Results 346 to 360 of 572
Thread: Περί σχέσης
-
22-11-2018, 17:17 #346Miliva21Guest
Δεν πειράζει αν με "μείωσαν" "ειρωνευτηκαν"...βασικά δεν το πήρα έτσι.. παίρνω καλοπροαίρετα κάθε κριτική γτ θεωρώ πως γ αυτό είμαστε δω γ να λέμε τα καλά και τα κακα και δεν υπάρχει κανένας λόγος να βγάλουμε κανένα κόμπλεξ εδώ που είναι ένα φόρουμ βοηθειας
Οπότε εγώ κοιτάζω την ουσία των σχολιων κ τα υπόλοιπα τα παραβλέπω
- 22-11-2018, 17:19 #347Miliva21Guest
Δεν το είπα αποκλειστικά σε σένα αυτό..
το έγραψα για ολους.......για να μην παρεξηγηθω ...έκανα παράθεση για να μη συνεχιστεί αυτό το θέμα με το λουλούδι γτ δεν θα τελειώσουμε ποτέ...
Φυσικά και θέλω την άποψη σου και τη συμμετοχή σου όπως και των υπολοίπων στο θέμα μου κ σε οποιοδήποτε άλλο θέμα
Γτ ο καθένας συνεισφέρει με τον τρόπο του
22-11-2018, 17:22 #348Miliva21Guest
22-11-2018, 17:26 #349Miliva21GuestΡε κορίτσια λουλούδι συγκεκριμένα...Δεν με μείωσαν τα αγόρια...απλες υποθέσεις έκαναν......Και δεν με ξέρουν κιόλας...προσπαθησαν να το αναλύσουν να δουν τι γντ...που είναι πολύ δύσκολο αυτό γτ δεν με ξέρουν γ να βγάλουν και σίγουρο συμπέρασμα ..
Μη παρερημενευετε τα λόγια των αντρών και μη χωρίζεστε σε στρατόπεδα...εδώ δεν είμαστε στρατοπεδα άντρες γυναίκες λουλούδι είμαστε γ να πούμε τις απόψεις μας κ ο καθένας θα πει την άποψη του είτε είναι αρεστή είτε όχι είτε ισχύει μόνο γ αυτόν είτε συμφωνούμε είτε οτιδήποτε...
Φιλικά!
22-11-2018, 17:30 #350Miliva21Guest
22-11-2018, 17:37 #351Miliva21GuestΚοίτα να δεις που σαν τρόπο σκέψης τουλάχιστον από εδώ μέσα τείνω να συμφωνώ με τους περισσότερους άντρες που έγραψαν παρά με τη πλειοψηφία απο τις γυναικες που συμμετειχαν...Και πάλι κορίτσια σας ευχαριστώ κ μη με παρεξηγήσετε κάθε άποψη είναι πολυτιμη....
22-11-2018, 18:01 #352
Ιδιοι ειμαστε. Και ο αντρας και η γυναικα θελει καποιον να του αρεσει να περναει χρονο μαζι του και να του αρεσει να κανει σεξ μαζι του.
Θελω να κανω σεξ μαζι σου και θελεις να κανεις σεξ μαζι μου. Μ αρεσει να περνάω χρονο μαζι σου και σ αρεσει να περνας χρονο μαζι μου.
Δεν ανταλλάζω το σεξ με τον χρονο, το ταξιδάκι, το δώρο κτλ και ουτε το αντίστροφο.
Εχουν χαλασει πολλες σχεσεις που ενω η σεξουαλικη και συντροφική έλξη ηταν αμοιβαία, τι πιο όμορφο, να μπαινουν σφήνα οι ανασφάλειες και οι αμφιβολίες και απο τους δυο μαζι και να γινεται ενα χαος.
Δεν μπορω προσωπικα να το πω πιο απλα.
Ομως ειναι πολυ δυσκολο καποιος να παραμερίσει τις ανασφάλειες και τις φοβιες του, οι οποίες πυροδοτούνται οταν ερωτευθεί και οσο πιο πολλες και έντονες ανασφάλειες εχει τοσο πιο έντονα θα ερωτευθεί, δηλαδη θα εξιδανικεύσει τον αλλο σε χρονο dt ελπίζοντας πως ειναι αυτο που παντα περιμενε το οποιο θα του καλμάρει αυτες τις φοβιες και ανασφάλειες, και μετα.... το χαος
22-11-2018, 18:53 #353Miliva21GuestΔεν είπα ότι αντικαθιστούμε το σεξ ..Η οτιδήποτε ....αυτό που είπα και τελικά δεν καταλάβα και ξεκάθαρα ...ήταν εάν θα δίνατε εσείς οι άντρες τον χρόνο να εξελιχθεί μια γνωριμία....Κατά μέσο όρο τρεις με τέσσερις βδομάδες...ή αν θα σας φαινόταν αδιανόητο ...
Γιατί αν τλκ μου πείτε ότι ξέρεις κάτι δεν γουσταρω να επενδύω και φοβάμαι οτι η άλλη θα μου τη κάνει στο τέλος και θα χάσω και το σεξ.. Και.. .το χρόνο μου και γ αυτό θα δώσω ευκαιρία ένα ραντεβού ...Κ στο επομενο θέλω να πέσει...
Εεε θα σας απαντήσω πολύ γλυκά ευχαριστώ πολύ......Και μη πω και τίποτα άλλο.....Και θα κάτσω με το σκύλο μου και δεν θα στεναχωριεμαι και καθόλου
22-11-2018, 19:00 #354
22-11-2018, 19:21 #355
Μιλιβα θα απαντησω προσωπικα αν και θεωρω οτι το ιδιο συμβαινει με τους περισσότερους αντρες. Κανενα προβλημα οι 3-4 βδομαδες εφοσον δεν συναντιεσται καθε μερα, αλλα εξαρταται και πως το πλασάρει η γυναικα, τι βγαζει στον αντρα. Αλλο να σε γνωρισω καλυτερα να νοιωσω πιο ανετα, αλλο περιμενω πρωτα να δω τι θα κανεις για εμενα για να σου κατσω και να μην νοιωσω φθηνή.
Φανταζομαι αντιλαμβάνεσαι την χαώδη διαφορα αναμεσα στις δυο αυτες γυναικείες προσωπικότητες.
22-11-2018, 19:21 #356Miliva21GuestΠριν ένα χρόνο περίπου είχα βγει με έναν τύπο π τον γνώρισα από κοινή παρέα και μιλούσαμε και είχαμε βγει δύο φορές τη τριτη φορά είχαμε πάει γ μπάνιο παραλια και είχαν γίνει κάποια προκαταρκτικά Αλλά δν προχώρησε δν είχαμε και χώρο κ δεν ήθελα κιόλας το θεωρούσα νωρίς...
Τεσπα αυτός στην αρχή να το παίζει ότι ενδιαφέρεται να με γνωρίσει να το παίζει γλυκουλης..βσκ ενώ σε αντίθεση με άλλους που το έπαιζαν γλυκουληδες κ το καταλαβαινα.. σε αυτόν δεν το κατάλαβα...σιγανό ποταμάκι...
Τεσπα μετά τα προκαταρκτικά μου έδειξε εντελώς διαφορετικό εαυτό και ξενέρωσα τη ζωή μου ...
Ίσως επδ ειχε παράλογη απαίτηση να το κάνουμε έξω κ σε ένα μέρος με κόσμο τριγύρω μας ...που εννοείται ότι δεν γινόταν τεσπα
Ξενέρωσα τόσο πολύ τη ζωή μου εννοείται ότι δεν ξαναμιλησαμε και δεν με πολυνοιαζει κιόλας γτ το είχα δει πολύ χαλαρά και δεν έκοβα και καμία φλέβα...
Αλλά ξενέρωσα...μετάνιωσα και αυτά τα λίγα που έκανα μαζί του ...Ίσως δεν μ άρεσε τόσο αυτός...
Είναι και δύσκολο ρε γαμώτο να σου αρέσει "σεξουαλικά" κάποιος..
Δλδ να σκεφτώ ότι μπορεί να κάνω σεξ με αυτόν και θα μ αρέσει και δεν θα το μετανιώσω ακόμη και αν μόνο αυτό θέλει από μένα ...μόνο μια φορά μου έχει τύχει...
Μήπως σαν γυναίκα δεν μου κάνει κούκου κ δεν μπορώ να πάρω μπροστά;;; μη το κοροιδεψετε εδώ..είναι σοβαρο..Μήπως ειμαι ασεξουαλ ή και γω δεν ξέρω τι;;
22-11-2018, 19:24 #357Miliva21GuestΌχι σόρρυ δεν την αντιλαμβάνομαι τη διαφορά εξήγησε μου λίγο γτ τα βλέπω το ίδιο αυτά τα δύο
Ή σχεδόν το ίδιο .....
Georgegr
22-11-2018, 20:03 #358
Καλή μου,
Οι γυναίκες σεξουαλικά ωριμάζουν αργότερα. Η ερωτική επιθυμία που βιώνει η γυναίκα μετά τα 35 είναι πολύ ποιο έντονη από ότι μια εικοσάχρονη.
Μια χαρά είσαι.
Απλά ξενέρωσες. Άλλο κάνουμε φάση. Άλλο το πάμε για cult ταινία επιπέδου Νίκου Μαστοράκη...
Αν ο τύπος μετά την όλη φάση, σου κρατούσε απλά το χέρι και κοιτώντας σε στα μάτια σου έλεγε πόσο πολύ σε θέλει και ότι επιθυμεί να βρεθεί μαζί σου σε χώρο που θα είναι ποιο κατάλληλος, τότε νομίζω ότι και εσσύ θα το βίωνες αλλιός το όλο θέμα....
22-11-2018, 20:08 #359
Η διαφορά είναι η παρακάτω.
Άλλο έχω ανάγκη να πάρω το χρόνο μου. Όπου ο άντρας το διακρίνει λίγο ή πολύ.
Άλλο όμως θεωρώ πως ως γυναίκα είμαι τρόπαιο και είναι δικαίωμα μου να κάνω όσα τεστ θέλω στον άλλο, να παίξω με τα νεύρα και την υπομονή του, επιδεικνύοντας άκρως ναρκισσιστική συμπεριφορά - τρέφοντας έναν αέναο εγωισμό.
Στην δεύτερη περίπτωση Μιλίβα ο άντρας φεύγει τρέχοντας!!!!!
22-11-2018, 20:43 #360
Είναι κάποιοι που έχουν και διάφορες απαιτήσεις ή διάφορα "φετιχ" να το πω και έτσι. Δεν ήταν δικό σου το πρόβλημα όμως. Βασικά βρε συ Μίλιβα, έχω παρατηρήσει ότι γενικά κατηγορείς πολύ τον εαυτό σου και τον βάζεις σε μια διαδικασία αυτοτιμωρίας, για θέματα άλλων. Γιατί ξαφνικά να σκέφτεσαι πως εσύ είσαι το πρόβλημα και όχι αυτός; Πρόσεξέ το αυτό και για τις επόμενες γνωριμίες σου. Είναι ένα δείγμα κακής αυτοεκτίμησης. Νομίζω πως σε κάποιο ποστ μου, σου είχα ξανά πει, ένα παρόμοιο με την αυτοεκτίμηση και είναι από τα πρώτα που βλέπει κάποιος σε μια κοπέλα.
Οι περισσότεροι άντρες, όταν βλέπουμε μια τέτοια κοπέλα, με χαμηλή αυτοεκτίμηση, έχουμε ένα πλάνο στο μυαλό μας, είτε θα φύγουμε γιατί θα μας ξενερώσει, χωρίς όμως να κάνουμε κάποια ιδιαίτερη γνωριμία, είτε θα προσπαθήσουμε να κάνουμε σχέση μαζί της, για να φαινόμαστε εμείς οι "δυνατοί" της υπόθεσης, κάνοντάς μας τα χατίρια. Ο τύπος αυτός, από τι κατάλαβα από το story της υπόθεσης, ανήκει στην δεύτερη κατηγορία, του τύπου που είναι ο "άντρας χαμαιλέων", αλλάζει την διάθεση και την ψυχοσύνθεση του, ανάλογα την κοπέλα.
Εκείνος κατάλαβε πως θέλεις έναν άντρα έτσι λίγο πιο ευαίσθητο, εσύ από την άλλη δείχνεις μια γυναίκα με χαμηλή αυτοεκτίμηση (πλην όμορφη, γιατί παίζει πολύ αυτό με την εξωτερική εμφάνιση), άρα τι καλύτερο να έχεις μια όμορφη κοπέλα και να σου κάνει και τα χατίρια στα διάφορα "φετιχ". Δεν ξέρω τραβηγμένο το σενάριο, αλλά υπάρχουν και αυτοί οι άντρες, που καμουφλάρονται ανάλογα με την διάθεση της κοπέλας.
Σε κάθε περίπτωση όμως και για να μην μακρηγορώ, δεν χρειάζεται να χρεώνεις στον εαυτό σου, θέματα ή σφάλματα άλλων. Επίσης κάτι είπες για σκύλο και επειδή έχω και εγώ, θα σου πω πως είναι ο καλύτερος φίλος (φίλη στην προκειμένη περίπτωση), από όλες τις ανθρώπινες σχέσεις και νιώθω πολύ τυχερός που έχω μια τέτοια σκυλίτσα.