Περί σχέσης - Page 36
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 36 of 39 FirstFirst ... 263435363738 ... LastLast
Results 526 to 540 of 572
    Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    Τελικα με τον εναν η τον αλλον τροπο η αληθεια ξεμυτιζει, ετσι; Φαινεται εκανα λαθος. Εισαι τελικα ετοιμη να ενεργοποιηθεις συναισθηματικα. Απλως ειναι τα λαθος συναισθηματα για τα λαθος πραγματα υπερ των λαθος ανθρωπων.

Δεν πειραζει... Οποιος ειναι διατεθειμενος να προσπαθησει, ειναι προετοιμασμενος και να αποτυχει. Το δεχτηκα αυτο πριν πολυ καιρο.

Καλη συνεχεια στη ζωη σου.

little, και παλι λυπαμαι, πλεον και που στην προσπαθεια μου να βγει κατι θετικο απο αυτο, εφερα αναγκαστικα καποια επιμαχα σημεια απ' τις αναρτησεις σου στην επιφανεια. Περισσοτερο απ' ολα λυπαμαι για το φορουμ.

Καλη τυχη σε οποιον παραμενει εδω μεσα, και για οσο, με κινδυνο να χασει στην καλυτερη περιπτωση την διαθεση που του εχει απομεινει.
    Τελικά ομπορο.....τι ήρθες να κάνεις στο θέμα μου πες μου ;;

Λες ότι έκατσες και το διάβασες το ποστ γ να βοηθήσεις ...παρολαυτα πέρασες γύρω στα 500 σχολια!!! στο ντούκου που ήταν και σχετικά με το θέμα που άνοιξα...Και εκεί που στάθηκες μόνο ήταν στη λίτλ και να γίνεις δικηγόρος της σε μια διαμάχη (που κατά τη γνώμη μου επδ το θέμα μου το παρακολουθουσα) δεν υπήρξε ποτέ!! Παρά μόνο η λιτλ έκανε φασαρία και διαστρεβλωνε..

Κ ήρθες κ εσύ μέρες μετά να συνεχίσεις τη φασαρια;;;;;;; στην αρχή λέω ας υποστηρίξει την άποψη του εξάλλου γ αυτό είναι εδώ και μπορεί κ να με βοηθήσει στη συνέχεια όμως το μόνο που βλέπω ότι κάνεις είναι να μεταφέρεις τη διαμάχη σου με συγκεκριμένα μέλη του φόρουμ που στη τελική άσχετα από το αν συμφωνείς η διαφωνείς μαζί τους τουλάχιστον εκείνοι ΕΙΧΑΝ ΤΗ ΚΑΛΗ ΠΡΟΘΕΣΗ και τη διάθεση να με βοηθησουν κ έκατσαν και διάβασαν όσα είπα.......

Εσύ τι κάνεις εδω; φασαρία κ φεύγεις;;

Θα σε παρακαλούσα να μη ξανασχολιασεις σε ποστ μου.... τα μνμ σου είναι ανεπιθύμητα....Εκτός αν θέλεις ουσιαστικά να με βοηθήσεις και να πεις κάτι γ το θέμα που άνοιξα ότιδηποτε άλλο απορρίπτεται....

Miliva21
    Guest
    Ή διαμάχη έληξε εδώ κύριοι....είτε θα βοηθήσετε στο θέμα μου κ θα μπείτε στη συζήτηση αλλιώς δεν έχετε δουλειά εδώ

Ευχαριστώ

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Καλημερα και σε σενα Κωστα , τωρα κανουμε υποθεσεις για την κοπελα , οντως μαζι μου επικοινωνησε μια χαρα , και αρκετες φορες , ( δεν την επρηξα ομως , ουτε της την επεσα ) , αλλα ολη η νεολαια (ειμαι 57 ) εχει μαθςει αυτον τον τοπο επικονωνιας , καλως η κακως , και αυτο δεν αλλαζει ...... θα επιδεινωνεται .....
    Έτσι είναι ....μα με όλους επικοινωνώ κανονικά ......Δεν είναι περίεργο το γεγονός ότι οι άντρες μέσω φβ προσεγγιζουν ......; όλοι μέσω φεις κτλ θα δουν μια κοπέλα και θα τη φλερτάρουν ξ ίδια κοπέλα που κυκλοφορεί έξω και δεν έχει το φλερτ π έχει μέσω φεις....είναι μόνο δικό μου το προβλημα;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Έτσι είναι ....μα με όλους επικοινωνώ κανονικά ......Δεν είναι περίεργο το γεγονός ότι οι άντρες μέσω φβ προσεγγιζουν ......; όλοι μέσω φεις κτλ θα δουν μια κοπέλα και θα τη φλερτάρουν ξ ίδια κοπέλα που κυκλοφορεί έξω και δεν έχει το φλερτ π έχει μέσω φεις....είναι μόνο δικό μου το προβλημα;
    όχι είναι κοινωνικό φαινόμενο δυστυχώς ή ευτυχώς. Μας δίνεται η δυνατότητα για εξ'αποστάσεως αμφίδρομη επικοινωνία με πάνω από μία αίσθηση (δλδ όχι τηλέφωνο όπου ακούς μόνο ή τηλεόραση όπου ακούς και βλέπεις αλλά δεν μπορείς να απαντήσεις) και την εκμεταλλευόμαστε για να γνωρίσουμε νέα άτομα και να προβάλλουμε τον εαυτό μας στους άλλους (συνήθως έναν φαντασιακό εαυτό όχι δηλαδή τον αληθινό). Επειδή είμαστε μακρυά από τον "αποδέκτη" μας δημιουργείται μια ψευδή αίσθηση ανωνυμίας και ασφάλειας οπότε γινόμαστε και πιο τολμηροί στις προσπάθειές μας.
    "Of course I talk to myself. Sometimes I need expert advice."

Senior Member
    Quote Originally Posted by geodim View Post
    Συγνώμη που παρεμβαίνω πύραυλος στο thread αυτό καταρχήν

Φίλε το να είσαι ανεκτικός στη διαφορετικότητα του άλλου δεν είναι αριστεριστερίστικο ούτε πολιτικάντικο, είναι ανθρώπινο. Αρκετά με τις καραμέλες "αριστερίστικα" "προοδευτικά" και τέτοιες βλακείες. Σε λίγο δε θα τολμάμε να μιλάμε για τη διαφορετικότητα χωρίς να μας βάζουν ταμπέλες.

Η φράση σου "θέλει μεγάλα αρ@@@@α" είναι για κλάματα. Ίσως την έγραψες πάνω στα νεύρα σου αλλά και πάλι δείχνει μέρος των πιστεύω σου περί "άντρα @ρχιδ@του αρσενικού" που συμμερίζεται μεγάλο μέρος της ελληνικής κοινωνίας. Κάνεις μόνος σου αυτογκόλ με αυτό.

Επειδή έχω συναναστραφεί με άτομα από τον τομέα σου (finance) ξέρω αρκετούς που θέλουν να λέγονται δημοκράτες και φιλελεύθεροι αλλά στην πραγματικότητα είναι αντιαριστεροί συντηρητικοί με στοιχεία φιλελευθερισμού όπου τους βολεύει. Στοίχημα να έχω γνωρίσει και 2-3 άτομα που όντως ήταν φιλελεύθεροι με την πολιτική έννοια.

Anyway δεν θα αναλύσουμε εδώ πολιτικές πεποιθήσεις και ούτε ισχυρίζομαι πως σε έχω καταλάβει, απλά παρατήσεις κάνω.
    Δεν γουστάρω ούτε εγώ να πολιτικοποιούμε τα πράγματα, αλλά φαίνεται πως το συγκεκριμένο μέλος, σκέφτεται ιδεοληπτικά αριστεριστικά. Φαίνεται από το κόμπλεξ που δείχνει που μας έχει βγάλει όλους φασίστες και golden boys.

Senior Member

Μονο δικο σου προβλημα δεν μου φαινεται να ειναι , απο το συμπερασμα που εβγαλα μεσω των συνομιλιων μας , δεν μπορω ομως μη γνωριζοντας σε να εντοπισω το προβλημα , διοτι δεν σε γνωριζω ............. παντως με μενα ησουν ακρως επικοινωνιακη και προσεγγισιμη , μαλιστα δεδομενης της χαοτικης διαφορας ηλικιων μας .......................... το μονο που εντοπισα με σιγουρια οτι εισαι πολυ εκλεκτικη ...... και μια εκλεκτικη κοπελα θα χρειαστει καποιον με αυτοπεποιθηση για να την πλησιασει ........ καλα κανεις κι εγω εκλεκτικος ειμαι , ειχα λιγους και καλους δεσμους στην ζωη μου ............δεν το μετανοιωσα ......αλλα στην γενια σου εχουν δυσκολεψει οι γνωριμιες εκ του συνεγγυς , παιζει πολυ φεις , και πολλες πιθανες γνωριμιες παραμενουν στο γραπτο λογο ........

Senior Member
    Κακά τα ψέματα Μίλιβα, ένας άντρας φοβάται να κάνει ευθέως την κίνησή του, ακόμη και πολλοί φίλοι μου φοβούνται. Ντρέπονται, νομίζουν πως θα τους αντιμετωπίσουν σαν τους περίεργους και εδώ ευθύνονται και οι κοπέλες, που πλέον δεν είναι προσιτές. Ένα πράγμα φυσικό, όπως το φλερτ, το περνάμε λες και είναι κάτι περίεργο.

Senior Member
    Μονο δικο σου προβλημα δεν μου φαινεται να ειναι , απο το συμπερασμα που εβγαλα μεσω των συνομιλιων μας , δεν μπορω ομως μη γνωριζοντας σε να εντοπισω το προβλημα , διοτι δεν σε γνωριζω ............. παντως με μενα ησουν ακρως επικοινωνιακη και προσεγγισιμη , μαλιστα δεδομενης της χαοτικης διαφορας ηλικιων μας .......................... το μονο που εντοπισα με σιγουρια οτι εισαι πολυ εκλεκτικη ...... και μια εκλεκτικη κοπελα θα χρειαστει καποιον με αυτοπεποιθηση για να την πλησιασει ........ καλα κανεις κι εγω εκλεκτικος ειμαι , ειχα λιγους και καλους δεσμους στην ζωη μου ............δεν το μετανοιωσα ......αλλα στην γενια σου εχουν δυσκολεψει οι γνωριμιες εκ του συνεγγυς , παιζει πολυ φεις , και πολλες πιθανες γνωριμιες παραμενουν στο γραπτο λογο ........
    Ισχύει αυτό που λέει ο Άγγελος, εξαρτάται πάντα και τον άνθρωπο πάντα. Δεν είναι κακό όμως να κλείνει τις διόδους η Μίλιβα, μια γνωριμία μπορεί να έρθει, από εκεί που δεν περίμενες να γνωρίσεις κάποιον.

Senior Member
    Τελικά ομπορο.....τι ήρθες να κάνεις στο θέμα μου πες μου ;;

Λες ότι έκατσες και το διάβασες το ποστ γ να βοηθήσεις ...παρολαυτα πέρασες γύρω στα 500 σχολια!!! στο ντούκου που ήταν και σχετικά με το θέμα που άνοιξα...Και εκεί που στάθηκες μόνο ήταν στη λίτλ και να γίνεις δικηγόρος της σε μια διαμάχη (που κατά τη γνώμη μου επδ το θέμα μου το παρακολουθουσα) δεν υπήρξε ποτέ!! Παρά μόνο η λιτλ έκανε φασαρία και διαστρεβλωνε..

Κ ήρθες κ εσύ μέρες μετά να συνεχίσεις τη φασαρια;;;;;;; στην αρχή λέω ας υποστηρίξει την άποψη του εξάλλου γ αυτό είναι εδώ και μπορεί κ να με βοηθήσει στη συνέχεια όμως το μόνο που βλέπω ότι κάνεις είναι να μεταφέρεις τη διαμάχη σου με συγκεκριμένα μέλη του φόρουμ που στη τελική άσχετα από το αν συμφωνείς η διαφωνείς μαζί τους τουλάχιστον εκείνοι ΕΙΧΑΝ ΤΗ ΚΑΛΗ ΠΡΟΘΕΣΗ και τη διάθεση να με βοηθησουν κ έκατσαν και διάβασαν όσα είπα.......

Εσύ τι κάνεις εδω; φασαρία κ φεύγεις;;

Θα σε παρακαλούσα να μη ξανασχολιασεις σε ποστ μου.... τα μνμ σου είναι ανεπιθύμητα....Εκτός αν θέλεις ουσιαστικά να με βοηθήσεις και να πεις κάτι γ το θέμα που άνοιξα ότιδηποτε άλλο απορρίπτεται....
    Και τα υπολοιπα ποστ στο θρεντ σου τα ειχα διαβασει. Μην υποθετεις, επειδη για καποιον εκαναν μπαμ δυο περιοχες του θρεντ μια πιο στην αρχη και μια στη μεση ως πιο σημαντικες, οτι δεν εδωσα σημασια στις υπολοιπες.

Οι προθεσεις μου ηταν αυτες ακριβως που ειχα πει. Αν θελεις ξαναδιαβασε τα. Αν και το κριτηριο σου για το ποια ποστ ειχαν "καλες προθεσεις και διαθεση να βοηθησουν" φαινεται να εξαντλειται πλεον στα ποστ που συμφωνουν μαζι σου και μονο, ρωτησες αν εχω τελικα κατι να προσφερω στο θρεντ, και το τελευταιο ειναι αυτο:

https://www.smh.com.au/lifestyle/lif...17-p4zfvt.html

Που κολλαει η τοξικη θηλυκοτητα σε ολα αυτα, ειδικα στο ποστ σου αμεσως μετα απο την παρεμβαση του γκολντεν; Επιγραμματικα:

Μιλιβα προ Γκολντεν: Δεν ξερω γιατι εκνευριστηκε η λιτλ αλλα ηταν επιθετικη με τους αντρες ομως που δεν ξερω αν ηθελαν να την προσβαλλουν σκοπιμως.........

Ομπορο εις ματειν: Μιλιβα μηπως τελικα εισαι λιγο εαυτουλης, οχι αρκετα συναισθητικη με τον αλλον και για αυτο ας πουμε δεν αντεδρασες στα αισχη προς λιτλ και αυτο παιζει ρολο γενικα στις σχεσ-

(Ακολουθει ανασφαλης αμετανοητη αυτοκαρφωτικη απαντηση Γκολντεν)

Μιλιβα κουοτ Γκολντεν: Ε οχι λοιπον ομπορο εχει δικιο ο γκολντεν ΑΚΡΑΙΟΣ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΡΑΝΙΑ ΑΡΓΚ Ε ΛΟΙΠΟΝ ΟΧΙ

Καπου εκει εχασα πασα ιδεα, που λεμε. Αλλα και πηρα μια ιδεα για το που μαλλον ειναι το προβλημα σου. Τελικα μηπως μαλλον περιμενεις τον ανασφαλη μισογυνη να μπει στη ζωη σου να τον τιμησεις, να τον κανεις αξιοσεβαστο πατριαρχη; Ευχομαι πως δεν ειναι ετσι αλλα η εκρηξη σου εκεινη νομιζω δεν αφηνει νομιζω πολλα περιθωρια ερμηνειων. Να ξερεις παντως οτι η κοινωνια αλλαζει, οι νεοι μισογυνηδες ειναι περισσοτερο ανασφαλεις παρα patriarch material πλεον και δεν ειναι και ο χρονος με το μερος τους (για οσους ειναι στη λαθος πλευρα της Ιστοριας τεινει να ισχυει αυτο γενικα)

Αυτα απο εμενα. Τελευταια αναρτηση μου στο θρεντ σου. Σεβομαι την απαιτηση σου να μην ξαναασχοληθω, αλλα πλεον με μεγαλη δυσκολια αν με εννοεις.

Καλη συνεχεια στη ζωη σου, οπως ειπα. Κακος ανθρωπος δεν εισαι, αλλα η συνενοχη σε καταστασεις και αντιληψεις ειναι κι αυτη συνενοχη πως να το κανουμε.
    Last edited by oboro; 12-12-2018 at 17:47.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Miliva21
    Guest
    Στο μεταξυ ολοι εστιαζουν σ' αυτο που νομιζουν οτι καταλαβαν οταν ειδαν να γραφω "καλη τυχη σε οσους" κλπ. Διαβαζει ο,τι κατα βαθος επιθυμει να ισχυει κανεις εδω μεσα τελικα.

Λυπαμαι Golden για την παρεξηγηση του ονοματος σου και φυσικα για την απωλεια σου. Δε θα επικαλεστω ποσο ευκολο ειναι να κανει καποιος το συνειρμο με το γκολντεν μποϊ αντι να φανταστει μια τοσο τραγικη ιστορια γιατι ειναι νομιζω προφανες. Τωρα αν περιμενεις απ' την αλλη αυτο να αναιρεσει μαγικα ολα τα μισογυνικα και ομοφοβικα που εχεις γραψει εδω μεσα, ποσο μαλλον την αισχρη επιθεση σου κατα της λιτλ, μαλλον εισαι πιο χειριστικος κι απ' οτι νομιζα.

Την καλη τυχη θα τη χρειαστει οποιος παρει το φορουμ αυτο στα σοβαρα ετσι οπως εχει καταντησει πλεον. Νησιδες σωτηριας απομενουν, στο τελος κι αυτες θα εξαφανιστουν.
    Και κάτι τελευταίο ομπορο...ειμαι γυναίκα με φιλελευθερες απόψεις ....πιστεύεις ότι αν είχε πέσει στην αντίληψη μου απόπειρα υποτίμησης του φύλου μου από κάποιο μέλος στο θρεντ μου δεν θα είχα παρεμβη;

Εδώ δεν υπήρξε καμία τέτοια πρόθεση από κανέναν .......Η λιτλ επιτέθηκε πρώτη χωρίς να τη προκαλέσει η να τη προσβάλει κανένας...

Τι πάει να πει αυτό ; ότι εγώ πχ μπορώ να είμαι όσο εριστικη θέλω και να επιτίθεμαι χωρίς λόγο και μετά να μπορώ άνετα να ειμαι το θύμα της υπόθεσης επειδή μόνο κ μόνο ειμαι γυναίκα κ να λέω και.καλα ότι μ επιτιθενται τα φαλλοκρατικα γουρούνια ενώ εγώ διαστρεβλωνε λόγια κ προσπαθώ να επιβάλλω επιθετικά την άποψη μου;;

Miliva21
    Guest
    Και τα υπολοιπα ποστ στο θρεντ σου τα ειχα διαβασει. Μην υποθετεις, επειδη για καποιον εκαναν μπαμ δυο περιοχες του θρεντ μια πιο στην αρχη και μια στη μεση ως πιο σημαντικες, οτι δεν εδωσα σημασια στις υπολοιπες.

Οι προθεσεις μου ηταν αυτες ακριβως που ειχα πει. Αν θελεις ξαναδιαβασε τα. Αν και το κριτηριο σου για το ποια ποστ ειχαν "καλες προθεσεις και διαθεση να βοηθησουν" φαινεται να εξαντλειται πλεον στα ποστ που συμφωνουν μαζι σου και μονο, ρωτησες αν εχω τελικα κατι να προσφερω στο θρεντ, και το τελευταιο ειναι αυτο:

https://www.smh.com.au/lifestyle/lif...17-p4zfvt.html

Που κολλαει η τοξικη θηλυκοτητα σε ολα αυτα, ειδικα στο ποστ σου αμεσως μετα απο την παρεμβαση του γκολντεν; Επιγραμματικα:

Μιλιβα προ Γκολντεν: Δεν ξερω γιατι εκνευριστηκε η λιτλ αλλα ηταν επιθετικη με τους αντρες ομως που δεν ξερω αν ηθελαν να την προσβαλλουν σκοπιμως.........

Ομπορο εις ματειν: Μιλιβα μηπως τελικα εισαι λιγο εαυτουλης, οχι αρκετα συναισθητικη με τον αλλον και για αυτο ας πουμε δεν αντεδρασες στα αισχη προς λιτλ και αυτο παιζει ρολο γενικα στις σχεσ-

(Ακολουθει ανασφαλης αμετανοητη αυτοκαρφωτικη απαντηση Γκολντεν)

Μιλιβα κουοτ Γκολντεν: Ε οχι λοιπον ομπορο εχει δικιο ο γκολντεν ΑΚΡΑΙΟΣ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΡΑΝΙΑ ΑΡΓΚ Ε ΛΟΙΠΟΝ ΟΧΙ

Καπου εκει εχασα πασα ιδεα, που λεμε. Αλλα και πηρα μια ιδεα για το που μαλλον ειναι το προβλημα σου. Τελικα μηπως μαλλον περιμενεις τον ανασφαλη μισογυνη να μπει στη ζωη σου να τον τιμησεις, να τον κανεις αξιοσεβαστο πατριαρχη; Ευχομαι πως δεν ειναι ετσι αλλα η εκρηξη σου εκεινη νομιζω δεν αφηνει νομιζω πολλα περιθωρια ερμηνειων. Να ξερεις παντως οτι η κοινωνια αλλαζει, οι νεοι μισογυνηδες ειναι περισσοτερο ανασφαλεις παρα patriarch material πλεον και ειναι δεν και ο χρονος με το μερος τους (για οσους ειναι στη λαθος πλευρα της ιστοριας τεινει να ισχυει αυτο γενικα)

Αυτα απο εμενα. Τελευταια αναρτηση μου στο θρεντ σου. Σεβομαι την απαιτηση σου να μην ξαναασχοληθω, αλλα πλεον με μεγαλη δυσκολια αν με εννοεις.

Καλη συνεχεια στη ζωη σου, οπως ειπα. Κακος ανθρωπος δεν εισαι, αλλα η συνενοχη σε καταστασεις και αντιληψεις ειναι κι αυτη συνενοχη πως να το κανουμε.
    Δεν συμφωνώ δεν θέλω κάποιον μισογυνη στη ζωή μου για να τον τιμήσω όπως λες κ δεν αντέδρασα στα αίσχη γτ δεν ήταν αίσχη εσένα σ φάνηκαν .......Και διαστεβλωσες κ εσύ όπως κ η λιτλ τη πρόθεση των αντρών να παραθέσουν τν δική τους οπτική χωρίς να υποννοουν ούτε στο ελάχιστο ότι η γυναίκα είναι το αντικείμενο που πρέπει να κάθεται στον άντρα οπότε θέλει εκείνος ...Και οι ιδιοι προσπαθούν εδώ κ ώρα να το εξηγήσουν....εις ματην...

Και πάλι δεν κατάλαβα ποια είναι η βοήθεια σου στο θρεντ μου
    Να μ πεις ότι δεν έχω ενσυναισθηση;;; η ότι δεν αντεδρασα η είτε ότι ειμαι ο εαυτούλης μου ή ότι περιμένω τον μισογυνη να τον κάνω άντρα μου ;;... λυπάμαι αλλά αυτά είναι αστοχίες...κ όχι επδ δεν θέλω να μ λένε τα αρνητικά ...Αλλά επδ με ξέρω και δεν ισχύουν....
    ....κ σχετίζονται άμεσα με το θέμα της λιτλ π έγινε ολόκληρο σενάριο

Miliva21
    Guest
    Το ξέρω ότι έτσι συμβαίνει όμως κάτι θα κάνω κ γω λάθος δεν γντ....ότι είμαι επιλεκτικη είμαι τεσπα .....

Banned
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    δεν μοιαζεις και πολυ εξουθενωμενος παντος μαλλον εχεις πολλα νευρα
    Να ησουν καπου κοντα να με "καμαρωσεις" οταν σβηνω τον υπολογιστη !
    Θα βλεπες το ακριβως αντιθετο απο αυτο που διαβαζεις εδω μεσα.
    Last edited by Del-meme290719b; 12-12-2018 at 20:36.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Το ξέρω ότι έτσι συμβαίνει όμως κάτι θα κάνω κ γω λάθος δεν γντ....ότι είμαι επιλεκτικη είμαι τεσπα .....
    Kαι που είναι το κακό να είσαι επιλεκτική?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Kostas_14 View Post
    Ισχύει αυτό που λέει ο Άγγελος, εξαρτάται πάντα και τον άνθρωπο πάντα. Δεν είναι κακό όμως να κλείνει τις διόδους η Μίλιβα, μια γνωριμία μπορεί να έρθει, από εκεί που δεν περίμενες να γνωρίσεις κάποιον.

Μα παντα μια καλη κι ενδιαφερουσα γνωριμια ερχεται εκει που δεν το περιμενεις , και παραδοξως οταν ΔΕΝ το επιδιωκεις .....παντως καλη ειναι η σκεψη του Κωστα να κρατας ανοικτες τις διοδους , ολες τις πιθανες διοδους , ακομη κι αυτες που δεν εχουν πολλες προοπτικες .................... εμενα ολοι οι ερωτες στην ζωη μου ηρθαν εκει που δεν το περιμενα , ποτε δεν επεδιωξα ερωτα , κι οσο δεν επεδιωκα , τοσο ερχοντουσαν !!! ημουν ομως πολυ ανοικτος , Π.Κ , ( προ κτθλψεως ) ....
    θαρθει αγαπητη μιλιβα , θαρθει , μενε ανοικτη .......και μην επιδιωκεις ,..........

Page 36 of 39 FirstFirst ... 263435363738 ... LastLast