από SM-T580 στο E-Psychology.gr Mobile App
- 09-11-2018, 06:25 #17
Δεν υπαρχει συνταγη , τον ΄ζυγιζεις ΄τον αλλον ,(υπο τον ορον οτι εχεις ευθυκρισια ) και αναλογως προχωρας ....η οχι ....εγω πλησιαζω και πλησιαζομαι ευκολα απο ανθρωπους ,και τοτε τους ζυγιζω ...αρχιζεις με κουβεντουλα , οχι με τα προσωπικα σου , και το πραμα αμα κολλαει , θα προχωρησει .....ποτε δεν θα βρεις τον ιδανικο φιλο-η , ολοι εχουμε ελατωμματα , αρκει να μην ειναι απ αυτα που μας ενοχλουν πολυ ....
Last edited by Macgyver; 09-11-2018 at 08:59.
11-11-2018, 13:03 #18Miliva21GuestΣχετικά με το θρεντ σου εγώ απλά ανακάλυψα πως δεν πρέπει και δεν χρειάζεται να είσαι ανοιχτή σε όλους...
Γτ όπως ειπώθηκε υπαρχει μεγαλος κινδυνος να το εκμεταλλευτούν/κρινουν/σε κανουν βουκινο παντου και ειδικα αν εισαι σε ενα εργασιακο περιβαλλον και ανοιχτεις δεν ξερεις πως μπορει να χρησιμοποιηθει αυτο π θα πεις και πως μπορει να γυρισει μπούμερανγκ....με αρνητικές συνέπειες γ σένα
Μπορεις να βρεις μια μέση λύση..Δν χρειαζεται να λες τα εσώψυχά σου στους άλλους...μπορεις απλά να είσαι ανοιχτη με έναν τρόπο που να δείχνεις συμπάθεια και ενδιαφέρον γ παρέα/γνωριμία χωρίς να αποκαλύπτεις πολύ δικά σου πράγματα έως ότου κάποιοι δοκιμαστούν κ κερδίσουν σιγά σιγά την εμπιστοσύνη σου.....
11-11-2018, 13:11 #19Miliva21GuestΜη σε τρομάζει αυτό ...Έτσι είναι . Είναι ανθρώπινο κ δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν κ άτομα αξία εμπιστοσύνης...
11-11-2018, 13:13 #20
Εντάξει, μη φαντάζεστε πως με το που γνωρίσω έναν άνθρωπο ρίχνομαι πάνω του και αρχίζω να πυροβολώ με τα εσώψυχά μου. Θα έλεγα απλά ότι είμαι εγκάρδια και ζεστή από το πρώτο tash, και όπως μου έχουν πει παλαιότερα κάνω τους γύρω μου να αισθάνονται οικεία μαζί μου.
Βλέπω όμως πως και αυτο στους περισσότερους ξενίζει, βγάζουν καχυποψία και σκέφτονται ότι κάτι δε πάει καλά με μένα χαχα. Όσοι βέβαια έχουν μπει στη διαδικασία να καταλάβουν που οδηγεί αυτή μου η συμπεριφορά έχουν γίνει φίλοι καρδιακοί. Οι άλλοι με κοιτούν σαν εξωγήινο.
11-11-2018, 13:21 #21Miliva21GuestΔεν είναι καθόλου κακο να είσαι εγκάρδια και ζεστή κ να κάνεις τους αλλους να νιώσουν οικεία ....ισα ισα αυτή είναι η καλύτερη συμπεριφορά για ν δείχνεις ανοιχτή χωρίς να λες τα εσώψυχά σου...
Και για το γεγονός πως κάποιοι κακοπροαιρετοι το παρεξηγουν κ αυτό είναι επδ δεν είμαστε όλοι ιδιοι χαρακτήρες κ επδ οι άνθρωποι τείνουμε να κρίνουμε πολύ κ χωρίς λόγο
Κ μένα με έχουν παρεξηγήσει για το γεγονός ότι ειμαι χαμογελαστή αλλα κλειστή και απόμακρη ....Δεν είναι καθόλου ωραίο συμφωνώ κ μπορει να μην ανταποκρίνεται στη πραγματικοτητα όμως...άλλα δεν μπορείς να το αποφύγεις γι αυτό κι όλας λέγεται υποκειμενική κρίση αυτό το πράγμα γιατί σου δείχνει απλά την εντελώς υποκειμενική άποψη ενός ατόμου για το πρόσωπο σου...
Μη μασάς χαμογέλασε στα αρνητικά κ δώσε αξία σε εκείνους π το εκτιμούν
11-11-2018, 13:23 #22Miliva21GuestΕξάλλου αυτοί π αξίζουν σε δέχονται όπως είσαι και με ότι βγάζεις....οι υπόλοιποι απλά ας κοιτάξουν τη καμπούρα τους και ας συνεχίσουν να σχολιάζουν κ να λένε διάφορα
11-11-2018, 13:49 #23
Και γω μαζί σου. Απλά το τελευταίο διάστημα έχω μετακομίσει και δεν έχω τους φίλους και τους γνωστούς μου κοντά' προσπαθώντας λοιπόν να γνωρίσω καινούρια άτομα είδα πως όταν πας σε ένα μέρος και βρίσκεσαι άγνωστος μεταξύ αγνώστων, είναι πολύ δύσκολο να δημιουργήσεις επαφές. Αυτός είναι κ λόγος που άνοιξα το θέμα, και πραγματικά δε περίμενα για ένα κοινωνικό άτομο όπως εγώ να αντιμετωπίσω τέτοια θέματα στη ζωή μου και ιδικά επειδή ζω επαρχεία.
11-11-2018, 14:07 #24Miliva21GuestΕύχομαι να βρεις γρήγορα τους ρυθμους σου στη νέα σου ζωή...Κάθε αρχή και δύσκολη...εδώ είναι δύσκολο στον μόνιμο τόπο διαμονής σου να κάνεις παραπανω φιλίες εκτός από τις ήδη υπάρχουσες ...πόσο μάλλον και σε ένα άγνωστο περιβάλλον...Πόσο ακόμα όταν αυτό είναι και επαρχιακό περιβάλλον που ολοι γνωρίζονται μεταξύ τους και υπάρχουν άλλοι ρυθμοί ζωής ....Είναι λιγο λογικό να σε βλέπουν ως ξένη και να είναι επιφυλακτικοί μπορεί να το παρεξηγουν και από άποψη συντηρητισμού μια γυναίκα να είναι πρόσχαρη και ανοιχτή...ανάλογα με το τόπο που βρίσκεσαι και τα μυαλά του καθενός.....
Θα το βρεις σιγά σιγά μην αγχώνεσαι και μην αλλάξεις για κανέναν
11-11-2018, 14:44 #25
Ενθαρρυντικά τα λόγια σου, σε ευχαριστώ. Δεν έχω σκοπό να αφήσω κανέναν να με αλλάξει. Καλή συνέχεια. Εστάλη από SM-T580 στο E-Psychology.gr Mobile App