Περί σχέσης - Page 26
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 26 of 39 FirstFirst ... 16242526272836 ... LastLast
Results 376 to 390 of 572
    Senior Member
    Quote Originally Posted by oeo View Post
    Μωρε ξερω τι γραφω.Το ειχε γραψει σε μηνυμα της ειχε αφησει ενα παραπονο του στυλ ''ειμαι ομορφη και στο γυμναστηριο δεν ερχεται να μου πιασει καποιος κουβεντα''.Η μιλιβα πιστευει επειδη της την πεφτουν στο fb κα ιτην κοπανανε στα like οτι αυτο εινα ιαρκετο.Η μαλλον πιστευε γιατι και η ιδια τωρα αναρωτιτεται γιατι δε βρισκει κανεναν της προκοπης.Δε της το πα επειδη πιστευω οτι ειναι ψωνιο,νομιζω ειναι οκ κοπελα απ αυτα που γραφει.

Οι σοβαροι επιλεκτικοι αντρες δε κοιτανε την αντικειμενικη ομορφια...γι αυτο το λεω.Δε λενε ''α να μια ωραια κοπελα ας την πλησιασω''.

Κοβουν τις κινησεις της,στηνουν αυτι να δουν τι κουβεντες πεταει κτλ...κοιτανε ολο το πακετο και μετα εκδηλωνουν το ενδιαφερον τους.Γι αυτο της ειπα να το αφησει στην ακρη γιατι αυτα που ψαχνει δεν ''ψαρευονται'' μονο με την ομορφια,θελει κι αλλα πραγματα.

Να χτισει τον χαρακτηρα της,να ειναι ζεστη,χαμογελαστη,προσεγγίσιμη,� �α μην κουραζει με την παρλα της και τα ματια της να δειχνουν οτι ειναι εξυπνη.Να γνωρισει μεγαλυτερες της ποιοτικες γυναικες να παρει καποια ερεθισματα και να μαθει απο αυτες.

Τα πραγματα ειναι απλα,παιρνεις συμβουλες,τις φιλτραρεις κα ιαποφασιζεις αν θα κανεις αλλαγες για να βελτιωσεις καποια πραγματα στη ζωη σου,κι απο κει κα ιπερα περιμενεις κα ιελπιζεις σε μια καλη γνωριμια καπου καποτε.
    Το fb είναι μεγάλη παγίδα, εδώ συμφωνώ. Δεν μπορεί να αντικαταστήσει την πραγματική ζωή πχ. στο θέμα του φλερτ. Έχω βγει ραντεβού από το fb και το μετάνιωσα, όχι επειδή δεν ήταν οκ τα κορίτσια, αλλά δεν μου άρεσε εμένα αυτός ο τρόπος προσέγγισης, αν και δεν τις προσέγγισα εγώ. Γενικά το θεωρώ ανιαρό, δεν μπορούν να αντικατασταθούν οι κινήσεις του προσώπου κλπ. απλά με τα like κλπ. Και είμαι τύπος των social δεν ζω εκτός, απλά δεν τα γουστάρω.

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Kostas_14 View Post
    Δεν καταλαβαίνω που θέλεις να καταλήξεις και γιατί μιλάς σε πληθυντικό; Δεν μπορώ να πω τι θα έκανε ένας άλλος άνθρωπος, όπως έχω πει αρκετές φορές και έχεις συμφωνήσει και εσύ, ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός. Εγώ μπορώ να πω για εμένα, στο ερώτημα δηλαδή που βάζεις θα απαντούσα εγώ ναι. Εξαρτάται βέβαια και την κοπέλα, έχω δει ελκυστικές κοπέλες, που εμένα δεν μου άρεσαν, κάτι έβλεπα που με "ξίνιζε", έχω δει και άλλες κοπέλες ελκυστικές ή λιγότερο ελκυστικές, που μου άρεσαν και βεβαίως και τις προσέγγιζα.

Δεν έχω εγώ κολλήματα το να "φοβάμαι" να προσεγγίσω, επειδή είναι ελκυστική ή όχι μια κοπέλα, δεν αποτελεί για εμένα εμπόδιο αυτό. Το να έχει σχέση αποτελεί εμπόδιο ή να μην της αρέσω, τότε εκεί προχωράω σε άλλη γνωριμία. Αν και δεν είμαι ο τύπος που ψάχνει συνέχεια να έχει μια κοπέλα δίπλα του. Εσύ είσαι 3 χρόνια μόνη, εγώ είμαι 4 ίσως και παραπάνω, αλλά φλερτάρω όμως και περνάω καλά. Αν προκύψει κάποια κοπέλα για σχέση, δεν θα πω όχι, αλλά προς το παρόν δεν έχει προκύψει. Δεν τα έχω "βάψει" και μαύρα όμως.
    Δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες....
    Έχεις κάνει πάνω από μια σοβαρή σχέση στη ζωή σου με μια κοπέλα..;
    Έχεις νιώσει πως είναι να είσαι ερωτευμένος...και ενθουσιασμένος κ καψουρεμενος σε μια σχέση;
    Το έχεις ζήσει σεξουαλικά όλο αυτο;
    Έστω κ αν είχε άδοξο τέλος....έχεις ζήσει;..έχεις νιωσει; αυτό μετράει...

Εγώ όχι.....μια σχέση μετράω ως τώρα όπως είπα κ αυτή λίγο χλιαρή από άποψη πάθους........μια γκαντεμιά με κυνηγάει παντού....

Ναι..να έρθει οπότε θέλει.....
    Κ οπότε θέλει θ έρθει

Αλλά δεν μπορώ να κλείσω εντελως το στομα σε αυτη τη φωνούλα μέσα μου που φοβαται μηπως περάσουν όλα τα νεανικά χρόνια και το μόνο που θα βλέπει θα είναι η μοναξιά και το κενό........

Τόσα μνμ βλέπω που κ εδώ και γενικότερα...του στυλ ειμαι 30χρονων κ δεν είχα σχέση....Δεν είναι σπάνια φαινόμενα κ αυτά....γίνονται

Senior Member
    Βρε μιλιβα μου ξερεις ποιο ειναι το θεμα; Οτι ο αντρας το ξερει εμπειρικα και ενστικτωδωσ πως αν μια γυναικα τον γουσταρει, θα κανει σεξ μαζι του αρκετα σύντομα. Οταν λοιπον το πας πισω ζητώντας χρονο κτλ δεν θα ξενερώσει επειδη θα χασει το σεξ, αλλα επειδη του λες κατάμουτρα οτι δεν τον πολυ γουσταρεις και μολις βρεις αυτον που γουσταρεις, θα τον στειλεις στα αζήτητα και πιθανο θα φαει και κερατο. Εκει ο αντρας φευγει, οποιος δεν εφυγε εφαγε τα μουτρα του

Miliva21
    Guest
    Μωρε ξερω τι γραφω.Το ειχε γραψει σε μηνυμα της ειχε αφησει ενα παραπονο του στυλ ''ειμαι ομορφη και στο γυμναστηριο δεν ερχεται να μου πιασει καποιος κουβεντα''.Η μιλιβα πιστευει επειδη της την πεφτουν στο fb κα ιτην κοπανανε στα like οτι αυτο εινα ιαρκετο.Η μαλλον πιστευε γιατι και η ιδια τωρα αναρωτιτεται γιατι δε βρισκει κανεναν της προκοπης.Δε της το πα επειδη πιστευω οτι ειναι ψωνιο,νομιζω ειναι οκ κοπελα απ αυτα που γραφει.

Οι σοβαροι επιλεκτικοι αντρες δε κοιτανε την αντικειμενικη ομορφια...γι αυτο το λεω.Δε λενε ''α να μια ωραια κοπελα ας την πλησιασω''.

Κοβουν τις κινησεις της,στηνουν αυτι να δουν τι κουβεντες πεταει κτλ...κοιτανε ολο το πακετο και μετα εκδηλωνουν το ενδιαφερον τους.Γι αυτο της ειπα να το αφησει στην ακρη γιατι αυτα που ψαχνει δεν ''ψαρευονται'' μονο με την ομορφια,θελει κι αλλα πραγματα.

Να χτισει τον χαρακτηρα της,να ειναι ζεστη,χαμογελαστη,προσεγγίσιμη,� �α μην κουραζει με την παρλα της και τα ματια της να δειχνουν οτι ειναι εξυπνη.Να γνωρισει μεγαλυτερες της ποιοτικες γυναικες να παρει καποια ερεθισματα και να μαθει απο αυτες.

Τα πραγματα ειναι απλα,παιρνεις συμβουλες,τις φιλτραρεις κα ιαποφασιζεις αν θα κανεις αλλαγες για να βελτιωσεις καποια πραγματα στη ζωη σου,κι απο κει κα ιπερα περιμενεις κα ιελπιζεις σε μια καλη γνωριμια καπου καποτε.
    Όχι απλά μου φαίνεται περίεργο που τλκ τόσος χαμός γντ για την εμφάνιση και τλκ στην ουσία τπτ...

Τώρα π είπες χαμογελαστή μου θύμισες μια συζήτηση π είχα κάποια στιγμή κάπου σε μια παρέα..Κ μ είπε κοπέλα...Μήπως θεωρούν ότι είσαι εύκολη επδ είσαι πρόσχαρη και θετική συνέχεια....Ντάξει καθένας βέβαια θα σ πει το μακρύ κ το κοντό του...

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Βρε μιλιβα μου ξερεις ποιο ειναι το θεμα; Οτι ο αντρας το ξερει εμπειρικα και ενστικτωδωσ πως αν μια γυναικα τον γουσταρει, θα κανει σεξ μαζι του αρκετα σύντομα. Οταν λοιπον το πας πισω ζητώντας χρονο κτλ δεν θα ξενερώσει επειδη θα χασει το σεξ, αλλα επειδη του λες κατάμουτρα οτι δεν τον πολυ γουσταρεις και μολις βρεις αυτον που γουσταρεις, θα τον στειλεις στα αζήτητα και πιθανο θα φαει και κερατο. Εκει ο αντρας φευγει, οποιος δεν εφυγε εφαγε τα μουτρα του
    Δλδ είναι σαν να μου λες ότι πχ στη περίπτωση π περιέγραψα με τον τύπο στη θάλασσα κ με τον οποιονδήποτε ότι επδ δεν το συντόμευσα έφυγε γτ το πήρε σαν χυλόπιτα οκει...........
    Καταλαβαίνω αυτο π γράφεις αλλά εγώ δε ν μπορώ να πιεστώ να κάνω κάτι πιο νωρίς από ότι θέλω...εστω κ αν αυτός ειμαι σίγουρη ότι μ αρεσει ερωτικά.....μόνο κ μόνο γ να μη φρικάρει μη φοβηθεί κ φύγει..

Ε ας μείνω μόνη μου τότε.....Τι να πω

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Έχεις νιώσει πως είναι να είσαι ερωτευμένος...και ενθουσιασμένος κ καψουρεμενος σε μια σχέση;

Εγώ όχι.....μια σχέση μετράω ως τώρα όπως είπα κ αυτή λίγο χλιαρή από άποψη πάθους........μια γκαντεμιά με κυνηγάει παντού....

Κ οπότε θέλει θ έρθει

Αλλά δεν μπορώ να κλείσω εντελως το στομα σε αυτη τη φωνούλα μέσα μου που φοβαται μηπως περάσουν όλα τα νεανικά χρόνια και το μόνο που θα βλέπει θα είναι η μοναξιά και το κενό........

Τόσα μνμ βλέπω που κ εδώ και γενικότερα...του στυλ ειμαι 30χρονων κ δεν είχα σχέση....Δεν είναι σπάνια φαινόμενα κ αυτά....γίνονται
    Κοριτσι να θυμασαι ενα πραγμα, οπου ακουσεις πολλα κερασια κρατα μικρο καλαθι. Ασε το σεξ δεν ειναι τιποτα, κατι μου λεει θα τη πατήσεις ζόρικα με κανενα μαλακα παραμυθά και θα τα δωσεις ολα συναισθηματικά χωρις αντίκρυσμα.
    Μη το γελας, ουτε θα καταλαβεις ποτε θα μπλεχτείς με τον πόνο.
    Μην φοβασαι αυτον που θα θελησει απλα σεξ και θα φυγει, το συναισθηματικό παραμύθι να φοβασαι.

Banned
    για να το λες αυτο σημενει οτι δε τον θες και πολυ ερωτικα απο τη πρωτη ματια μπορεις να καταλαβεις ποσο σε ελκει καποιος

Senior Member

Τώρα π είπες χαμογελαστή μου θύμισες μια συζήτηση π είχα κάποια στιγμή κάπου σε μια παρέα..Κ μ είπε κοπέλα...Μήπως θεωρούν ότι είσαι εύκολη επδ είσαι πρόσχαρη και θετική συνέχεια....Ντάξει καθένας βέβαια θα σ πει το μακρύ κ το κοντό του...
    Οχι καμια σχεση...προσχαρη και χαμογελαστη ειναι ατου ειδικα σε τετοιες μιζερες εποχες που ζουμε.
    Βεβαια εξαρταται απο την ολη εικονα σου και το τι λες και κανεις.Εχει μεγαλη σημασια γενικα να μην πετας κοτσανες και να μην γελας πολυ δυνατα ή υψωνεις πολυ τον τονο της φωνης σου,να δειχνεις οτι ξερεις τι σου γινεται και οτι πατας στα ποδια σου.Να σε σεβονται οι γυρω σου,να εχουν καλη γνωμη για σενα.Δε μπορω να τα γραψω πιο συγκεκριμενα γιατι ειναι συνδυασμος πραγματων.
    Και οι αντρες και οι γυναικες οταν σε γνωριζουν ψαχνουν τα βρουν ΠΡΩΤΑ συνηθως τα μειονεκτηματα σου,δειξε τους οτι δεν εχεις τετοια...αυτο το επιτυγχανεις με το να μην κανεις υπερβολικα πραγματα/παρεξηγησιμες κινησεις.Και φυσικα ενθουσιασμο δειχνεις ΜΟΝΟ σε αυτον που σε ενδιαφερει,σε κανενα αλλο αρσενικο,ωστε να παρει το μήνυμα ο ''εκλεκτος'' οτι τον γουσταρεις και οι υπολοιποι να μην κουραζονται να σου την πεφτουν.

Senior Member

Κ οπότε θέλει θ έρθει

Σοβαρή σχέση όχι δεν έχω κάνει και ούτε έχω υπάρξει μέχρι στιγμής φουλ ερωτευμένος. Το σεξ είναι άλλο πράγμα, μπορεί και να μην υπάρχει συναίσθημα στο σεξ, οπότε δεν το μετράω. Ζω την κάθε μέρα Μίλιβα, με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους, δεν χρειάζεται να έχεις αποκλειστικά σχέση για να ζήσεις, ούτε και να κάνεις σεξ κάθε μέρα, απλά να περνάς καλά με πράγματα που σου αρέσουν και αν τύχει και καμιά κοπέλα που μου αρέσει, θα την προσεγγίσω, ανεξάρτητα ποιο θα είναι το αποτέλεσμα.

Μην έχεις δηλαδή το στάνταρ στο μυαλό σου, πως όποιος δεν έχει σχέση ή δεν έχει ερωτευτεί, άρα δεν ζει κιόλας.

Senior Member
    Όχι απλά μου φαίνεται περίεργο που τλκ τόσος χαμός γντ για την εμφάνιση και τλκ στην ουσία τπτ...

Η κοπέλα αυτή που αναφέρεις, θα είναι σαν και εκείνες που κοιτάνε όλη την ώρα το κινητό στο κλαμπ, για να δείξουν "ανωτερότητα" κλπ. ενώ στην ουσία "καίγονται" για να γνωρίσουν κάποιον άντρα, αλλά το κόμπλεξ τους δεν τους αφήνει, μακριά από την οθόνη και καταλήγουν με κάποιον που τις εκμεταλλεύεται ερωτικά, νομίζοντας εκείνες πως έχουν βρει και τον κατάλληλο. Τέτοιες κοπέλες λοιπόν, με εκνευρίζουν και ακόμα και ελκυστικές να είναι, χάνουν στην επικοινωνία, οπότε μην υπολογίζεις και τι σου λένε. Δεν έχουν λύσει ούτε τα δικά τους θέματα. Το να είσαι ευχάριστη και πρόσχαρη (αν το εννοείς και όχι να το κάνει επιτηδευμένα), δείχνει έναν αισιόδοξο και θετικό άνθρωπο, κάτι που εμένα θα με έκανε να σε προσεγγίσω (ανεξάρτητα το πως θα ήταν η εξωτερική εμφάνιση), αν σε ήξερα δηλ. (χωρίς παρεξήγηση).

Senior Member
    Αφου σου λεει το κοριτσι διαλεγει υποτιθεται τι να κανει χαρουλεσ στον καθενα γτ αμα τα φτιαξετε μετα θα τρελενεσαι
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Kostas_14 View Post
    Σοβαρή σχέση όχι δεν έχω κάνει και ούτε έχω υπάρξει μέχρι στιγμής φουλ ερωτευμένος. Το σεξ είναι άλλο πράγμα, μπορεί και να μην υπάρχει συναίσθημα στο σεξ, οπότε δεν το μετράω. Ζω την κάθε μέρα Μίλιβα, με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους, δεν χρειάζεται να έχεις αποκλειστικά σχέση για να ζήσεις, ούτε και να κάνεις σεξ κάθε μέρα, απλά να περνάς καλά με πράγματα που σου αρέσουν και αν τύχει και καμιά κοπέλα που μου αρέσει, θα την προσεγγίσω, ανεξάρτητα ποιο θα είναι το αποτέλεσμα.

Μην έχεις δηλαδή το στάνταρ στο μυαλό σου, πως όποιος δεν έχει σχέση ή δεν έχει ερωτευτεί, άρα δεν ζει κιόλας.
    Όταν λεω ζεις; εννοώ είπα οσομ αφορά το ερωτικό κομμάτι..
    Όχι ..δεν εννοούσα πως τα πάντα είναι σχέσεις .
    υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις και να σε γεμίσουν
    Ναι...ε...εντάξει έτσι όπως μου τα λες μεγάλες διαφορές δεν έχουμε ...πάνω κάτω είμαστε στην ιδια φάση......οπότε καταλαβαινομαστε....κομπλέ που δεν προβληματιζεσαι καθόλου όσον αφορά αυτό το κομμάτι ........

Αυτό π λες με το πρόσχαρη δεν είναι πάντα....ανάλογα τη περίπτωση...Υπάρχουν περιπτώσεις π είμαι πιο κλειστή και δείχνω σοβαρή...
    Συνήθως έξω όταν βγαίνω με φίλους η παρέες φίλων μ εκεί έρχεται η πιο πρόσχαρη κ "τρελή" μ πλευρά

Miliva21
    Guest
    Οχι καμια σχεση...προσχαρη και χαμογελαστη ειναι ατου ειδικα σε τετοιες μιζερες εποχες που ζουμε.
    Βεβαια εξαρταται απο την ολη εικονα σου και το τι λες και κανεις.Εχει μεγαλη σημασια γενικα να μην πετας κοτσανες και να μην γελας πολυ δυνατα ή υψωνεις πολυ τον τονο της φωνης σου,να δειχνεις οτι ξερεις τι σου γινεται και οτι πατας στα ποδια σου.Να σε σεβονται οι γυρω σου,να εχουν καλη γνωμη για σενα.Δε μπορω να τα γραψω πιο συγκεκριμενα γιατι ειναι συνδυασμος πραγματων.
    Και οι αντρες και οι γυναικες οταν σε γνωριζουν ψαχνουν τα βρουν ΠΡΩΤΑ συνηθως τα μειονεκτηματα σου,δειξε τους οτι δεν εχεις τετοια...αυτο το επιτυγχανεις με το να μην κανεις υπερβολικα πραγματα/παρεξηγησιμες κινησεις.Και φυσικα ενθουσιασμο δειχνεις ΜΟΝΟ σε αυτον που σε ενδιαφερει,σε κανενα αλλο αρσενικο,ωστε να παρει το μήνυμα ο ''εκλεκτος'' οτι τον γουσταρεις και οι υπολοιποι να μην κουραζονται να σου την πεφτουν.
    Θα το έχω υπόψη...

Senior Member
    Όταν λεω ζεις; εννοώ είπα οσομ αφορά το ερωτικό κομμάτι..
    Όχι ..δεν εννοούσα πως τα πάντα είναι σχέσεις .
    υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις και να σε γεμίσουν
    Ναι...ε...εντάξει έτσι όπως μου τα λες μεγάλες διαφορές δεν έχουμε ...πάνω κάτω είμαστε στην ιδια φάση......οπότε καταλαβαινομαστε....κομπλέ που δεν προβληματιζεσαι καθόλου όσον αφορά αυτό το κομμάτι ........

Αυτό π λες με το πρόσχαρη δεν είναι πάντα....ανάλογα τη περίπτωση...Υπάρχουν περιπτώσεις π είμαι πιο κλειστή και δείχνω σοβαρή...
    Συνήθως έξω όταν βγαίνω με φίλους η παρέες φίλων μ εκεί έρχεται η πιο πρόσχαρη κ "τρελή" μ πλευρά
    Είδες που σου λέω; Άδικα παιδεύεις το μυαλό σου. Πέρνα καλά με την παρέα σου, γιατί σου λείπει το να ξεδώσεις, γι'αυτό και βγαίνει η "τρελή" πλευρά σου και μην υπολογίζεις τι θα πουν οι άλλοι/άλλες. Πέρνα την ζωή σου όμορφα χωρίς να σε νοιάζει τίποτα, είναι το μεγαλύτερο "μάθημα" που πήρα από τον σκύλο μου :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Αφου σου λεει το κοριτσι διαλεγει υποτιθεται τι να κανει χαρουλεσ στον καθενα γτ αμα τα φτιαξετε μετα θα τρελενεσαι
    Όταν είναι σοβαρή η κοπέλα και κάνει σχέση, θα μείνει με την σχέση της, δεν θα κοιτάει δεξιά και αριστερά. Δεν χρειάζονται δηλαδή περιορισμούς. Αν κοιτάει η κοπέλα δεξιά και αριστερά, σημαίνει πως κάτι δεν κάνει σωστά και ο άντρας. Δεν ξέρω αν θέλεις να πεις κάτι τέτοιο...

Page 26 of 39 FirstFirst ... 16242526272836 ... LastLast