Περί σχέσης - Page 30
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 30 of 39 FirstFirst ... 202829303132 ... LastLast
Results 436 to 450 of 572
    Senior Member
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    Οκ λοιπον ουτε εγω εχω διαβασει και τις 30 σελιδες, και συμφωνω με την αποενοχοποιηση του σεξ 100%, αυτο που γραφει η ελισσαβετ ομως ειναι απλα λαθος, και οχι μονο επειδη οι απολυτοτητες συνηθως ειναι. Υπαρχουν ανθρωποι που ερωτευονται αλλα δεν ερεθιζονται, που ερεθιζονται αλλα δεν ερωτευονται, που ελκονται απ' την ευφυια η την προσωπικοτητα η τη συναισθηματικη συνδεση και τιποτε αλλο οπως και οι συνδυασμοι αυτων και αλλων. Καθημερινα σκονταφτουν και αυτοι σε στερεοτυπα και πλεοψηφικες αντιληψεις. Καποιοι περιθωριοποιουνται κιολας. Δεν πιστευω οτι εσυ η καποιος αλλος εδω το κανει αυτο βεβαια, η κοινωνια ομως συνολικα...

Οκ, κλεινω τωρα τους στερεοτυποκαθαριστηρες (πανω απ' την κορνα ειναι) =Ρ. Συνεχιστε.

εντιτ: ενδεικτικα για γκουγκλαρισμα μερικες λεξεις-κλειδια: ασεξουαλ/asexual, aromantic, sapiosexual (μην το πει κανεις σάπχιο-σεχουαλ πλιζ χαχα)
    Έχεις δίκιο, ζητώ συγγνώμη αν άθελα μου προσέβαλα κάποιον. Δεν συμπεριέλαβα καθόλου στο μυαλό μου τις περιπτώσεις που λες όπως ασέξουαλ κτλ γιατί αναφερόμουν στην Μιλιβα η οποία δεν δηλώνει κάτι απ' όλα αυτά, δεν λέει πως δεν θέλει το σεξ ή το απορρίπτει ή πως δεν μπορεί να την ελκύσει κάποιος σεξουαλικά . Φυσικά και υπάρχουν άνθρωποι που είναι ασέξουαλ και ζητούν μια άλλου τύπου συντροφική σχέση αλλά δεν νομίζω πως είμαστε σε αυτή την περίπτωση εδώ.
    Ευχαριστώ για την παρατήρηση πάντως.

Senior Member
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    Οκ λοιπον ουτε εγω εχω διαβασει και τις 30 σελιδες, και συμφωνω με την αποενοχοποιηση του σεξ 100%, αυτο που γραφει η ελισσαβετ ομως ειναι απλα λαθος, και οχι μονο επειδη οι απολυτοτητες συνηθως ειναι. Υπαρχουν ανθρωποι που ερωτευονται αλλα δεν ερεθιζονται, που ερεθιζονται αλλα δεν ερωτευονται, που ελκονται απ' την ευφυια η την προσωπικοτητα η τη συναισθηματικη συνδεση και τιποτε αλλο οπως και οι συνδυασμοι αυτων και αλλων. Καθημερινα σκονταφτουν και αυτοι σε στερεοτυπα και πλεοψηφικες αντιληψεις. Καποιοι περιθωριοποιουνται κιολας. Δεν πιστευω οτι εσυ η καποιος αλλος εδω το κανει αυτο βεβαια, η κοινωνια ομως συνολικα...

Οκ, κλεινω τωρα τους στερεοτυποκαθαριστηρες (πανω απ' την κορνα ειναι) =Ρ. Συνεχιστε.

εντιτ: ενδεικτικα για γκουγκλαρισμα μερικες λεξεις-κλειδια: ασεξουαλ/asexual, aromantic, sapiosexual (μην το πει κανεις σάπχιο-σεχουαλ πλιζ χαχα)
    Εγώ διαφωνώ πάνω σε αυτό που λες. Εννοείται πως θα υπάρξει και σεξ σε μια σχέση. Η Ελισάβετ αυτό τονίζει, τονίζει πως ναι μπορεί να μιλάνε δυο άνθρωποι σε μια σχέση για πολιτική κλπ. αλλά δεν θα παραλείπεται και το θέμα του σεξ. Μην το θεωρούμε κάτι κακό, έχουμε την τάση να δαιμονοποιούμε μερικά πράγματα και ένα από αυτά είναι το σεξ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Kostas_14 View Post
    Εγώ διαφωνώ πάνω σε αυτό που λες. Εννοείται πως θα υπάρξει και σεξ σε μια σχέση. Η Ελισάβετ αυτό τονίζει, τονίζει πως ναι μπορεί να μιλάνε δυο άνθρωποι σε μια σχέση για πολιτική κλπ. αλλά δεν θα παραλείπεται και το θέμα του σεξ. Μην το θεωρούμε κάτι κακό, έχουμε την τάση να δαιμονοποιούμε μερικά πράγματα και ένα από αυτά είναι το σεξ.
    Όχι έχει δίκιο ο/η oboro και είναι πολύ σωστή η παρατήρηση του. Υπάρχουν και τέτοιες σχέσεις, υπάρχουν και άνθρωποι που είναι ασεξουαλ και δεν ελκύονται σεξουαλικά από κάποιον άλλον αλλά παρόλα αυτά μπορεί να ερωτεύονται και να δημιουργούν σχέσεις με ή χωρίς σεξ ή άνθρωποι που δεν ερωτεύονται και επιζητούν μόνο το σεξ από έναν σύντροφο.
    Απλά εγώ δεν είχα καθόλου στο νου μου τέτοιες περιπτώσεις και έτσι ακούστηκε πολύ απόλυτο αυτό που είπα περι σεξ, επειδή θεωρώ πως αυτές οι περιπτώσεις δεν έχουν σχέση με την θεματοθέτρια ή τα θέλω της από μια σχέση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Kostas_14 View Post
    Είμαι σχεδόν στην ηλικία της Μίλιβα, είμαι 21, η Μίλιβα νομίζω ότι είναι λίγο μεγαλύτερη μου. Κοίτα η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω κάποιον/α στην ηλικία μας με την Μίλιβα, που να βλέπει τις σχέσεις με την ματιά που τα βλέπει η Μίλιβα. Ίσως η "ασφάλεια" που είπες, να είναι το κλειδί. Και εγώ έτσι το βλέπω το θέμα. Δυστυχώς μας φαίνεται ωραίο και ασφαλές, να κατηγορούμε τους άντρες, τις γυναίκες, να κατηγορούμε τις σημερινές σχέσεις κλπ. αλλά η αλήθεια είναι, ότι δεν ξέρουμε πως να διαχειριστούμε τις σχέσεις, δεν ξέρουμε πως να επικοινωνήσουμε με τον άλλον/η. Αυτό μας φοβίζει πιστεύω.
    ΚΙι όμως υπάρχουν πολλές κοπέλες που βλέπουν τις σχέσεις έτσι όπως η Μιλιβα και εσύ. Και δεν λέω φυσικά πως είναι κακό, απλά αναρωτιέμαι αν είναι μόνο αυτό ή αν πίσω από αυτό κρύβεται φόβος. Γιατί τα χρόνια περνούν φίλε μου και η ηλικία των 20 και των 25 που είστε τώρα δεν θα ξαναέρθει και ομόνος τρόπος για να μάθεις κάτι είναι στην πράξη, δεν μαθαίνεται τίποτα από θεωρίες ή εμπειρίες άλλων. Μιλάω έτσι στην μιλιβα γιατί δεν είναι μια κοπέλα που λέει οτι κοίτα εμένα μου αρέσει έτσι όπως είμαι, μια χαρά περνάω, γουστάρω την φάση. Αν ήταν έτσι κανένα πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι πως την ίδια την απασχολεί αυτή η θέση που βρίσκεται, την ενοχλεί που δεν έχει μια σχέση έτσι όπως την θέλει, αναρωτιέται και το ψάχνει γιατί δεν μπορεί να βρει κάποιον να της κεντρίσει το ενδιαφέρον κι αυτό όταν κρατάει καιρό δεν μπορεί να είναι θέμα απλά τύχης.... κάτι σημαίνει.

Senior Member
    Ελισαβετ αμα δεν εχεισ καποιον πεσ μου ειμαστε ιδια ηλικια και συμφωνω με οτι λεσ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    ΚΙι όμως υπάρχουν πολλές κοπέλες που βλέπουν τις σχέσεις έτσι όπως η Μιλιβα και εσύ. Και δεν λέω φυσικά πως είναι κακό, απλά αναρωτιέμαι αν είναι μόνο αυτό ή αν πίσω από αυτό κρύβεται φόβος. Γιατί τα χρόνια περνούν φίλε μου και η ηλικία των 20 και των 25 που είστε τώρα δεν θα ξαναέρθει και ομόνος τρόπος για να μάθεις κάτι είναι στην πράξη, δεν μαθαίνεται τίποτα από θεωρίες ή εμπειρίες άλλων. Μιλάω έτσι στην μιλιβα γιατί δεν είναι μια κοπέλα που λέει οτι κοίτα εμένα μου αρέσει έτσι όπως είμαι, μια χαρά περνάω, γουστάρω την φάση. Αν ήταν έτσι κανένα πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι πως την ίδια την απασχολεί αυτή η θέση που βρίσκεται, την ενοχλεί που δεν έχει μια σχέση έτσι όπως την θέλει, αναρωτιέται και το ψάχνει γιατί δεν μπορεί να βρει κάποιον να της κεντρίσει το ενδιαφέρον κι αυτό όταν κρατάει καιρό δεν μπορεί να είναι θέμα απλά τύχης.... κάτι σημαίνει.
    Καλά η δική μου περίπτωση είναι, εντελώς διαφορετική από της Μίλιβα. Εγώ είμαι single, έκανα μια φορά σχέση, αλλά δεν μου άρεσε γιατί η κοπέλα με καταπίεζε. Και από τότε βλέπω τις κοπέλες για φλερτ στο δρόμο ή για καμιά ξεπέτα αν γουστάρει και εκείνη. Σχέση δεν έχω τολμήσει να κάνω, ίσως δεν βρήκα την κατάλληλη.

Η δική μου οπτική είναι διαφορετική από της Μίλιβα, δεν ξέρω γιατί μια νέα κοπέλα αναλώνεται τόσο πολύ στην θεωρία, ίσως το έχουν και οι κοπέλες αυτό, να αναλώνονται περισσότερο στην θεωρία, παρά στην πράξη. Η δική μου οπτική, κυρίως είναι ό,τι στάξει και ό,τι βρέξει. Δεν κάνω προγράμματα και μπορώ να πω, πως στην προσωπική μου ζωή, είμαι και λίγο χύμα. Οι υποχρεώσεις μου όμως, είναι στην εντέλεια, αλλά εγώ είμαι πιο αέρα πατέρα.

Δεν γουστάρω πολύ στην θεωρία, βλέπω στον δρόμο ή στο μπαρ, μια κοπέλα να με κοιτάει, την κοιτάω και εγώ χαμογελώντας και αν και το κάνει και εκείνη, πλησιάζω για να γνωριστούμε. Δεν κάθομαι να αναλύσω την Ιλιάδα και την Οδύσσεια. Για να μην παρεξηγηθώ, τώρα θα τα βλέπει αυτά η Μίλιβα και θα τρομάξει. Δεν είμαι ο κλασικός μαλάκας, περνάω καλά και σέβομαι πολύ τις κοπέλες. Δεν ζω χωρίς ένα γυναικείο χαμόγελο, νιώθω ότι κάτι μου λείπει. Είμαι άριστος φοιτητής και ψάχνω για μεταπτυχιακό στο εξωτερικό, μιας που έχω τα προσόντα. Δεν είμαι δηλαδή ο άεργος μαλάκας, που κοροϊδεύει τις γκόμενες. Σε καμία περίπτωση δεν είμαι κάτι τέτοιο.

Μπορείς αν θέλεις Ελισάβετ, να δεις ένα θέμα που είχα ανοίξει το friendzone. Είναι ένα από τα θέματα που έχω αυτό τον καιρό και θα ήθελα και την δική άποψη.

Όσο για την Μίλιβα, της έχουμε εξηγήσει πάνω κάτω, πως πρέπει να αφεθεί λίγο στην ηλικία μας, να μην σκέφτεται τόσο πολύ την κάθε κίνηση και σίγουρα όταν την πλησιάζει κάποιος, αυτό δεν σημαίνει πως θέλει μόνο να κάνουν σεξ και αυτός να εξαφανιστεί μετά. Πολλοί γάμοι, μακροχρόνιες σχέσεις κλπ. έτσι ξεκίνησαν, με μια απλή γνωριμία στο μπαρ (ξέρω και μια περίπτωση, που έκαναν σχέση, με αφορμή ένα μαλακτικό στο σουπερ μαρκετ). Άρα δεν είναι τόσο ο τόπος, αλλά το άτομο. Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να κλειστεί, για να μην μπορέσει να πλησιάσει κανείς. Μόνο όταν πλησιάσει κάποιος, θα δει και τις προθέσεις του και από εκεί και πέρα, θα δει η ίδια, πως θα το διαχειριστεί.

Εγώ πιστεύω, πως έχουν πλησιάσει την Μίλιβα αρκετοί άντρες, παρ'όλο που λέει το αντίθετο. Μια όμορφη (κατά τα λεγόμενά της) κοπέλα, πάντα ελκύει. Το θέμα είναι ότι η ίδια φαίνεται, με τον τρόπο της, έκλεισε τις "πόρτες", ίσως άθελά της δεν ξέρω. Πολλές φορές κάνουμε πράγματα που δεν συνειδητοποιούμε και εγώ πιστεύω πως έχει δώσει άκυρα η Μίλιβα, ακόμη και σε φιλικές γνωριμίες, που μπορεί να μην το έκανε εσκεμμένα.

Πολλές φορές, εκείνος/η που είναι το άλλο μας μισό, είναι πιο κοντά από όσο νομίζουμε, αλλά επειδή είμαστε αδύναμοι, δεν μπορούμε να το αντιληφθούμε και άρα δεν του/της δίνουμε και την απαραίτητη σημασία.

Θυμάμαι τι έλεγε η γυναίκα του Ηλία Μαμαλάκη, όταν ήταν φίλοι, σε μια κοινή παρέα. Που είχε βγει από την κουζίνα ο Μαμαλάκης, αρκετά μικρός και ήταν μέσα στα αλεύρια κλπ. και το είδε εκείνη και είπε, "εγώ, με αυτόν, ποτέ!". Κάπου το είχα διαβάσει και μου είχε κάνει εντύπωση, βλέπεις πως τα φέρνει η ζωή και έγιναν ένα αγαπημένο αντρόγυνο.

Πρέπει να αφήνουμε και λίγο τη ζωή να κυλήσει, όμως και εμείς να μην μένουμε άπραγοι.

Senior Member
    Έχεις δίκιο, ζητώ συγγνώμη αν άθελα μου προσέβαλα κάποιον. Δεν συμπεριέλαβα καθόλου στο μυαλό μου τις περιπτώσεις που λες όπως ασέξουαλ κτλ γιατί αναφερόμουν στην Μιλιβα η οποία δεν δηλώνει κάτι απ' όλα αυτά, δεν λέει πως δεν θέλει το σεξ ή το απορρίπτει ή πως δεν μπορεί να την ελκύσει κάποιος σεξουαλικά . Φυσικά και υπάρχουν άνθρωποι που είναι ασέξουαλ και ζητούν μια άλλου τύπου συντροφική σχέση αλλά δεν νομίζω πως είμαστε σε αυτή την περίπτωση εδώ.
    Ευχαριστώ για την παρατήρηση πάντως.
    Δεν το ειδα απαραιτητα σαν κραυγαλεα τοποθετηση η τιποτα τετοιο, ελπιζω να μην εδωσα τετοια εντυπωση. Απλως δεν μπορουσα να καταλαβω η να βρω τα συμφραζομενα μαλλον για το κατα ποσο το πιστευεις ας πουμε ακραδαντα η αν απλως πχ σου βγηκε η διατυπωση ετσι στο συγκεκριμενο ποστ.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    Quote Originally Posted by Εξουθενωμένος View Post
    Kυριοι ....

μην στρεψουμε την απεχθεια ολων των συμφορουμιτριων εναντιον μας.

Το link δειχνει τι ΔΕΝ ισχυει στην καθημερινοτητα !
    Και δεν βλεπω πως θα ξεφυγετε(-ξεφυγουμε) της καθημερινοτητας.
    Η Christie Brinkley μπηκε για να υπογραμμισω ΠΟΥ εχει φτασει η επιστημη
    σημερα. Η ιδια ... ειναι απλησιαστη ... οση αυτοπεποιθηση και να χετε.
    Ομως η κοσμετολογια (και ενας σκασμος χρηματα) δειχνουν οτι η ομορφια
    πραγματικα δεν εχει οριο. Απο κει δεν ξεκινησε η κουβεντα ?

Αρεσκομαι ΠΟΛΥ να φανταζομαι εναν κοσμο οπου κανεις δεν ασχημαινει
    με τα χρονια. Ενα τεχνολογικο επιπεδο οπου ΟΛΟΙ μπορουν να γερνουν
    χωρις να ασχημαινουν. Αυτη ειναι η βαθυτερη λαχταρα πισω απο το λινκ.
    Εγω παλι δε θα ηθελα να δω τη μητέρα μου με όψη και σωμα 25χρονης, σέρνεται και να θελει βοήθεια να παει απο την πολυθρόνα στον καναπε.

Banned
    Σωμα 25χρονης .... και να σερνεται ?
    Μπορεις να μου το εξηγησεις λιγο παραπανω ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Εξουθενωμένος View Post
    Σωμα 25χρονης .... και να σερνεται ?
    Μπορεις να μου το εξηγησεις λιγο παραπανω ?
    Εξήγησε μου πρωτα το ΓΕΡΝΑΩ χωρις να ασχημαίνω

Miliva21
    Guest
    Συμφωνώ σε αυτο που λέτε με τον Κώστα...ομως μην ξεχνάτε πως έχει ρόλο και η τύχη.....Όταν δεν κινείσαι σε περιβάλλοντα με ενδιαφεροντα αγόρια ....Ή δεν έχω παρέες μέσα από τις οποίες μπορώ να γνωρίσω άτομα....Πώς θα γνωρίσω κάποιον να μου αρέσει....;;;;;

Και καλώς ή κακώς κοιτάω και την εμφάνιση....Όχι απαραίτητα να είναι ο αντικειμενικά ωραίος αντρας Αλλά ο γοητευτικός.....σγρ το ελκυστικο σε όλους αρέσει.. Και να έχει ευχαριστο χαρακτήρα...εε..με.αυτα τα δύο χαρακτηριστικά π να μου κάνει το κλικ άντρα δεν έχω γνωρίσει... Εκεί έξω υπάρχουν πολλοί άνθρωποι να γνωρίσεις κ να δεις ποιος σου ταιριάζει όμως όταν έχεις ένα τοσο σα ανοιγματακι προς τα έξω κ έρχεσαι σε επαφη με ελάχιστο αριθμό ατόμων . . ....είναι πιο δύσκολο

Δλδ δεν είναι ότι είχα την ευκαιρία να μου τύχει κάτι πολύ καλό π να με τραβήξει κ να του δώσω πόρτα είτε επδ θέλω να το παίξω δύσκολη είτε επδ ειμαι περίεργη είτε επδ δεν θέλω να κάνω σεξ......

Miliva21
    Guest
    Και επιπλέον όταν μονο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχω τη ποικιλία και μ μιλάμε αρκετοί ....εγω έστω κ εμφανισιακα να μ αρεσει κάποιος φοβάμαι να γνωρίσω άτομο μέσω φβ......Και να το εξέλιξη σαν γνωριμια..

Senior Member
    Δεν νομιζω οτι κάτι φταίει. Οι περισσοτεροι απλα δεν μπορούν να κουμανταρουν κάτι αυθεντικό. Στο λέω εγω που ειμαι ομοφιλοφιλη κ βγήκα με μια κοπελα μπαι κ έμμεσα μου είπε είσαι πολυ καλλιεργημένη για τα γούστα μ κ γνκ θα τους ξενερωσεις τους αλλους αν εχεις μυαλο 40αρας κ εμφάνιση 16 χρόνου γτ μικροδειχνω πράγματι κ μου λέει βαψου περισσότερο κ βαψε κ κάνα μαλλί. Δε βλέπω να εκτιμάται η φυσικότητα αλλά το φτηνο πράμα. Σορρυ που συγκρινω ανόμοιες καταστάσεις αλλά έχω απελπιστει κ γω. Σα να μ λένε σε θέλουμε πιο ψεύτικη κ επιφάνειακη γτ αυτό ψάχνουμε.. Σηκώνω τα χέρια ψηλα
    Αυτά μου τα είπε μετα το ραντεβου που αποφασισαμε να το παμε φιλικα κ τη Ρώτησα τι διαφορετικό θα θέλει. Εν τω μεταξύ πρώτη την απέρριψα γτ ηταν επιφανειακή κ μετα έριξε δηλητηριο

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Και επιπλέον όταν μονο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχω τη ποικιλία και μ μιλάμε αρκετοί ....εγω έστω κ εμφανισιακα να μ αρεσει κάποιος φοβάμαι να γνωρίσω άτομο μέσω φβ......Και να το εξέλιξη σαν γνωριμια..
    κανας φιλος φιλης σου μεσω fb δε παιζει?που να σου ειναι αγνωστος μεν αλλα τσεκαρισμενος εστω απο το περιβαλλον σου..να κανεις πρωτη κινηση σε καποιον που δε σου χει μιλησει.

Banned
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Εξήγησε μου πρωτα το ΓΕΡΝΑΩ χωρις να ασχημαίνω
    Πολυ απλο.

Σε καθε κυτταρικη διαιρεση (που ξεκινα απο την στιγμη που γεννιομαστε
    και ειναι το κυριαρχο στοιχειο που μας κραταει ζωντανους) τα τελομερη,
    που βρισκονται στα ακρα των χρωμοσωματων, κονταινουν. Απο το 11
    πανε στο 4. Τα κυτταρα δεν μπορουν να διαιρεθουν αλλο και σιγα-σιγα
    ο οργανισμος ολοκληρος χανει κυτταρα που δεν μπορει να αναπληρωσει.

Αν, στο μελλον (οχι αυριο), βρεθει ενας τροπος να ΜΗΝ χανουν μηκος
    τα τελομερη (που ηδη εχει ξεκινησει ερευνα με την Τελομεραση) τοτε
    οι ανθρωποι θα μεγαλωνουν σε ηλικια χωρις να σερνονται και να θελουν
    βοηθεια για να πανε απο την καρεκλα στον καναπε.

Υπαρχουν και αλλοι παραγοντες (οπως η οξειδωση του DNA μεσα στα ακρως
    ανθυγιεινα περιβαλλοντα που ζουμε, η σταδιακη δυσλειτουργια του κυτταρου
    να παραξει ενεργεια μεσα απο τα μιτοχονδρια του, συγκεκριμενες πρωτεινες
    και ορμονες που φθινουν και εκλιπουν) αλλα το κοντεμα των τελομερων
    ειναι με διαφορα το κυριαρχο στοιχειο που .... γινομαστε ερειπια.

Ολα αυτα .... απο την στιγμη που τα εχουμε εντοπισει .... καποια στιγμη
    θα επεμβουμε και θα τα ελεγξουμε. ΟΧΙ αυριο ομως. Εικαζω, σε εκατο
    χρονια απο σημερα. Τα δισεγγονα οσων γεννιουνται σημερα ... θα τα
    προλαβουν. Sorry ... επειδη δεν εχω παρον στην ζωη μου, εχω μαθει να
    εστιαζω ειτε στο μελλον ειτε στο παρελθον. Οποτε εχω γινει σχετικα καλος
    σ'αυτο. Αλλα σε τιποτε αλλο, καθημερινο, απτο και χειροπιαστο ωστε
    να σας δωσω κουραγιο και ελπιδα. Σημερα, τωρα, εδω !

Εμεις, σημερα, τωρα, εδω .... και θα γερασουμε και θα ασχημηνουμε και
    θα πεθανουμε. Για μενα ομως ειναι μια καποια ψυχολογικη ανακουφιση
    οτι θα ξημερωσει εποχη που ο ανθρωπος δεν θα λεει εξαναγκαστικα

... "ηρθε η ωρα μου".
    Last edited by Del-meme290719b; 11-12-2018 at 10:10.

Page 30 of 39 FirstFirst ... 202829303132 ... LastLast