Χρήση προφυλακτικού
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 11 of 11
    Member

Unhappy Χρήση προφυλακτικού

Με την πρώην γυναίκα μου χωρίσαμε πριν από δύο χρόνια (ορισμένοι ίσως θυμάστε πως και γιατί). Όλα τα χρόνια της σχέσης και αργότερα του γάμου το κάναμε χωρίς προφυλακτικό.
    Όταν χωρίσαμε μετά από λίγο καιρό άρχισα να βγαίνω και να γνωρίζω γυναίκες και δεν άργησα να κάνω την πρώτη μου σχέση. Με αυτή τη κοπέλα προσπάθησα να κάνω σεξ την πρώτη φορά με προφυλακτικό (το πολύ λεπτό) αλλά δεν τα κατάφερα. Δεν αισθανόμουν πολλά "εκεί" και δεν έγινε. Τις επόμενες φορές το κάναμε κανονικά χωρίς προφυλακτικό και όλα σούπερ.
    Με την επόμενη κοπέλα μου το κάναμε όλες τις φορές χωρίς προφυλακτικό και δεν είχα κανένα πρόβλημα.
    Μετά από ένα διάστημα αποχής, τις προάλλες που βρέθηκα στο κρεβάτι με μια άλλη κοπέλα, έβαλα προφυλακτικό αφού μου το ζήτησε (και καλά έκανε, το σωστό να το λέμε) προσπάθησα δύο φορές (μία το βράδυ και μία το πρωί που ξυπνήσαμε) αλλά έφαγα ήττα... Όπως και τις προηγούμενες φορές όταν βάζω το προφυλακτικό και ξεκινάμε μετά από λίγο γίνεται μπλακ άουτ (χαχα). Χωρίς όμως, γίνεται το έλα να δεις...
    Έχω αγοράσει ότι πιο λεπτό υπάρχει και έχω απογοητευτεί - μου έχει γίνει ψυχολογικό και πολύ φοβάμαι ότι αυτό θα μου προσθέσει (αν δεν έχει προστεθεί ήδη) άγχος την επόμενη φορά που θα βρεθώ με την κοπέλα..

Senior Member
    Quote Originally Posted by cookerman View Post
    Με την πρώην γυναίκα μου χωρίσαμε πριν από δύο χρόνια (ορισμένοι ίσως θυμάστε πως και γιατί). Όλα τα χρόνια της σχέσης και αργότερα του γάμου το κάναμε χωρίς προφυλακτικό.
    Όταν χωρίσαμε μετά από λίγο καιρό άρχισα να βγαίνω και να γνωρίζω γυναίκες και δεν άργησα να κάνω την πρώτη μου σχέση. Με αυτή τη κοπέλα προσπάθησα να κάνω σεξ την πρώτη φορά με προφυλακτικό (το πολύ λεπτό) αλλά δεν τα κατάφερα. Δεν αισθανόμουν πολλά "εκεί" και δεν έγινε. Τις επόμενες φορές το κάναμε κανονικά χωρίς προφυλακτικό και όλα σούπερ.
    Με την επόμενη κοπέλα μου το κάναμε όλες τις φορές χωρίς προφυλακτικό και δεν είχα κανένα πρόβλημα.
    Μετά από ένα διάστημα αποχής, τις προάλλες που βρέθηκα στο κρεβάτι με μια άλλη κοπέλα, έβαλα προφυλακτικό αφού μου το ζήτησε (και καλά έκανε, το σωστό να το λέμε) προσπάθησα δύο φορές (μία το βράδυ και μία το πρωί που ξυπνήσαμε) αλλά έφαγα ήττα... Όπως και τις προηγούμενες φορές όταν βάζω το προφυλακτικό και ξεκινάμε μετά από λίγο γίνεται μπλακ άουτ (χαχα). Χωρίς όμως, γίνεται το έλα να δεις...
    Έχω αγοράσει ότι πιο λεπτό υπάρχει και έχω απογοητευτεί - μου έχει γίνει ψυχολογικό και πολύ φοβάμαι ότι αυτό θα μου προσθέσει (αν δεν έχει προστεθεί ήδη) άγχος την επόμενη φορά που θα βρεθώ με την κοπέλα..
    Το κάνεις χωρίς προφυλακτικό...άλλη λύση γιοκ....και μην φοβάσε δεν έχεις πρόβλημα...και ούτε να το προκαλείς φοροντας προφυλακτικό...εξηγείς στο εκάστοτε κορίτσι ότι με προφυλακτικό δεν μπορείς και αν θέλει έχει καλώς...μην νομίζεις ότι είσαι ο μόνος...οι πιο πολλοί δεν μπορούμε με προφυλακτικό...είναι γιατί μειώνεται η απόλαυση...τη πάστα μπορείς να τη φας με το κουτί??οχι....

Senior Member
    Φιλε θελει τροπο. Ασε λιγο μποσικο μπροστα στο κεφαλι να υπαρχει μια τριβή - αίσθηση μεταξυ κεφαλιού και προφυλακτικού κατα το μεσα εξω. Τσίμα τσίμα η ακομα χειροτερα στριμωγμένο, αστο δε νοιωθεις τιποτα.
    Δοκιμασε το και θα δεις, ακου τον εργενη

Senior Member
    Συμφωνώ απόλυτα με τον George, θέλει μια χαλάρωση μπροστά και όλα οκ. Απλά εγώ σε κάθε επαφή βάζω προφυλακτικό, νιώθω μια ασφάλεια έτσι, μην μου ξεφουρνίσει καμία καμιά "έκπληξη" και τρέχω και δεν φτάνω μετά...

Senior Member
    Οποίος καλομάθει να κάνει σεξ χωρίς προφυλακτικό μετά δεν έχει γυρισμό.Ομιοοπαθης...Όποτε φορέσω δεν μπορώ να τελειώσω όσο και να χτυπιέμαι.

Sent from my iPad using Tapatalk

Senior Member
    Και εγώ τα ίδια...πφφφφ!
    Δεν του αρέσει του κυριούλη να τον φιμώνουν.
    Ασε που χάνεις κάθε αίσθηση....Ούτε την υγρασία του κόλπου αισθάνεσαι,ούτε την θερμοκρασία,ούτε τίποτα.
    Γι'αυτό και δίνω μεγαλύτερη βαρύτητα στο στοματικό που δεν υπάρχει πρόβλημα.
    Η μόνη λύση(ημίμετρο) που έχω βρεί είναι να στήνω την κοπέλα στα 4,να της κάνω στοματικό και να αφήνω πολύ σάλιο και μετά να τον χαιδεύω στο αιδοίο της μέχρι να ξεπεράσει ο κυριούλης το σοκ και να ξαναρθεί στα ίσια του.:)
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Member
    Quote Originally Posted by Yoco Choco View Post
    Και εγώ τα ίδια...πφφφφ!
    Δεν του αρέσει του κυριούλη να τον φιμώνουν.
    Ασε που χάνεις κάθε αίσθηση....Ούτε την υγρασία του κόλπου αισθάνεσαι,ούτε την θερμοκρασία,ούτε τίποτα.
    Γι'αυτό και δίνω μεγαλύτερη βαρύτητα στο στοματικό που δεν υπάρχει πρόβλημα.
    Η μόνη λύση(ημίμετρο) που έχω βρεί είναι να στήνω την κοπέλα στα 4,να της κάνω στοματικό και να αφήνω πολύ σάλιο και μετά να τον χαιδεύω στο αιδοίο της μέχρι να ξεπεράσει ο κυριούλης το σοκ και να ξαναρθεί στα ίσια του.:)
    Εκεί είναι η διαφορά, όπως το είπες.. Χάνω κάθε αίσθηση, ίσως γιατί όπως είπε και ο φιλος πιο πάνω έχω "καλομάθει". Το συζήτησα μετά από κάποιες ημέρες με την κοπέλα η οποία είπε πως από τη μία καταλαβαίνει πως δεν είναι λειτουργικό το θέμα, αλλά από την άλλη θεωρεί πολύ σημαντικό ότι πρέπει να το ξεπεράσω γιατί "αν συμβεί και την επόμενη φορά θα ξενερώσει".. Όχι, δεν υπάρχει λόγος να αγχωθώ! χαχα

Senior Member
    Θα σου προτεινω κατι που δεν εχω δοκιμασει. Αγορασε ενα fleshlught στερεωσε το καπου και εξασκησου σε αυτο με προφυλακτικο. Αν συνηθισεις μετα δεν θα εχεις ουτε με την κοπελα προβλημα. Ισως.

Banned
    Bρε παιδια, ειναι απλο.
    Φιληστε την κοπελα σας και βαλτε μια ζελατινα
    αναμεσα στο στομα της και το στομα σας.
    Και καντε το ιδιο χωρις την ζελατινα.
    Μα .... σοβαρα μιλαμε τωρα ?
    Υπαρχει ηδονη ?

Το προφυλακτικο υπαρχει
    1) για να μην ερθει η εγκυμοσυνη ανεπιθυμητα,
    2) για να μην κολλησουμε καμια ασθενεια και τρεχουμε.

Αρα .. το "ΧΩΡΙΣ προφυλακτικο" αφορα εξαιρετικα λιγες
    περιπτωσεις ζευγαριων που θεωρουν οτι το κερατο ειναι
    κατι που κουβαλουν τα ελαφια στο δασος. Φυσικα και
    ειναι μιση ηδονη για τον αντρα (του αφαιρει ολη την τριβη
    που ειναι εντελως αναγκαια για να απλωσει τον τραχανα).

Ομως .... και τι αλλο μπορει να γινει ?

Εγκυμοσυνη στα 20 ?
    Συφιλη και βλενορροια ?
    AIDS ?

Για πειτε μου ...
    Last edited by Del-meme290719b; 13-12-2018 at 16:11.

Βρε τι σοβαρά προβλήματα έχει ο κόσμος και τα μοιράζεται σε φόρουμ ψυχιατρικής υποστήριξης!
    γιάννης

Banned
    Οταν συμβαινουν για πρωτη φορα .... ΕΙΝΑΙ σοβαρα.
    Μετα απο καιρο, μπορει να γινει αντιληπτο οτι δεν ηταν τοσο σοβαρα.
    Ομως στην αρχη, ειναι. Τωρα βεβαια εξαρταται και τι ηλικιες μπαινουν
    σε ενα φορουμ. Αν ξεκινανε απο τα 14 και φτανουν μεχρι τα 64 ....
    θα υπαρξουν χασματα, αβυσαλλεα χασματα. Καποιοι πρεπει να
    κανουν υπομονη και κουραγιο (και δεν νομιζω να ειναι οι νεωτεροι).