ΑΡΡΩΣΤΟΦΟΒΙΑ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 48
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Στο τέλος θα αρρωστήσεις για τα καλά, όπως έχουν πάθει πολλοί άλλοι που τους κατέτρωε μια ζωή το άγχος οι οποίοι στο τέλος έπαθαν διαβήτη, καρδιολογικά προβλήματα, εγκεφαλικά επεισόδια, ακόμα και καρκίνο. Είσαι 21 ετών ρε γαμώτο. Πόσο μόνος είσαι ρε ή πόσο παλαβός ή φοβιτσιάρης είσαι ώστε να μην μπορείς να βοηθήσεις τον εαυτό σου? Θες να αρχίσουμε όλοι εμείς εδώ να σου τραγουδάμε το "να χα τα χρόνια σου αχ και να τα χα να χα τα χρόνια σου να χα μονάχα" μπας και στροφάρει σωστά ο νους σου? Ή δεν έχεις κανέναν άνθρωπο στη ζωή από πλευράς να σε καθοδηγήσει καταλλήλως?

...κάποιος πιο πάνω σου πρότεινε ψυχολόγο. Δεν είναι άσχημη λύση! Σου προτείνω να βρεις ένα καλό ψυχολόγο της γνωστικής συμπεριφορικής μεθόδου, όσο είναι καιρός, τώρα δλδ που ο νους σου είναι ακόμα εύπλαστος και άρα δεκτικός στις αλλαγές, και νοουμένου ότι αυτά που θα σου μαθαίνει θα τα κάνεις πράξη!
    Δεν εχεις και αδικο..εχω παθει και κατι σαν καταθλιψη...το σκεφτομουνα για ψυχολογο ακομα και για ψυχιατρο μηπως μου χορηγησει καποια φαρμακα και ηρεμισω γιατι εχω γινει παρα πολυ υποχονδριος!!!αλλα θελω να το αντιμετωπισω μονος μου...ατομα εχω τα οποια μου λενε οτι πρεπει να δω ψυχολογο αλλα προσωπικα προς το παρον ειμαι αρνητικος....

Senior Member
    Μια από τα ιδια μόλις ανοίξω τα μάτια μου σκέφτομαι εάν θα εχω μυικες συσπάσεις και εννοείται ξεκινούν με το καλημέρα!!

Senior Member
    Παιδιά να ρωτησω κατι επειδή βλεπω πολλοί μιλάτε για αστάθεια τι εννοειτε ακριβως μπορείτε να μου περογραψετε?

Senior Member
    Quote Originally Posted by vickie_victoria View Post
    Παιδιά να ρωτησω κατι επειδή βλεπω πολλοί μιλάτε για αστάθεια τι εννοειτε ακριβως μπορείτε να μου περογραψετε?
    Προσωπικά το αισθάνομαι σαν να μην είναι πολύ γερά τα πόδια μου και να παραπατάω ορισμένες φορές.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Vasomp View Post
    Μια από τα ιδια μόλις ανοίξω τα μάτια μου σκέφτομαι εάν θα εχω μυικες συσπάσεις και εννοείται ξεκινούν με το καλημέρα!!
    Βάσω σε επηρεάζουν στην καθημερινότητα σου; Σε αγχώνει πχ ώστε να μην μπορείς να είσαι λειτουργική;

Senior Member

Εγω νιωθω οταν περπαταω σαν να παω να πεσω δεξια η αριστερα και νιωθω το πατωμα σαν να ειμαι σε βαρκα

Senior Member
    Εγω κανω ασκήσεις ισορροπίας για να δω αν εχω αστάθεια οταν με πιάνει ιλιγγος. Μου τις εκανε ο ωρλ και ο ορθοπεδικός. Με κλειστά μάτια και τεντωμένα χέρια σαν υπνοβάτης κανεις σημειοτον εναλλάξ τα πόδια κ μετα περπατας ευθεία το ενα ποδι μπροστά απ το αλλο. Αν δεν καταπατήσεις εισαι μια χαρα.

Junior Member
    Και εγω τις κανω αυτες vickie οταν με πιανει ζαλαδα/ιλιγγος...γενικα δε παραπαταω αλλα μερικες φορες η αληθεια ειναι οτι καταληγω ελαχιστα πιο αριστερα η δεξια στο τελος της διαδρομης..αν και νομιζω ειναι φυσιολογικο τις εχω κανει αλλωστε και μπροστα σε νευρολογο και ωρλ

Senior Member
    Εγω κανω ασκήσεις ισορροπίας για να δω αν εχω αστάθεια οταν με πιάνει ιλιγγος. Μου τις εκανε ο ωρλ και ο ορθοπεδικός. Με κλειστά μάτια και τεντωμένα χέρια σαν υπνοβάτης κανεις σημειοτον εναλλάξ τα πόδια κ μετα περπατας ευθεία το ενα ποδι μπροστά απ το αλλο. Αν δεν καταπατήσεις εισαι μια χαρα.
    Θα τις δοκιμασω και εγω και θα σου πω.

Senior Member

τις εκανα και εγω αυτες τις ασκησεις εκανα το σημειοτον σαν υπνοβάτης μετα εκλεισα τα ματια τεντωμένα χερια και περπατησα ευθεια κανονικα και μετα αυτη με τα ποδια εναλλαξ ενιωσα σε καποιες μια μικρη ασταθεια αλλα τιποτα το ιδιαιτερο στο να χασω την ισορροπια μου και να πεσω...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Dimitrios85 View Post
    Βάσω σε επηρεάζουν στην καθημερινότητα σου; Σε αγχώνει πχ ώστε να μην μπορείς να είσαι λειτουργική;
    Ναι.. Βασικά κανείς γύρω μου δεν καταλαβαίνει τίποτα αλλα εγω ξέρω τι περνάω.. Με επηρεάζει γιατί μετα απο ενα σημείο είναι μια αλυσίδα, συσπάσεις αρα σκεψη πως κάτι εχω ταχυπαλμιες τρέμουλο κοφτες ανασες κλπ κλπ

Εστάλη από WAS-LX1 στο E-Psychology.gr Mobile App

Quote Originally Posted by grgagno View Post
    φιλε μου δεν ξερω...γυμναζομαι κανονικα οπως ειπα και πανω δεν εχω καποιο πρόβλημα...η μητερα μου πασχει απο αυχενικο συνδρομο και εχει ολο ζαλαδες και ημικρανιες ...εγω ομως δεν εχω καποια ενοχληση στον αυχενα ουτε ζαλαδες ουτε ημικρανιες εχω...αμα συνεχιστεί θα παω να το κοιταξω και σε ορθοπαιδικο!!
    Δεν έχει σημασία αν πονάς η όχι να ξέρεις..

Εστάλη από Redmi 5 στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Quote Originally Posted by hagard View Post
    Δεν έχει σημασία αν πονάς η όχι να ξέρεις..

θα παω να το κοιταξω και αυτο μπορει να κανω καμια ακτινογραφια στον αυχενα...

Senior Member
    Ο ορθοπεδικός μου ειπε ολοι ψιλοζαλιζομαστε οταν περπαταμε με κλειστα ματια. Προβλημα νευρολογικό μου ειπε ειναι όταν παραπατας χάνεις ισορροπία η αλλαζεις εντελώς πορεία. Οπότε ολα οκ!!

Ο ορθοπεδικός μου ειπε ολοι ψιλοζαλιζομαστε οταν περπαταμε με κλειστα ματια. Προβλημα νευρολογικό μου ειπε ειναι όταν παραπατας χάνεις ισορροπία η αλλαζεις εντελώς πορεία. Οπότε ολα οκ!!
    Είναι απόλυτος φυσεολογικο αυτό ...δεν γίνετε να θες έναν τέλειο οργανισμό χωρίς κανένα σύμπτωμα είμαστε έτσι από την φύση μας είμαστε φθαρτοι μας φθιρει ο χρόνος...να θυμηθούμε ότι κανένας δεν έκανε συμβόλαιο για το πόσο θα ζήσει δεν μας ανήκει το αύριο...αν το καταλάβουμε αυτό τότε θα δούμε την ζωή μας τέλειος διαφορετικά από όσο νομίζουμε ότι ξέρουμε...

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast