Περί σχέσης - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 39 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast
Results 121 to 135 of 572
    Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Το σπιρι το έκανες τραύμα ολόκληρο....δεν ξέρω και πως κάνουν που χωρίζουν τα ποστ αλλιώς θα εξηγούσα παραγράφω προς παραγράφω αυτό που έγραψα...
    Λοιπόν είπε ένα μέλος ότι υπάρχουν κορίτσια που κάθονται απτό πρώτο ραντεβού και πιθανός αυτά είναι κορίτσια δίχως βάθος δίχως προσωπικοτητα κάτι τέτοιο τελοσπαντων...και εγώ σε αυτό σημείο μπενω και του λεω γιατί αυτά τα κορίτσια είναι κατώτερα??κάναν κάτι κακό κάτι ένοχο?δηλαδή (επιτιθομαι) στην άποψη που θεωρεί ελαφρον ηθών τα κορίτσια που δέχονται να κάνουν σεξ απτό πρώτο ραντεβού..και αυτές απόψεις ανδρών δεν είναι??εντάξει δυστυχώς διαπιστώνω ότι αυτή την άποψη την έχουν και γυναίκες...
    Κανείς δεν είπε είτε στη θεματοθετρια ούτε σι καμία άλλη κοπέλα να το κάνει απτό πρώτο η δεύτερο η πέμπτο ραντεβού....απλά όλα τα μελοι σχολίασαν απόψεις που επικρατούν στην εποχή μας για της σχέσεις...
    Όπως (επιτέθηκα)στην άποψη ότι είναι κορίτσια δίχως προσωπικότητα τα κορίτσια που κάνουν σεξ απτό πρώτο ραντεβού..
    Έτσι (επιτέθηκα)και στην έκφραση (του κάθομαι μου κάθεται κτλ) του κάθομαι ακούγεται το ίδιο σαν να λέει τον εξηπηρετισα του έκανα χάρη..μια αποψη που επικρατεί από ανέκαθεν στην γυναίκες οι οποίες στην πλειοψηφία θεωρούν ότι μας κάνουν χάρη που κάνουμε σεξ...λες και οι ίδιες δεν περνούν καμία απολύτως ευχαρίστηση αλλά για να κρατήσουν τα αγόρια τους κάνουν αγγαρεία... παλαιολιθική άποψη όπως επισεις παλαιολιθική άποψη και τον πιο πολλον αγοριον που πιστεύουν ότι είναι που....να οποίο κορίτσι κάθεται απτό πρώτο ραντεβού...
    Σε αυτές της δύο απόψεις επιτέθηκα...πες τώρα εσύ σε ποιο σημείο υπάρχει η προπαγάνδα???
    Εσυ με τι ακριβώς παρεξηγήθηκες από όσα ειπα;
    Ειπα πως ειναι δικαίωμα της καθε γυναίκας κανει σεξ όποτε θέλει. Δικο της ειναι το σώμα οτι θέλει το κάνει. Και ειπα πως ακριβώς επειδη δεν κάνει χαρη σε κανέναν δεν θα παει με κάποιον απο το 3ο πχ ραντεβου γιατι ετσι το θέλετε εσεις.
    Επίσης ειπες πως όποια δεν κανει σεξ με κάποιον άμεσα έχει κομπλεξ. Δεν υπάρχει η πιθανότητα να ναι έτσι σαν χαρακτήρας ώριμη και συνειδητοποιημένη δηλαδη ε; Ε πήγαινε εσυ με όσες κανουν σεξ με όποιον τους γυαλισει χωρις να τον ξερουν καλα καλα κολλησε και ενα καρο ΣΜΝ και κολλησε και όλο τον κόσμο μετά αφού εισαι ώριμος και χωρις κομπλεξ.
    Με κούρασες.

Senior Member
    Δηλαδη αν του κατσεις σε δυο μηνες, θα εχει μεσολαβήσει ιατρική εξέταση για ΣΜΝ για να του κατσεις; Που θα ξερεις αν εχει κατι;

Senior Member
    Quote Originally Posted by little View Post
    Ειπα πως ειναι δικαίωμα της καθε γυναίκας κανει σεξ όποτε θέλει. Δικο της ειναι το σώμα οτι θέλει το κάνει. Και ειπα πως ακριβώς επειδη δεν κάνει χαρη σε κανέναν δεν θα παει με κάποιον απο το 3ο πχ ραντεβου γιατι ετσι το θέλετε εσεις.
    Επίσης ειπες πως όποια δεν κανει σεξ με κάποιον άμεσα έχει κομπλεξ. Δεν υπάρχει η πιθανότητα να ναι έτσι σαν χαρακτήρας ώριμη και συνειδητοποιημένη δηλαδη ε; Ε πήγαινε εσυ με όσες κανουν σεξ με όποιον τους γυαλισει χωρις να τον ξερουν καλα καλα κολλησε και ενα καρο ΣΜΝ και κολλησε και όλο τον κόσμο μετά αφού εισαι ώριμος και χωρις κομπλεξ.
    Με κούρασες.
    Συμφωνώ μαζί σου ότι δεν πρέπει μια γυναίκα να πιέσει τον εαυτό της αν για οποιονδήποτε λόγο δεν θέλει να ολοκληρώσει την σχέση της με έναν άντρα.
    Όμως θα ήθελα πολύ να μου πεις αν θεωρείς λάθος από έναν άντρα να επιθυμεί να κάνει έρωτα με μια γυναίκα που είναι ερωτευμένος, με την οποία έχει βγει κάποια ραντεβού και έχει αναπτύξει μαζί της κάποια επικοινωνία.
    Εγώ θεωρώ απόλυτα φυσιολογικό δυο ενήλικες άνθρωποι να θέλουν να κάνουν έρωτα όταν έχει αναπτυχθεί έλξη μεταξύ τους. Σίγουρα δεν θα πίεζα καμία γυναίκα, προς Θεού όχι. Αν όμως μια γυναίκα μετά από το 3ο ή 4ο ραντεβού συνέχιζε να με αποφεύγει, χωρίς να μου δίνει σαφή λόγο για αυτή την απόφαση της, εγώ δεν θα ήμουν σε θέση να συνεχίσω μαζί της.
    Για να αποφύγω παρεξηγήσεις μου έχει τύχει κοπέλα που δεν ήθελε να έχουμε επαφή πριν κάποια χρόνια. Αργότερα έμαθα ότι η συγκεκριμένη κοπέλα είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά στην εφηβεία της. Περίπτωση που έχω ακούσει από στενή μου φίλη. Γνώρισε ένα παλικάρι ο οποίος την απέφευγε συστηματικά. Στο τέλος της αποκάλυψε πως εξαιτίας Διαβήτη είχε προβλήματα με τη στύση του.
    Συμπέρασμα (προσωπική άποψη πάντα) αν κάποιος αποφεύγει συστηματικά την ερωτική επαφή, με όποιο πιθανή αιτιολογία, συνήθως υπάρχει κάτι από πίσω που κρύβεται.
    Τέλος αυτό που λες για τα ΣΜΝ είναι πραγματικά μεγάλο θέμα. Δεν είναι δυνατόν να χαρούμε τον έρωτα έξω από τα πλαίσια μιας σοβαρής μονογαμικής σχέσης. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να πάψουμε να εκφραζόμαστε ερωτικά στα πλαίσια μιας καινούργιας ερωτικής σχέσης.

Senior Member
    Με κούρασες.
    Μίλησες για προπαγάνδα σε πληθυντικό αριθμό ...και είπες ότι κάνουμε προπαγάνδα για να μας κάθονται απτό πρώτο ραντεβού...φυσικά και είναι δικαίωμα της κάθε γυναίκας να κάνει η να μην κάνει σεξ...δεν αντιλέγω σε αυτο...ούτε αυτό σχολίασα επαναλαμβάνω..ούτε λέω ότι κακώς μια κοπέλα δεν θέλει να κάνει σεξ απτό πρώτο ραντεβού...λέω ότι κακός υπάρχει η άποψη ότι οποία κάνει σεξ απτό πρώτο ραντεβού κάποιοι και κάποιες την θεωρούν ελαφρών ηθών...σε αυτό διαφωνώ..αυτό δεν σημενεί ότι λέω να κάνει σεξ απτό πρώτο ραντεβού..
    Τώρα εσύ ότι θέλεις κατάλαβε...
    Έχεις δίκιο αν δεν κάτσει απτό πρώτο ραντεβού και κάτσει μετά το δέκατο ραντεβού θα υπάρχει ιατρική γνωμάτευση και για τους δύο..

Senior Member
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Δηλαδη αν του κατσεις σε δυο μηνες, θα εχει μεσολαβήσει ιατρική εξέταση για ΣΜΝ για να του κατσεις; Που θα ξερεις αν εχει κατι;
    Σωστός!!!!

Senior Member
    Μα οταν επιλέξεις καποιον να του κατσεις γρηγορα θα ειναι επειδη σου αρεσει και τον θελεις και θελεις να συνεχίσεις μαζι του. Οταν του ψήσεις το ψάρι δεν τον θελεις, δεν σε ελκύει σεξουαλικα, αρα δεν υπαρχει λογος να το τραβήξεις. Αυτο ειναι το ώριμο, το φυσιολογικό.
    Το κομπλεξικό και προβληματικό ειναι να γουσταρεις να πηδηχτεις με καποιον, η αλλιως στο μυαλο των γυναικων να τον πηδηξεις, και να γνωριζεις εκ των προτέρων οτι θα λήξει σύντομα. Η να σου αρεσει να εισαι (παίζεις) με καποιον αλλα να μη σε τρελαίνει να του κατσεις κιολας. Αυτα ειναι οχι καμπανάκια, αλλα καμπαναριά για να δεις τι τρεχει με εσενα μεσα σου, η σε οποιον συμβαινει.
    Αν εγω βρεθώ με μια κοπελα που δειχνει να με θελει αλλα σεξ δεν υπάρχει στο ορίζοντα, αν δεν θελω να φυγω θα εχω θεματα οπως θα εχει κι αυτη. Αν η γυναικα ειναι ώριμη, έμπειρη, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ και κατασταλαγμένη, εαν της αρεσεις θα σου κατσει σύντομα γιατι απλα δεν εχει κόμπλεξ του τι θα γινει μετα, δεν φοβαται μη τυχον απορριφθεί και ακριβως για αυτο τον λογο δεν θα απορριφθεί. Ο αντρας που θα νταραβεριστει η συγκεκριμένη, θα ειναι ίδιου επιπέδου συναισθηματικής ωριμότητας και θα φερθεί ανάλογα, οποτε η σχεση θα δέσει και θα κυλίσει ομαλά, η θα λήξει σχετικα ηρεμα χωρις τρυκιμιες εν κρανίω και παρατράγουδα με το εγω μας.
    Μπράβο ρε τζωρτζ συμφωνώ...το εξηγήσεις πολύ καλα
    ..άντε γιατί δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε πια..το έχουμε χάσει τελείως

Banned
    Αναφερομενος στις εφημερες σεξουαλικες επαφες! δλδη στο να γνορηστεις με μια κοπελα κι μετα απο λιγες ωρες να υπαρξει σεξ! Επουδενει δεν νοουσα οτι ειναι ριχες, η οτι δεν εχουν κατι αλλο να προσφερουν οσες το κανουν! οχι! μπορει να υπαρχει αυτο που λεει ο giorgos35! να υπαρχει ρομαντισμος, μπορει η γυναικα αυτη να ειναι αρκετα ενδιαφερον! Ομως οσες ειναι ριχες, οσες δεν εχουν κανα σοβαρο χαρακτηρα θα επιδιωξουν να κερδισουν εναν ανδρα κανωντας σεξ οπου λαχει!! Δε ξερω αν καταλαβατε το τι εννοω!? σε ενα θεμα πολυ υποκειμενικο!
    Προσωπικα! η δικη μου εμπειρια οπου μην ξεχναμε οτι ειναι πολλοι οι παραγωντες, ειναι η διαφορες κοινωνικες τξεις, αλλος κοσμος το καθε ενα, ακομα και η κολτουρα παιζει! δεν μπορεις δλδη να βαλεις στο ιδιο κριτιριο μια κλασικη ελληνοπουλα απο ενα χωριουδακι να την συγκρινεις με καποια βορειοευρωπαια! αν και οι δυο εχουν κανει το "ουαν ναιτ σταντ" ΣΥΓΟΥΡΑ!! ειναι αλλα ταδεδομενα! η ελληνοπουλα θα εχει σπασει πολλους ηθικους φραγμους! θα νιωσει αρκετα εντωνα σε σχεση με καποια αγγλιδα οπου το θεωρει φυσιολογηκο να της αρεσει ενας ανδρας ki na καμουν σεξ.
    Ο καθε ενας μας εχει ομως τις δικες του εμπειριες αρα και τις δικες του αποψεις που προκιπτουν απο τις εμπειριες μας! Ισως ο δικος μου κοινωνικος περιγυρος να μην ηταν της ιδιας πολυτησμκης αξιας με καποιον αλλον η αλλης, ισως κι δεν ειρωνευομαι υπηρξαν (οταν ειμουν νεος εννοω) κι λογο των ρειβ παρτυ, κι λογο των ναρκωτικων ,ισως υπηρξαν αρκετα χαλαραομενες η οποιοι ενδιασμοι!
    Αυτο ομως που θελω να καταθεσω ειναι οτι οσες φορες ειχα την τυχη να υπαρξη με την γνωριμια την ιδια βραδια και σεξ ,συνηθως η κοπελα αυτη την επομενη μερα ντρεποταν μην ειμαι κανενας κουτσομπολης κι λεω οτι ειναι "ευκολη" ισως οι τυψεις των οικογενειακων της ηθικων φργμων! ισως ο δικος μου ανωριμος χαρακτηρας ,αυτες οι κοπελες λοιπον πολυ σπανια θα επιδιοκαν να συνεχησουμε κατι μεταξυ μας ,αντε να βρησκομασταν μονο για παρομοια περιπετεια!
    Σε αντιθεση κοπελες οπου ξανα βγαιναμε οι δυο μας ραντεβου, οπου υπηρξαν ωρε πολλες κουβεντιαζωντας ,κι ερχωταν το σεξ μετα απο 5-6 ραντεβου, με αυτες ειχα οποιες σχεσεις -οπου κι παλυ δυστυχως δεν καταερναμε να κρατησουν χρονια αλλα υπηρξαν και χρονια σχεσης!

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Kostas_14 View Post
    Λοιπόν, αν και διάβασα το αρχικό ποστ, οφείλω να πω, ότι τα επόμενα που ακολούθησαν του τύπου ποιος φταίει σε μια σχέση κλπ. δεν έχουν κανένα νόημα. Αυτό που πιστεύω εγώ για την Μίλιβα, είναι ότι προσπαθεί να φτιάξει ένα έρωτα εγκεφαλικό, δεν σε ενδιαφέρει τόσο το άτομο, όσο η έννοια του έρωτα, γι'αυτό και είπες στο αρχικό μνμ σου, για πλατωνικούς έρωτες κλπ. Νομίζω πως θέλεις να ζήσεις τον έρωτα, φτιαγμένο και ραμμένο στα δικά σου θέλω και εκεί είναι που χάνεται το παιχνίδι. Μπήκα έτσι σφήνα στην συζήτηση, γιατί με θίγει και εμένα κάπως το θέμα. Δεν είναι κακό να είσαι μόνος/η, το κακό είναι να σου γίνει βίωμα η μοναξιά. Αφιέρωσε τον χρόνο σου σε εσένα, ασχολήσου με το χόμπι που σου αρέσει και μην κοιτάς για έρωτες ή σχέσεις. Δεν είναι κακό να θέλεις σχέση και εγώ θέλω και όλοι μας, απλά μην ψάχνεις την επιβεβαίωση πίσω από έναν άντρα ή μια σχέση. Αν θέλεις και μια άλλη σαν συμβουλή, αν και θα έπρεπε να είμαι ο τελευταίος άνθρωπος που πρέπει να δώσει συμβουλές, είναι ότι κανένας φίλος ή καμία φίλη δεν θέλει να σου γνωρίσει κάποιον άντρα. Αν δεν βάλουμε εμείς το χεράκι μας, δεν θα δεις την ανταπόκριση που θέλεις. Ναι ο άντρας είναι ο κυνηγός, ο άντρας πρέπει να παίρνει κατά κύριο λόγο τις πρωτοβουλίες, αλλά με την διαφορά, πως ζούμε σε μια κοινωνία όπου ο ένας έχει βάλει ένα τοίχος, στον άλλον. Αν δεν ανοιχτείς εσύ προς τον κόσμο, μην περιμένεις ο κόσμος να έρθει προς τα εσένα. Συνέχισε την καθημερινότητά σου και φλέρταρε αξιοπρεπώς, το παραπάνω φλερτ, μπορεί να το εκλάβουν κάποιοι ως "διαθεσιμότητα" και είναι κάτι που δεν κολακεύει μια κοπέλα γενικά. Όσον αφορά για την τύχη που ανέφερες, εδώ έχεις ένα δίκιο και ένα άδικο. Πολλές φορές η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς, άλλες φορές η τύχη μπορεί απλά να κοιμάται όπως κάνει η δικιά μου και να μην έχεις αποτελέσματα. Αν ρωτήσεις εμένα, θα σου πω ότι δεν πιστεύω στην τύχη. Πιστεύω πως όλα γίνονται για έναν σκοπό και δεν γίνεται κάτι τυχαία, ακόμη και η μοναξιά της έχει κάποιο σκοπό. Άρα πιστεύω πως μόνο ο εγκεφαλικός έρωτας δεν φτάνει, πιστεύω πως αν προσπαθήσεις και εσύ, θα έρθει αυτός που θες. Και δεν πιστεύω ότι ο άνθρωπος, το αν είναι σωστός ή όχι, έχει να κάνει με την ηλικία. Είμαι 21 ετών και έχω δει βλάκες 21χρονους, αλλά και έξυπνους-ώριμους, το ίδιο ισχύει και για τις μεγαλύτερες ηλικίες τύπου 30+. Εγώ ας πούμε αν θα βγω ραντεβού με μια κοπέλα, θα είναι από 22 και πάνω. Δεν έχω βγει με μικρότερες (18-19). Η αλήθεια είναι ότι πέρασε από το μυαλό μου, ότι φταίει ο εξωτερικός παράγοντας και δεν σε πλησιάζουν, αλλά από την στιγμή που σύμφωνα με τα λεγόμενά σου, είσαι οκ, τότε ισχύει η απραγία που είπαμε πιο πάνω. Αυτά τα λίγα...
    Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου ...σε αρκετά σημεία συμφωνώ με αυτά π γράφεις όντως παίζω πλ με τον εγκεφαλικό έρωτα και δεν φτάνει αυτο ...κ πολύ περισσότερο όταν κ η στάση του άλλου είναι εντελώς άλλη....το ιδανικό μου θα ήταν ένας εγκεφαλικό έρωτας να γίνει αργότερα κ πιο ουσιαστικός Αλλά τεσπα ....Φυσικά κ δν χρειάζεται να επιβεβαιωνομαστε μόνο μέσα από σχέσεις...μ αρέσει η μοναχικότητα μου..Ναι συμφωνώ ότι η ωριμότητα δν συμβαδίζει απαραίτητα με την ηλικία θεωρώ όμως ότι εγώ επδ σκέφτομαι κάπως διαφορετικά ίσως αναλύω...σκέφτομαι παραπανω....μπορεί να ζοριστω με τη πλειοψηφία των αντρών της ηλικίας μου στην επικοινωνία...

Miliva21
    Guest
    Μα οταν επιλέξεις καποιον να του κατσεις γρηγορα θα ειναι επειδη σου αρεσει και τον θελεις και θελεις να συνεχίσεις μαζι του. Οταν του ψήσεις το ψάρι δεν τον θελεις, δεν σε ελκύει σεξουαλικα, αρα δεν υπαρχει λογος να το τραβήξεις. Αυτο ειναι το ώριμο, το φυσιολογικό.
    Το κομπλεξικό και προβληματικό ειναι να γουσταρεις να πηδηχτεις με καποιον, η αλλιως στο μυαλο των γυναικων να τον πηδηξεις, και να γνωριζεις εκ των προτέρων οτι θα λήξει σύντομα. Η να σου αρεσει να εισαι (παίζεις) με καποιον αλλα να μη σε τρελαίνει να του κατσεις κιολας. Αυτα ειναι οχι καμπανάκια, αλλα καμπαναριά για να δεις τι τρεχει με εσενα μεσα σου, η σε οποιον συμβαινει.
    Αν εγω βρεθώ με μια κοπελα που δειχνει να με θελει αλλα σεξ δεν υπάρχει στο ορίζοντα, αν δεν θελω να φυγω θα εχω θεματα οπως θα εχει κι αυτη. Αν η γυναικα ειναι ώριμη, έμπειρη, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ και κατασταλαγμένη, εαν της αρεσεις θα σου κατσει σύντομα γιατι απλα δεν εχει κόμπλεξ του τι θα γινει μετα, δεν φοβαται μη τυχον απορριφθεί και ακριβως για αυτο τον λογο δεν θα απορριφθεί. Ο αντρας που θα νταραβεριστει η συγκεκριμένη, θα ειναι ίδιου επιπέδου συναισθηματικής ωριμότητας και θα φερθεί ανάλογα, οποτε η σχεση θα δέσει και θα κυλίσει ομαλά, η θα λήξει σχετικα ηρεμα χωρις τρυκιμιες εν κρανίω και παρατράγουδα με το εγω μας.
    Δεν διαφωνώ εντελώς σε όσα λες τα επιχειρηματολογεις κ εχουν μια βάση...Κ είναι μια διαφορετική οπτική που εν μέρει είναι σωστή....

Δεν μπορώ να καταλάβω την ανησυχία της little που νομίζει ότι εδώ τσακωνόμαστε για ν κατηγορήσουμε....Ούτε καν....ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει ότι θέλει κ να κάνει ότι θέλει και little δεν νμζ ότι σ επεβαλε κανένα από τα αγόρια π γράφουν κάτι ...τη γνώμη τους λένε...

Σχετικά με αυτο το θέμα του αν θα προχωρήσει κάποια γρήγορα η Όχι....έχω να πω ότι είναι στον άνθρωπο (κ δεν εννοώ πως κρίνεται η ποιότητα του ανθρώπου αν είναι σοβαρός η Όχι...προς θεού...) και φυσικά εξαρτάται κ από το τι θες τη συγκεκριμένη στιγμή κ από τον άνθρωπο απέναντι σου και τι σου βγάζει ....

Σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ πως οι γυναίκες π κάνουν σεξ γρήγορα ότι είναι ρηχές....όμως από την άλλη δεν μπορώ να δεχτώ και την άποψη ότι όσες αργούν είναι ξενέρωτες...πιστεύω έχει ν κάνει και λίγο με τη προσωπικότητα ...
    Πχ αν μια γυναίκα θέλει γενικά αλλαγές στη ζωή της και είναι ανοιχτή γενικοτερα σαν προσωπικότητα κ ως συμπεριφορά θα κάνει γρήγορα κρεβάτι.....

Από την άλλη δεν έχουμε όλοι τους ίδιους ρυθμούς στη ζωή μας κ δεν θελουμεννα τους έχουμε....Υπάρχουν γυναίκες που είναι πιο εσωστρεφης...που γουστάρουν να ανοίγονται εκεί που νιώθουν καλά και να θέλουν χρόνο να ανοιχτούν...αυτές ενδεχομένως θα αργήσουν να κάνουν σεξ...Αλλά δεν πιστεύω ότι κάποια γυναίκα που αργει το κάνει επίτηδες για να ψήσει τον άντρα......χωρίς να πω ότι δεν μπορεί να συμβεί κ αυτό...

Αλλά αν είναι έτσι μπορούμε να πούμε τα ίδια κ γ τις γυναίκες π προχωρούν γρήγορα .....οτι προσπαθούν να δέσουν τον γάιδαρο τους...
    Το έχω δει να συμβαίνει γύρω μου...κοπέλες ενώ μιλάνε με κάποιον να βιάζονται να κανουν σεξ με κάποιον να το χαρίζουν απλόχερα και μετά το σεξ να αρχίζουν τα κλαψομουνικα του στυλ..." ξυπνησαμε μετά το σεξ και ήταν απόμακρος....ή του είπα να βγούμε ξανά σμρ γ καφέ και μου είπε ότι θα έχει δουλειά " "το πιστεύεις;; με αποφεύγει;;" λες κ επδ έκαναν σεξ ο άλλος τώρα είναι υποχρεωμένος να δεσμευτεί μαζί της λες κ υπεγραψαν συμβόλαιο...γ σκεφτείτε το κ έτσι ......θα σας άρεσε εσάς σαν άντρες αυτό...;; το θεωρώ χίλιες φορές πιο πουτανιστικο ....

Διαφωνώ ότι μια γυναίκα π δεν σ κάθεται σύντομα δεν σε θέλει... Κ ανάλογα το τι εννοεί ο καθένας σύντομα....

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου ...σε αρκετά σημεία συμφωνώ με αυτά π γράφεις όντως παίζω πλ με τον εγκεφαλικό έρωτα και δεν φτάνει αυτο ...κ πολύ περισσότερο όταν κ η στάση του άλλου είναι εντελώς άλλη....το ιδανικό μου θα ήταν ένας εγκεφαλικό έρωτας να γίνει αργότερα κ πιο ουσιαστικός Αλλά τεσπα ....Φυσικά κ δν χρειάζεται να επιβεβαιωνομαστε μόνο μέσα από σχέσεις...μ αρέσει η μοναχικότητα μου..Ναι συμφωνώ ότι η ωριμότητα δν συμβαδίζει απαραίτητα με την ηλικία θεωρώ όμως ότι εγώ επδ σκέφτομαι κάπως διαφορετικά ίσως αναλύω...σκέφτομαι παραπανω....μπορεί να ζοριστω με τη πλειοψηφία των αντρών της ηλικίας μου στην επικοινωνία...
    Kαι γιατί ο εγκεφαλικός να μην γίνει και ουσιαστικός έρωτας?
    Μίλιβα ή Μιλίβα είναι τελικά?

Miliva21
    Guest
    Σιγά μην σας κάτσει καμιά γιατί θα φοβηθεί μη τυχόν και θεωρήσετε πως δεν σας θέλουμε αρκετά. Ένας ώριμος λοιπόν άντρας δεν θα είχε τέτοια κομπλεξάκια
    Εδώ θα διαφωνήσω μαζί σου ....

Πιστεύω πως ένας άντρας όσο αυτοπεποίθηση και αν έχει....αν μια γυναίκα καθυστερεί αρκετά να ενδώσει θα αρχίσει να έχει ανασφάλειες και να σκέφτεται μήπως αυτή δεν τον γουστάρει πολύ....γτ υπάρχει κ ο φόβος της απόρριψης που δεν έχει να κάνει μόνο με την ωριμότητα αλλά και με μια φοβία των αντρων "να νιωθουν αντρες κ να μη θελουν να το θέσουν υπό αμφισβητηση"
    Οπότε το θεωρώ ανθρώπινο να κάνουν δεύτερες σκέψεις για το αν είναι αρεστοί η οχι στη γυναίκα π δείχνουν ενδιαφερον....

Το αν είναι κατασταλαγμενοι θα φανεί εφόσον μιλήσουν περισσότερο με τη κοπέλα κ με ειλικρίνεια γτ καθυστερεί τόσο.. πως θα τη κόψουν και πως θα αντιδράσουν.....γτ μπορεί απλά να είναι μια δικη τους φοβία κ η άλλη να μην προχωράει γτ δεν νιώθει έτοιμη κ τη βλέπεις κιόλας...
    Αν αυτή σ δείχνει ότι θέλει χρόνο κ εσύ τη λες ξενέρωτη πχ και δεν αποδέχεσαι τη δική σου φοβία ότι πηγάζει από σένα τότε αυτό είναι ανωριμότητα

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by GoldenM View Post
    Γιώργο νομίζω ότι τα είπες όλα ολόσωστα. Συμφωνώ μέχρι τελείας σε όλα.
    Εφόσον συμφωνείς σε όλα μη σου κάνει εκπληξη αν σου πω ότι μπορεί να έχασες την ευκαιρία να κάνεις κάτι πιο ουσιαστικο με μια γυναίκα π ήθελες επδ "την έκανες" στο πέμπτο ραντεβού εφόσον μόνος σου εκρινες ότι το νορμάλ είναι να σ κάτσει μέχρι το τέταρτο.....

Δεν μπορείς να θέσεις εσύ τους κανόνες για τον άλλον.. και το τι είναι νορμάλ η Όχι ο καθένας το κρίνει γ τον εαυτό του..

Εγώ μπορεί να ένιωθα άνετα να κάνω σεξ με τον τη δεύτερη η τρίτη βδομάδα συχνής επικοινωνίας ....Κ Όχι από τη Τρίτη φορά π θα βγούμε πχ....τι πάει να πει αυτό...; ότι δεν μ αρέσει ο άλλος;; η ότι δν είναι νορμάλ....είναι κρίμα να μην προσπαθείτε έστω και λίγο και να φεύγετε νωρίς νωρίς...γτ σε μενα τα ραντεβού π έχω βγει από το πρώτο μ είπαν ότι θέλουν να προχωρήσουμε ...Η έδειχναν πολύ ότι βιάζονται και τρίτο πχ ραντεβού δεν υπήρξε ποτέ...

Senior Member
    Εγώ πιστεύω πως αν δεν σκέφτεσαι τόσο πολύ εγκεφαλικά, δηλαδή το να δημιουργείς μια ουτοπία πάνω στον έρωτα, πιστεύω πως θα δεις τα πράγματα διαφορετικά. Δεν ξέρω ποια είναι η ηλικία σου, αλλά μάλλον δεν θα έχουμε μεγάλη διαφορά. Γιατί πιστεύεις ότι επικοινωνιακά δεν ταιριάζεις με την ηλικία σου (μας); Εγώ αν θέλεις την γνώμη μου, ακούω μια νέα κοπέλα, να μιλάει κάπως μεγαλίστικα, σαν να μην ζει τόσο την ηλικία της και να ζει μια ζωή "συνταξιούχου", μήπως αν άφηνες κατά μέρος όλες τις ουτοπίες και ανασφάλειες πάνω στον έρωτα, θα χαλάρωνες περισσότερο; Δεν σου αρέσει η μοναξιά, ίσως είναι το χειρότερό σου. Επίσης θέλω να επιμείνω σε αυτό που είπες το "σκέφτομαι παραπάνω". Κοίτα μου δηλώνει έναν σνομπισμό και έναν εγωισμό αυτό, δεν θέλω να σε κατηγορώ δεν σε ξέρω καν, απλά έτσι όπως το έγραψες, φαίνεται πως βλέπεις αφ'υψηλού πολύ κόσμο και αυτό φαίνεται και στο φλερτ. Όσο και να θέλει να κάνει κάποιος μια σχέση μαζί σου, αυτό το χαρακτηριστικό "εγώ σκέφτομαι παραπάνω", διώχνει αντί να ελκύει. Όχι από αδυναμία του άνδρα, αλλά πολύ περισσότερο σαν αδυναμία δική σου. Εγώ πχ. αν έβλεπα μια κοπέλα σαν και εσένα σε ένα μπαρ και να ήθελα να σε προσεγγίσω δεν θα το έκανα (καλά κακό παράδειγμα εγώ, γιατί παίζω πολύ με την γλώσσα του σώματος), αλλά πάρε τυχαία έναν άλλο άνδρα που θα ήθελε να σε προσεγγίσει σε ένα μπαράκι, ίσως να μην σε πλησίαζε ή θα σε πλησίαζε για σεξ και μόνο και όχι για κάτι σοβαρό. Θέλεις να έχεις το πάνω χέρι σε όλα, αλλά αυτό δείχνει κόμπλεξ Μίλιβα. Αυτό θα έβλεπα και εγώ και οποιοσδήποτε άλλος άνδρας, θα έβλεπε μια νέα γυναίκα, όμορφη (σύμφωνα με τα λεγόμενά σου), αλλά με κόμπλεξ. Εμένα όταν μου έτυχε μια τέτοια κοπέλα, έκανα πίσω, διότι η επόμενη κίνηση, ήταν να με διατάζει, καθώς έτσι νόμιζε πως ήταν μια σχέση. Έμοιαζε πολύ με εσένα, σαν χαρακτήρας δηλαδή και στο τέλος και εκείνη δεν έχει κάνει τίποτα με κάποιον άλλον άνδρα και εγώ έφυγα από εκείνη και ούτε μιλάμε, καθώς αντί να διορθώσει το κόμπλεξ της, το αύξησε παραπάνω κιόλας και είχε ακριβώς την ίδια νοοτροπία με εσένα, του τύπου "εγώ είμαι πιο έξυπνη από εσένα και μπορώ να σε κάνω ό,τι θέλω και ότι δεν μπορώ να επικοινωνήσω με την ηλικία μου, γιατί τους θεωρώ ηλίθιους". Περίπου αυτό μου θύμισε...

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    Miliva! αν εισαι 21! τωτες θα σου ελεγα οτι αδικα αγχωνεσε !
    Δεν στα λεω αυτα ωστε να τραβηχτεις με μεγαλητερο σου,απλα στα λεω για να μην κακοπερνεις ολους οσους σκεφτοντε ετσι, δικαιολογατους! ειναι η ηλικια μερικες φορες κι οχι η πονηρια!
    Επισης θα πρεπει να κανετε και μια αυτοκριτικη εσεις οι γυναικες! διοτις εσεις βαζετε τους κανωνες του πεχνιδιου! και εμεις τους ακολουθουμε! εαν δεν σας αρεσε καθολου ο τροπος που σας προσεγγιζουμε θα μας τον ειχατε αλλαξει! εχω αδικο?
    Παντος πιστεψεμε, το οτι τολμας να γραφεις σε θεμα σχεσεων κι φλερτ , γραφωντας χωρις επαρση και με σχετικη ταπεινοτητα,εαν δεν μας κανεις πλακα! να ξες οτι ειναι πολυ σπανιο κοπελια ! συνηθως και κριμας , συνανταει κανεις υπερβολικη επαρση και αυτοπεπηθεση!
    Ειμαι στα 23 ...αφου Ρωτάς...
    Ναι καταλαβαίνω τι προσπαθείς να μ εξηγήσεις ότι μερικές φορές το πως σκέφτονται κ πραττουν οι άντρες είναι λόγω ανωριμότητας κ Όχι πονηριας και να μη τα ξεσυνεριζομαι ...οκει...απλα εάν κάτι με ενοχλεί στις σχεσεις με το αλλο φύλο αυτο είναι η ανωριμότητα ...δν μπορώ μα διαχειριστω να ειμαι με κάποιον π δεν σκέφτεται πάνω κάτω όπως εγώ..Η ακόμα χειρότερα π δεν.σκεφτεται γενικότερα....
    Δεν μπορώ να πω ντάξει μωρέ καλος είναι αλλα μη τον ξεσυνεριζομαι γτ αυτά π λέει τα λέει επδ είναι παιδάκι....Ε εντάξει...αυτόν τον άντρα δεν πρόκειται ποτέ να τον δω ερωτικά.....Κ να κάνω κτ σοβαρό μαζί του...είναι κτ που με ξενερώνει πολύ κ αν δεν υπάρχει η επικοινωνία μεταξύ μας ...τότε λείπει πολύ μεγάλο κομμάτι

Senior Member
    Ειμαι στα 23 ...αφου Ρωτάς...
    Ναι καταλαβαίνω τι προσπαθείς να μ εξηγήσεις ότι μερικές φορές το πως σκέφτονται κ πραττουν οι άντρες είναι λόγω ανωριμότητας κ Όχι πονηριας και να μη τα ξεσυνεριζομαι ...οκει...απλα εάν κάτι με ενοχλεί στις σχεσεις με το αλλο φύλο αυτο είναι η ανωριμότητα ..δν μπορώ μα διαχειριστω να ειμαι με κάποιον π δεν σκέφτεται πάνω κάτω όπως εγώ..Η ακόμα χειρότερα π δεν.σκεφτεται γενικότερα.....
    Δεν μπορώ να πω ντάξει μωρέ καλος είναι αλλα μη τον ξεσυνεριζομαι γτ αυτά π λέει τα λέει επδ είναι παιδάκι....Ε εντάξει...αυτόν τον άντρα δεν πρόκειται ποτέ να τον δω ερωτικά.....Κ να κάνω κτ σοβαρό μαζί του...είναι κτ που με ξενερώνει πολύ κ αν δεν υπάρχει η επικοινωνία μεταξύ μας ...τότε λείπει πολύ μεγάλο κομμάτι
    Ρε συ όντως είσαι 23;;;; Εγώ θα σε έκανα για 50+ αν δεν έλεγες, ότι είσαι 23. Ε δες ρε συ την παραπάνω φράση που είπες με τα bold. Είναι αυτό που έγραψα παραπάνω για εσένα και με επιβεβαιώνεις. Δείχνεις στον άλλον ότι έχεις κόμπλεξ και αυτό διώχνει. Τι εννοείς επίσης να σκέφτεται όπως εσύ; Θέλεις δηλαδή έναν κλώνο του εαυτού σου για σχέση; Δεν θεωρείς πως είναι αρκετά εγωιστικό αυτό;

Page 9 of 39 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast