ΑΡΡΩΣΤΟΦΟΒΙΑ - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 48 of 48
    Quote Originally Posted by grgagno View Post
    καλησπερα σε ολους παιδια!! ειμαι 21 χρονων ...πριν 2 χρονια εμφανισα για πρωτη φορα κρισεις πανικου λογο αγχωτικης περιοδου τοτε με ειχανε πιασει εντονα σωματικα συμπτωματα(ζαλαδα,ασταθεια ,ατονια,κοπωση,τρεμουλο,ταχ υπαλμια,δυσπνοια,συσπασεις μυωνκλπ) τα οποια κρατησανε και μετα το τελος των κρισεων πανικου για αρκετους μηνες....ειχα επισκεπτει καρδιολογο,εκανα εξετασεις αιματος γενικες ουρων, πηγα σε ωριλα,ειδα θυροηδη,εκανα αξονικη εγκεφαλου και ηλεκτρομυογραφιμα ολα ητανε αρνητικα δεν μου βρηκανε τιποτα και τα συμπτωματα αυτα μου ειπε ο παθολόγος οτι ειναι λογο αγχους...απο τοτε εχω παθει αρρωστοφοβια με το παραμικρο με πιανει πανικος νομιζω εχω κατι σοβαρο αγχωνομαι για το παραμικρο κλπ κλπ...απο σεπτεμβρη του 2017 μεχρι το καλοκαιρι τον ιουλιο περιπου του 2018 ημουνα σχετικα καλα τα σωματικα συμπτωματα που ενιωθα σε καθημερινη βαση ειχανε υποχωρισει..εκτος απο καποια που τα ενιωθα περιστασιακα πχ ταχυπαλμια κοπωση κλπ...το καλοκαιρι αυτο αυγουστο 2018 με επιασε παλι ατονια κοπωση και ασταθεια βαδισματος απο τοτε ολη ημερα το σκεφτομαι και αγχωνομαι περισοτερο συν οτι εχω και αλλα πραγματα πχ σχολη κλπ με αποτελεσμα να στρεσαριζομαι ακομα περισοτερο ...πηγα παλι εκανα εξετασεις γενικες ουρων και αιματος.,ειδα θυροηδη και πηγα σε ωριλα δεν ειχα κατι...τωρα εχουν περασει 4 μηνες και η ασταθεια δεν λεει να υποχωρισει αγχωνομαι συνεχεια και το σκεφτομαι ολη ημερα..νομιζω πως εχω καρκινο εγκεφαλου η σκληρηνση κατα πλακας κλπ κλπ μπαινω στο ιντερνετ και διαβαζω συνεχεια ...γυμναζομαι κανονικα αν και με ενοχλει η ασταθεια αλλα οχι σε σημειο να πεσω και κατω..προσπαθω να μην το σκεφτομαι και να καθυσηχασω τον εαυτο μου οτι επειδη γυμναζομαι δεν θα εχω κατι σοβαρο αλλιως θα ειχα πεσει κατω αλλα δεν μπορω να το βγαλω απο το μυαλο μου...σκεφτομαι να παω να ξανα κανω αξονικη εγκεφαλου η αυτη την φορα μαγνιτικη...παιδια εχω απελπιστεί....
    Φιλε μου καλημερα, σταματησα το ποδοσφαιρο για αυτον τον λογο.... Φιλε ειναι ολα στο μυαλο! Ειναι αρκετα ευκολο αλλα και πολλες φορεσ αρκετο δυσκολο! Τι ενοω, σιγουρα θα βρισκεις τον εαυτο σου ,καποιες μερες λες και δεν τα ειχες ποτε αυτα, και μετα καποιες αλλες μερες εισαι κουρελι χωρις λογο. Το ιδιο πραγμα ειχα και εγω, νομιζα ειχα καρκινο παντου, δηλαδη οπου εκανα εξεταση και ηταν ενταξει, εβρισκα κατι αλλο μεχρι να αποδειξω το αντιθετο.... με λιγα λογια ειναι ολα στο μυαλοο μας.... θελει υπομονη και επιμονη, και κουραγιο!!! Εμεις εδω ειμαστε να τα λεμε.. στα δυσκολα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by VALERIAN View Post
    Φιλε μου καλημερα, σταματησα το ποδοσφαιρο για αυτον τον λογο.... Φιλε ειναι ολα στο μυαλο! Ειναι αρκετα ευκολο αλλα και πολλες φορεσ αρκετο δυσκολο! Τι ενοω, σιγουρα θα βρισκεις τον εαυτο σου ,καποιες μερες λες και δεν τα ειχες ποτε αυτα, και μετα καποιες αλλες μερες εισαι κουρελι χωρις λογο. Το ιδιο πραγμα ειχα και εγω, νομιζα ειχα καρκινο παντου, δηλαδη οπου εκανα εξεταση και ηταν ενταξει, εβρισκα κατι αλλο μεχρι να αποδειξω το αντιθετο.... με λιγα λογια ειναι ολα στο μυαλοο μας.... θελει υπομονη και επιμονη, και κουραγιο!!! Εμεις εδω ειμαστε να τα λεμε.. στα δυσκολα.
    καλησπερα φιλε μου!!ετσι οπως τα λες ειναι φιλε...τι να πω δεν ξερω...ειχα ηρεμισει για καποιες μερες μεχρι που ενα παιδι μου ειπε να το ψαξω περισοτερο το αισθημα ασταθειας με μαγνητικη εγκεφαλου αυχενα γιατι η αξονικη σε καλυπτει σε λιγα πραγματα...και με τρομαξε γιατι μου ειπε ενα περιστατικο με μια κοπελα που ειχε σκληρηνση κατα πλακας εχωντας μονο περιστασιακα μια μικρη ασταθεια και ιλλιγο και οπως καταλαβαίνεις με εχουν παρει παλι η σκεψεις απο κατω και το αγχος για ακομα μια φορα...

Junior Member
    Γεια σας παιδια ! Περνουσα τα ιδια τους τελευταιους 3 μηνες με οτι πιο πιθανο και απιθανο ψυχοσωματικο συμπτωμα μπορειτε να φανταστειτε...τωρα σιγα σιγα με αγωγη και ψυχοθεραπεια εχω αρχισει να ξαναβρισκω τον εαυτο μου...γιατι ειλικρινα τον ειχα χασει....grgagno να μην ακους τον καθενα...οπως εκανα εγω...να ακους τους γιατρους...και εγω ακουγα για μια περιπτωση ενος φιλο ενος φιλου που κατι του ειχε συμβει και πιστευα οτι ανηκω και εγω σε αυτη τη κατηγορια...με εξετασαν 15 γιατροι εκανα απο αιματολογικες μεχρι μαγνητικες εγκεφαλου μεχρι και για αυτοανοσα εξετασεις και δε μου βρηκαν τιποτα...δειξε εμπιστοσυνη στους γιατρους οσο δυσκολο και αν ειναι και οσο και αν δεν πιστευεις οτι τοσο εντονα συμπτωματα μπορουν να μην εχουν παθολογια...τα γραφω για να τα βλεπω και εγω για τον εαυτο μου! Καλημερα παιδια κραταμε γερα και επιμενουμε !

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234