Διακοπή καπνίσματος και συνδρομο στερισης - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22
    Quote Originally Posted by Dimikoko View Post
    Η αυπνια μπορεί να οφείλεται στην διακοπή του καπνίσματος.. Μελλοντικά όμως θα δεις σίγουρα βελτίωση κ στον ύπνο.. Κάποια συμπτώματα μπορεί να είναι απ'την αυπνία, που η αυπνία είναι από την απόχη από τη νικοτίνη.. Όπως κ τα διάφορα πονακια που αναφέρεις μπορεί να είναι από την έλλειψη νικοτίνης και να εκδηλώνονται με αυτόν τον τρόπο.. Έρευνες λένε ότι γύρω στο μήνα φεύγουν τα περισσότερα, γύρω στις 5 με 9 βδομάδες φεύγουν όσα έχουν απομείνει.. Εγώ στους 3 μήνες ένιωσα πραγματικά καλά.. Είναι αναλόγως κ τον οργανισμό, πόσα χρόνια καπνίζες ,πόσα τσιγάρα ανά ημέρα.. Σε άλλους κρατάει περισσότερο, σε άλλους λιγότερο..
    Τα έχεις πάει πολύ καλά μέχρι τώρα.. κάνε λίγο υπομονή κ θα περάσουν όλα..
    Η νικοτίνη είναι από τα ισχυρότερα ναρκωτικά για αυτό κ την καπνίζουμε σταδιακά κ σε μικρές δόσεις.. αν βάλεις στο αίμα μεγαλύτερη ποσότητα σκοτώνει ακαριαία..

Εγώ είμαι πάλι...
    Ευχαριστώ για το μήνυμα σου και της
    Συμβουλές σου ..η αλήθεια είναι πως κάπνιζα αρκετά κ συνήθως δεν έτρωγα ήμουν καφέ τσιγάρο κ ένα γεύμα την ημέρα για να μπορώ να ζήσω ...η ζωή μου ήταν άθλια με το τσιγάρο βρομαγε η αναπνοή μου κ τα ρούχα μου κ το δωμάτιο μου..τώρα ποια δεν το θέλω άλλο κάπνισα 17 χρόνια και υπόσχεθηκα στον εαυτό μου να κάνω κ ένα δώρο με την διακοπή να μαζέψω τα χρήματα που έδινα καθημερινά στα τσιγάρα και να τα βαλω στον κουμπαρά μέχρι το καλοκαίρι και θα πάω ταξιδακι με τα χρήματα αυτά... Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά μέχρι τότε..

Εστάλη από Redmi 5 στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Να θυμασαι απλα οτι τωρα θες να καπνίσεις για να γινεις οπως θα ησουν εαν δεν καπνίζεις. Εκει θα ξανά φτασεις παλι μια καλη αλλα θελει υπομονη και τον χρονο του.
    Τα τσιγαρο σε παιρνει απο το μηδεν σε παει στο -2 και μετα το καπνίζεις για να φτάνεις σε δοσεις στο ωραιο μηδεν παλι, εκει που ησουν.
    Τωρα που το έκοψες θα κανει τον κυκλο του, θα σε φτασει μεχρι το -5 και αν αντέξεις θα σε παει -4 -3 -2 -1 0. Εκει θα ξεμπερδέψεις σχεδον ολοκληρωτικά. Τιποτα δε χαριζεται

Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Να θυμασαι απλα οτι τωρα θες να καπνίσεις για να γινεις οπως θα ησουν εαν δεν καπνίζεις. Εκει θα ξανά φτασεις παλι μια καλη αλλα θελει υπομονη και τον χρονο του.
    Τα τσιγαρο σε παιρνει απο το μηδεν σε παει στο -2 και μετα το καπνίζεις για να φτάνεις σε δοσεις στο ωραιο μηδεν παλι, εκει που ησουν.
    Τωρα που το έκοψες θα κανει τον κυκλο του, θα σε φτασει μεχρι το -5 και αν αντέξεις θα σε παει -4 -3 -2 -1 0. Εκει θα ξεμπερδέψεις σχεδον ολοκληρωτικά. Τιποτα δε χαριζεται
    Φίλε δεν εχω την επιθυμία του καπνίσματος ούτε θέλω τώρα να το μυρίσω...αλλά έχω αυτά τα συμπτώματα.. μήπως τελικά είναι κάτι άλλο κ δεν είναι από το τσιγάρο??? Αυτό με ανησυχεί...

Senior Member
    Κοιταξε, το τσιγαρο δεν ειναι σαν αλλα πιο βαρια ναρκωτικά του στυλ κανω ενα το βραδακι η καθε 3 μερες και στανιαρω.
    Γινεται αναπόσπαστο κομματι καθε στιγμής της ζωης σου.
    Οταν το κοβεις αλλάζεις στην ουσια σταση ζωης, δεν ειναι ευκολο, δεν ειναι απλα εθισμός σε μια ουσια. Ειδικα αν εισαι τυπος που μενεις και αρκετές ωρες μονος η το ειχες σαν παρεα. Οταν το κοβεις το κανεις με σκεπτικο μιας καλύτερης ζωης, οχι μιας χειρότερης για χαρη του οικονομικού η της μελλοντικής υγειας.

Κοιταξε, το τσιγαρο δεν ειναι σαν αλλα πιο βαρια ναρκωτικά του στυλ κανω ενα το βραδακι η καθε 3 μερες και στανιαρω.
    Γινεται αναπόσπαστο κομματι καθε στιγμής της ζωης σου.
    Οταν το κοβεις αλλάζεις στην ουσια σταση ζωης, δεν ειναι ευκολο, δεν ειναι απλα εθισμός σε μια ουσια. Ειδικα αν εισαι τυπος που μενεις και αρκετές ωρες μονος η το ειχες σαν παρεα. Οταν το κοβεις το κανεις με σκεπτικο μιας καλύτερης ζωης, οχι μιας χειρότερης για χαρη του οικονομικού η της μελλοντικής υγειας.
    Συνμφονω σε αυτά που λες αυτός ήταν ο λόγος που το έκοψα γιατί 17 χρόνια έκανα κατάχρηση κ ανθυγιεινή ζωή ... Δεν υπάρχει λόγος οργανικός που το έκοψα απλά το ήθελα και δεν έκοψα μόνο το τσιγάρο αλλά και να αναψυκτικά ζαραρι κλπ...το τσιγάρο πάντα μου άρεσε αλά μπουχτησα και δεν το θέλω άλλο στην ζωή μου...αλλά αν είναι να βασανιζωμαι κ να μην μπορώ να κοιμάμαι σαν άνθρωπος τα βράδια ίσως να αλλάξω τακτική κ αρχηκα να κάνω 4 τσιγάρα την ημέρα..

Senior Member
    Κοιτα δε θα σου μιλήσω υπεραισιόδοξα γιατι και για εμενα ειναι ζόρι το κόψιμο.
    Σκέψου το ενδεχομενο, αντι για 4 τσιγάρα που το θεωρω απίθανο να μεινει ετσι, τωρα που δε θες τοσο τη νικοτίνη, να δοκιμάσεις κανενα ηλεκτρονικό ετσι για το παφ πουφ, χωρις νικοτίνη και βλεπεις. Εγω ηλεκτρονικό εχω και το κραταω ανετα μονο μ αυτο, αλλα με νικοτίνη.
    Αν θες βοήθεια για ηλεκτρονικό πες μου να σου πω τι να παρεις. Θα σου αντικαταστήσει την παρεα του τσιγάρου σιγουρα, αν σου λειπει αυτο

Κοιτα δε θα σου μιλήσω υπεραισιόδοξα γιατι και για εμενα ειναι ζόρι το κόψιμο.
    Σκέψου το ενδεχομενο, αντι για 4 τσιγάρα που το θεωρω απίθανο να μεινει ετσι, τωρα που δε θες τοσο τη νικοτίνη, να δοκιμάσεις κανενα ηλεκτρονικό ετσι για το παφ πουφ, χωρις νικοτίνη και βλεπεις. Εγω ηλεκτρονικό εχω και το κραταω ανετα μονο μ αυτο, αλλα με νικοτίνη.
    Αν θες βοήθεια για ηλεκτρονικό πες μου να σου πω τι να παρεις. Θα σου αντικαταστήσει την παρεα του τσιγάρου σιγουρα, αν σου λειπει αυτο
    Έχω ηλεκτρονικό τσιγάρο αλλά δεν με ευχαριστεί με τίποτα έχω ασχοληθεί με αυτό και το παράτησα...το τσιγάρο που λες έφτασα στο σημείο να το κουμάνταρω εγώ πριν το κόψω εντελώς..έφτασα να κάνω κ 2 τσιγάρο μόνο την ημέρα και αυτά μισά τσιγάρα .... Τα υποκατάστατα δεν θα με βοηθήσουν γι'αυτό επέλεξα τον τρόπο μαχαίρι μια κ έξω ...αλλά τελικά είναι πολύ δύσκολο όσο το περίμενα .. δεν φανταστικά ποτέ ότι θα περάσω από στεριτικο συνδρομο γιατί τόσους ξέρω που το κοψαν και δεν είχαν τίποτα παρόμοιο με μένα παρά μόνο την επιθυμία του καπνίσματος ....

Page 2 of 2 FirstFirst 12