Results 256 to 270 of 572
Thread: Περί σχέσης
-
16-11-2018, 17:48 #256
Δεν ειδα καμια προσβολή! Που ειδεςνα μιλαω αναρμοστα ακριβώς για πες μου την φράση.
Επίσης ειπα πως εστειλα ηδη email δεν ειπα πως πήγα.
Οταν εσυ ελεγες ΣΕ ΑΚΥΡΟ ΘΕΜΑ πως εχω ΣΜΝ σεβοσουν και δεν σπαμαρες ε;
Επίσης ποιοι διαφωνουν μαζι μου; Ποιοι εσυ και ο αλλος με τα ΣΜΝ; Εσυ πιανεσαι για ενα ολοκληρο φορουμ θες να μας πεις. Μονο μαζί σου και με τον SB_ ειχα θεμα γιατι ξεπεράσατε καθε όριο! Φυγατε εκτός θεματος σπαμάρατε και μιλουσατε για μένα και πως εχω ΣΜΝ ! Ετσι στο ακυρο για να με προσβάλλεται.
Ρωτα τον διαχειριστή του φορουμ να δεις αν οσα λέω ειναι "απειλές" και κινήσεις εντυπωσιασμού!Last edited by little; 16-11-2018 at 18:19.
- 16-11-2018, 17:55 #257
Ηρεμήσετε λίγο ρε παιδιά πω πω ολόκληρο πόλεμο ανοίξατε...είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε και να βοηθήσουμε...σίγουρα οι απόψεις είναι διαφορετικές του καθενός και σίγουρα ο καθένας θα έχει της απόψεις του...δεν είναι ανάγκη να μαλώνετε....κοινός στόχος μιλιβα...
Little ηρέμησε λίγο...νέο κορίτσι είσαι μην τα περνάς όλα και τόσο της μετρητής και στα σοβαρά..κανείς δεν είπε ότι έχεις κάτι...τα παιδιά είπαν μήπως πέρασες από μια σχέση που σε άφησε τραύματα...όλοι τα περάσαμε αυτά..και ούτε με κακιά το είπαν...εδώ δεν έχουμε κανενας κάτι εναντίον του άλλου....συζητουσαμε με τη μιλιβα για τους προβληματισμούς της και διναμε συμβουλές..και ξαφνικά είπες ότι τα αγόρια κάνουν προπαγάνδα στη μιλιβα για να καθετε εύκολα και να μην κάνει τη ζορικη...θιχτηκαμε από αυτό αλλά δεν το πήγαμε και τόσο μακρια...καταλάβενω την καλή διάθεση σου να βοηθήσεις τη μιλιβα όπως και εμείς το ίδιο θέλουμε να βοηθήσουμε...και κανένα απτά παιδιά δεν έχει διάθεση για καμιά απολύτως προπαγάνδα ούτε για τη μιλιβα ούτε για καμιά άλλη κοπέλα εδώ μέσα...
Goldem m..και τα υπόλοιπα μελοι χαλαρώστε λίγο..
Ηlittle θέλει να βοηθησει τη μιλιβα όπως και εμείς απλά έχουμε διαφορετικές απόψεις δεν χρειάζεται να μαλονουμε ας πει ο καθένας την άποψη του και ας διάλεξη η μιλιβα το τι θα κάνει..ο γραπτός λόγος πολλές φορές μας μπερδεύει...θα διάβασε η κοπέλα κάπου κάτι και το παρερμηνευσε...πολλές φορές γίνετε αυτό...δεν χρειάζεται να δωθεί συνέχεια στο καυγά από κανέναν...
16-11-2018, 17:59 #258
Ειρήνη ημίν...
16-11-2018, 18:00 #259
Παιδιά ανοίξτε άλλο θέμα να τσακωθείτε ελεύθερα, τώρα αδικούμε όλοι την Μίλιβα και το θέμα που άνοιξε και είναι ανάρμοστο. Σεβαστείτε το θέμα και ασχοληθείτε με κάτι άλλο. Δεν θέλω να μπω σε αυτόν τον τσακωμό, οπότε δεν παίρνω και θέση, απλά ξέρω ότι βρισκόσαστε σε ένα ξένο θέμα και το χαλάτε, με άσχετα πράγματα.
16-11-2018, 18:04 #260
Δεν είπα πουθενά πως έχεις ΣΜΝ. Εξέφρασα προβληματισμό στην Μιλιβα, μην τυχών έχεις κάποια τέτοια δυσάρεστη εμπειρία. Και αυτό γιατί εσύ αναφέρεις συνέχεια τα ΣΜΝ και είσαι επιθετική.
Άλλωστε σε προηγούμενα μηνύματα σου ανέφερες πολλές φορές ότι οι άντρες που ζητάν σεξ, ευθύνονται για τα ΣΜΝ και την εξάπλωση τους.
Ο στόχος σου είναι να μην ακούγεται διαφορετική άποψη από την δική σου. Για αυτό και είσαι τόσο επιθετική. Βρήκες τώρα μια πρόφαση για να δημιουργήσεις θέμα.
Επειδή δεν θέλω να σπαμαρω άλλο, σταματώ εδώ.
Θέλω παράλληλα να ζητήσω συγγνώμη από την Μιλιβα και τα άλλα μέλη που εξαιτίας αυτού του ανούσιου διαπληκτισμού, αναλώνουν τον χρόνο τους.
16-11-2018, 18:04 #261
Δεν παρερμήνευσα ΤΙΠΟΤΑ Γιώργο το άτομα αφησε το υποννοούμενο πως εχω ΕΓΩ ΣΜΝ! Και θα το δεχόμουν αμα τοθέμα ηταν δικό μου και το ειχα ανοίξει εγω και ειχα γραψει προσωπικες μου πληροφορίες από τις οποίες όντως θα φαινόταν πως ειναι πιθανό να έχω ΣΜΝ και μου το έγραφαν για να με συμβουλέψουν. Εδώ δεν συνέβει κατι τέτοιο όμως! Το θεμα ηταν ξένο δεν εγραφα ΠΟΥΘΕΝΑ για μένα και την σεξουαλική μου ζωή και δεν ζήτησα βοήθεια και συμβουλές από κανέναν επομένως δεν δέχομαι στην κυριολεξία από το πουθενά το μέλος να μπαινει και να λέει πως έχω ΣΜΝ. Μπηκα μονο και μονο για την Μιλιβα. Επίσης ναι αν θέλετε να ξέρετε δούλευα σε γυναικολόγο και εγώ και μια φίλη μου και ξέρουμε πως τα ΣΜΝ δίνουν και παιρνουν και το 90% του πληθυσμού έχει και από ένα. Σας αρέσει ή όχι η αλήθεια πονάει. Επιπλέον στους άντρες πολλές φορές αν όχι τις περισσότερες δεν εκδηλώνονται ΚΑΝ τα εχουν χωρις καμια εκδήλωση αλλά μια χαρά τα μεταδίδουν στις συντρόφους τους. Οι γυναίκες κανουν και ενα τεστ ΠΑΠ τουλάχιστον. Το μέλος που με προσέβαλε έτσι έχει κάνει καμια εξέταση όμως και αυτός ΘΕΩΡΕΙ πως ειναι υγιής προφανώς και μπαινει και λέει πως έχω εγώ ΣΜΝ! Αρα να υποθέσω πως έχει εξεταστεί και το ξέρει αλλιώς ειναι ένα τελειως αυθαίρετο συμπέρασμα πως αυτός ειναι υγιής και εγώ νοσώ.
16-11-2018, 18:06 #262
16-11-2018, 18:12 #263
Γραφεις "Εξέφρασα προβληματισμό στην Μιλιβα, μην τυχών έχεις κάποια τέτοια δυσάρεστη εμπειρία" ΣΥΝ αμα εχω ΣΜΝ αυτό γιατί δεν το λες;
Έκανες λοιπόν τα δικά μου τα γεννητικά όργανα και τη σεξουαλική μου ζωή δημόσιο θέμα σε ανοιχτό διάλογο χωρίς να σου ζητηθεί και χωρίς να μαι εγώ αυτή που ζητάει συμβουλες και βοήθεια εδώ μέσα! Σε ξένο θέμα σπάμαρες εσυ λοιπόν γιατί δεν σε πόνεσε που σου ειπα αλήθειες στις οποίες αν θυμάσαι ΕΣΥ δεν ειχες επιχειρήματα. Το επιχειρημα σου ηταν πως θα πάψεις να ασχολείσαι μαζί μου από εδώ και στο εξής μετά έγραψες πως χρήζω βοήθειας .Το διαβασα να ξέρεις αλλά το άφησα να περάσει γιατί εισαι ακρως κουραστικός να σου απαντήσω με τι στην προσβολή; Με προσβολή και να πέσω στο επίπεδο σου;Λεω αστο δεν αξιζει καν. Και μετά ενω δεν ειχα ξαναποσταρει στην συζήτηση και δεν το χα σκοπό, μπαινω και βλεπω να συνεχιζεις ακάθεκτος και να λες πως έχω ΣΜΝ!
16-11-2018, 18:15 #264
16-11-2018, 18:15 #265
Πραγματικά δεν έχω λόγια...
16-11-2018, 18:21 #266
16-11-2018, 18:28 #267
Little οταν πας στη δίωξη, μετα απο αυτα εδω που θα τους δειξεις, δείξε τους και το θεμα μια κοπέλας που βγαινει με ενα αγορι καμπόσο καιρο και το παει σιγα ο τυπος, δεν ορμάει σαν γύπας, περιμενει και απο αυτην να να νοιώσει πιο ανετα και να δειξει με τον τροπο της το οκ.
Εκει βρε μικρούλα που απαντησες οτι λογικα ειναι gay η bi.
16-11-2018, 18:32 #268
Ε καλά απαντησα για να το ειπα θα χα διαβάσει το σύνολο μιας ιστορίας και εβγαλα συμπερασμα! Δεν ειπα πουθενα να βγαινει ενας με καποια και να μην της την πεσει ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕ! Και να βγαινουν αιωνίως σαν φιλενάδες.Δεν ξερω τωρα εσύ απο που το συμπέρανες.
Επίσης στο αλλο θεμα εμενα μου έμοιαζε πως το άτομο δεν ηταν ντροπαλο αλλα πως δεν ενδιαφερόταν καν! Για αυτο το ειπα.Και τελικα πιστευω ειχα δικιο αφου τιποτα δεν παιχτηκε τελικα.Last edited by little; 16-11-2018 at 18:48.
16-11-2018, 18:34 #269
Εντάξη, δεν υπάρχει λόγος να συγκρίνει κανείς το πρόβλημά σου με οποιοδήποτε άλλο. Ακόμη και άτομα που έχουν ίδιους προβληματισμούς, το επίπεδο στο οποίο επηρεάζονται από αυτούς μπορεί να είναι διαφορετικό.
Επίσης, το να ψάχνεις να δεις πως σε βλέπουν, από ένα σημείο και μετά γίνεται παγίδα του μυαλού. Σίγουρα όμως, ο τρόπος με τον οποίο προσεγγίζεις το θέμα και εκλαμβάνεις τη συμπεριφορά ή τα λεγόμενα των άλλων, παίζει το ρόλο του.
16-11-2018, 18:54 #270