Results 481 to 495 of 572
Thread: Περί σχέσης
-
11-12-2018, 22:19 #481Miliva21Guest
- 11-12-2018, 22:38 #482
Χαιρομαι που και το θυμασαι και το προσεξες. Εμενα μου ξεπηδησε σχεδον απ' την οθονη ως ενδεχομενως σχετικο, οποτε συνεχισα να διαβαζω... Το τι ακολουθησε στις επομενες σελιδες στο θρεντ νομιζω το περιεγραψα αρκουντως οποτε θα σου πω χωρις περιστροφες τι βλεπω τωρα αυτη τη στιγμη:
1) Ανοιξες ενα θρεντ για το οποιο τουλαχιστον ενα ενδιαφερον για το πως εξελισσεται, ηθικα, θα επρεπε να εχεις
2) Σε αυτο το θρεντ ενα μελος με διαθεση καλη, ποιοτητα απαντησεων αλλα και θαρρος γνωμης δεχεται αισχρη μισογυνικη επιθεση-δυσφημιση
3) Δεν αντιδρας ουσιαστικα
4) Ποσταρω στο τελος του θρεντ χωρις νομιζω καποια ασαφεια το αισχος που εχει συντελεστει, παλι αντιδρας χλιαρα
5) Επιμενω, το ξανασκεφτεσαι, λες οτι δεν εισαι και σιγουρη και τι γραφτηκε, ενω εχω παραθεσει αριθμους απο σελιδες και κουοτ, αλλα εσυ παλι "τεσπα, διαφωνιες"
Να στο πω απλα; Ο τυπος εχει μαλλον δικιο. Αν οντως εισαι "εαυτουλης" εχεις πιθανως και καποιο ελλειμμα ενσυναισθησης, που σημαινει δυσκολα θα μπεις στη θεση του αλλου αν δεν υπαρχει "οφελος". Τωρα βεβαια διαχειριστης δεν εισαι, νεα κοπελα εισαι, χρονο να το διορθωσεις εχεις, μεχρι και οι ερευνες ακομα δειχνουν οτι για οσους συνειδητοποιουν οτι υστερουν στην ενσυναισθηση, μπορουν γενικα να βελτιωθουν πολυ. Γιατι εαυτουλης μπορει να μην εισαι, ετσι κι αλλιως αυτο το παρατηρει κανεις στη ζωη ενος ανθρωπου και τελος παντων οχι στη στατικοτητα ενος θρεντ. Ενσυναισθηση πολλη ομως, δεν εχεις. Ολα εκει ειναι κι αν πραγματικα μπορεις να τα διαβασεις και αν οχι να φριξεις εστω να προβληματιστεις.
Αποφασισα να σου απαντησω τελικα γιατι το εναυσμα μου για να διαβασω τις τοσες και τοσες σελιδες ηταν να δω τι στην ευχη συνεβη και το θρεντ ακομη συνεχιζεται. Και δεν θα ειχα καταλαβει τι γινεται εδω μεσα, οχι στο θρεντ, στο φορουμ ολοκληρο, αν δεν ειχα την αρχικη προθεση να σε βοηθησω. Οποτε ηθικα κι εγω πρεπει τωρα να απαντησω εφοσον ειδα αυτη τη συνδεση.
Ελπιζω να μην ειμαι βλακας που προσπαθησα. Σκεψου σε παρακαλω και για ονομα της ομοουσιας αγιου τριαδος που λενε, διαβασε το επιμαχο σημειο στο θρεντ. Δεν θες να εισαι αυτη που προσπερναει αυτα που γινονται μπροστα της, κατα του ιδιου της του φυλου, με το οποιο πρεπει πρωτα να ασχοληθεις πριν αναλωθεις σε προβληματισμο τι θα κανεις με τους αντρες.Last edited by oboro; 11-12-2018 at 22:58.
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
11-12-2018, 22:41 #483
Να πω τελος οτι τα γραφω αυτα με την ελπιδα να σου ανοιξουν τα ματια αν οχι τωρα τοτε στο μελλον ελπιζω οχι μακρινο. Γι αυτο και σε εσενα απευθυνομαι με τονο αυστηρο μεν αλλα χωρις επιθυμια καταδικης.
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
11-12-2018, 23:02 #484Miliva21GuestΚαταρχάς οφείλω να πω ότι τη λιτλ σαν μέλος δεν τη γνωρίσω καθώς είναι η πρώτη φορά π είχα σχόλιο της σε ποστ μου κ δεν έχω προσέξει κάποια άλλη δραστηριότητα της στο φόρουμ ισως εσυ τη γνωριζεις λιγο παραπανω και τη καταλαβαινεις...
όπως είπα κ πριν την ευχαριστώ και συμφωνώ με τη γνώμη που εξέφρασε ότι μια γυναίκα π δεν κάθεται γρήγορα δεν σημαίνει ότι είναι προβληματική .....σε αυτο συμφωνώ παρόλ αυτά επδ διάβαζα το θέμα τη στιγμή εκείνη π γράφονταν οι απαντήσεις δεν θυμάμαι να υπήρξε απόλυτη άποψη των αντρών σχετικά με το θέμα μου ......Τώρα αν είπαν πχ ότι οι άντρες θεωρούν προβληματική οποία δεν κάθεται από το πρώτο ραντεβού εγώ δεν συμφωνώ το απορρίπτω κατηγορηματικά.......ομως αν αυτή είναι η γνώμη μιας πλειοψηφίας αντρών εκεί έξω και αυτοί το εξέφρασαν η γνώμη τους μετράει γτ αντικατοπτρίζει μέρος της κοινωνίας ακόμα κ αν εγώ δεν συμφωνώ...
Αν ήθελαν να προσβάλουν σκοπιμα τη λιτλ επδ υποστήριξε την άποψη της ότι οι γυναίκες πρέπει να αποφασίζουν χωρίς πιέσεις τοτε εδώ συμφωνώ μαζί της ξεκάθαρα .....θεώρησα πως δεν έγινε κάτι τέτοιο.....Δυστυχώς ότι μεγάλο μέρος του αντρικού πληθυσμού έχει μισογυνιστικες συμπεριφορές το παρατηρώ και λυπάμαι γ αυτό .....
Τέλος θα σε ευχαριστήσω γ τη συμμετοχή σου διάβασα ότι μου έγραψες ....απλώς δεν συμφωνώ στο ότι λες πως δεν είμαι άτομο με ενσυναισθηση...εδώ λυπάμαι αλλα διαφωνώ....Δεν μπορείς να κρίνεις έναν άνθρωπο αν έχει ενσυναισθηση η Όχι μονο από τη τοποθέτηση του σε ένα ποστ μπερδεμένο που ο καθένας γράφει το μακρύ και το κοντό του που Αλλά θέλει να πει και άλλα καταλαβαίνουν οι γύρω του κ γίνονται παρεξηγήσεις.. .....οπότε δεν θεωρω πως πάσχω από έλλειψη ενσυναισθησης ούτε ότι χρειάζομαι κάποια είδους θεραπεία γ αυτό....
Δεν είμαι επιθετική απλά εκφράζω την άποψη μου
11-12-2018, 23:14 #485Miliva21GuestΝαι θα μπορούσε να είναι και ψεύτικο το προφίλ δεν έχεις αδικο...εννοείται πως θα έβγαινα σε μέρος και ώρα π εγώ θα είχα ορίσει....Αλλά τι πάει να πει αυτό ....;; άνετα μπορεί κάποιος να καλύψει τον πραγματικό του εαυτό στο πρώτο ραντεβού....Στο δεύτερο η τρίτο όμως .....;Και ειδικά που εσείς θέλετε και γρήγορα το ψητό γτ αλλιώς φεύγετε εκεί τι θα γίνει;......... Ποιος ξέρει οτι θα σεβαστεί εμένα ο κάθε άσχετος και άγνωστος που γνώρισα από το φβ και που μιλάει κ σε άλλες ....τόσα γίνονται...Χωρίς καν να είναι γνωστός μου ....Ούτε να ξέρω από άλλα άτομα γ αυτόν....η από κοινή παρέα.....Έτσι στο ξεκαρφωτο....ειμαι κότα τι να πω τόσα γίνονται...Δεν είδες το κορίτσι π έγινε σάλος στη Ρόδο....;; ντάξει δεν λέω ότι όλοι οι ανθρωποι που προσεγγίζουν μέσω φβ είναι εν δυνάμει βιαστές ή δολοφόνοι......Αλλά και αυτά στη ζωή είναι δυστυχως ....ειμαι υπερβολική;;
11-12-2018, 23:16 #486
Αν ηθελαν να την προσβαλλουν σκοπιμα, αν ειπαν, αν αν αν...
Ξαναπηγες στις επιμαχες σελιδες να διαβασεις τι ακριβως εγινε κι ειπωθηκε; Αν οχι, καντο πρωτα και μετα ξαναδιαβασε το σχολιο μου. Εγω βλεπω να απαντας παλι για αυτα που ειχες προσεξει ως σημαντικα τοτε (τα στοιχεια της αντιπαραθεσης που ειχε προηγηθει) και οχι αυτα που επισημαινω τωρα. Δεν υπαρχει κανενα περιθωριο παρερμηνειας ουτε για το αν, ουτε το ποσο αισχρα επιτεθηκαν στην little. Αν δεν εχεις σκοπο να ξαναδιαβασεις, δεν εχεις σκοπο να ξανασκεφτεις, πολυ απλα.
Κι οχι, δεν την ξερω τη λιτλ. Ουτε το ονομα της δεν ειχα ξαναδει. Τοσο κραυγαλεα ξεκαθαρο ειναι ποσο αηθης η επιθεση που δεχτηκε. Τελος να σου πω οτι ναι μεν απεχω κατι χρονια απο το φορουμ αλλα τετοια επιθεση δεν εχω ξαναδει. Κι εσυ εισαι ακομα στα "αν"."When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
11-12-2018, 23:29 #487
Eγω πιστευω οτι η Μιλιβα καταναλισκει ασυγχωρητα πολυ χρονο εδω μεσα.
Πρεπει να βγει εξω και να κανει λαθη (που, αν κρινω απο το γραφικο
της υφος, τα ξορκιζει σαν τον διαολο) και μεσα απο τα λαθη, να μαθει.
Practice makes perfect.
Mε το να ρωταει και δισταζει και ζυγιζει και κρινει και αμφιβαλλει ....
θα περασει η μιση της ζωη και παλι τιποτα δεν θα χει μαθει (η ζησει).
Βεβαια, δεν ειμαι εντελως σιγουρος, ισως να εχει μια μικρη εμπειρια
ισως και καποιον στα σκαρια ... αλλα κρυβεται πολυ το Μιλιβακι.
Μιλιβα .... αν βρισκεσαι στην ηλικια που λες οτι βρισκεσαι .... ΒΓΕΣ ΕΞΩ
και μην ξαναμπεις εδω μεσα για καμια 20αρια μερες. Βγες με φιλες σου
(οχι πολυ ωριμες, σαν εσενα) και φλερταρε με οποιον σε εξιταρει.
Δεν χρειαζεται να του κατσεις. Φλερταρε με τα ματια, με το χαμογελο,
με μια τυχαια επιμονη ματια στο εντελως ξαφνικο εκει που δεν θα το
περιμενει (ξερεις τι εννοω), ενα περασμα απο διπλα του, κατι ....
Παιξε μονο και μην του κατσεις (η κατσε μετα απο χιλια χρονια, εσυ αποφασιζεις).
Ετοιμη εμπειρια, μαεστρια και αμυντικες τεχνικες ΔΕΝ αποκτιουνται ιντερνετικα.
Τι κανεις εδω μεσα ? Τι κανεις εδω μεσα ?
11-12-2018, 23:34 #488
Εντάξει ρε συ, τώρα γενικεύεις. Δεν θέλουμε όλοι γρήγορα στο ψητό, αλλά ούτε και να μας δουλεύει η άλλη, αφήνοντάς μας στο περίμενε. Καταλαβαίνεις την διαφορά, που θέλω να τονίσω. Να σου πω τι εννοώ με τον όρο "δούλεμα". Μιλούσα με μια κοπέλα, αυτή η γνωριμία μέσω μηνυμάτων από το φβ, κράτησε μήνες. Με είχε στο περίμενε και δεν με εμπιστευόταν. Εγώ της έδωσα χώρο και χρόνο, μέχρι να με εμπιστευτεί. Κατάλαβα ακόμη και μετά από 5 μήνες επικοινωνίας (συχνής), ακόμη και μετά από 3 ραντεβού, δεν με εμπιστευόταν, ενώ έδειχνα ξεκάθαρα το ποιος είμαι, δεν θέλει και πολύ να με καταλάβει κάποιος. Μάλιστα μου έλεγε και η ίδια τα εσώψυχα μου, δηλαδή με καταλάβαινε εις βάθος. Τελείωσα από μόνος μου την επικοινωνία, γιατί κατάλαβα πως με δούλευε, καθώς μιλούσε και με άλλον.
Αυτό εννοώ δούλεμα και σε παρακαλώ, να μην το κάνεις ποτέ σε κανέναν. Είναι πολύ ψυχοφθόρο. Είναι η πρώτη φορά που έκλαψα ένα βράδυ σχεδόν, για αυτό το θέμα. 20 ετών (γιατί πέρσι έγινε) άνθρωπος, να κλαίω γοερά ένα βράδυ και την επόμενη μέρα, δεν πήγα καν σχολή. Με πόνεσε αυτό. Τώρα το έχω ξεχάσει.
Με όλο αυτό θέλω να καταλήξω, πως δεν είμαστε όλοι βουρ στο ψητό, κάποιοι περιμένουμε, όμως μέχρι ενός ορίου. Τώρα για το θέμα των αγνώστων, το ίδιο μπορεί να συμβεί όταν σε πλησιάσει κάποιος για να σε γνωρίσει σε μια καφετέρια ή σε ένα μπαρ. Εκεί τι θα του πεις;Μου είσαι άγνωστος, φύγε; Δεν θα κάτσεις να τον γνωρίσεις, παρόλο που είναι άγνωστος; Πιστεύω πως ναι.
Το άλλο που ξέρω πως κάνουν άλλες κοπέλες, είναι να πηγαίνουν στο πρώτο ραντεβού με έναν άγνωστο, η κοπέλα και οι φίλες της. Χωρίς να ξέρει ο άλλος, ότι θα έρθουν. Αν δουν τι γίνεται και είναι όλα οκ με τον τύπο, επικαλούνται μια δουλειά και φεύγουν. Είναι και αυτό μια λύση, αν το καλοσκεφτείς. Το θέμα είναι η φίλη μετά, να μην βάλει στο μάτι, τον τύπο και στον "φάει" μετά. Παίρνεις και λίγο ρίσκο εκεί. (Το ίδιο μπορείς να κάνεις και με άντρες φίλους, δεν είναι ανάγκη να έχεις κοπέλες μαζί σου).
11-12-2018, 23:36 #489
11-12-2018, 23:38 #490Miliva21GuestΝαι μπήκα και τη πρώτη φορά που ειπώθηκαν κ διάβαζα και τώρα ξαναμπήκα πριν τα γράψω αυτά....εγω το πήρα σε φάση ότι επδ η λιτλ είχε αναφέρει πολλές φορές το θέμα των ΣΜΝ ότι απορησαν και ρώτησαν έμμεσα αν ήταν κτ προσωπικό της....κ ότι αν ισχυε οτι θα ήταν πλ άσχημο να είχε βιώσει κάτι η ίδια ..Μπορεί να σ φαίνεται αυτονόητο ότι πρέπει να το πάρω κάπως αλλιως...Αλλά επδ εγώ εδώ γράφω και ειμαι καλοπροαιρετη έτσι θεωρώ πως είναι κ οι άλλοι και δεν αντιλαμβάνομαι ευκολα τη κακία η την επίθεση ....κ επιπλέον εγώ από τη μεριά αυτών π σχολίασαν αυτά γ τη λιτλ έχω βοηθηθεί και δεν νμζ ότι είναι μισογυνηδες γτ Αν ήταν έτσι ούτε εμένα θα βοηθούσαν κ θα προσβλητική με μενα
11-12-2018, 23:44 #491Miliva21Guest
11-12-2018, 23:51 #492WhyAlwaysMe?GuestΒρε εσύ,την επόμενη φορά που θα βγείς,βγες,αλλά για εσένα.
Για να διασκεδάσεις,να περάσεις καλά,να ξεχαστείς από ότι σε βασανίζει.
Όχι με αυτοσκοπό να βρεις κάποιον.
Βγες για την Μιλίβα,οχι με αυτοσκοπό τα γκομενικά.
11-12-2018, 23:56 #493Miliva21Guest
11-12-2018, 23:58 #494
ολοι εχουν φαει κολημα με τους αγνωστους ενω αρκετες φορες γειτονες μας μπορει να ειναι πιο αγνωστοι απο τους αγνωστους ενω συχνα εχουμε τη ψευδαισθηση οτι τουςξερουμε επειδη τους λεμε ενα γεια
11-12-2018, 23:59 #495WhyAlwaysMe?Guest