Results 61 to 75 of 88
Thread: η ζωή μου και το μαρτύριο μου...
-
11-11-2008, 18:50 #61
Εχω παλαβωσει παιδιά γιατί μου λείπει πάρα πολύ. Επίσης του βγάζω νεύρα.
- 11-11-2008, 18:55 #62
Εφόσον δεν μπορεις χωρίς αυτόν, άσε κατά μέρος τις επιθυμίες σου και αρκέσου σε αυτό που σου δίνει.
Πώς σου ακούγεται αυτό; Χάλια ε;
Φυσικά και είναι χάλια!
Ανεξάρτητα από το αν εγώ ή 500 άνθρωποι έχουμε Χ άποψη για το τί είναι οι σχέσεις και ο γάμος, εσύ έχεις τις δικές σου επιθυμίες.
Ακόμη κι αν τώρα είσαι μαζί του και αποδεχτείς το δικό του όραμα για την ζωή του αργά ή γρήγορα η ανικανοποίητη επιθυμία σου θα βγει μπροστά και η σχέση σας μοιραία θα χαλάσει.
Μπορεί να ακουστεί κάπως αλλά ούτως ή άλλως εμένα δεν μ αρέσει που δεν προσπαθεί να βρει μια μέση λύση για να γεφυρώσετε τις αντιθέσεις σας παρά επιμένει στην δική του θέση.
11-11-2008, 19:30 #63
Originally posted by Lizy
Δε θέλει να νιώθω και να νιώθουν οι άλλοι (οικογένεια, φίλοι) ότι με εκμεταλεύεται. Γιατί πέρα από όλα αυτά, υπάρχουν και οι τρίτοι όπως οι γονείς μου που κοντεύουν να σκάσουν με αυτή την υπόθεση και όλη την ώρα με βλέπουν που είμαι χάλια. Όλοι λένε \"τόσο καιρό είστε μαζί, τι περιμένει πια? αυτός έκανε τα παιδάκια του, δεν τον νοιάζει και κάνεις και εσύ ένα παιδάκι?\" ειδικά εφόσον όλοι ξέρουν πόσο πολύ το θέλω αυτό.
11-11-2008, 22:15 #64
Σ\'ευχαριστώ για την απάντηση σου αλλά δε μίλησα για αυτοσκοπό. Μίλησα για ολοκλήρωση της αγάπης που νιώθω για έναν άνθρωπο.
Μπορεί να λες ότι δεν είσαι σίγουρος αν έκανες το σωστό που έκανες τα παιδιά σου αλλά ήθελα να ήξερα τι θα έλεγες σήμερα αν δεν τα είχες κάνει μέχρι τώρα.
Με αυτή τη λογική υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν παιδιά και άλλοι που δε θέλουν.
Οτιδήποτε σκέφτομαι συμπεριλαμβανομένου του γεγονός ότι συμμετείχα σε αυτό το forum δεν έχω λόγο να του το κρύψω ή και να του πω να το δει (άσχετα που δε θέλει) αλλά σκοπός μου ήταν σε κάθε περίπτωση να προσπαθήσω να τον βοηθήσω όπως θέλω να πιστεύω ότι προσπαθώ και κάνω όλο αυτό το διάστημα. Προφανώς έχει κουραστεί και με όλη αυτή την ιστορία που δε βγάζουμε άκρη και με μένα που τον πρήζω κάθε μέρα αφού δε νιώθω καλά. Τέλεια δεν είμαι και δεν μπορώ να το παίζω υπεράνω. Προσπαθώ όμως με ότι δύναμη μου έχει απομείνει.
Σας ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή σας παιδιά. Έστω και για λίγο, ένιωσα ότι ήσασταν δίπλα μου, ακόμη κι αν δε σας ξέρω.
Οι απόψεις διίστανται και είναι φυσικό. Κάθε άνθρωπος έχει τη δική του απόψη. Απλά χρειαζόμουν να μιλήσω. Ήταν σα να έκανα group therapy.
12-11-2008, 11:30 #65
Lizy πολυ καλα κανεις που τα βγαζεις απο μεσα σου αφου αυτο οντως σε βοηθαει και μαζευεις αποψεις.
Πιστευεις οτι το εδαφος ειναι προσφορο για την γεννηση του παιδιου σας?Θελω να πω ολα ειναι ετοιμα, πρακτικα και συναισθηματικα και αυτο που απομενει ειναι να γυρισει ο συντροφος σου σε σενα και να γινετε οικογενεια?
12-11-2008, 16:17 #66
Το έδαφος είναι πρόσφορο μόνο από τη μεριά μου. Απο τη μεριά του δεν είναι. Έτσι δείχνει.
12-11-2008, 16:56 #67
Τι εννοεις?Δεν θελει να αποκτησει παιδι μαζι σου?
αν και αυτο που προεχει ειναι να τα βρειτε πρωτα μεταξυ σας
12-11-2008, 17:24 #68
Φυσικά και προέχει το να τα βρούμε αλλά κατά αυτόν θα τα βρούμε μόνο αν αποφασίσει να παντρευτούμε και να κάνουμε οικογένεια, κάτι που θέλω και το οποίο αυτός φοβάται και δεν ξέρει αν θέλει αυτή τη στιγμή.
12-11-2008, 17:26 #69
Μου λέει ότι ελπίζει να βρούμε μία άκρη (δεν ξέρω πως θα γινει αυτό) γιατί με αγαπάει πάρα πολύ.
12-11-2008, 17:37 #70
Aν οντως αγαπιεστε τοσο οπως λες, τιποτα δεν θα σας σταθει εμποδιο
Θεληση να υπαρχει και ορεξη:)
12-11-2008, 17:41 #71
Originally posted by Lizy
μόνο αν αποφασίσει να παντρευτούμε και να κάνουμε οικογένεια
τι σχεση εχει το να τα βρειτε απο το να κανετε οικογενοια???
Η αν θες πρωτα δεν γινεται το πρωτο και στην συνεχεια επεται το δευτερο??
Δεν μπορω να καταλαβω ολο αυτο το αγχος και τους πληρης προγραμματισμους....
οικογενοια ===> παιδια κλπ.
Μηπως τρεχεται πολυ και βαδιζετε χωρις να νιωθεται αυτα που συμβαινουν σημερα???
12-11-2008, 17:51 #72
Εδω καλε δεν εχει ο κοσμος να φαει και σκεφτεστε για παιδια?:P
Και μην ξεχνατε..το 2012 θα αφησουμε τον ματαιο τουτο κοσμο
Αφηστε τα αγχη και τα νευρα
Καντε ατελειωτο σεξ, γελατε και χαρειτε το τωρα!!:cool:
13-11-2008, 10:03 #73
Καλημέρα παιδιά! Χτες έκανα ένα βήμα. Πήγα και τον είδα. Χάρηκε πολύ που με είδε. Μιλήσαμε και μου είπε ότι με περίμενε. Κάτι του έλεγε ότι σήμερα θα μιλάγαμε ή ότι θα με έβλεπε. Ήταν πιο ανοιχτός στη συζήτηση, πράγμα που σημαίνει ότι η ψυχολόγος τον βοηθάει γιατί πάντα τα κράταγε όλα μέσα του και έπαιρνε όλα τα βάρη πάνω του και η ψυχολόγος του έδωσε να καταλάβει ότι αυτό δεν πρέπει να το κάνει και ότι είναι λάθος. Μου είπε ότι στις αρχές όταν τα πρωτοφτιάξαμε έβλεπε το θέμα των παιδιών σα \"λόφο\" και όσο πλησιάζαμε σε κάτι τέτοιο γινόταν \"βουνό\". Προσπαθεί να \"ανέβει το βουνό\" γιατί με αγαπάει πολύ αλλά δεν ξέρει αν θα τα καταφέρει τελικά. Αν είμαι μαζί του χωρίς να κάνω ένα παιδάκι, το ξέρει ότι δε θα είμαι ευτυχισμένη και δεν έχει το δικαίωμα να μου στερίσει αυτό το πράγμα που θέλω και που είναι το πιο φυσιολογικό. Προσπαθεί όμως και αυτό το κάνει γιατί δεν έχει ξαναγαπήσει στη ζωή του καμιά όπως έχει αγαπήσει εμένα.
Του εξήγησα ότι δεν είναι φυσιολογικό να κάθεται μόνος του για να πάρει μία απόφαση. Είσαι με κάποιον άνθρωπο, περνάς καλά, είσαι ευτυχισμένος και ότι είναι να έρθει αν είναι θα έρθει. Δεν έχει πρόβλημα να με παντρευτεί, το πρόβλημα του είναι ότι δεν ξέρει αν θέλει να ξαναμπει στη διαδικασία μεγαλώματος παιδιών.
Σήμερα το πρωι με πήρε τηλέφωνο. Τον ακούω να μου μιλάει και χαίρομαι τόσο πολύ...Είπε ότι θα πάρει και αυτός πρωτοβουλία για να με βλέπει γιατί δεν αντέχει μακριά μου. Την Κυριακή μου πρότεινε να μου κάνει το τραπέζι που θα έχει και τα παιδιά του. Δεν έχω αποφασίσει ακόμη τι θα κάνω, αλλά οι περισσότερες πιθανότητες είναι να πάω.
Χτες μετά που τον συνάντησα ένιωθα καλύτερα. Δεν ξέρω αν αυτό είναι ψευδαίσθηση του μυαλού μου ή τι είναι καλύτερο. Να ζω το σήμερα χωρίς να σκέφτομαι το αύριο, ή να σκεφτώ το αύριο και να στεναχωριέμαι σήμερα.....
13-11-2008, 11:33 #74
Lizy ειναι σημαντικο που νιωθεις καλα και που εγινε αυτη η συναντηση
Εγινε το πρωτο βημα!
Προχωρα με περισσοτερη αυτοπεποιθηση!
13-11-2008, 12:27 #75
Originally posted by Nora
Εδω καλε δεν εχει ο κοσμος να φαει και σκεφτεστε για παιδια?:P
Και μην ξεχνατε..το 2012 θα αφησουμε τον ματαιο τουτο κοσμο
Αφηστε τα αγχη και τα νευρα
Καντε ατελειωτο σεξ, γελατε και χαρειτε το τωρα!!:cool:
Φαρμακα και ζαλαδα
16-07-2025, 00:03 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια