Results 451 to 465 of 572
Thread: Περί σχέσης
-
11-12-2018, 13:58 #451
Να σου πω την αλήθεια, δεν ξέρω πως το εννοείς το θέμα τύχης. Συνήθως βρίσκω κοπέλες για γνωριμία (είτε φιλικά, είτε ερωτικά δεν έχει σημασία), σε απίθανα μέρη, πχ. στο σουπερ μαρκετ, στο πάρκο που βγάζω βόλτα το σκυλάκι μου και γενικά σε ό,τι να ναι μέρη.
Δεν θεωρώ πως υπάρχουν κατάλληλα και μη κατάλληλα μέρη, αλλά περισσότερο το να είσαι ανοιχτός/η σε καινούριες γνωριμίες. Αυτό κάνω εγώ και γνωρίζω κόσμο, είμαι ανοιχτός και προσιτός, δεν φοβάται ο/η άλλος/η να μου μιλήσει και να της μιλήσω. Φτιάχνω δηλαδή ένα οικείο κλίμα, λέγοντας πρώτα για τα κοινά μας.
Πάντα θα ξεκινάς την συζήτηση από κοινά πράγματα και μετά θα καταλήγεις σε άλλα πολυπλοκότερα. Μήπως δεν είσαι τόσο προσιτή, όσο θα ήθελες να ήσουν; Το να είσαι όμορφη κοπέλα (σύμφωνα με τα λεγόμενά σου) και παράλληλα και καλλιεργημένη, σίγουρα είναι ένα πολύ καλό κίνητρο για να σε γνωρίσει κάποιος και αυτό το λέω και από προσωπική εμπειρία. Άρα το θέμα, δεν είναι τόσο το μέρος ή ο άντρας, αλλά μήπως εσύ δίνεις την εντύπωση, πως δεν θέλεις γνωριμίες με τον τρόπο σου;
Δεν ξέρω επικοινωνιακά πως κινείσαι, γι'αυτό και στα λέω όλα αυτά, με μια επιφύλαξη. Όταν είναι να πλησιάσουμε μια κοπέλα, κοιτάμε πρώτα να δούμε αν μας δίνει το "πράσινο" φως, αν δεν το δώσει μένουμε πίσω ή το πάμε στο φιλικό, όποιος έχει την όρεξη.Last edited by Kostas_14; 11-12-2018 at 14:20.
- 11-12-2018, 14:02 #452
Ιωάννα είσαι απόλυτη σε μερικά πράγματα και σε αυτό που είπες διαφωνώ. Ίσα ίσα μας ελκύουν οι αυθεντικές κοπέλες, δεν εννοώ να μην καλοπίζονται κιόλας, όπως και ο άντρας θα πρέπει να καλοπίζεται για την γυναίκα. Το να είναι μια γυναίκα, με αυθεντικό χαρακτήρα και να ξέρει τι θέλει από τον άλλον, σίγουρα ελκύει.
Αν μια γυναίκα, δεν ξέρει τι ακριβώς ζητάει και έχει και απαιτήσεις, εκείνη είναι που στο τέλος μένει μόνη, ακόμα και να είναι ελκυστική εξωτερικά.
11-12-2018, 14:04 #453
11-12-2018, 14:19 #454WhyAlwaysMe?Guest
11-12-2018, 14:27 #455
Θα έλεγα γοητευτικό τον Τζόνι Ντεπ η χιου γκραντ κ ωραίο τον Κρις παιν
Αντικειμενικά για να καταλαβεις διαφορα
11-12-2018, 14:29 #456Miliva21GuestΌχι δεν κάθομαι να πιάνω κουβέντα με περαστικούς στο δρόμο όταν πάω στη σχολή ή στο σουπερμάρκετ η οτιδήποτε.....
Εντάξει ρε παιδιά άμα λέτε ότι μέσω γνωριμιών από κοινούς έγιναν μέχρι και γάμοι κ σε μένα τπτ ή ότι μιλάτε και στους περαστικούς και κάνετε φίλους από το δρόμο ενώ σε μένα δν συμβαίνει αυτό βγάλτε με σκαρτη εντελώς να ησυχάσω κ γω......
Αυτή είμαι κ σε όποιον αρέσω......Και αν όχι χίλιες φορές καλύτερα μόνη μου.....
11-12-2018, 14:37 #457Miliva21GuestΉ είμαι τόσο χαζή που δεν ξέρω πως να επικοινωνώ με τους ανθρώπους γύρω μου.....ντάξει δλδ ζαλιστηκα πια...
11-12-2018, 14:54 #458Miliva21GuestΔεν μπορείτε να καταλάβετε πόσο ψυχοφθόρο είναι να έχεις μια δυσκολία σε ένα θέμα και να αναρωτιέσαι και να βάζεις συνεχώς τον εαυτό σου στη θέση του προβληματικού που είναι είτε κλειστός και οι άλλοι δεν τον θέλουν η οτιδήποτε....
Λες και δεν υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που να είναι κλειστοί ....;Όλοι γεννηθήκαμε να είμαστε η ψυχή του πάρτυ ;;;; υπάρχουν άτομα γύρω μου που έχουν περισσότερα κουσουρια από μένα...πιο δυσάρεστο χαρακτήρα και πιο μέτρια εμφάνιση και μπορεί να είναι κ πιο κλειστοί κ από μένα και να έχουν και σχέσεις και φίλους κ από όλα....Εγώ που είμαι εμφάνισιμη και ευγενική και με παιδεία ειμαι μόνη μου και πάντα εγώ κάνω το λάθος γτ εγώ είμαι η απρόσιτη κ εγώ δεν ξέρω να επικοινωνώ και οι άλλοι δεν με θέλουν.....
11-12-2018, 14:59 #459WhyAlwaysMe?GuestΒρε κοπέλα μου,κανεις δεν σε είπε σνομπ,ξινή,απροσιτη κλπ.
Εγώ τουλάχιστον δεν σε θεωρώ έτσι,αλλα το άκρως αντίθετο.
Μήπως πιέζεις υπερβολικά τον εαυτό σου σε αυτό το θέμα;
11-12-2018, 15:48 #460
Μίλιβα, κατ'αρχήν μην νιώθεις άσχημα για όλο αυτό, μην σε παίρνει από κάτω και σίγουρα δεν είσαι προβληματική, όπως το εννοείς δηλαδή. Το να είναι κάποιος η ψυχή του πάρτυ αυτό δεν το κάνει περισσότερο επικοινωνιακό. Εμένα δεν μου αρέσουν τα κλαμπ και τα πάρτυ, σπάνια να πάω, δεν περνάω καλά σε τόση φασαρία. Μου αρέσουν έτσι τα πιο ήσυχα πράγματα, ένα μπαράκι με jazz μουσική που τρελαίνομαι να την ακούω και με ένα ποτήρι κρασί, ανάλογα τα κέφια μου.
Το να κατηγορείς τον εαυτό σου, σίγουρα δεν είναι βοηθητικό. Από την δική μου την πλευρά, προσπάθησα να δείξω ένα-δυο φωτεινά σημεία, για να δούμε την ρίζα του προβλήματος και εγώ θεωρώ πως είναι η επικοινωνία.
Θα σου πω και ένα ακόμη λαθάκι, είπες πως είσαι εμφανίσιμη, ευγενική, με παιδεία, κάτι που το έχεις επισημάνει αρκετές φορές στα μηνύματά σου. Δεν είναι κακό, ίσα ίσα πρέπει να τα λες και να τονίζεις τα καλά σου. Απλά μην μένεις μόνο σε αυτά. Ναι οι μέτριοι εμφανίσιμοι όπως εγώ, τείνουμε να είμαστε πιο επικοινωνιακοί, ίσως διότι δεν περιμένουμε τίποτα από τον/την άλλον/η. Απλά να επικοινωνούμε και τίποτα άλλο, μέσα από αυτή την επικοινωνία, μπορεί να προκύψει και μια σχέση.
Όπως είπε και ο why πολύ σωστά, μην πιέζεις τα πράγματα. Κατ'αρχήν και να σε γνωρίσει κάποιος, αυτό δεν σημαίνει πως σε θέλει για σχέση, μπορεί να θέλει απλά να γνωριστείτε, χωρίς να έχει κάποια παραπάνω απαίτηση από εσένα. Μην σκέφτεσαι δηλαδή "με πλησιάζει, μου χαμογελάει, άρα σχέση". Μήπως να άφηνες να κυλήσουν τα πράγματα μόνα τους; Επικοινώνησε όσο μπορείς, κάνε τον άλλον να αισθανθεί καλά μαζί σου, οικεία. Φτιάξε δηλαδή το κατάλληλο κλίμα, όπως το ίδιο θα πρέπει να κάνει και ο άντρας και από εκεί και πέρα θα δείξει ο χρόνος και όχι η τύχη, θα δείξει κατά πόσο μπορείτε να προχωρήσετε σε μια σχέση.
Τι θέλω να πω με όλα αυτά. Για να φτιάξεις μια οικεία κατάσταση, πρέπει να αφήσεις λίγο στην άκρη το τρίπτυχο "εμφανίσιμη, ευγενική, με παιδεία", κατά βάθος όλοι το ίδιο είμαστε, άλλοι λιγότερο, άλλοι περισσότερο, οπότε νιώσε λίγο ελεύθερη και μην το "διατυμπανίζεις" στον άλλον σκέφτοντας "έλα, είμαι εμφανίσιμη, ευγενική, με παιδεία και πολύ σου πέφτω και χάρη σου κάνω". Δεν ξέρω, λέω και εγώ μια σκέψη.
Επειδή έχω ρωτήσει αρκετές κοπέλες, έτσι σκέφτονται σε μια πρώτη γνωριμία και την πατάνε στο τέλος, γιατί ενώ θέλουν σχέση, καταλαβαίνει ο άλλος, ότι τον υποτιμάει η κοπέλα και φεύγει. Δεν είναι χαζός ο άντρας, ξέρει πότε εκτιμάται και πότε όχι, από μια κοπέλα.
Δεν θέλω να σε κάνω να νιώθεις άσχημα, αλλά σου εξηγώ μερικά πράγματα, από την δική μου πλευρά, μέσα από κουβέντες και σκέψεις, άλλων γυναικών, που έχουν παρόμοια προβλήματα με εσένα, στο θέμα των σχέσεων, είναι κάτι που συμβαίνει σε πολλές κοπέλες και πολλούς άντρες αντίστοιχα. Η αιτία κυρίως είναι ο ίδιος μας ο εαυτός, πολλές φορές.
11-12-2018, 16:44 #461
11-12-2018, 17:34 #462
Πολλα γραφω και μαλλον δεν σου μενει αυτο που πρεπει.
ΔΕΝ θα πεθαινει κανεις (παρα μονο απο αιφνιδιες εξωγενεις αιτιες).
Βεβαια, τιθεται ενα θεματακι τι χωρος μενει για οποιον
θα γεννιεται σε εναν κοσμο που κανεις δεν πεθαινει !!!
Αλλα δεν θα μπαταρω το νημα της Μιλιβα.
Αν θες να το συζητησουμε καπου αλλου.
ΕΔΩ ... δεν ειναι ο χωρος.Last edited by Del-meme290719b; 11-12-2018 at 18:10.
11-12-2018, 17:48 #463
11-12-2018, 19:52 #464
11-12-2018, 19:52 #465