Results 241 to 255 of 572
Thread: Περί σχέσης
-
16-11-2018, 16:49 #241
Γράφτηκε ξεκάθαρα αν ξερεις να διαβάζεις πως έχω ΣΜΝ πιθανότατα! Και το είδες και εσυ και ειπες πως ότι και να εχω υπαρχουν θεραπείες πλέον! Εγώ τους προβληματισμούς της και τα όσα της λέγατε εσεις εδώ μεσα ανάπτυσσα εσείς μπηκατε απο το πουθενά να με προσβάλετε και μου κάνατε επίθεση. Και μιλας και από πάνω εσύ με τον άλλον σπαμάρατε όταν γράφετε σε ξένο θέμα όπως λες και εσυ πως εχω ΣΜΝ αυτό ειναι εντός θέματος ή αφορά την θεματοθέτρια τι έχω εγώ; Το ποιόν σου να το κρατήσεις μακρυα από το φορουμ!
- 16-11-2018, 16:54 #242
16-11-2018, 17:00 #243
Καλό θα είναι, τις πρώτες φορές, με όποιον βγαίνεις, να βρίσκεστε σε δημόσιους χώρους. Βεβαίως και αν κάτι σε προβληματίζει, να το λαμβάνεις σοβαρά υπ' όψιν. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να πιέζεσαι. Μπορείς επίσης να δίνεις την ευκαιρία και σε ανθρώπους που ίσος στην αρχή να μη σε τράβηξαν εμφανισιακά, διότι η συμπεριφορά μπορεί τελικά να σε ελκύσει. Επίσης, η ερωτική σχέση δεν είναι αυτοσκοπός μιας γνωριμίας. Ακόμη κι αν δεν υπάρχει ερωτική έλξη, ίσος θα μπορούσατε να κάνετε παρέα σαν φίλοι ή γνωστοί.
16-11-2018, 17:00 #244Miliva21GuestΠάντως πιστεύω πως ο παράγοντας περιβάλλον και γνωριμίες παίζει το μεγαλύτερο ρόλο....Δεν γνωρίζω εύκολα άντρες....Πόσο μάλλον να γνωρίσω και άντρες π με ενδιαφέρουν....
Αν ήμουν σε κάποιο περιβάλλον καθημερινα με άντρες 25 με 30 ελεύθερους ...θεωρώ ότι θα είχα απηχηση...γτ είμαι εμφάνισιμη κοπέλα .....
Φυσικά και πρέπει βέβαια να χαλαρώσω και ίσως σκέφτομαι πολύ...Και δεν χρειάζεται
Εστάλη από SM-J330F στο E-Psychology.gr Mobile App
16-11-2018, 17:02 #245
Λοιπόν αμα δεν επέμβει η διαχείριση άμεσα ήδη έστειλα email στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Αμα δεν μπαναριστουν τα άτομα που με προσέβαλαν θα πάμε δικαστικώς και άμα εχει ευθύνη το φορουμ που δεν επεμβαίνει θα κινηθώ και κατά του φόρουμ.
16-11-2018, 17:02 #246Miliva21GuestΔλδ λες να δίνω ευκαιρία σε άντρες μέσω φβ να με γνωρίσουν;;;
Ναι έχει τύχει και αυτό δλδ να με προσεγγίσει μέσα από παρέα κάποιος που ήθελε σχέση όμως εμένα δεν μ άρεσε ερωτικά κ θεωρούσα ότι δεν ταιριάζουμε...του το είπα ξεκάθαρα και εκείνος το εκτίμησε και μείναμε φίλοι ....Από τότε...
16-11-2018, 17:04 #247Miliva21GuestΕντάξει λιτλ μου θα ζητήσουμε τα αγόρια να ανακαλέσουν ας το ληξουμε εδω
16-11-2018, 17:06 #248
Κοίτα έχω μια προσωπική άποψη από το fb. Για εμένα είναι πολύ λάθος που βγάζουν συμπέρασμα από μια φωτο, εντάξει το κάνουν και οι άντρες για τις κοπέλες, αλλά και οι κοπέλες το κάνουν κατά κόρον για τους άντρες. Έχω βγει ραντεβού με άγνωστες κοπέλες από το fb, με προσέγγισαν οι ίδιες, επειδή συνήθως γράφω διάφορα και είδαν τις απόψεις μου κλπ. (δεν έχει σημασία), αυτό που έχει σημασία είναι ότι δεν βρήκα κάτι αξιόλογο, για να είμαι δίκαιος, θα πω πως αυτό δεν σημαίνει πως υπάρχουν και οι εξαιρέσεις.
Ξέρω ζευγάρια που έχουν παντρευτεί από το fb ή άλλα ζευγάρια που είναι μαζί ακόμη και ερωτευμένοι. Ίσως σε εμένα να μην έτυχαν αξιόλογες καταστάσεις, γι'αυτό και αποφεύγω να βγαίνω πλέον, γιατί ξενέρωσα από τις προηγούμενες φορές. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα ξανά βγω σε κάποια άλλη αξιόλογη γνωριμία, αλλά θα επενδύσω παραπάνω χρόνο για να μάθω τι παίζει, αλλιώς γιατί να χάνω τον χρόνο μου; Αυτά πάνω κάτω ισχύουν για τις κοπέλες, τώρα για τους άντρες θα σου πρότεινα να είσαι γενικά προσεκτική, αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί να υπάρξει ένας οκ τύπος και να βρείτε. Γενικά παίζεις πολύ με την τύχη εκεί.
16-11-2018, 17:08 #249
Οχι αγαπη μου γλυκια ! Καταγγελια θα κανω. Τετοιο θράσος στην ζωή μου δεν το εχω συναντήσει ποτέ. Και δεν θα το αφήσω να περάσει έτσι με ένα και καλά συγνώμη. Να δουμε μετά πως θα γελάνε οταν τους σέρνω στα δικαστήρια. Με ενα συγνώμη εγώ δεν μασάω. Περιμένω την διαχείριση για την ώρα για να ξέρω τι θα κανω. Και μεχρι που θα το φτάσω. Απαιτώ να μπαναριστούν αλλιώς θα χουμε συνέχεια.
16-11-2018, 17:09 #250
16-11-2018, 17:09 #251WhyAlwaysMe?GuestΒρε εσύ Miliva,διαβάζοντας σε βλέπω πως είσαι κοπέλα με πολλά θετικά χαρακτηριστικά,συν οτι είσαι εμφανίσιμη.Με λίγα λόγια δεν είσαι χαζογκομενα.
Παρά τα θετικά σου στοιχεία,ίσως να έχεις λιγάκι χαμηλή αυτοεκτίμηση/αυτοπεποίθηση.Ίσως αυτό να φαίνεται στους υπόλοιπους όταν βγαίνει.
Να μην σκέφτεσαι αρνητικά όταν βγαίνεις έξω για φλερτ βρε εσύ.
Έχεις ακουστά την αυτοεκπληρουμενη προφητεία;
Ίσως να κάνεις αθελα σου αυτό το πράγμα.
16-11-2018, 17:10 #252
Στο περιβάλλον αυτό μπορεί να μη βρεθείς ποτέ. Σίγουρα δεν είναι απαραίτητο να το σκέφτεσαι συνέχεια, αλλά να δίνεις την ευκαιρία σε σένα και σε άλλους ανθρώπους να γνωριστείτε. Άνοιξε τον κοινωνικό σου κύκλο, όχι βιαστικά, κρατώντας επαφή με γνωστούς σου, άνδρες και γυναίκες. Βοήθησε έτσι ώστε να υπάρχει όλο και περισσότερο η πιθανότητα να γνωριστείς "τυχαία" με έναν "υποψήφιο μελλοντικό σύντροφο".
16-11-2018, 17:32 #253
Λοιπόν, επειδή μάλλον εσύ δεν ξέρεις να διαβάζεις κα εσύ ψάχνεσαι για καβγά, όπως βλέπεις έγραψα πως ελπίζω να μην έχεις κάποιο ΣΜΝ και αντιδράς έτσι. Ουδέποτε ανάφερα πως έχεις ΣΜΝ πέρα από κάθε αμφιβολία. Ειλικρινά χαίρομαι να μαθαίνω ότι είσαι υγιείς
Εσύ υπήρξες προσβλητική προς εμένα και προς άλλα μέλη.
Και τώρα που βλέπεις ότι στέρεψαν τα επιχειρήματα σου, απειλείς με παιδιάστικο τρόπο.
Ουδείς σε εξύβρισε ενώ εσύ το έκανες. Απόψεις μου εξέφρασα με πολύ συγκροτημένο και όμορφο τρόπο. Εσύ μου είπες ότι ψάχνω για ιερόδουλες. Εσύ πρώτη μίλησες για την ποιότητα μου ως άνθρωπος υποτιμητικά. Μέχρι και για το αν ξέχασα να μιλάω Ελληνικά αναφέρθηκες, εξαιτίας του γεγονότος ότι διαμένω και εργάζομαι μόνιμα στο εξωτερικό.
Δεν ξέρω τι πρόβλημα αντιμετωπίζεις. Σου συμπάσχω ειλικρινά όσο και αν δεν το πιστεύεις.
Τώρα αν νομίζεις ότι φοβήθηκε κανείς από τις ανερμάτιστες απειλές σου, έχω να σου πω πως η προσπάθεια ήταν ανεπιτυχής.
Εγώ δεν θα σου κάνω αναφορά, γιατί πιστεύω πως ο διάλογος και η συμμετοχή σε συζητήσεις είναι η λύση σε κάθε πρόβλημα.
Ο αφορισμός, η εξύβριση και οι απειλές δεν είναι η λύση - είναι το πρόβλημα.
Πήγες στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος όπως λες. Για ποιο ακριβώς έγκλημα; Για το ότι τελείωσαν τα επιχειρήματα σου και τραμπουκίζοντας νομίζεις θα φοβηθούμε; Θα μας πας σε δικαστήριο, κατά τα λεγόμενα σου, με ποια ακριβώς κατηγορία; Για το ότι δεν συμφωνούμε με τις απόψεις σου και σου αποδίδουμε αυτό που σου αναλογεί σε κάθε επιθετικό/προσβλητικό μήνυμα σου;
Πραγματικά δεν έχω άλλα σχόλια για σένα. Δεν θα ασχοληθώ πλέον μαζί σου γιατί είναι μάταιο.
Μπήκαμε να εκφράσουμε την άποψη μας στο ζήτημα που έθεσε η Μιλιβα. Το ίδιο έκανα και εγώ. Αν τα επιχειρήματα σου είναι ανεδαφικά για να στηρίξουν τη γνώμη σου, μην τα βάζεις με τους άλλους αλλά ψάξε το σφάλμα σε εσένα.
Παρακαλώ δε την διαχείριση να με αποκλείσει εμένα, αν θεωρεί ότι με τα μηνύματα μου έχω παραβιάσει τους θεσμοθετημένους κανόνες του φόρουμ.
16-11-2018, 17:37 #254
Τραμπουκιζεις εσύ! Εσενα σου τελειωσαν τα επιχειρήματα σου και επειδη δεν ειχες τιποτα αλλο να πεις μπηκες και αφησες υπονοουμεναπως εχω ΣΜΝ ! Κανε εξετασεις να δεις εσυ τι εχεις και μην ασχολείσαι με το τι έχω εγώ που δεν ειναι δικό σου θέμα
Επισης για πες μου υπηρξε κατι που ειπες και δεν σου απάντησα και ειδες πως δεν εχω αλλα επιχειρήματα; Εγω ειδα πως σε ολα σου απάντησα. Δεν ειδα να στερεψαν τα επιχειρήματα μου ΠΟΥΘΕΝΑ. Παρα μόνο οταν μπηκες να μου πεις πως εχω ΣΜΝ μηπως θες να σου στειλω ως επιχείρημα εξετασεις πως ειμαι υγιής; Ποιος παιδιαρίζει εδώ μέσα αυτός που ως επιχείρημα εχει το να λέει για μια άγνωστη κοπέλα που μπορουσε να ναι κόρη του πως εχει ΣΜΝ! Ωραια τα επιχειρήματα σου.Last edited by little; 16-11-2018 at 18:18.
16-11-2018, 17:44 #255
Συνεχίζεις να μιλάς ανάρμοστα. Μα αλήθεια δεν καταλαβαίνεις ότι με αυτό το τρόπο χάνεις το όποιο δίκιο ενδεχόμενα είχες;
Επειδή δεν έχεις κανένα μα κανένα δικαίωμα στα στοιχεία μου δεν θα σου στείλω τίποτα.
Μαγκιά πουλάς εσύ εκ του ασφαλούς και επιδίδεσαι σε κινήσεις εντυπωσιασμού. Αφού λοιπόν πήγες στην δίωξη ηλ. εγκλήματος θα τα βρεις τα στοιχεία μου.
Με το που είδες ότι όλοι διαφωνούν μαζί σου, άρχισες να επαναστατείς σαν κακομαθημένο παιδάκι.
Σεβάσου την Μιλιβα και πάψε να σπαμάρεις. Αρκετά!!!