Results 46 to 60 of 572
Thread: Περί σχέσης
-
11-11-2018, 12:26 #46Miliva21Guest
Όταν λεω οτι είναι επιφανειακή προσέγγιση εννοώ ότι δεν πιστεύω πως κανένας από εκεί παίρνει τη γνωριμία με μια άγνωστη στα σοβαρά ......ότι κατά ενα μεγάλο ποσοστό ψάχνει γ κτ ευκαιριακό κ δεν έχει διάθεση γνωριμίας....Και το βλέπω να συμβαίνει περισσότερο γύρω μου αυτό το σενάριο.......αν είμαι προκατειλημενη Ναι σόρρυ είμαι...Και είμαι γτ βλέπω να γίνονται τα πάντα μέσα από εκεί παρά αυτό π θέλω εγώ...άντρες που σ τη πέφτουν ωμα...με κάποιους π έχω βγει ραντεβου και είχαν κ άλλη γκόμενά παράλληλα κ απλά μαλακιζονταν στο φβ.....άτομα π βγήκαμε ένα ραντεβού κ μετά δεν ξαναβγηκαμε ...γτ άραγε ;; μήπως επδ ήθελαν κτ ευκαιριακό κ δεν ήμουν η εύκολη τροφή;; κ δν υπήρχε διάθεση γ περισσότερο ψάξιμο...περισσότερη γνωριμία...
Ναι είμαι προκατειλημενη....αν έβλεπα ότι υπάρχει διάθεση και ενδιαφέρον γ γνωριμία από το αντίθετο φύλο κ Όχι απλά ωμό σεξ που στο κάνουν πλύση εγκεφάλου είτε άμεσα ειτε εμμεσα από την αρχή γ να πάρουν αυτό π θέλουν γρήγορα κ μετά μα την κάνουν δεν θα ήμουν....
- 11-11-2018, 12:29 #47Miliva21Guest
Γνωριζω τις κοινωνιολογικές διαστάσεις του φαινομένου της ξεπέτας και σε ευχαριστώ γ την απάντηση σου....Όμως σχέσεις εξακολουθούν να συμβαίνουν παρόλα αυτα κ το βλέπω γύρω μου ...Η συχνότητα δν ξέρω αν είναι η ίδια με παλιότερα της σύναψης σχέσεων όμως σχέσεις υπάρχουν ακόμα.....
Επιπλέον εμένα αυτό το οικονομικό θέμα δεν με αγγίζει γτ δεν είμαι σε ηλικία να ψάχνω γαμπρό να με ταΐζει...που κ να έψαχνα δν θα με ταιζε...Είμαι σε μια ηλικία π δεν χρειάζεται κάποιος να προσφερει οικονομικά γ ν κάνει σχέση μαζί μου ....το μόνο π απαιτεί αυτό τ πράγμα γ να συμβεί είναι θέληση κ χημεία κ πολύ τύχη
11-11-2018, 12:44 #48Miliva21GuestΟπότε το θέμα έκλεισε....
Για να το ξέρουν και άλλες γυναίκες που πιθανόν διάβασαν το θρεντ μου και ταυτίστηκαν με εμενα..Η απάντηση είναι πως όσες είναι εμφανισημες δεν θα τις πλησιάσουν ποτέ.....Επίσης λόγω των προτύπων οι άντρες δεν θέλουν σχέσεις και μόνο ξεπέτες (εξάλλου γτ να κάτσουν με μια εφόσον μπορούν να έχουν επιλογές εκεί έξω....Η ενώ μπορεί να πληρώνουν γ να πηδήξουν...)
Και επιπλέον δεν έχουν οικονομικα καλά και δεν θέλουν να φαίνονται και μίζεροι σε μια κοπέλα...Κ επδ η Ελλάδα βρίσκεται σε κρίση και θα βρίσκεται γ πολλά χρόνια ακόμα και επδ τα πρότυπα και τα στερεότυπα δεν θα αλλάξουν κ θα είμαστε γ πάντα ένα μεγάλο κρεβάτι όλοι με όλους
Κορίτσια όσες είστε ελεύθερες πολύ καιρό μη ψάχνεστε δεν θα έχετε ποτέ μια φυσιολογική συντροφική ερωτική ζωή...να πάρουμε και μια γάτα και να κατσουμε στα αυγα μας..να παψουμε να αναρωτιομαστε κιόλας....
????????????
11-11-2018, 15:54 #49WhyAlwaysMe?GuestΚορίτσι η αλήθεια είναι πως και πολλοί άντρες δεν θα πλησιάσουν,για πολλούς λόγους.
Μην ξεχνάς κιόλας πως στην εποχή που είμαστε,ότι πολλοί όταν βγαίνουν έξω,είναι περισσότερο με τα κινητά ανά χειράς,παρά να πάνε να μιλήσουν σε άλλο άτομο.
Μην μου πεις ότι δεν το έχεις δει αυτό!
Οπότε για αυτό τον λόγο (ίσως) δυσκολεύονται πολλοί.
11-11-2018, 16:42 #50WhyAlwaysMe?GuestKαι κάτι ακόμη,που οφείλεις να ξεκαθαρίσεις,γιατί και εγώ δεν θυμάμαι:
Αποζητάς σχέση ή κάτι σύντομο,τύπου one night stand κλπ?
11-11-2018, 16:55 #51
Ρε μιλιβακι οταν βλεπω οτι τα εχεισ ολα και δεν μπορεισ να τα απολαυσεισ στεναχωριεμαι θα σου πω λοιπον οταν ειναι στην εφηβεια τα κοριτσια διαλεγουν τουσ αντρεσ η τον εαυτο τουσ επειδη δεν τησ αγαπαει ο μπαμπασ νοιωθουν αχρηστεσ και διαλεγουν τουσ αντρεσ να παιζουν ειμαι μπαμπασ και ξερω εγω τισ ερωτευτηκα τισ κορεσ μου εχετε καποια ψυχολογικα ωσ γυναικεσ που δεν τα εχουν οι αντρεσ και γινεται μπερδεμα ειστε ισεσ και πρεπει να το φιλοσοφησεισ να βγαλεισ τισ δυναμεισ σου εγω αμα σου πω τι κανω θα κουφαθεισ δουλευω απο 12 χρονων και εφτασα τωρα να μαζευουμε και να κουβαλαω 40 τονουσ ελιεσ
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
11-11-2018, 17:01 #52
Και ολα αυτα ξεκιναν απο τη μανα που πρεπει να δικαιολογησει το μισθο και υποστηριζει τον αντρα αντι για τα παιδια εγω επαιζα μπαλα στην αλανα και ποτε δεν ημουν παιδι κι ειμαι υπερ των παιδιων
11-11-2018, 17:03 #53
Γι αυτο λεω σε ολουσ οτι οι γυναικεσ πρεπει να δουλευουν θα λυσει πολλα προβληματα αυτο οικονομικη ανεξαρτησια πρεπει να εχουν ολεσ
11-11-2018, 17:06 #54
Και να τισ αγαπησει ο μπαμπασ δεν τισ φτανει μονο αυτο θελουν και αγορια αλλα ο μπαμπασ πρεπει να κανει την αρχη
11-11-2018, 17:09 #55
Ο μπαμπασ πρεπει να τισ πει την αληθεια αν ειναι ομορφεσ κι αν ειναι ικανεσ μονο αυτο και να κανει τα αντιστοιχα αυτο ειναι ο μπαμπασ
11-11-2018, 17:14 #56
11-11-2018, 17:16 #57
Να στο πω απλα αν ειναι ικανεσ δουλεια και κανουν οτι θελουν ετσι ειναι οι κορεσ μου αν δεν ειναι ικανεσ πρεπει να βρει λεφτα για γαμο η ομορφια ειναι λεπτομερεια σχετικα αυτα
11-11-2018, 17:16 #58
Εγώ αυτό που έχω να πω γενικά σε όσους διαβάζουν το νήμα και "ψάχνονται", να προσπαθούν και να μη τα παρατούν.
Είχα χρόνια να βρω έναν άνθρωπο για να έχουμε μια σταθερή επικοινωνία. Έτρωγα ώρες στο τσατ με άτομα τα οποία με ρωτούσαν την ηλικία μου και μετά εξαφανίζονταν, ή μιλούσαν στην αρχή και μετά χάνονταν, ή κορόιδευαν, ανθρώπους που παρουσιάζονταν ως το ένα φύλο και ήταν το άλλο (όταν μιλούσαμε στο τηλέφωνο) και φυσικά άπειρα αναπάντητα μηνύματα. Τώρα έχω ήδη τουλάχιστον δύο άτομα για να επικοινωνώ.
Για όποιον σκέπτεται σαν τη θεματοθέτρια είναι πραγματικά κρίμα για τον ίδιο. Για κανέναν ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Υπάρχουν άνθρωποι σε σχέση που έχουν ανασφάλειες και δεν μπορούν να την απολαύσουν. Επίσης υπάρχουν άνθρωποι σε σχέση που νιώθουν μόνοι, που δεν τους καλύπτει, που δεν ήταν αυτό που ήθελαν (χαρακτήρας, εμφάνιση) και παραμένουν με το φόβο μη βρεθούν ξανά στη θέση της θεματοθέτριας...
Σύμφωνα με στατιστικά, ένα 10 με 20 % είναι οι ευτυχισμένοι γάμοι. Δε νομίζω να διαφέρει πολύ το ποσοστό τον ευτυχισμένων ζευγαριών.
11-11-2018, 17:21 #59
Ετσι ειναι sb η προσπαθεια παντα ειναι καλυτερη απο το τιποτα το 0,1 ειναι μεγαλυτερο απο το 0
11-11-2018, 17:53 #60
Όχι μιλίβακι το νόημα αυτής της συζήτησης δεν είναι αυτό που λες...ούτε όλα τα αγόρια ψάχνουν μόνο να πηδήξουν και τελείωσε...ανάλογα σε τι παρέες μπενεις και από που γνωρίζεις άτομα...υπάρχουν αγόρια που ψάχνουν για σοβαρή σχέση και ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΕΞΟΔΑ..ακόμα και αν στη τσέπη τους υπάρχουν μόνο λίγα ευρώ...είναι διατεθειμένη να κεράσουν ένα καφέ σε ένα όμορφο κορίτσι και το χερονται κι όλας...να πάνε με το κορίτσι μια βόλτα ένα περίπατο να ανταλλάξουν μια γλυκιά κουβέντα..εντάξει απλά δεν έτυχε σε εσένα ακόμα ..αλλά που ξέρεις??
Κοντός ψαλμός αλληλούια...