Περί σχέσης - Page 31
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 31 of 39 FirstFirst ... 212930313233 ... LastLast
Results 451 to 465 of 572
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Συμφωνώ σε αυτο που λέτε με τον Κώστα...ομως μην ξεχνάτε πως έχει ρόλο και η τύχη.....Όταν δεν κινείσαι σε περιβάλλοντα με ενδιαφεροντα αγόρια ....Ή δεν έχω παρέες μέσα από τις οποίες μπορώ να γνωρίσω άτομα....Πώς θα γνωρίσω κάποιον να μου αρέσει....;;;;;

Και καλώς ή κακώς κοιτάω και την εμφάνιση....Όχι απαραίτητα να είναι ο αντικειμενικά ωραίος αντρας Αλλά ο γοητευτικός.....σγρ το ελκυστικο σε όλους αρέσει.. Και να έχει ευχαριστο χαρακτήρα...εε..με.αυτα τα δύο χαρακτηριστικά π να μου κάνει το κλικ άντρα δεν έχω γνωρίσει... Εκεί έξω υπάρχουν πολλοί άνθρωποι να γνωρίσεις κ να δεις ποιος σου ταιριάζει όμως όταν έχεις ένα τοσο σα ανοιγματακι προς τα έξω κ έρχεσαι σε επαφη με ελάχιστο αριθμό ατόμων . . ....είναι πιο δύσκολο

Δλδ δεν είναι ότι είχα την ευκαιρία να μου τύχει κάτι πολύ καλό π να με τραβήξει κ να του δώσω πόρτα είτε επδ θέλω να το παίξω δύσκολη είτε επδ ειμαι περίεργη είτε επδ δεν θέλω να κάνω σεξ......
    Να σου πω την αλήθεια, δεν ξέρω πως το εννοείς το θέμα τύχης. Συνήθως βρίσκω κοπέλες για γνωριμία (είτε φιλικά, είτε ερωτικά δεν έχει σημασία), σε απίθανα μέρη, πχ. στο σουπερ μαρκετ, στο πάρκο που βγάζω βόλτα το σκυλάκι μου και γενικά σε ό,τι να ναι μέρη.

Δεν θεωρώ πως υπάρχουν κατάλληλα και μη κατάλληλα μέρη, αλλά περισσότερο το να είσαι ανοιχτός/η σε καινούριες γνωριμίες. Αυτό κάνω εγώ και γνωρίζω κόσμο, είμαι ανοιχτός και προσιτός, δεν φοβάται ο/η άλλος/η να μου μιλήσει και να της μιλήσω. Φτιάχνω δηλαδή ένα οικείο κλίμα, λέγοντας πρώτα για τα κοινά μας.

Πάντα θα ξεκινάς την συζήτηση από κοινά πράγματα και μετά θα καταλήγεις σε άλλα πολυπλοκότερα. Μήπως δεν είσαι τόσο προσιτή, όσο θα ήθελες να ήσουν; Το να είσαι όμορφη κοπέλα (σύμφωνα με τα λεγόμενά σου) και παράλληλα και καλλιεργημένη, σίγουρα είναι ένα πολύ καλό κίνητρο για να σε γνωρίσει κάποιος και αυτό το λέω και από προσωπική εμπειρία. Άρα το θέμα, δεν είναι τόσο το μέρος ή ο άντρας, αλλά μήπως εσύ δίνεις την εντύπωση, πως δεν θέλεις γνωριμίες με τον τρόπο σου;

Δεν ξέρω επικοινωνιακά πως κινείσαι, γι'αυτό και στα λέω όλα αυτά, με μια επιφύλαξη. Όταν είναι να πλησιάσουμε μια κοπέλα, κοιτάμε πρώτα να δούμε αν μας δίνει το "πράσινο" φως, αν δεν το δώσει μένουμε πίσω ή το πάμε στο φιλικό, όποιος έχει την όρεξη.
    Last edited by Kostas_14; 11-12-2018 at 14:20.

Senior Member
    Quote Originally Posted by iwannaaa View Post
    Δεν νομιζω οτι κάτι φταίει. Οι περισσοτεροι απλα δεν μπορούν να κουμανταρουν κάτι αυθεντικό. Στο λέω εγω που ειμαι ομοφιλοφιλη κ βγήκα με μια κοπελα μπαι κ έμμεσα μου είπε είσαι πολυ καλλιεργημένη για τα γούστα μ κ γνκ θα τους ξενερωσεις τους αλλους αν εχεις μυαλο 40αρας κ εμφάνιση 16 χρόνου γτ μικροδειχνω πράγματι κ μου λέει βαψου περισσότερο κ βαψε κ κάνα μαλλί. Δε βλέπω να εκτιμάται η φυσικότητα αλλά το φτηνο πράμα. Σορρυ που συγκρινω ανόμοιες καταστάσεις αλλά έχω απελπιστει κ γω. Σα να μ λένε σε θέλουμε πιο ψεύτικη κ επιφάνειακη γτ αυτό ψάχνουμε.. Σηκώνω τα χέρια ψηλα
    Αυτά μου τα είπε μετα το ραντεβου που αποφασισαμε να το παμε φιλικα κ τη Ρώτησα τι διαφορετικό θα θέλει. Εν τω μεταξύ πρώτη την απέρριψα γτ ηταν επιφανειακή κ μετα έριξε δηλητηριο
    Ιωάννα είσαι απόλυτη σε μερικά πράγματα και σε αυτό που είπες διαφωνώ. Ίσα ίσα μας ελκύουν οι αυθεντικές κοπέλες, δεν εννοώ να μην καλοπίζονται κιόλας, όπως και ο άντρας θα πρέπει να καλοπίζεται για την γυναίκα. Το να είναι μια γυναίκα, με αυθεντικό χαρακτήρα και να ξέρει τι θέλει από τον άλλον, σίγουρα ελκύει.

Αν μια γυναίκα, δεν ξέρει τι ακριβώς ζητάει και έχει και απαιτήσεις, εκείνη είναι που στο τέλος μένει μόνη, ακόμα και να είναι ελκυστική εξωτερικά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by oeo View Post
    κανας φιλος φιλης σου μεσω fb δε παιζει?που να σου ειναι αγνωστος μεν αλλα τσεκαρισμενος εστω απο το περιβαλλον σου..να κανεις πρωτη κινηση σε καποιον που δε σου χει μιλησει.
    Το έχω πει, σε ένα μήνυμά μου στην Μίλιβα και αυτό. Μέσω κοινών γνωστών, πολλοί άνθρωποι γνώρισαν άξια άτομα για σχέση, κάποιοι παντρεύτηκαν κιόλας, μέσω μιας απλής γνωριμίας μέσω κοινών γνωστών.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Συμφωνώ σε αυτο που λέτε με τον Κώστα...ομως μην ξεχνάτε πως έχει ρόλο και η τύχη.....Όταν δεν κινείσαι σε περιβάλλοντα με ενδιαφεροντα αγόρια ....Ή δεν έχω παρέες μέσα από τις οποίες μπορώ να γνωρίσω άτομα....Πώς θα γνωρίσω κάποιον να μου αρέσει....;;;;;

Και καλώς ή κακώς κοιτάω και την εμφάνιση....Όχι απαραίτητα να είναι ο αντικειμενικά ωραίος αντρας Αλλά ο γοητευτικός.....σγρ το ελκυστικο σε όλους αρέσει.. Και να έχει ευχαριστο χαρακτήρα...εε..με.αυτα τα δύο χαρακτηριστικά π να μου κάνει το κλικ άντρα δεν έχω γνωρίσει... Εκεί έξω υπάρχουν πολλοί άνθρωποι να γνωρίσεις κ να δεις ποιος σου ταιριάζει όμως όταν έχεις ένα τοσο σα ανοιγματακι προς τα έξω κ έρχεσαι σε επαφη με ελάχιστο αριθμό ατόμων . . ....είναι πιο δύσκολο

Δλδ δεν είναι ότι είχα την ευκαιρία να μου τύχει κάτι πολύ καλό π να με τραβήξει κ να του δώσω πόρτα είτε επδ θέλω να το παίξω δύσκολη είτε επδ ειμαι περίεργη είτε επδ δεν θέλω να κάνω σεξ......
    Οπότε με λίγα λόγια θα έλεγες πως είσαι ατυχη;
    Και ποια η διαφορα ωραιου και γοητευτικου;

Senior Member
    Θα έλεγα γοητευτικό τον Τζόνι Ντεπ η χιου γκραντ κ ωραίο τον Κρις παιν
    Αντικειμενικά για να καταλαβεις διαφορα

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Kostas_14 View Post
    Να σου πω την αλήθεια, δεν ξέρω πως το εννοείς το θέμα τύχης. Συνήθως βρίσκω κοπέλες για γνωριμία (είτε φιλικά, είτε ερωτικά δεν έχει σημασία), σε απίθανα μέρη, πχ. στο σουπερ μαρκετ, στο πάρκο που βγάζω βόλτα το σκυλάκι μου και γενικά σε ό,τι να ναι μέρη.

Δεν θεωρώ πως υπάρχουν κατάλληλα και μη κατάλληλα μέρη, αλλά περισσότερο το να είσαι ανοιχτός/η σε καινούριες γνωριμίες. Αυτό κάνω εγώ και γνωρίζω κόσμο, είμαι ανοιχτός και προσιτός, δεν φοβάται ο/η άλλος/η να μου μιλήσει και να της μιλήσω. Φτιάχνω δηλαδή ένα οικείο κλίμα, λέγοντας πρώτα για τα κοινά μας.

Πάντα θα ξεκινάς την συζήτηση από κοινά πράγματα και μετά θα καταλήγεις σε άλλα πολυπλοκότερα. Μήπως δεν είσαι τόσο προσιτή, όσο θα ήθελες να ήσουν; Το να είσαι όμορφη κοπέλα (σύμφωνα με τα λεγόμενά σου) και παράλληλα και καλλιεργημένη, σίγουρα είναι ένα πολύ καλό κίνητρο για να σε γνωρίσει κάποιος και αυτό το λέω και από προσωπική εμπειρία. Άρα το θέμα, δεν είναι τόσο το μέρος ή ο άντρας, αλλά μήπως εσύ δίνεις την εντύπωση, πως δεν θέλεις γνωριμίες με τον τρόπο σου;

Δεν ξέρω επικοινωνιακά πως κινείσαι, γι'αυτό και στα λέω όλα αυτά, με μια επιφύλαξη. Όταν είναι να πλησιάσουμε μια κοπέλα, κοιτάμε πρώτα να δούμε αν μας δίνει το "πράσινο" φως, αν δεν το δώσει μένουμε πίσω ή το πάμε στο φιλικό, όποιος έχει την όρεξη.
    Όχι δεν κάθομαι να πιάνω κουβέντα με περαστικούς στο δρόμο όταν πάω στη σχολή ή στο σουπερμάρκετ η οτιδήποτε.....

Εντάξει ρε παιδιά άμα λέτε ότι μέσω γνωριμιών από κοινούς έγιναν μέχρι και γάμοι κ σε μένα τπτ ή ότι μιλάτε και στους περαστικούς και κάνετε φίλους από το δρόμο ενώ σε μένα δν συμβαίνει αυτό βγάλτε με σκαρτη εντελώς να ησυχάσω κ γω......
    Αυτή είμαι κ σε όποιον αρέσω......Και αν όχι χίλιες φορές καλύτερα μόνη μου.....

Miliva21
    Guest
    Ή είμαι τόσο χαζή που δεν ξέρω πως να επικοινωνώ με τους ανθρώπους γύρω μου.....ντάξει δλδ ζαλιστηκα πια...

Miliva21
    Guest
    Δεν μπορείτε να καταλάβετε πόσο ψυχοφθόρο είναι να έχεις μια δυσκολία σε ένα θέμα και να αναρωτιέσαι και να βάζεις συνεχώς τον εαυτό σου στη θέση του προβληματικού που είναι είτε κλειστός και οι άλλοι δεν τον θέλουν η οτιδήποτε....
    Λες και δεν υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που να είναι κλειστοί ....;Όλοι γεννηθήκαμε να είμαστε η ψυχή του πάρτυ ;;;; υπάρχουν άτομα γύρω μου που έχουν περισσότερα κουσουρια από μένα...πιο δυσάρεστο χαρακτήρα και πιο μέτρια εμφάνιση και μπορεί να είναι κ πιο κλειστοί κ από μένα και να έχουν και σχέσεις και φίλους κ από όλα....Εγώ που είμαι εμφάνισιμη και ευγενική και με παιδεία ειμαι μόνη μου και πάντα εγώ κάνω το λάθος γτ εγώ είμαι η απρόσιτη κ εγώ δεν ξέρω να επικοινωνώ και οι άλλοι δεν με θέλουν.....

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Βρε κοπέλα μου,κανεις δεν σε είπε σνομπ,ξινή,απροσιτη κλπ.
    Εγώ τουλάχιστον δεν σε θεωρώ έτσι,αλλα το άκρως αντίθετο.
    Μήπως πιέζεις υπερβολικά τον εαυτό σου σε αυτό το θέμα;

Senior Member
    Δεν μπορείτε να καταλάβετε πόσο ψυχοφθόρο είναι να έχεις μια δυσκολία σε ένα θέμα και να αναρωτιέσαι και να βάζεις συνεχώς τον εαυτό σου στη θέση του προβληματικού που είναι είτε κλειστός και οι άλλοι δεν τον θέλουν η οτιδήποτε....
    Λες και δεν υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που να είναι κλειστοί ....;Όλοι γεννηθήκαμε να είμαστε η ψυχή του πάρτυ ;;;; υπάρχουν άτομα γύρω μου που έχουν περισσότερα κουσουρια από μένα...πιο δυσάρεστο χαρακτήρα και πιο μέτρια εμφάνιση και μπορεί να είναι κ πιο κλειστοί κ από μένα και να έχουν και σχέσεις και φίλους κ από όλα....Εγώ που είμαι εμφάνισιμη και ευγενική και με παιδεία ειμαι μόνη μου και πάντα εγώ κάνω το λάθος γτ εγώ είμαι η απρόσιτη κ εγώ δεν ξέρω να επικοινωνώ και οι άλλοι δεν με θέλουν.....
    Μίλιβα, κατ'αρχήν μην νιώθεις άσχημα για όλο αυτό, μην σε παίρνει από κάτω και σίγουρα δεν είσαι προβληματική, όπως το εννοείς δηλαδή. Το να είναι κάποιος η ψυχή του πάρτυ αυτό δεν το κάνει περισσότερο επικοινωνιακό. Εμένα δεν μου αρέσουν τα κλαμπ και τα πάρτυ, σπάνια να πάω, δεν περνάω καλά σε τόση φασαρία. Μου αρέσουν έτσι τα πιο ήσυχα πράγματα, ένα μπαράκι με jazz μουσική που τρελαίνομαι να την ακούω και με ένα ποτήρι κρασί, ανάλογα τα κέφια μου.

Το να κατηγορείς τον εαυτό σου, σίγουρα δεν είναι βοηθητικό. Από την δική μου την πλευρά, προσπάθησα να δείξω ένα-δυο φωτεινά σημεία, για να δούμε την ρίζα του προβλήματος και εγώ θεωρώ πως είναι η επικοινωνία.

Θα σου πω και ένα ακόμη λαθάκι, είπες πως είσαι εμφανίσιμη, ευγενική, με παιδεία, κάτι που το έχεις επισημάνει αρκετές φορές στα μηνύματά σου. Δεν είναι κακό, ίσα ίσα πρέπει να τα λες και να τονίζεις τα καλά σου. Απλά μην μένεις μόνο σε αυτά. Ναι οι μέτριοι εμφανίσιμοι όπως εγώ, τείνουμε να είμαστε πιο επικοινωνιακοί, ίσως διότι δεν περιμένουμε τίποτα από τον/την άλλον/η. Απλά να επικοινωνούμε και τίποτα άλλο, μέσα από αυτή την επικοινωνία, μπορεί να προκύψει και μια σχέση.

Όπως είπε και ο why πολύ σωστά, μην πιέζεις τα πράγματα. Κατ'αρχήν και να σε γνωρίσει κάποιος, αυτό δεν σημαίνει πως σε θέλει για σχέση, μπορεί να θέλει απλά να γνωριστείτε, χωρίς να έχει κάποια παραπάνω απαίτηση από εσένα. Μην σκέφτεσαι δηλαδή "με πλησιάζει, μου χαμογελάει, άρα σχέση". Μήπως να άφηνες να κυλήσουν τα πράγματα μόνα τους; Επικοινώνησε όσο μπορείς, κάνε τον άλλον να αισθανθεί καλά μαζί σου, οικεία. Φτιάξε δηλαδή το κατάλληλο κλίμα, όπως το ίδιο θα πρέπει να κάνει και ο άντρας και από εκεί και πέρα θα δείξει ο χρόνος και όχι η τύχη, θα δείξει κατά πόσο μπορείτε να προχωρήσετε σε μια σχέση.

Τι θέλω να πω με όλα αυτά. Για να φτιάξεις μια οικεία κατάσταση, πρέπει να αφήσεις λίγο στην άκρη το τρίπτυχο "εμφανίσιμη, ευγενική, με παιδεία", κατά βάθος όλοι το ίδιο είμαστε, άλλοι λιγότερο, άλλοι περισσότερο, οπότε νιώσε λίγο ελεύθερη και μην το "διατυμπανίζεις" στον άλλον σκέφτοντας "έλα, είμαι εμφανίσιμη, ευγενική, με παιδεία και πολύ σου πέφτω και χάρη σου κάνω". Δεν ξέρω, λέω και εγώ μια σκέψη.

Επειδή έχω ρωτήσει αρκετές κοπέλες, έτσι σκέφτονται σε μια πρώτη γνωριμία και την πατάνε στο τέλος, γιατί ενώ θέλουν σχέση, καταλαβαίνει ο άλλος, ότι τον υποτιμάει η κοπέλα και φεύγει. Δεν είναι χαζός ο άντρας, ξέρει πότε εκτιμάται και πότε όχι, από μια κοπέλα.

Δεν θέλω να σε κάνω να νιώθεις άσχημα, αλλά σου εξηγώ μερικά πράγματα, από την δική μου πλευρά, μέσα από κουβέντες και σκέψεις, άλλων γυναικών, που έχουν παρόμοια προβλήματα με εσένα, στο θέμα των σχέσεων, είναι κάτι που συμβαίνει σε πολλές κοπέλες και πολλούς άντρες αντίστοιχα. Η αιτία κυρίως είναι ο ίδιος μας ο εαυτός, πολλές φορές.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Εξουθενωμένος View Post
    Πολυ απλο.

Σε καθε κυτταρικη διαιρεση (που ξεκινα απο την στιγμη που γεννιομαστε
    και ειναι το κυριαρχο στοιχειο που μας κραταει ζωντανους) τα τελομερη,
    που βρισκονται στα ακρα των χρωμοσωματων, κονταινουν. Απο το 11
    πανε στο 4. Τα κυτταρα δεν μπορουν να διαιρεθουν αλλο και σιγα-σιγα
    ο οργανισμος ολοκληρος χανει κυτταρα που δεν μπορει να αναπληρωσει.

Αν, στο μελλον (οχι αυριο), βρεθει ενας τροπος να ΜΗΝ χανουν μηκος
    τα τελομερη (που ηδη εχει ξεκινησει ερευνα με την Τελομεραση) τοτε
    οι ανθρωποι θα μεγαλωνουν σε ηλικια χωρις να σερνονται και να θελουν
    βοηθεια για να πανε απο την καρεκλα στον καναπε.

Υπαρχουν και αλλοι παραγοντες (οπως η οξειδωση του DNA μεσα στα ακρως
    ανθυγιεινα περιβαλλοντα που ζουμε, η σταδιακη δυσλειτουργια του κυτταρου
    να παραξει ενεργεια μεσα απο τα μιτοχονδρια του, συγκεκριμενες πρωτεινες
    και ορμονες που φθινουν και εκλιπουν) αλλα το κοντεμα των τελομερων
    ειναι με διαφορα το κυριαρχο στοιχειο που .... γινομαστε ερειπια.

Ολα αυτα .... απο την στιγμη που τα εχουμε εντοπισει .... καποια στιγμη
    θα επεμβουμε και θα τα ελεγξουμε. ΟΧΙ αυριο ομως. Εικαζω, σε εκατο
    χρονια απο σημερα. Τα δισεγγονα οσων γεννιουνται σημερα ... θα τα
    προλαβουν. Sorry ... επειδη δεν εχω παρον στην ζωη μου, εχω μαθει να
    εστιαζω ειτε στο μελλον ειτε στο παρελθον. Οποτε εχω γινει σχετικα καλος
    σ'αυτο. Αλλα σε τιποτε αλλο, καθημερινο, απτο και χειροπιαστο ωστε
    να σας δωσω κουραγιο και ελπιδα. Σημερα, τωρα, εδω !

Εμεις, σημερα, τωρα, εδω .... και θα γερασουμε και θα ασχημηνουμε και
    θα πεθανουμε. Για μενα ομως ειναι μια καποια ψυχολογικη ανακουφιση
    οτι θα ξημερωσει εποχη που ο ανθρωπος δεν θα λεει εξαναγκαστικα

... "ηρθε η ωρα μου".
    Δεν ειναι καθολου ωραιο να πεθαίνει ο ανθρωπος χωρις να γερνάει.

Banned
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Δεν ειναι καθολου ωραιο να πεθαίνει ο ανθρωπος χωρις να γερνάει.
    Πολλα γραφω και μαλλον δεν σου μενει αυτο που πρεπει.
    ΔΕΝ θα πεθαινει κανεις (παρα μονο απο αιφνιδιες εξωγενεις αιτιες).

Βεβαια, τιθεται ενα θεματακι τι χωρος μενει για οποιον
    θα γεννιεται σε εναν κοσμο που κανεις δεν πεθαινει !!!
    Αλλα δεν θα μπαταρω το νημα της Μιλιβα.
    Αν θες να το συζητησουμε καπου αλλου.

ΕΔΩ ... δεν ειναι ο χωρος.
    Last edited by Del-meme290719b; 11-12-2018 at 18:10.

Senior Member
    Ή είμαι τόσο χαζή που δεν ξέρω πως να επικοινωνώ με τους ανθρώπους γύρω μου.....ντάξει δλδ ζαλιστηκα πια...
    Νομιζω οτι εχεις ψηλα στανταρντς , οχι οτι δεν σε παιρνει , αλλα δεν σεχω για τοσο κοινωνικη ..........μαζι μου παντως επικοινωνησες μια χαρα ........

Senior Member
    Quote Originally Posted by Εξουθενωμένος View Post
    Πολλα γραφω και μαλλον δεν σου μενει αυτο που πρεπει.
    ΔΕΝ θα πεθαινει κανεις (παρα μονο απο αιφνιδιες εξωγενεις αιτιες).

Βεβαια, τιθεται ενα θεματακι τι χωρος μενει για οποιον
    θα γεννιεται σε εναν κοσμο που κανεις δεν πεθαινει !!!
    Αλλα δεν θα μπαταρω το νημα της Μιλιβα.
    Αν θες να το συζητησουμε καπου αλλου.

ΕΔΩ ... δεν ειναι ο χωρος.
    Θα πω οτι ουτε αυτο ειναι ωραιο, ακουγεται υπερβολικά εγωιστικό. Αλλα θα συμφωνήσω οτι το σταματάμε εδω για να μην χαλάσουμε το παρών θεμα. Αν θες καποια στιγμη ανοιξε ενα θεμα, εχει ενδιαφερον

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Νομιζω οτι εχεις ψηλα στανταρντς , οχι οτι δεν σε παιρνει , αλλα δεν σεχω για τοσο κοινωνικη ..........μαζι μου παντως επικοινωνησες μια χαρα ........
    Κάπου το είχε πει νομίζω, πως έχει μεγαλύτερη ευχέρεια μέσω υπολογιστή και διάφορων άλλων μέσων, στο να επικοινωνεί. Για το fb είχε πει νομίζω. Το face to face, είναι το θέμα της και αυτό μπορεί να διορθωθεί εύκολα.

Page 31 of 39 FirstFirst ... 212930313233 ... LastLast