Results 31 to 45 of 88
Thread: η ζωή μου και το μαρτύριο μου...
-
11-11-2008, 15:03 #31
Originally posted by nature
Νορα αν σκεπτόταν όλοι έτσι θα είχε εξαφανιστεί το ανθρώπινο είδος.
και λοιπον???
το εχω πει αλλωστε σε αλλο θεμα.....
τα τελευταια χρονια αυτος ο πλανητης εχει βρωμισει ανθρωπιλα....
αν με εννοεις....
- 11-11-2008, 16:02 #32
Μεγάλη καίλα να συνεχιστεί το ανθρώπινο είδος, ούτως ώστε ούτε κουτάβια , ούτε φυτά , ούτε γατιά να υπάρχουν σε λίγους αιώνες, να είμαστε μόνοι μας να συζητάμε σ\' ένα άθλιο τοπίο πως θα αναπαραχθούμε...
11-11-2008, 16:09 #33
Παιδιά όντως ξεφύγατε...
Εκτιμώ τις απόψεις σας. Όλα αυτά που λέτε τα γνωρίζουμε και οι δυό πολύ καλά. Το σημαντικότερο για μένα αυτή τη στιγμή είναι να είμαι με αυτόν τον άνθρωπο.
Απλά θα ήθελα να κάνω κάποια στιγμή και ένα παιδάκι μαζί του, γιατί όπως προείπε κάποιος μέσα στη συζήτηση, αυτό θα είναι ο καρπός της αγάπης μας.
Δε θεωρώ ότι υπάρχει οικονομικό πρόβλημα, με την έννοια ότι έχουμε και οι δύο τις δουλειές μας και ακόμη κι αν ξέρω ότι μέρος του εισοδήματος του θα πρέπει να πηγαίνει στα άλλα 2 του παιδιά, δε με πειράζει καθόλου. Δε φοβάμαι το οικονομικό. Αυτός το φοβάται, γιατί δεν ξέρει αν θα μπορεί να ανταπεξέλθει, έτσι λέει. Αλλά δεν μπορεί να καταλάβει ότι εγώ δεν είμαι άνθρωπος που θα περιμένω αποκλειστικά από αυτόν. Εχω τη δουλειά μου, θα μπορώ να συνεισφέρω στην οικογένεια μας. Είναι πολύ περήφανος σε αυτά τα θέματα. Πρέπει όμως να καταλάβει ότι δεν είναι μόνος του. Ότι μαζί παλεύουμε και μαζί θα παλέψουμε για το καλύτερο.
Φοβάται. Ή δε θέλει. Δεν ξέρω. Ουτε και αυτός ξέρει... γιαυτό τον βοηθάει η ψυχολόγος και πιστεύω ότι του κάνει καλό. Θέλω να πιστεύω ότι θα τον βοηθήσει ακόμη περισσότερο.
Απλά μου λείπει τόσο πολύ.. δεν καταλαβαίνω σε τι οφελεί να μην βλεπόμαστε. Ή μάλλον καταλαβαίνω. Δε θέλει να νιώθω και να νιώθουν οι άλλοι (οικογένεια, φίλοι) ότι με εκμεταλεύεται. Γιατί πέρα από όλα αυτά, υπάρχουν και οι τρίτοι όπως οι γονείς μου που κοντεύουν να σκάσουν με αυτή την υπόθεση και όλη την ώρα με βλέπουν που είμαι χάλια. Όλοι λένε \"τόσο καιρό είστε μαζί, τι περιμένει πια? αυτός έκανε τα παιδάκια του, δεν τον νοιάζει και κάνεις και εσύ ένα παιδάκι?\" ειδικά εφόσον όλοι ξέρουν πόσο πολύ το θέλω αυτό.
Ωρες-ώρες νιώθω ότι τα έχω κάνει εντελώς σκατά και μαζί του και με όλους. Ωρες-ώρες θέλω να εξαφανιστώ και να πάω σε ένα μέρος να ζήσω μαζί του όπου δε θα μας κρίνει κανείς...
Μου λείπει πάρα πολύ....τίποτα δε μου κάνει αίσθηση, τίποτα. Δουλεύω μηχανικά, είμαι στον κόσμο μου γενικώς. Με ρωτάνε τι κάνω και προσποιούμαι ότι όλα είναι καλά. Πέρα από 2-3 φίλες μου κανείς δεν ξέρει ότι βρισκόμαστε σε αυτή τη φάση αυτή τη στιγμή. Δε θέλω να πω τίποτα γιατί δε θέλω να χωρίσω. Θέλω να είμαι μαζί του ακόμη κι αν αυτό μου στοιχίσει αργότερα, όταν δε θα μπορώ να κάνω παιδιά. Δεν ξέρω γιατί το βλέπω έτσι. Ενώ θέλω πολύ ένα παιδάκι, θεωρώ ότι είναι σημαντικότερο να είμαι μαζί του παρά το παιδί αυτή τη στιγμή. Αλλά όπως λέει και αυτός, αυτό το λέω τώρα γιατί αν είμαστε μαζί, πάντα θα το σκέφτομαι και θα με τρώει αυτό το πράγμα. Φαύλος κύκλος....
11-11-2008, 16:17 #34
Originally posted by Lizy
Ενώ θέλω πολύ ένα παιδάκι, θεωρώ ότι είναι σημαντικότερο να είμαι μαζί του παρά το παιδί αυτή τη στιγμή.
δεν ξερω ποιος ξεφυγε, εσυ παντως εισαι σαφεστατη σε αυτο που λες.
Επισης δεν βλεπω προβλημα στο ζητημα γιατι πολυ πιθανον η γεννηση ενος παιδιου μπορει να ερθει στη συνεχεια εφοσον εχετε οικογενοιακη γαληνη την οποια ο συντροφος σου την θεωρει προυποθεση.
Συνεχισε να τον στηριζεις.
11-11-2008, 16:27 #35
Αυτό προσπαθώ να κάνω αλλά αυτός έχει αποφασίσει να είμαστε χώρια μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο και εγώ δεν αντέχω άλλο. Πονάω πολύ και το ξέρω ότι πονάει και αυτός το ίδιο, γιατί μου το λέει. Δεν καταλαβαίνω γιατί ενώ υπάρχει τόση αγάπη και θα μπορούσαμε να είμαστε πολύ ευτυχισμένοι, γιατί είμαστε χώρια και τόσο διστυχισμένοι τελικά. Πως γίνεται και πως μπορεί δύο άνθρωποι με τέτοια αγαπη να ειναι χώρια και μέσα στη στεναχώρια. Γιατί??
11-11-2008, 16:42 #36
ε οκ τραβα βρες τον και να του τα πεις ολα αυτα.
Δεν καταφερνεις να τα συζητας ολα αυτα με ολους πλην αυτον.
Δεν λεω να τον ενημερωσεις αλλα να του πεις τι σου κοστιζουν ολα αυτα σωστα?
11-11-2008, 16:44 #37
Λες να μην το έχω κάνει???
11-11-2008, 16:47 #38
Oποτε αυτος επελεξε να ειστε χωρια για ποιο λογο?
11-11-2008, 16:50 #39
Για να σκεφτεί και να βρει μία λύση. Αλλά τώρα μου λέει ότι η ψυχολόγος του είπε ότι τη λύση πρέπει να τη βρει μαζί μου. Προσπαθούμε να βρούμε λύση εη αποστάσεως μάλλον...Δεν ξέρω...Μάλλον θέλει να είναι μόνος του και να στεναχωριέται μόνος του..
11-11-2008, 16:53 #40
Originally posted by Lizy
Λες να μην το έχω κάνει???
τοτε εχεις δυο επιλογες:
α. τον αφηνεις να παρει το χρονο που χρειαζεται οσο και αν ειναι αυτος.
β. τον ενημερωνεις οτι δεν την αντεχεις αυτη την ιστορια και οτι εφοσον και αυτος θελει να συνεχισει να ειναι μονος του, τραβαει ο καθενας το δρομο του.
Προτιμω την περιπτωση Α, στο βαθμο που δεν θα γερασετε ετσι.
11-11-2008, 16:57 #41
το (α) κάνω αλλά είναι επίπονο και ψυχοφθόρο.
11-11-2008, 16:58 #42
οκ αν ζορισει περνα στο σχεδιο β,
;)
11-11-2008, 16:59 #43
Θα ήταν κακή ιδέα να του πω να μπει στο site και να διαβάσει όλη αυτή τη συζήτηση?
11-11-2008, 17:02 #44
δεν μπορω να σου απαντησω σε αυτο, χωρις να ξερω για τι ανθρωπο μιλαμε.
Σιγουρα θα ηταν προτιμοτερο να τα ελεγες με το στοματακι σου.
Στην τελικη αν δεν αντεχεις να το κανεις τυπωσε τα και στειλτα.
11-11-2008, 17:04 #45
Δεν είναι αυτό. Δε φοβάμαι να του μιλήσω. Αυτά που λέω τα ξέρει ήδη. Απλά ρωτάω αν θα του έκανε καλό να διαβάσει διάφορες απόψεις. Μόνο αυτό. Ή είναι βλακεία αυτό που λέω?
Δεν έχω όρεξη να υποκριθώ
29-06-2025, 21:56 in Σχέσεις και Επικοινωνία