Results 106 to 120 of 572
Thread: Περί σχέσης
-
13-11-2018, 13:39 #106
Ελεος, ποιος σου ειπε να πας με οποιον να ναι; Ποια προπαγάνδα; Δε χωρίζω εγω κοριτσι μου σε εμεις και εσεις,
- 13-11-2018, 13:49 #107
13-11-2018, 13:51 #108
13-11-2018, 14:22 #109
Καλά μάθετε πρώτα να γράφετε σωστά και μετά να κάνετε ένα σωστό διάλογο και μετά τα ξαναλέμε.
13-11-2018, 14:27 #110
Ναι για αυτό δεν ειδα ουτε σε ένα ποστ να αναφέρεις πουθενά λάθος συμπεριφορές των αντρών. Η ανωριμότητα χαρακτηρίζει μόνο τις γυναίκες που δεν πηγαίνουν με όποιον τους την πέσει λες και του το οφείλουν. Ακριβώς και επειδή το σεξ δεν θεωρείται χάρη και φυσικά και δεν κάνουμε χάρες θα το κάνουμε ΌΠΟΤΕ κρίνουμε εμείς και όποτε εμείς το θέλουμε είτε αυτό ειναι μετά απο 50 ραντεβού είτε 100 είτε 200 γιατί το σώμα είναι δικό μας και όχι δικό σας. Σιγά μην σας κάτσει καμιά γιατί θα φοβηθεί μη τυχόν και θεωρήσετε πως δεν σας θέλουμε αρκετά. Ένας ώριμος λοιπόν άντρας δεν θα είχε τέτοια κομπλεξάκια ούτε θα έψαχνε σαν πεινάλας να πηδήξει αλλά θα σεβόταν την επιθυμία της κοπέλας του.
13-11-2018, 15:19 #111
Λοιπόν, αν και διάβασα το αρχικό ποστ, οφείλω να πω, ότι τα επόμενα που ακολούθησαν του τύπου ποιος φταίει σε μια σχέση κλπ. δεν έχουν κανένα νόημα. Αυτό που πιστεύω εγώ για την Μίλιβα, είναι ότι προσπαθεί να φτιάξει ένα έρωτα εγκεφαλικό, δεν σε ενδιαφέρει τόσο το άτομο, όσο η έννοια του έρωτα, γι'αυτό και είπες στο αρχικό μνμ σου, για πλατωνικούς έρωτες κλπ. Νομίζω πως θέλεις να ζήσεις τον έρωτα, φτιαγμένο και ραμμένο στα δικά σου θέλω και εκεί είναι που χάνεται το παιχνίδι. Μπήκα έτσι σφήνα στην συζήτηση, γιατί με θίγει και εμένα κάπως το θέμα. Δεν είναι κακό να είσαι μόνος/η, το κακό είναι να σου γίνει βίωμα η μοναξιά. Αφιέρωσε τον χρόνο σου σε εσένα, ασχολήσου με το χόμπι που σου αρέσει και μην κοιτάς για έρωτες ή σχέσεις. Δεν είναι κακό να θέλεις σχέση και εγώ θέλω και όλοι μας, απλά μην ψάχνεις την επιβεβαίωση πίσω από έναν άντρα ή μια σχέση. Αν θέλεις και μια άλλη σαν συμβουλή, αν και θα έπρεπε να είμαι ο τελευταίος άνθρωπος που πρέπει να δώσει συμβουλές, είναι ότι κανένας φίλος ή καμία φίλη δεν θέλει να σου γνωρίσει κάποιον άντρα. Αν δεν βάλουμε εμείς το χεράκι μας, δεν θα δεις την ανταπόκριση που θέλεις. Ναι ο άντρας είναι ο κυνηγός, ο άντρας πρέπει να παίρνει κατά κύριο λόγο τις πρωτοβουλίες, αλλά με την διαφορά, πως ζούμε σε μια κοινωνία όπου ο ένας έχει βάλει ένα τοίχος, στον άλλον. Αν δεν ανοιχτείς εσύ προς τον κόσμο, μην περιμένεις ο κόσμος να έρθει προς τα εσένα. Συνέχισε την καθημερινότητά σου και φλέρταρε αξιοπρεπώς, το παραπάνω φλερτ, μπορεί να το εκλάβουν κάποιοι ως "διαθεσιμότητα" και είναι κάτι που δεν κολακεύει μια κοπέλα γενικά. Όσον αφορά για την τύχη που ανέφερες, εδώ έχεις ένα δίκιο και ένα άδικο. Πολλές φορές η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς, άλλες φορές η τύχη μπορεί απλά να κοιμάται όπως κάνει η δικιά μου και να μην έχεις αποτελέσματα. Αν ρωτήσεις εμένα, θα σου πω ότι δεν πιστεύω στην τύχη. Πιστεύω πως όλα γίνονται για έναν σκοπό και δεν γίνεται κάτι τυχαία, ακόμη και η μοναξιά της έχει κάποιο σκοπό. Άρα πιστεύω πως μόνο ο εγκεφαλικός έρωτας δεν φτάνει, πιστεύω πως αν προσπαθήσεις και εσύ, θα έρθει αυτός που θες. Και δεν πιστεύω ότι ο άνθρωπος, το αν είναι σωστός ή όχι, έχει να κάνει με την ηλικία. Είμαι 21 ετών και έχω δει βλάκες 21χρονους, αλλά και έξυπνους-ώριμους, το ίδιο ισχύει και για τις μεγαλύτερες ηλικίες τύπου 30+. Εγώ ας πούμε αν θα βγω ραντεβού με μια κοπέλα, θα είναι από 22 και πάνω. Δεν έχω βγει με μικρότερες (18-19). Η αλήθεια είναι ότι πέρασε από το μυαλό μου, ότι φταίει ο εξωτερικός παράγοντας και δεν σε πλησιάζουν, αλλά από την στιγμή που σύμφωνα με τα λεγόμενά σου, είσαι οκ, τότε ισχύει η απραγία που είπαμε πιο πάνω. Αυτά τα λίγα...
13-11-2018, 15:27 #112
Μα οταν επιλέξεις καποιον να του κατσεις γρηγορα θα ειναι επειδη σου αρεσει και τον θελεις και θελεις να συνεχίσεις μαζι του. Οταν του ψήσεις το ψάρι δεν τον θελεις, δεν σε ελκύει σεξουαλικα, αρα δεν υπαρχει λογος να το τραβήξεις. Αυτο ειναι το ώριμο, το φυσιολογικό.
Το κομπλεξικό και προβληματικό ειναι να γουσταρεις να πηδηχτεις με καποιον, η αλλιως στο μυαλο των γυναικων να τον πηδηξεις, και να γνωριζεις εκ των προτέρων οτι θα λήξει σύντομα. Η να σου αρεσει να εισαι (παίζεις) με καποιον αλλα να μη σε τρελαίνει να του κατσεις κιολας. Αυτα ειναι οχι καμπανάκια, αλλα καμπαναριά για να δεις τι τρεχει με εσενα μεσα σου, η σε οποιον συμβαινει.
Αν εγω βρεθώ με μια κοπελα που δειχνει να με θελει αλλα σεξ δεν υπάρχει στο ορίζοντα, αν δεν θελω να φυγω θα εχω θεματα οπως θα εχει κι αυτη. Αν η γυναικα ειναι ώριμη, έμπειρη, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ και κατασταλαγμένη, εαν της αρεσεις θα σου κατσει σύντομα γιατι απλα δεν εχει κόμπλεξ του τι θα γινει μετα, δεν φοβαται μη τυχον απορριφθεί και ακριβως για αυτο τον λογο δεν θα απορριφθεί. Ο αντρας που θα νταραβεριστει η συγκεκριμένη, θα ειναι ίδιου επιπέδου συναισθηματικής ωριμότητας και θα φερθεί ανάλογα, οποτε η σχεση θα δέσει και θα κυλίσει ομαλά, η θα λήξει σχετικα ηρεμα χωρις τρυκιμιες εν κρανίω και παρατράγουδα με το εγω μας.
13-11-2018, 15:29 #113
Γεια σου,
Από τον τρόπο γραφής σου μου δίνεις την εντύπωση πολύ πληγωμένης γυναίκας. Αν δεν είμαι αδιάκριτος θα ήθελα να ήξερα την ηλικία σου.
Αν μου επιτρέπεις λοιπόν να εκφράσω την άποψη μου, χωρίς να επιθυμώ να μειώσω την δική σου φυσικά.
Η σεξουαλική επαφή, είναι αναπόσπαστο κομμάτι μιας ερωτικής σχέσης μεταξύ ενηλίκων. Δίχως σεξ δεν νοείται ερωτική σχέση. Ως άνδρας (34 ετών) πιστεύω ότι το σεξ πρέπει να μην γίνεται άμεσα. Αυτό διότι αν επέλθει σεξουαλική επαφή αμέσως η κρίση θολώνει και δεν βλέπουμε ή αμελούμε άλλα σημάδια στον/στην ερωτικό μας σύντροφο. Όμως δεν πρέπει να καθυστερεί περισσότερο από το τρίτο ή τέταρτο ραντεβού.
Ο άντρας που ενδιαφέρεται μόνο να "χωθεί" είναι συναισθηματικά ανεπαρκής.
Αντίστοιχα όμως και η γυναίκα που χρησιμοποιεί το σεξ ως παροχή που για να την λάβεις οφείλεις να προσπαθήσεις πάρα πολύ, κάπου δεν αντιλαμβάνεται πως με αυτή τη συμπεριφορά εξαντλεί και κάποιες φορές θυμώνει τον άντρα.
Καμία σχέση δεν γίνεται εξαναγκαστικά.
Κανένας δεν κάνει χάρη στον άλλο επειδή θα συνευρεθεί μαζί του. Μια τέτοια προσέγγιση, κατά την γνώμη μου δείχνει εσφαλμένη προσέγγιση/αντίληψη για τον ορισμό των σχέσεων μεταξύ ενηλίκων.
Συνοψίζοντας, σχέση ανάμεσα σε ενήλικες χωρίς σεξουαλική επαφή δεν είναι σχέση. Αλλά και επιπολαιότητα στην επιλογή συντρόφου δεν οδηγεί ποτέ σε συναισθηματική κάλυψη και πληρότητα.
13-11-2018, 15:40 #114
13-11-2018, 16:07 #115
Μα για να δεις αμα σου αρέσει και ΟΝΤΩΣ ταιριαζεις με αυτό το άτομο ουσιαστικα πρεπει να περάσει αρκετό διαστημα! Όλα τα άλλα που λες περι ωριμότητας μονο ωριμότητα δεν δείχνει το να πηγαίνεις με διάφορους και ΜΕΤΑ να κοιτας αμα όντως ταιριάζετε.
Εκ του αποτελέσματος φαίνεται πως αυτή η πρακτική δεν έχει κανένα όφελος μιας και ΟΛΟΙ σχεδόν πλέον έτσι έχουν καταντήσει και οι σχέσεις πάνε από το κακό στο χειρότερο. Τα ΣΜΝ δίνουν και παίρνουν κιόλας με τις "ωριμες" επιλογές σας.
Και φυσικά δεν υπαρχει ερωτική σχέση χωρις σεξ δεν είπα πουθενά το αντίθετο! Άλλο το ένα άλλο το άλλο!
13-11-2018, 16:21 #116
13-11-2018, 16:28 #117
Little οντως ποσο χρονων εισαι; Να ξερω πανω κατω με ποια συζητάω. Ααα λυπάμαι τον καημενουλη που θα δαγκώσει τη λαμαρίνα με εσενα! Το λεω γελώντας με δόση χιουμορ, μη παρεξηγηθεις
13-11-2018, 16:29 #118
Οταν λες κατι σου απαντάνε πανω σε αυτό το κάτι που ειπες και μετά απαντάς άλλα αντι άλλων φαίνεται να μην μπορείς να κάνεις ένα σωστό διάλογο ! Όπως ειπε και η Μιλιβα πριν ο George εμοιαζε λες και πετάχτηκε από άλλο θέμα και δεν ειχε διαβάσει τίποτα. Ε το ίδιο κάνει και τώρα. Λεει μια πατάτα του σχολιάζεις πάνω σε όσα είπε και μετά σφυρίζει κλέφτικα δεν μπορεί να απαντήσει με επιχειρήματα πάνω σε αυτά που του λες και πετάει γενικουρες.
13-11-2018, 16:40 #119
13-11-2018, 16:44 #120
Το σπιρι το έκανες τραύμα ολόκληρο....δεν ξέρω και πως κάνουν που χωρίζουν τα ποστ αλλιώς θα εξηγούσα παραγράφω προς παραγράφω αυτό που έγραψα...
Λοιπόν είπε ένα μέλος ότι υπάρχουν κορίτσια που κάθονται απτό πρώτο ραντεβού και πιθανός αυτά είναι κορίτσια δίχως βάθος δίχως προσωπικοτητα κάτι τέτοιο τελοσπαντων...και εγώ σε αυτό σημείο μπενω και του λεω γιατί αυτά τα κορίτσια είναι κατώτερα??κάναν κάτι κακό κάτι ένοχο?δηλαδή (επιτιθομαι) στην άποψη που θεωρεί ελαφρον ηθών τα κορίτσια που δέχονται να κάνουν σεξ απτό πρώτο ραντεβού..και αυτές απόψεις ανδρών δεν είναι??εντάξει δυστυχώς διαπιστώνω ότι αυτή την άποψη την έχουν και γυναίκες...
Κανείς δεν είπε είτε στη θεματοθετρια ούτε σι καμία άλλη κοπέλα να το κάνει απτό πρώτο η δεύτερο η πέμπτο ραντεβού....απλά όλα τα μελοι σχολίασαν απόψεις που επικρατούν στην εποχή μας για της σχέσεις...
Όπως (επιτέθηκα)στην άποψη ότι είναι κορίτσια δίχως προσωπικότητα τα κορίτσια που κάνουν σεξ απτό πρώτο ραντεβού..
Έτσι (επιτέθηκα)και στην έκφραση (του κάθομαι μου κάθεται κτλ) του κάθομαι ακούγεται το ίδιο σαν να λέει τον εξηπηρετισα του έκανα χάρη..μια αποψη που επικρατεί από ανέκαθεν στην γυναίκες οι οποίες στην πλειοψηφία θεωρούν ότι μας κάνουν χάρη που κάνουμε σεξ...λες και οι ίδιες δεν περνούν καμία απολύτως ευχαρίστηση αλλά για να κρατήσουν τα αγόρια τους κάνουν αγγαρεία... παλαιολιθική άποψη όπως επισεις παλαιολιθική άποψη και τον πιο πολλον αγοριον που πιστεύουν ότι είναι που....να οποίο κορίτσι κάθεται απτό πρώτο ραντεβού...
Σε αυτές της δύο απόψεις επιτέθηκα...πες τώρα εσύ σε ποιο σημείο υπάρχει η προπαγάνδα???