Περί σχέσης - Page 19
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 19 of 39 FirstFirst ... 9171819202129 ... LastLast
Results 271 to 285 of 572
    Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by SB_ View Post
    Εντάξη, δεν υπάρχει λόγος να συγκρίνει κανείς το πρόβλημά σου με οποιοδήποτε άλλο. Ακόμη και άτομα που έχουν ίδιους προβληματισμούς, το επίπεδο στο οποίο επηρεάζονται από αυτούς μπορεί να είναι διαφορετικό.

Επίσης, το να ψάχνεις να δεις πως σε βλέπουν, από ένα σημείο και μετά γίνεται παγίδα του μυαλού. Σίγουρα όμως, ο τρόπος με τον οποίο προσεγγίζεις το θέμα και εκλαμβάνεις τη συμπεριφορά ή τα λεγόμενα των άλλων, παίζει το ρόλο του.
    Σίγουρα παίζει το ρόλο του....Και εγώ ήθελα πολύ να ξέρω την εικόνα που έχουν οι άλλοι για μένα και πρόσφατα κατέληξα στο ότι αυτο ειναι μεγάλη βλακεία....

Και έτσι το έχω σταματήσει πλέον.. ας βγάζω σε όποιον ότι είναι...Δεν με νοιάζει.....βέβαια σε αυτό με βοήθησε και ένα γεγονός που έγραψα στο φόρουμ μου στο χώρο που εξασκουσα το χόμπυ μου τους τελευταιους μήνες....

Ναι κατάλαβα τι εννοείς που λες να προσπαθήσω να κρατήσω επαφή με γνωστούς .........γτ μέσα από εκεί μπορεί να προκύψει κάποια "τυχαία" γνωριμία βέβαια έχω μια απορία ως προς αυτο:

Ενώ έχω Μια τυπική επαφή με άτομα στη σχολή μου δεν μπορώ να τους καταταξω στους γνωστούς μου που θα πιούμε καφέ......Η αλήθεια είναι ότι δεν κηνυγαω να προτείνω εγώ...(λόγω εγωισμού πια ;;;)
    Και περιμένω πάντα κίνηση από τους αλλους που φυσικά δεν έρχεται πάντα

Εστάλη από SM-J330F στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Σίγουρα παίζει το ρόλο του....Και εγώ ήθελα πολύ να ξέρω την εικόνα που έχουν οι άλλοι για μένα και πρόσφατα κατέληξα στο ότι αυτο ειναι μεγάλη βλακεία....

Και έτσι το έχω σταματήσει πλέον.. ας βγάζω σε όποιον ότι είναι...Δεν με νοιάζει.....βέβαια σε αυτό με βοήθησε και ένα γεγονός που έγραψα στο φόρουμ μου στο χώρο που εξασκουσα το χόμπυ μου τους τελευταιους μήνες....

Ναι κατάλαβα τι εννοείς που λες να προσπαθήσω να κρατήσω επαφή με γνωστούς .........γτ μέσα από εκεί μπορεί να προκύψει κάποια "τυχαία" γνωριμία βέβαια έχω μια απορία ως προς αυτο:

Ενώ έχω Μια τυπική επαφή με άτομα στη σχολή μου δεν μπορώ να τους καταταξω στους γνωστούς μου που θα πιούμε καφέ......Η αλήθεια είναι ότι δεν κηνυγαω να προτείνω εγώ...(λόγω εγωισμού πια ;;;)

Να σε ρωτήσω κάτι και αν θέλεις απαντάς, γιατί έφυγες από την παρέα που είχατε το ίδιο χόμπυ; Τι σε οδήγησε σε αυτή την απόφαση;

Banned

Εντάξη, κι εγώ δεν κυνηγάω να προτείνω γενικά, αλλά εν αντιθέσει με το παρελθόν, προσπαθώ να δίνω ευκαιρίες για συναναστροφές, όχι πάντα με καλή κατάληξη.

Από 'κει και πέρα, βλέπεις ποιον έχεις απέναντί σου με βάση τη γενικότερη συμπεριφορά του προς εσένα και πράττεις ανάλογα. Σημαντική είναι και η διεκδικητική συμπεριφορά, όταν κάτι δεν σου αρέσει, γιατί έτσι θέτεις όρια από την πλευρά σου.

Επίσης, μέσα από τη συναναστροφή με τους άλλους και ειδικά με το άλλο φύλο, μπορείς να μάθεις και πράγματα για σένα.

Εστίαζε στο να περνάς ευχάριστα, όχι να γίνεται καταναγκαστικά.

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by SB_ View Post
    Εντάξη, κι εγώ δεν κυνηγάω να προτείνω γενικά, αλλά εν αντιθέσει με το παρελθόν, προσπαθώ να δίνω ευκαιρίες για συναναστροφές, όχι πάντα με καλή κατάληξη.

Από 'κει και πέρα, βλέπεις ποιον έχεις απέναντί σου με βάση τη γενικότερη συμπεριφορά του προς εσένα και πράττεις ανάλογα. Σημαντική είναι και η διεκδικητική συμπεριφορά, όταν κάτι δεν σου αρέσει, γιατί έτσι θέτεις όρια από την πλευρά σου.

Επίσης, μέσα από τη συναναστροφή με τους άλλους και ειδικά με το άλλο φύλο, μπορείς να μάθεις και πράγματα για σένα.

Εστίαζε στο να περνάς ευχάριστα, όχι να γίνεται καταναγκαστικά.
    Ναι πάντα βλέποντας τη στάση του άλλους συνεχίσω και εγώ και πράττω ανάλογα...

Ουου από διεκδικητική συμπεριφορά μέσα στις σχέσεις μου άλλο τίποτα.......πριν δημιουργήσω οποιαδήποτε φιλία είμαι απόμακρη εκεί όντως δεν έχω διεκδικητική συμπεριφορά δεν χωνομαι εύκολα....γ αυτο κ δεν έχω πολλούς φίλους... όμως άμα τύχει κάποια φιλία η συναναστροφή ειμαι διεκδικητική αρκετά λέω τι θέλω τι με πειράζει τι σκέφτομαι ....ευτυχώς εκεί δεν έχω θέμα..

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Kostas_14 View Post
    Να σε ρωτήσω κάτι και αν θέλεις απαντάς, γιατί έφυγες από την παρέα που είχατε το ίδιο χόμπυ; Τι σε οδήγησε σε αυτή την απόφαση;
    Δεν ήταν ακριβώς παρέα μου που θα βγαίναμε και είχαμε καποιά σχέση κτλ...
    Απλά τύχαινε να ήμαστε στο ίδιο γκρουπακι με κάποια άτομα (γυναίκες κυρίως) ...Και έγιναν διάφορα πράγματα που δεν μου αρεσαν και αποφάσισα να συνεχίσω αλλού..κάπως έτσι...

Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να μπω σε λεπτομερείες αλλά ήταν για μένα ένα πολύ χρήσιμο μάθημα....
    να πατήσω λίγο πιο γερά στα πόδια μου...να σταματήσω να βάζω στο μυαλό μου σκουπίδια και να εστιάζω στα σημαντικα πράγμα που θα ωφελήσουν εμένα και θα με κάνουν να εξελισομαι μέσα από τη πραγματικότητα και όχι από ψευδαισθησεις....να βουλωσω λίγο τα αυτιά μου στην γνώμη των άλλων και να μη δίνω αξία σε οσους δεν αρέσω......

Μέχρι και στο ερωτικό κομμάτι που έβρισκα "καταφυγιο" σε πλατωνικους "ερωτες;;" πολύ χαζό να το πω έτσι ..."κολλήματα" .....με έκανε να το μπουχτησω και αυτό

Όχι πραγματικά.... ενώ γνωρίζω και πιστεύω πως ίσως όντως υπεραναλυω πλ γ την ηλικία μου...αντιθέτως δεν θεωρώ ότι είμαι ώριμη στα ερωτικά μου..........μάλλον δεν ξέρω τι μου γίνεται....αλλα θα το βρω ..κάποια στιγμή....γτ ξέρω τι αξίζω και τι μπορώ να δώσω....

Senior Member
    Αν είσαι όντως 21 που γράφεις στο ψευδώνυμό σου απορώ γιατί αγχώνεσαι τόσο πολύ. Αν ήσουν δηλαδή πάνω από 30 και ήσουν αδέσμευτη τι θα έκανες; Θα έπεφτες από το παράθυρο; Όλοι οι άνθρωποι έχουν την ανάγκη να αγαπήσουν και αγαπηθούν, αλλά αυτό δεν γίνεται με παραγγελία. Εγώ θα ευχόμουν τώρα να ήμουν 21 και να έκανα πράματα που άφησα λειψά και μετά θα ήθελα να ερωτευθώ προσωπικά.

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by broken heart 1985 View Post
    Αν είσαι όντως 21 που γράφεις στο ψευδώνυμό σου απορώ γιατί αγχώνεσαι τόσο πολύ. Αν ήσουν δηλαδή πάνω από 30 και ήσουν αδέσμευτη τι θα έκανες; Θα έπεφτες από το παράθυρο; Όλοι οι άνθρωποι έχουν την ανάγκη να αγαπήσουν και αγαπηθούν, αλλά αυτό δεν γίνεται με παραγγελία. Εγώ θα ευχόμουν τώρα να ήμουν 21 και να έκανα πράματα που άφησα λειψά και μετά θα ήθελα να ερωτευθώ προσωπικά.
    Καλησπέρα κ σ ευχαριστώ
    Κοντεύω πια τα είκοσι τεσσερα και μετράω τρία χρόνια ελεύθερη χωρίς ιδιαίτερες ερωτικές εμπειρίες σίγουρα δεν είπα ότι δν υπάρχουν χειρότερες περιπτώσεις από μένα...

Σαν τι πράγματα θα ήθελες να κάνεις

Senior Member

Τα λιγα άτομα π βγαίνω εξω δν μπορούν να μ δώσουν τη δυνατότητα γ γνωριμιες ..μεσα από τ χόμπυ π έκανα δν έχω επαφές να βγαίνω ...Ενώ τώρα ξεκίνησα το ίδιο χόμπι σε άλλο χώρο κ είμαστε μόνο γυναικες.... Γενικά όλο αυτό το διάστημα

Οχι δεν πήγα να κάνω χόμπυ γ να βρω γκόμενο πήγα γτ ήθελα..Για μένα!!! Ότι κάνω το κάνω γ μένα.....εδώ και καιρό Υπάρχουν περίοδοι μεγαλοι π αδιαφορώ γ αυτό το θέμα και κάνω τα πράγματα της καθημερινότητας ...Αλλά η τύχη μου έχει πάντα γυρισμένη τη πλάτη....
    Γιατι;;
    Τι φταιει;;
    Μαλλον την απαντηση στο τι φταιει την εδωσες μονη σου. ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!
    Η γνωμη μου ειναι οτι δειχνεις στους γυρω σου λιγο παρτακιας, σνομπ, υπερόπτης, καπως ετσι. Δεν το επιδιώκεις συνειδητά ειμαι σιγουρος απλα ετσι σου βγαινει.
    Αν εισαι οντως το στυλ που εχω δει εξω, δυσκολα θα κανεις ωραιες παρεες αρα και σχεσεις. Οι συντροφικές- ερωτικες σχεσεις δεν ειναι ξεχωριστό κεφάλαιο, καθορίζονται απο την ποιότητα της κοινωνικότητας και της σχεσης σου με τους αλλους ανθρωπους γενικως. Αυτο το στυλ που εχεις δεν ειναι ορθο και τραβαει συγκεκριμένου μη ορθού τυπου ανθρωπους, οποτε αν δεν κοιτάξεις πρωτα μεσα σου θα εχεις τον γνωστο μαλακομαγνητη και θα αράξεις στο βολικό συμπερασμα οτι ολοι οι άνδρες εινσι ετσι, ενω στη πραγματικοτητα ετσι ειναι οι αντρες που τραβάς εσυ.

Για να μην παρεξηγηθώ παλι αυτα δεν αφορούν μονο εσενα προσωπικα, αφορούν ολους αντρες και γυναικες που εχουν προβλημα στις διαπροσωπικές και ερωτικες σχεσεις.

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Μαλλον την απαντηση στο τι φταιει την εδωσες μονη σου. ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!
    Η γνωμη μου ειναι οτι δειχνεις στους γυρω σου λιγο παρτακιας, σνομπ, υπερόπτης, καπως ετσι. Δεν το επιδιώκεις συνειδητά ειμαι σιγουρος απλα ετσι σου βγαινει.
    Αν εισαι οντως το στυλ που εχω δει εξω, δυσκολα θα κανεις ωραιες παρεες αρα και σχεσεις. Οι συντροφικές- ερωτικες σχεσεις δεν ειναι ξεχωριστό κεφάλαιο, καθορίζονται απο την ποιότητα της κοινωνικότητας και της σχεσης σου με τους αλλους ανθρωπους γενικως. Αυτο το στυλ που εχεις δεν ειναι ορθο και τραβαει συγκεκριμένου μη ορθού τυπου ανθρωπους, οποτε αν δεν κοιτάξεις πρωτα μεσα σου θα εχεις τον γνωστο μαλακομαγνητη και θα αράξεις στο βολικό συμπερασμα οτι ολοι οι άνδρες εινσι ετσι, ενω στη πραγματικοτητα ετσι ειναι οι αντρες που τραβάς εσυ.

Για να μην παρεξηγηθώ παλι αυτα δεν αφορούν μονο εσενα προσωπικα, αφορούν ολους αντρες και γυναικες που εχουν προβλημα στις διαπροσωπικές και ερωτικες σχεσεις.
    Ναι μπορεί εν μέρει η ανάγκη μου να νιώθω και να είναι ανεξάρτητη και αυταρκης να με έχουν φτάσει στο άλλο ακρο....της παθητικότητας και να με κάνει να φαίνομαι παρτακιας η οτιδήποτε.........

Το ότι πήγα για μένα και όχι για να βρω γκόμενο το ανέφερα στην αρχή γτ ήθελα να καταλάβετε ότι είμαι ήρεμη σε αυτό το θέμα και δεν το κηνυγαω με τη καραμπίνα......

Εγώ αυτό που σκέφτηκα τώρα είναι το πολύ απλο ότι δεν έκανα κάτι σοβαρό μέχρι τώρα γτ δεν εδειξα και εγώ ενδιαφέρον.....
    Θέλω να πω ότι η τελευταία φορά που θυμάμαι τον εαυτό μου "καψουρεμενο" ήταν πριν χρόνια...Στα 18 μου....Και με έναν άντρα που είχα γράψει εδώ και μάλιστα ήταν και το πρώτο θρεντ μου πριν πέντε χρόνια περίπου...

Όπως και ν το κάνεις όταν ο άλλος σε ελκυει και θες να προχωρήσει το δείχνεις....Δλδ φαίνεται το ενδιαφέρον δεν κρύβεται.... ακομα και αυτος τοτε που γουσταρα επδ ειχε καταλαβει οτι μου αρεσει μου απαντησε δλσ ασχοληθηκε με το θεμα εστω λεγοντας μου πως αν δεν υπηρχαν αντικειμενικοι λογοι στη μεση θα εκανε κτ μαζι μου....εμένα απο τοτε γ κανεναν δεν υπήρχε ενδιαφέρον πραγματικό να διεκδικήσω να θελω να τον γνωρίσω καλύτερα .......
    Ήμουν πάντα χλιαρή ....ότι εντάξει οκει έλα εσύ με φλερτάρει άντε να βγούμε να δούμε πως θα πάει να δω πόσο θα με κηνυγησεις και μετά το σκεφτόμαστε.....
    Και αν δεν με κηνυγησεις νταααξει μωρέ δεν έγινε και τπτ .....καψούρα δεν είμαι...

Senior Member
    Ναι μπορεί εν μέρει η ανάγκη μου να νιώθω και να είναι ανεξάρτητη και αυταρκης να με έχουν φτάσει στο άλλο ακρο....της παθητικότητας και να με κάνει να φαίνομαι παρτακιας η οτιδήποτε.........

Το ότι πήγα για μένα και όχι για να βρω γκόμενο το ανέφερα στην αρχή γτ ήθελα να καταλάβετε ότι είμαι ήρεμη σε αυτό το θέμα και δεν το κηνυγαω με τη καραμπίνα......

Εγώ αυτό που σκέφτηκα τώρα είναι το πολύ απλο ότι δεν έκανα κάτι σοβαρό μέχρι τώρα γτ δεν εδειξα και εγώ ενδιαφέρον.....
    Θέλω να πω ότι η τελευταία φορά που θυμάμαι τον εαυτό μου "καψουρεμενο" ήταν πριν χρόνια...Στα 18 μου....Και με έναν άντρα που είχα γράψει εδώ και μάλιστα ήταν και το πρώτο θρεντ μου πριν πέντε χρόνια περίπου...

Όπως και ν το κάνεις όταν ο άλλος σε ελκυει και θες να προχωρήσει το δείχνεις....Δλδ φαίνεται το ενδιαφέρον δεν κρύβεται.... ακομα και αυτος τοτε που γουσταρα επδ ειχε καταλαβει οτι μου αρεσει μου απαντησε δλσ ασχοληθηκε με το θεμα εστω λεγοντας μου πως αν δεν υπηρχαν αντικειμενικοι λογοι στη μεση θα εκανε κτ μαζι μου....εμένα απο τοτε γ κανεναν δεν υπήρχε ενδιαφέρον πραγματικό να διεκδικήσω να θελω να τον γνωρίσω καλύτερα .......
    Ήμουν πάντα χλιαρή ....ότι εντάξει οκει έλα εσύ με φλερτάρει άντε να βγούμε να δούμε πως θα πάει να δω πόσο θα με κηνυγησεις και μετά το σκεφτόμαστε.....
    Και αν δεν με κηνυγησεις νταααξει μωρέ δεν έγινε και τπτ .....καψούρα δεν είμαι..
    .
    οκ, αλλα οταν εισαι χλιαρη για καποιον, προφανως και δεν σε νοιαζει αν θα γινει κατι μαζι του.
    οποτε γιατι στεναχωριεσαι που δεν γινεται;
    αφου δεν θελεις καποιον!
    οταν θα θελησεις παλι καποιον, τοτε να το σκεφτεις αν θελει η δεν θελει κι εκεινος.
    και γιατι να "κυνηγησει"; σκυλι ειναι; οταν υπαρχει κοινο ενδιαφερον, μαζι προχωρανε αυτα. συζητας, τα βρισκετε, βγαινετε, κλπ.
    ψαχνεις δλδ καποιον να σε κυνηγαει για να σε πεισει να κανεις κατι μαζι του;
    γιατι να το κανει αυτο αν δεν εισαι η γυναικα της ζωης του, οπως ουτε κι αυτος ειναι ο ανδρας της ζωης σου, αφου εισαι χλιαρη;
    θα παει παρακατω να ψαξει μια που ειναι πιο ζεστη μαζι του.

Senior Member
    Δεν ήταν ακριβώς παρέα μου που θα βγαίναμε και είχαμε καποιά σχέση κτλ...
    Απλά τύχαινε να ήμαστε στο ίδιο γκρουπακι με κάποια άτομα (γυναίκες κυρίως) ...Και έγιναν διάφορα πράγματα που δεν μου αρεσαν και αποφάσισα να συνεχίσω αλλού..κάπως έτσι...

Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να μπω σε λεπτομερείες αλλά ήταν για μένα ένα πολύ χρήσιμο μάθημα....
    να πατήσω λίγο πιο γερά στα πόδια μου...να σταματήσω να βάζω στο μυαλό μου σκουπίδια και να εστιάζω στα σημαντικα πράγμα που θα ωφελήσουν εμένα και θα με κάνουν να εξελισομαι μέσα από τη πραγματικότητα και όχι από ψευδαισθησεις....να βουλωσω λίγο τα αυτιά μου στην γνώμη των άλλων και να μη δίνω αξία σε οσους δεν αρέσω......

Μέχρι και στο ερωτικό κομμάτι που έβρισκα "καταφυγιο" σε πλατωνικους "ερωτες;;" πολύ χαζό να το πω έτσι ..."κολλήματα" .....με έκανε να το μπουχτησω και αυτό

Όχι πραγματικά.... ενώ γνωρίζω και πιστεύω πως ίσως όντως υπεραναλυω πλ γ την ηλικία μου...αντιθέτως δεν θεωρώ ότι είμαι ώριμη στα ερωτικά μου..........μάλλον δεν ξέρω τι μου γίνεται....αλλα θα το βρω ..κάποια στιγμή....γτ ξέρω τι αξίζω και τι μπορώ να δώσω....
    Κοίτα σε ρώτησα για αυτή την "παρέα", διότι πολλοί γνωρίζουν κόσμο, από φίλους φίλων κλπ. Γενικά εγώ αυτό που καταλαβαίνω, δεν είναι ότι σου λείπει ο έρωτας από την ζωή σου, όσο σου λείπουν οι πραγματικοί φίλοι. Φίλοι δηλαδή που θα βγείτε, θα ξεδώσετε, εντάξει θα κάνετε και καμιά μλκ, γενικά σου λείπει το να ζήσεις.

Μέσα από όλα αυτά κάπου, θα υπάρχει και ο εκείνος που θα είναι ο ιδανικός για σχέση, σύμφωνα με τα γούστα σου. Δηλαδή το φιλικό έπεται του ερωτικού. Επειδή κάποτε ήμουν σαν και εσένα, έλεγα εντάξει τι να κάνω τους φίλους αφού δεν έχω κοπέλα; Και ήταν το μεγαλύτερο μου σφάλμα αυτό. Γι'αυτό και τώρα δίνω προτεραιότητα στην ζωή και μετά στο ερωτικό.

Σκέψου και το άλλο, πως αν δεν είμαστε πρώτα καλά εμείς οι ίδιοι, πως θα ελκύουμε; Αυτό που νιώθεις εσωτερικά, δηλαδή την μοναξιά και την αποξένωση, πίστεψέ το πως το δείχνεις αυτό και προς τα έξω. Μπορεί να μην θέλεις να το κάνεις, αλλά φαίνεται, δεν είναι κάτι δηλαδή που μπορούμε να το ελέγξουμε.

Η δική μου οπτική κυρίως αυτή είναι, ζήσε και μετά θα έρθει και το ερωτικό. Δεν υπάρχει συνταγή που να στην δίνουν για να βρεις σύντροφο. Όλα είναι με βάση το πως νιώθουμε, ξέρεις την αξία σου και αυτό είναι σημαντικό, αλλά μην παραλείπεις και την ζωή. Αυτό είναι το σπουδαιότερο. Σκέψου και το άλλο, γιατί θέλεις τόσο πολύ το να βρεις κάποιον; Τι σου λείπει περισσότερο; Μήπως το να υπάρχει κάποιος στην ζωή σου, που να ενδιαφέρεται για εσένα; Το έχεις σκεφτεί, γιατί να έχεις τόση μεγάλη ανάγκη για συναίσθημα;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    οκ, αλλα οταν εισαι χλιαρη για καποιον, προφανως και δεν σε νοιαζει αν θα γινει κατι μαζι του.
    οποτε γιατι στεναχωριεσαι που δεν γινεται;
    αφου δεν θελεις καποιον!
    οταν θα θελησεις παλι καποιον, τοτε να το σκεφτεις αν θελει η δεν θελει κι εκεινος.
    και γιατι να "κυνηγησει"; σκυλι ειναι; οταν υπαρχει κοινο ενδιαφερον, μαζι προχωρανε αυτα. συζητας, τα βρισκετε, βγαινετε, κλπ.
    ψαχνεις δλδ καποιον να σε κυνηγαει για να σε πεισει να κανεις κατι μαζι του;
    γιατι να το κανει αυτο αν δεν εισαι η γυναικα της ζωης του, οπως ουτε κι αυτος ειναι ο ανδρας της ζωης σου, αφου εισαι χλιαρη;
    θα παει παρακατω να ψαξει μια που ειναι πιο ζεστη μαζι του.
    Remedy (ωραίο nickname!!!),
    Το τελευταίο καιρό που είμαι μέρος του φόρουμ και σε παρακολουθώ, πραγματικά ταυτίζομαι σε πολλά σημεία με τις απόψεις σου. Θαυμάζω τόσο τον τρόπο σκέψης σου όσο και την δομή του λόγου σου. Πραγματικά μπράβο σου.
    Συμφωνώ απόλυτα δε με όσα είπες στην Μιλίβα. Παρόμοια ήταν η άποψη μου που εξέθεσα νωρίτερα.
    Ότι δηλαδή σχέση σημαίνει ΕΠΙΘΥΜΩ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ - ΔΙΝΩ - ΛΑΜΒΑΝΩ.
    Αν σε μια σχέση, ειδικά στην αρχή ο ένας κυνηγάει και ο άλλος είναι χλιαρός, αυτόματα κάτι αρχίζει να χαλάει.
    Πάντως θεωρώ ότι η γλυκύτατη Μιλίβα, απλά δεν έτυχε να συναντήσει κάποιον που να την κάνει να ενδιαφερθεί (είτε δεν ήταν και η ίδια έτοιμη να διακρίνει μια ανάλογη περίπτωση).
    Μιλιβάκι μου γλυκό,
    Μην ανησυχείς. Είσαι πολύ νέα και θα βρεις χωρίς αμφιβολία αυτό που επιθυμείς.
    Ευχές για ένα πολύ όμορφο Σαββατοκύριακο.

Senior Member

Και αν δεν με κηνυγησεις νταααξει μωρέ δεν έγινε και τπτ .....καψούρα δεν είμαι...
    Σορρι που θα το πω, αλλά ο τύπος ήταν τέρμα ηλίθιος. Τι εννοούσε με τους "αντικειμενικούς λόγους", είτε σου αρέσει μια κοπέλα, είτε όχι. Αυτές οι μλκ του τύπου "ναι μεν αλλά", δεν τις αναγνωρίζω ως αντρικές συμπεριφορές. Ίσως να σε πλήγωσε αυτή η μικρή περιπέτεια με τον τύπο, αλλά να ξέρες πόσες απορρίψεις έχω φάει εγώ και μακάρι να μου έλεγαν μόνο για "αντικειμενικούς λόγους" εμένα μου έλεγαν χειρότερα και άκομψα. Πιστεύω πως μπορεί να πληγώθηκε και λίγο ο εγωισμός σου, αλλά επειδή ήσουν στα πρώτα ερωτικά σου βήματα, μάλλον θα το πήρες κατάκαρδα και θα φοβήθηκες να ξανά ανοίξεις την καρδιά σου για κάποιον, για να μην ξανά πληγωθείς. Κάτι τέτοιο έχω καταλάβει. Αν κάνω κάπου λάθος, να με διορθώσεις εννοείται.

Senior Member
    Quote Originally Posted by GoldenM View Post
    Remedy (ωραίο nickname!!!),
    Το τελευταίο καιρό που είμαι μέρος του φόρουμ και σε παρακολουθώ, πραγματικά ταυτίζομαι σε πολλά σημεία με τις απόψεις σου. Θαυμάζω τόσο τον τρόπο σκέψης σου όσο και την δομή του λόγου σου. Πραγματικά μπράβο σου.
    Συμφωνώ απόλυτα δε με όσα είπες στην Μιλίβα. Παρόμοια ήταν η άποψη μου που εξέθεσα νωρίτερα.
    Ότι δηλαδή σχέση σημαίνει ΕΠΙΘΥΜΩ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ - ΔΙΝΩ - ΛΑΜΒΑΝΩ.
    Αν σε μια σχέση, ειδικά στην αρχή ο ένας κυνηγάει και ο άλλος είναι χλιαρός, αυτόματα κάτι αρχίζει να χαλάει.
    Πάντως θεωρώ ότι η γλυκύτατη Μιλίβα, απλά δεν έτυχε να συναντήσει κάποιον που να την κάνει να ενδιαφερθεί (είτε δεν ήταν και η ίδια έτοιμη να διακρίνει μια ανάλογη περίπτωση).
    Μιλιβάκι μου γλυκό,
    Μην ανησυχείς. Είσαι πολύ νέα και θα βρεις χωρίς αμφιβολία αυτό που επιθυμείς.
    Ευχές για ένα πολύ όμορφο Σαββατοκύριακο.
    καλημερα.
    σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια!
    συμφωνουμε σε οσα λες παρακατω, ακριβως αυτο πιστευω κι εγω.
    και σκεφτομαι και κατι αλλο.
    ΙΣΩΣ εχει το μιλιβακι καποια στερεοτυπα στο μυαλο της για το "πως γινονται αυτα τα πραγματα", γι αυτο και τα οσα λεει περι διεκδικησεων και κυνηγιου.
    οταν θελουν κι οι δυο, ο δρομος βρισκεται, και ειναι αυτος της ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, της παρεας, του κοινου χρονου.
    δεν ειναι κατι διαφορετικο απο τις κοινωνικες συναναστροφες οι ερωτικες σχεσεις. απλα μπαινει και το σεξουαλικο στοιχειο , ΑΝ υπαρξει κοινη επιθυμια, και οχι χλιαροτητα..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    καλημερα.
    σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια!
    συμφωνουμε σε οσα λες παρακατω, ακριβως αυτο πιστευω κι εγω.
    και σκεφτομαι και κατι αλλο.
    ΙΣΩΣ εχει το μιλιβακι καποια στερεοτυπα στο μυαλο της για το "πως γινονται αυτα τα πραγματα", γι αυτο και τα οσα λεει περι διεκδικησεων και κυνηγιου.
    οταν θελουν κι οι δυο, ο δρομος βρισκεται, και ειναι αυτος της ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, της παρεας, του κοινου χρονου.
    δεν ειναι κατι διαφορετικο απο τις κοινωνικες συναναστροφες οι ερωτικες σχεσεις. απλα μπαινει και το σεξουαλικο στοιχειο , ΑΝ υπαρξει κοινη επιθυμια, και οχι χλιαροτητα..
    Σχετικά με τα στερεότυπα που αναφέρεις, θεωρώ ότι έχει να κάνει με τις γενικότερες επικρατούσες αντιλήψεις που κυριαρχούν ακόμα στις Βαλκανικές χώρες και φυσικά και στην Ελλάδα μας.
    Ζώντας στην κεντρική Ευρώπη διαπιστώνω ότι μου λείπει η Ελλάδα πολύ. Όμως ειλικρινά απολαμβάνω την ειλικρίνεια και την ευθύτητα στο πεδίο των σχέσεων. Αυτό λύνει πολλά προβλήματα και λειτουργεί υποστηρικτικά και ενθαρρυντικά, ώστε οι άνθρωποι να επιχειρούν να δημιουργήσουν νέες γνωριμίες οι οποίες δυνητικά θα μπορούσαν να εξελιχθούν σε συντροφικές σχέσεις.
    Remedy, ζεις και εσύ στο εξωτερικό; Ποια η άποψη σου σε αυτά που αναφέρω;

Page 19 of 39 FirstFirst ... 9171819202129 ... LastLast