η ζωή μου και το μαρτύριο μου... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 88
    Senior Member
    Τι ειναι ρε παιδια το μωρο, τηλεγραφημα?

Παλι κανονες βλεπω δυστυχως...να κανεις παιδια νεος για να εχεις ορεξη!

Αυτο ειναι το πρωτο κριτηριο?

Πως θα κανει παιδι μια 25-χρονη, που στην ουσια τωρα ξεκινα να δουλευει με μισθο που φτανει για εναν?

Η δημιουργια οικογενειας, θελει ωριμοτητα και μια Χ οικονιμικη ανεση.

Τωρα στο θεμα μας, Lizy, αν αυτο ειναι που θες πραγματικα και σε κανει ευτυχισμενη, κυνηγα το σαν τρελλη

Banned
    Originally posted by Nora

αν αυτο ειναι που θες πραγματικα και σε κανει ευτυχισμενη, κυνηγα το σαν τρελλη

βλεπω πολυ μιζερη λογικη για ενα ανθρωπο, το μονο που να αναζητα στη ζωη του ειναι απλα και μονο να αναπαραγει το ειδος του.

Κατι αλλο της προκοπης δεν μπορει να κανει ενας ανθρωπος???

Senior Member
    Κρινο, το δώρο της αναπαραγωγής το έχει χαρίσει και στα 2 φύλα η φύση από καταβολής κόσμου.
    Απλά οι γυναίκες έχουν πιο στενά χρονικά περιθώρια. Είναι λοιπόν δικαίωμα της κάθε γυναίκας να επιθυμεί να αξιοποιήσει αυτό το δώρο στα χρονικά περιθώρια που δίνει η φύση. Είναι επίσης δικαίωμα σε κάθε γυναίκα που δεν επιθυμεί παιδιά να μην αποκτήσει.
    Και σίγουρα το να θέλει μία γυναίκα παιδί δεν είναι ούτε παρανοικό ούτε εγωιστικό ούτε μίζερο. Το μίζερο που λες είναι προσωπική σου άποψη. Όπως πχ εμένα μου φαίνεται μίζερο που το μεγαλύτερο ποσοστό των αντρών ασχολείται με το ποδόσφαιρο, φανατίζεται λες και η ομάδα του του ανήκει και παίρνει ποσοστά.

Senior Member
    Συγκρινουμε την γεννηση ενος παιδιου με το ποδοσφαιρο?

Και ομως πολλες γυναικες και ζευγαρια, θεωρουν το παιδι τους προεκταση του ευατου τους και τροπο να συνεχισουν την ζωη τους...δλδ, παντρευτηκα, δουλευω, ας κανω και ενα παιδι για να μην βαριομαστε η για να μην λεει ο κοσμος...

Banned
    Καταρχην απο τα λιγα γυναικολογικα που γνωριζω η γυναικα μπορει να τεκνοποιησει ανετα ακομα και μεχρι τα 50 της αμα το θελει χωρις κανενα προβλημα.
    Οποτε δεν βλεπω ουτε στενο ουτε φαρδυ περιθωριο.
    Τα περιθ-ορια τα βαζουμε εμεις στο μυαλο μας.

Οσο για τα υπολοιπα τιποτα δεν ειναι μιζερο απο την στιγμη που δεν γινεται μονομερης αναγκη.
    Το μιζερο που λεω ειναι 101% προσωπικη μου αποψη και οποιος θελει την ασπαζεται.

Οσο οι αντρες απορροφούνται απο ποδοσφαιρα η αλλες παρομοιες καταστασεις αλλο τοσο μιζερο ειναι να σε απορροφάει το να κανεις ενα παιδι για να νιωσεις ολοκληρωμένος ανθρωπος.
    Δυστυχως στη εποχη που ζουμε εχει γινει η απατη του αιωνα!!!

Senior Member
    Νόρα βεβαίως δυστυχώς πολλές γυναίκες το βλέπουν όπως περιγράφεις. Αλλά ας δούμε το δάσος όχι το δέντρο. Εγώ πάντως το βλέπω από την όψη της φύσης όπως αλλωστε και το ψευδώνυμό μου....
    Γιαυτό καταλαβαίνω και το άγχος της Λίζης που άνοιξε και το θέμα.

Banned
    Originally posted by Nora
    Συγκρινουμε την γεννηση ενος παιδιου με το ποδοσφαιρο?

Και ομως πολλες γυναικες και ζευγαρια, θεωρουν το παιδι τους προεκταση του ευατου τους και τροπο να συνεχισουν την ζωη τους...δλδ, παντρευτηκα, δουλευω, ας κανω και ενα παιδι για να μην βαριομαστε η για να μην λεει ο κοσμος...

Θα ελεγα οτι κανουν παιδια ειτε απο συνηθεια ειτε γιατι δεν εχουν τιποτα αλλο να κανουν στη ζωη τους και ψαχνουν να βρουν κατι να ασχολουνται.

Αλλα εδω υπαρχει ενα ζητουμενο:
    Πανω κατω ολοι μας καποτε γινομαστε γονεις.
    Ποσοι απο αυτους τηρουν καποια ελαχιστα κριτήρια για να μπορεσουν να μεγαλωσουν σωστα ενα παιδι????

Και αν καποιος ψαχνει να βρει ποια ειναι αυτα τα κριτηρια ας αρχισει απο εδω μεσα με οσα μελη εχουν παρελασει κατα καιρους και εχουν προβληματα που τους φορτωθηκαν απο εμμονες η λαθος παιδαγωγικες αντιληψεις των γονιων τους.

Αρχιστε λοιπον μερικοι (οσοι νομιζετε) οτι το να κανεις ενα παιδι δεν ειναι μονο μια υποθεση ενος αντρος που καβαλαει την γυναικα του στο κρεβατι.
    Υπαρχει και συνεχεια που παιζει να ειναι και δραματικη....

Banned
    Originally posted by nature

Εγώ πάντως το βλέπω από την όψη της φύσης
    Επειδη περα απο την φυση (το ενστικτο εννοω) υπαρχει και η λογικη ας δουμε τα πραγματα πιο ψυχραιμα για να αποφευγουμε λαθη.

Αλλιως ας βγουμε ολοι εξω να ψαχνουμε να βρουμε συντροφους να κανουμε παιδια να ησυχασει και το κεφαλι μας....

Senior Member
    Νόρα βεβαίως δυστυχώς πολλές γυναίκες το βλέπουν όπως περιγράφεις. Αλλά ας δούμε το δάσος όχι το δέντρο. Εγώ πάντως το βλέπω από την όψη της φύσης όπως αλλωστε και το ψευδώνυμό μου....
    Γιαυτό καταλαβαίνω και το άγχος της Λίζης που άνοιξε και το θέμα.
    Mόνο που αυτες οι περιπτωσεις ειναι ενα δασος ολοκληρο;)

Ναι οκ, ολες οι γυναικες απο την φυση τους ειναι σε θεση να αναπαραγουν. Ε και?

Banned

Όπως πχ εμένα μου φαίνεται μίζερο που το μεγαλύτερο ποσοστό των αντρών ασχολείται με το ποδόσφαιρο, φανατίζεται λες και η ομάδα του του ανήκει και παίρνει ποσοστά.

και για να κανουμε λιγο χιουμορ.....

εσυ κατα την αποψη σου αν υποθεσουμε οτι ο συντροφος σου βλεπεις ποδοσφαιρο ολη μερα,

εσυ του λες,
    ποδοσφαιρο εσυ???
    παιδια εγω και ειμαστε πατσι???

:P

Senior Member
    Ena koutabaki briskeis kapou kai to megaloneis kai to xeresai , exeis ena fyto sto mpalkoni kai blepontas na megalwnei kai pali to xeresai, ti wraiotero tha mporuse na yparxei gia dyo anthrwpous pou agapiounte apo to na ferun sto kosmo to karpo tis agapis tus. Den kserw me ti na to sygrinw alla einai ( to fantazwmai diladi ) oti pio omorfo tha mporuse na symbei :)

Senior Member
    Δεν συγκρινεται κατ΄\'εμε, ουτε με φυτα, ουτε με κουταβια και γατια:D

Eιναι on-going διαδικασία και κάθε μέρα αλλάζει...

Τεράστια υπομονή, ωριμότητα, υπευθυνότητα, αγάπη και 1002 χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένας γονέας

Banned
    Originally posted by Thessalo
    Ena koutabaki briskeis kapou kai to megaloneis kai to xeresai

εγω παντως το γατο μου θα τον αφησω 2 μερες τωρα μονο του και δεν εχει προβλημα....
    κοιμαται ολη μερα ο βλακας.
    Αρκει να του εχω γεματο το πιατο του με φαγητο και κατα τα αλλα δεν ασχολειται.

Ενα παιδι θελει πολλα παραπανω και δεν εχει με το αν εχεις εσυ αγαπη να δωσεις.
    Απο οσο ξερω ολοι οι γονεις η αγαπη τους ειναι μπολικη και οτι λαθη εκαναν στα παιδια τους, τα εκαναν απο αγαπη....

Senior Member
    Thessalo πες τα, έτσι μπράβο.
    Νορα αν σκεπτόταν όλοι έτσι θα είχε εξαφανιστεί το ανθρώπινο είδος. Η εξέλιξη όμως και ο Δαρβίνος τα λένε αλλιώς. Και΄μιας και τα ανέφερε και ο Θεσσαλο ισχύει για όλους τους ζωντανούς οργανισμούς.
    Μπορούμε να το συζητάμε μέχρι αύριο αλλά δεν είναι σωστό για τη Λίζη. Όποιος θέλει να το συζητήσει κιάλλο ας ανοίξει ένα τέτοιο θέμα.

Senior Member
    Γιατι δεν υπαρχουν ωριμοι και υπευθυνοι ανθρωποι για να γινουν γονεις?

Ειπα απλα οτι οι περισσοτεροι δυστυχως, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ

Και ειμαι κατα των ψυχικων για χατηρι της ανθρωποτητας, να γινω εγω μανα..αν μου δινουν επιδομα 1000 euro το μήνα, ισως το κανω:D:D:D

Οντως εχουμε ξεφυγει απο το προσωπικο της Lizy αλλα ειμαστε εντος θεματος:cool:

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast