Περί σχέσης - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 39 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 46 to 60 of 572
    Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by SB_ View Post
    Το "πείραμά" μου να φλερτάρω (βασικά δεν ξέρω αν λέγεται φλερτ αυτό που κάνω, το πως μιλάω και συμπεριφέρομαι δλδ), όσο περνάει ο καιρός πάει όλο και χειρότερα. Όπως είπα και στο προηγούμενο μήνυμα, η άλλη πλευρά πλέον δεν είναι τόσο δεκτική στο να κρατήσει επαφή με έναν άγνωστο που της την "έπεσε". Παλιά θυμάμαι σπάνια έδιναν και κανένα αριθμό. Ίσος αν ήταν άλλος στη θέση μου να τα κατάφερνε καλύτερα. Εγώ δε θα 'λεγα ότι το 'χω μ' αυτά.
    Στο φβ τα αιτήματα φιλίας (σε άτομα που έχουμε κοινούς γνωστούς) είτε μένουν αναπάντητα, είτε τα απορρίπτουν, είτε τα επιλέγουν ως σπαμ. Τα μηνύματα πάνε τζάμπα και δεν είναι του τύπου "γεια σου, τι κάνεις".

Πάμε τώρα στα ερωτήματα...

Πρώτον καλά κάνεις και φοβάσε τις γνωριμίες από το φβ. Όλες τις γνωριμίες πρέπει να τις "φοβάσε" από την άποψη ότι χρειάζεται χρόνος για να δεις ποιον περίπου έχεις απέναντί σου. Οπότε θα μπορούσες να επεκτείνεις το φόβο σου και στους φίλους φίλων κλπ.

Δεύτερον πως έχεις στο μυαλό σου την προσέγγιση που δεν είναι επιφανειακή; Τι χαρακτηριστικά έχει;

Τρίτον όπως εσύ μπορεί να μιλάς και με άλλους, έτσι κι αυτοί. Αυτό δεν είναι ούτε δεδομένο ούτε και κάτι κακό απαραίτητα. Από το "γεια τι κανεις" μπορεί να προκύψει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Εγώ με το "γεια τι κάνεις" γνώρισα άτομα και κάναμε παρέα (όχι φυσικά στο φβ, αλλά στο παλαιότερο απρόσωπο μιρκ), βγαίναμε για καφέ κλπ. Θα μπορούσαν να το σκεφτούν όπως εσύ (αυτός τώρα θέλει απλά να πηδήξει) αλλά δεν το έκαναν. Εσύ μπορείς να συνεχίσεις να το κάνεις. Δικαίωμά σου.

Τέταρτον αυτά που λες, γιατί εμένα με φαίνονται σαν προκατάληψη;
    Όταν λεω οτι είναι επιφανειακή προσέγγιση εννοώ ότι δεν πιστεύω πως κανένας από εκεί παίρνει τη γνωριμία με μια άγνωστη στα σοβαρά ......ότι κατά ενα μεγάλο ποσοστό ψάχνει γ κτ ευκαιριακό κ δεν έχει διάθεση γνωριμίας....Και το βλέπω να συμβαίνει περισσότερο γύρω μου αυτό το σενάριο.......αν είμαι προκατειλημενη Ναι σόρρυ είμαι...Και είμαι γτ βλέπω να γίνονται τα πάντα μέσα από εκεί παρά αυτό π θέλω εγώ...άντρες που σ τη πέφτουν ωμα...με κάποιους π έχω βγει ραντεβου και είχαν κ άλλη γκόμενά παράλληλα κ απλά μαλακιζονταν στο φβ.....άτομα π βγήκαμε ένα ραντεβού κ μετά δεν ξαναβγηκαμε ...γτ άραγε ;; μήπως επδ ήθελαν κτ ευκαιριακό κ δεν ήμουν η εύκολη τροφή;; κ δν υπήρχε διάθεση γ περισσότερο ψάξιμο...περισσότερη γνωριμία...

Ναι είμαι προκατειλημενη....αν έβλεπα ότι υπάρχει διάθεση και ενδιαφέρον γ γνωριμία από το αντίθετο φύλο κ Όχι απλά ωμό σεξ που στο κάνουν πλύση εγκεφάλου είτε άμεσα ειτε εμμεσα από την αρχή γ να πάρουν αυτό π θέλουν γρήγορα κ μετά μα την κάνουν δεν θα ήμουν....

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by oeo View Post
    Γενικα να ξερεις ειναι δυσκολες οι εποχες για σοβαρες σχεσεις.Αυτο δε θα αλλαξει συντομα,οι αντρες πια κυνηγαμε μονο ευκαιριακο σεξ και μας ευνοουν οι εποχες λογο κοινωνικων ελευθεριων,περιορισμου της θρησκειας και αλλαγη προτυπων.

Επισης δεν υπαρχει ορεξη και χρημα για κατι παραπανω.Γιατι ακομα και η απλη σοβαρη σχεση εχει εξοδα.Οποτε μην απορεις που σου την πεφτουν τοσοι στο fb ξεπετες ψαχνουν ολοι και εντος και εκτος ιντερνετ.Και καλα κανουν,οταν δεν μπορουν να φροντισουν καλα καλα τον εαυτο τους οικονομικα σιγα μην κατσουν ν ασχοληθουν με τις γυναικες και τα θελω τους.
    Γνωριζω τις κοινωνιολογικές διαστάσεις του φαινομένου της ξεπέτας και σε ευχαριστώ γ την απάντηση σου....Όμως σχέσεις εξακολουθούν να συμβαίνουν παρόλα αυτα κ το βλέπω γύρω μου ...Η συχνότητα δν ξέρω αν είναι η ίδια με παλιότερα της σύναψης σχέσεων όμως σχέσεις υπάρχουν ακόμα.....

Επιπλέον εμένα αυτό το οικονομικό θέμα δεν με αγγίζει γτ δεν είμαι σε ηλικία να ψάχνω γαμπρό να με ταΐζει...που κ να έψαχνα δν θα με ταιζε...Είμαι σε μια ηλικία π δεν χρειάζεται κάποιος να προσφερει οικονομικά γ ν κάνει σχέση μαζί μου ....το μόνο π απαιτεί αυτό τ πράγμα γ να συμβεί είναι θέληση κ χημεία κ πολύ τύχη

Miliva21
    Guest
    Οπότε το θέμα έκλεισε....

Για να το ξέρουν και άλλες γυναίκες που πιθανόν διάβασαν το θρεντ μου και ταυτίστηκαν με εμενα..Η απάντηση είναι πως όσες είναι εμφανισημες δεν θα τις πλησιάσουν ποτέ.....Επίσης λόγω των προτύπων οι άντρες δεν θέλουν σχέσεις και μόνο ξεπέτες (εξάλλου γτ να κάτσουν με μια εφόσον μπορούν να έχουν επιλογές εκεί έξω....Η ενώ μπορεί να πληρώνουν γ να πηδήξουν...)
    Και επιπλέον δεν έχουν οικονομικα καλά και δεν θέλουν να φαίνονται και μίζεροι σε μια κοπέλα...Κ επδ η Ελλάδα βρίσκεται σε κρίση και θα βρίσκεται γ πολλά χρόνια ακόμα και επδ τα πρότυπα και τα στερεότυπα δεν θα αλλάξουν κ θα είμαστε γ πάντα ένα μεγάλο κρεβάτι όλοι με όλους

Κορίτσια όσες είστε ελεύθερες πολύ καιρό μη ψάχνεστε δεν θα έχετε ποτέ μια φυσιολογική συντροφική ερωτική ζωή...να πάρουμε και μια γάτα και να κατσουμε στα αυγα μας..να παψουμε να αναρωτιομαστε κιόλας....
    ????????????

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post

Για να το ξέρουν και άλλες γυναίκες που πιθανόν διάβασαν το θρεντ μου και ταυτίστηκαν με εμενα..Η απάντηση είναι πως όσες είναι εμφανισημες δεν θα τις πλησιάσουν ποτέ.....Επίσης λόγω των προτύπων οι άντρες δεν θέλουν σχέσεις και μόνο ξεπέτες (εξάλλου γτ να κάτσουν με μια εφόσον μπορούν να έχουν επιλογές εκεί έξω....Η ενώ μπορεί να πληρώνουν γ να πηδήξουν...)
    Και επιπλέον δεν έχουν οικονομικα καλά και δεν θέλουν να φαίνονται και μίζεροι σε μια κοπέλα...Κ επδ η Ελλάδα βρίσκεται σε κρίση και θα βρίσκεται γ πολλά χρόνια ακόμα και επδ τα πρότυπα και τα στερεότυπα δεν θα αλλάξουν κ θα είμαστε γ πάντα ένα μεγάλο κρεβάτι όλοι με όλους

Κορίτσια όσες είστε ελεύθερες πολύ καιρό μη ψάχνεστε δεν θα έχετε ποτέ μια φυσιολογική συντροφική ερωτική ζωή...να πάρουμε και μια γάτα και να κατσουμε στα αυγα μας..να παψουμε να αναρωτιομαστε κιόλας....
    ????????????
    Κορίτσι η αλήθεια είναι πως και πολλοί άντρες δεν θα πλησιάσουν,για πολλούς λόγους.
    Μην ξεχνάς κιόλας πως στην εποχή που είμαστε,ότι πολλοί όταν βγαίνουν έξω,είναι περισσότερο με τα κινητά ανά χειράς,παρά να πάνε να μιλήσουν σε άλλο άτομο.
    Μην μου πεις ότι δεν το έχεις δει αυτό!
    Οπότε για αυτό τον λόγο (ίσως) δυσκολεύονται πολλοί.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Kαι κάτι ακόμη,που οφείλεις να ξεκαθαρίσεις,γιατί και εγώ δεν θυμάμαι:
    Αποζητάς σχέση ή κάτι σύντομο,τύπου one night stand κλπ?

Senior Member
    Ρε μιλιβακι οταν βλεπω οτι τα εχεισ ολα και δεν μπορεισ να τα απολαυσεισ στεναχωριεμαι θα σου πω λοιπον οταν ειναι στην εφηβεια τα κοριτσια διαλεγουν τουσ αντρεσ η τον εαυτο τουσ επειδη δεν τησ αγαπαει ο μπαμπασ νοιωθουν αχρηστεσ και διαλεγουν τουσ αντρεσ να παιζουν ειμαι μπαμπασ και ξερω εγω τισ ερωτευτηκα τισ κορεσ μου εχετε καποια ψυχολογικα ωσ γυναικεσ που δεν τα εχουν οι αντρεσ και γινεται μπερδεμα ειστε ισεσ και πρεπει να το φιλοσοφησεισ να βγαλεισ τισ δυναμεισ σου εγω αμα σου πω τι κανω θα κουφαθεισ δουλευω απο 12 χρονων και εφτασα τωρα να μαζευουμε και να κουβαλαω 40 τονουσ ελιεσ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Και ολα αυτα ξεκιναν απο τη μανα που πρεπει να δικαιολογησει το μισθο και υποστηριζει τον αντρα αντι για τα παιδια εγω επαιζα μπαλα στην αλανα και ποτε δεν ημουν παιδι κι ειμαι υπερ των παιδιων

Senior Member
    Γι αυτο λεω σε ολουσ οτι οι γυναικεσ πρεπει να δουλευουν θα λυσει πολλα προβληματα αυτο οικονομικη ανεξαρτησια πρεπει να εχουν ολεσ

Senior Member
    Και να τισ αγαπησει ο μπαμπασ δεν τισ φτανει μονο αυτο θελουν και αγορια αλλα ο μπαμπασ πρεπει να κανει την αρχη

Senior Member
    Ο μπαμπασ πρεπει να τισ πει την αληθεια αν ειναι ομορφεσ κι αν ειναι ικανεσ μονο αυτο και να κανει τα αντιστοιχα αυτο ειναι ο μπαμπασ

Senior Member
    Μακ και Γιώργο ευχαριστώ γ τις απαντήσεις σας ......Ίσως αυτο που φταίει σε μενα να είναι οι λίγες συναναστροφές κ με άτομα που εξίσου δεν είναι δικτυωμενα αλλα και να ηταν παλι δν θα μου εκαναν κοννε...

πχ αν εχω μια δυο φιλες π βγαινω κ δν έχουν φίλους άντρες να μ γνωρίσουν ή είναι ελεύθερες σιγά μην έκαναν κοννε σε μενα .......ολοι είμαστε της άποψης ο καθένας γ τη πάρτυ του ...Κ επιπλέον πιστεύω πως οι κοπέλες π κάνω παρέα σκέφτονται ότι εντάξει μωρέ όμορφη είναι θα τον βρει μόνη της... εγώ θα της τον γνωρίσω;;;...άσε που το βλέπουν και ανταγωνιστικά

βεβαια και παλι σε τοσα περιβαλλοντα που παω θα μπορουσε κτ να ειχε τυχει ..δεν περιμενω να βρω τον έρωτα στο σουπερμάρκετ ενώ σηκώνω να παρω τη κονσέρβα ....Αλλά πχ στο γυμναστήριο που πάω εβδομαδιαια να μου πιάσει κάποιος τη κουβέντα...ή στο χόμπυ που ήμουν και βγαίναμε μετά κάποια άτομα να υπήρχε κάποια προσέγγιση.....τόσο κόσμο είχα δει εκεί σε αυτο το χώρο....π έλεγα ένα Γεια καμία φορά...Η στη σχολή να μ πει κάποιος ρε κοπελιά σε βλέπω κάθε μέρα στο εστιατόριο πχ κ ήθελα να σ πω ένα γεια....τπτ
    Γ αυτό λέω ότι η τύχη δεν υπάρχει.....!!

Το μόνο π υπάρχει είναι το φεισμπουκ..μου κάνει ένας αντ π έχουμε κοινούς γνωστούς τσουπ εμφανίζονται άλλοι 10 φίλοι του !!!! Κ όλοι μ μιλάνε στο μεσεντζερ κ θέλουν να βγούμε...Και έχω μαζέψει καμία 20αρια αίτηματα φιλίας κυριολεκτικα π δεν τα έχω αποδεχτεί κ αυτό γντ ολοενα...ενα σωρο αιτήματα φιλίας από άντρες π δν ξέρω..που προφανώς απλά μιλάμε κ με άλλες 10 στο φβ ...τι ν κάνω γνωριμία από εκεί;;; Ναι το έχει σκεφτεί κ αυτό Αλλά;;;;

Οχι δν ψάχνω μοντέλο
    Ναι μ αρέσουν οι μεγαλύτεροι άντρες από μένα στις ηλικίες π λέτε Αλλά που να τους βρω και δεύτερον θα είναι ελεύθεροι;; και αν ήταν θα έκαναν ποτέ σχέση με μια μικρότερη τους κατά 10 χρονια περίπου;;35αρηδες;;
    Οι 30-35-37 τρελενομαστε για μικρότερες 20 αρες..γιατί να μην θέλουνε???το θέμα είναι όπως λες και εσύ αν θα είναι ελεύθεροι???
    Καλά κάνεις και δεν βγενει με κανέναν από φασεμπουκ
    Σήμερα θα βγούνε μαζί και αύριο με άλλη και θα σε δουλεύουνε ψιλό γαζί..

Senior Member
    Να στο πω απλα αν ειναι ικανεσ δουλεια και κανουν οτι θελουν ετσι ειναι οι κορεσ μου αν δεν ειναι ικανεσ πρεπει να βρει λεφτα για γαμο η ομορφια ειναι λεπτομερεια σχετικα αυτα

Banned
    Εγώ αυτό που έχω να πω γενικά σε όσους διαβάζουν το νήμα και "ψάχνονται", να προσπαθούν και να μη τα παρατούν.

Είχα χρόνια να βρω έναν άνθρωπο για να έχουμε μια σταθερή επικοινωνία. Έτρωγα ώρες στο τσατ με άτομα τα οποία με ρωτούσαν την ηλικία μου και μετά εξαφανίζονταν, ή μιλούσαν στην αρχή και μετά χάνονταν, ή κορόιδευαν, ανθρώπους που παρουσιάζονταν ως το ένα φύλο και ήταν το άλλο (όταν μιλούσαμε στο τηλέφωνο) και φυσικά άπειρα αναπάντητα μηνύματα. Τώρα έχω ήδη τουλάχιστον δύο άτομα για να επικοινωνώ.

Για όποιον σκέπτεται σαν τη θεματοθέτρια είναι πραγματικά κρίμα για τον ίδιο. Για κανέναν ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Υπάρχουν άνθρωποι σε σχέση που έχουν ανασφάλειες και δεν μπορούν να την απολαύσουν. Επίσης υπάρχουν άνθρωποι σε σχέση που νιώθουν μόνοι, που δεν τους καλύπτει, που δεν ήταν αυτό που ήθελαν (χαρακτήρας, εμφάνιση) και παραμένουν με το φόβο μη βρεθούν ξανά στη θέση της θεματοθέτριας...

Σύμφωνα με στατιστικά, ένα 10 με 20 % είναι οι ευτυχισμένοι γάμοι. Δε νομίζω να διαφέρει πολύ το ποσοστό τον ευτυχισμένων ζευγαριών.

Senior Member
    Ετσι ειναι sb η προσπαθεια παντα ειναι καλυτερη απο το τιποτα το 0,1 ειναι μεγαλυτερο απο το 0

Senior Member

????????????
    Όχι μιλίβακι το νόημα αυτής της συζήτησης δεν είναι αυτό που λες...ούτε όλα τα αγόρια ψάχνουν μόνο να πηδήξουν και τελείωσε...ανάλογα σε τι παρέες μπενεις και από που γνωρίζεις άτομα...υπάρχουν αγόρια που ψάχνουν για σοβαρή σχέση και ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΕΞΟΔΑ..ακόμα και αν στη τσέπη τους υπάρχουν μόνο λίγα ευρώ...είναι διατεθειμένη να κεράσουν ένα καφέ σε ένα όμορφο κορίτσι και το χερονται κι όλας...να πάνε με το κορίτσι μια βόλτα ένα περίπατο να ανταλλάξουν μια γλυκιά κουβέντα..εντάξει απλά δεν έτυχε σε εσένα ακόμα ..αλλά που ξέρεις??
    Κοντός ψαλμός αλληλούια...

Page 4 of 39 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast