Χρειαζομαι βοηθεια!!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 13 of 13
    Junior Member

Χρειαζομαι βοηθεια!!

Γεια σας ειμαι 18 χρονων με το αγορι μου εχουμε ερθει σε σεξουαλικη επαφη χωρις προφυλακτικο 5 φορες δεν εκσπερματωσε.. ομως εχω 7 μερες καθυστερηση περιοδου υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης;

Κανε ενα τεστ να σου φυγει το αγχος και να προσεχετε το σεξ χωρις προφυλακτικο..( πολυ μαμαδισια απαντηση ..αλλα δεν μου ρχεται κατι αλλο χαχ)

Εστάλη από SM-A520F στο E-Psychology.gr Mobile App

Junior Member
    Ναι, υπάρχει πιθανότητα, πήγαινε να κάνεις ένα τεστ και μακάρι να μην είσαι τυχερή αυτή τη φορά, αλλά να προσέχετε βρε κοριτσάκι μου, είναι τόσο απλά τα πράγματα τώρα πια, μην τα κάνετε δύσκολα....(μαμαδίστικη απάντηση Νο 2)

Senior Member
    οπλο χωρις σφαιρες μην το φοβασαι... (μπαμπαδιστικη απαντηση)

Junior Member
    Σας ευχαριστω για την Βοηθεια σας το αγορι μου με καθυσηχασε οτι αποκλειεται να ειμαι εγκυος δεν εχω πλεον αγχος και πιστευω σε μερικες μερες να μου ερθει

Senior Member
    Quote Originally Posted by luxi View Post
    Σας ευχαριστω για την Βοηθεια σας το αγορι μου με καθυσηχασε οτι αποκλειεται να ειμαι εγκυος δεν εχω πλεον αγχος και πιστευω σε μερικες μερες να μου ερθει
    Παιδιάστικη απαντηση!

Banned
    εγω ηθελα να σου πω ενα γιατι... αφου το ξερεις οτι αν κανετε σεξ χωρις προφυλαχτικο αυξανεται και ο κινδυνος εγκυμοσυνης απλα γιατι συμπεριφερεστε ετσι καπως ανεγκεφαλα? εχω βαρεθει να διαβαζω παρομοια θεματα εδω οτι το κανανε χωρις προφυλαχτικο και μετα αναρωτιουνται μηπως και κολλησαν κανενα μεταδιδιμενο νοσημα.. τι διαολο επιστημη ειναι?

Junior Member
    Quote Originally Posted by menis_64 View Post
    εγω ηθελα να σου πω ενα γιατι... αφου το ξερεις οτι αν κανετε σεξ χωρις προφυλαχτικο αυξανεται και ο κινδυνος εγκυμοσυνης απλα γιατι συμπεριφερεστε ετσι καπως ανεγκεφαλα? εχω βαρεθει να διαβαζω παρομοια θεματα εδω οτι το κανανε χωρις προφυλαχτικο και μετα αναρωτιουνται μηπως και κολλησαν κανενα μεταδιδιμενο νοσημα.. τι διαολο επιστημη ειναι?
    Για την εγκυμοσυνη εχεις μεγαλο δικιο εγω ομως δεν μιλησα για τα Σεξουαλικως μεταδιδομενα νοσηματα... και εγω και το αγορι μου δεν ειχαμε αλλους ερωτικους συντροφους...

Junior Member
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Παιδιάστικη απαντηση!
    Παρτην οπως νομιζεις δεν ειμαι αρκετα εμπειρη για να ξερω αν μενει εγκυος η γυναικα χωρις εκσπερματωση

Banned
    Με μεγάλη μου λύπη σε ανακοινώνω ότι κάποιοι είναι φορείς μεταδιδωμενων νοσημάτων από τους γονείς.. Καλά δεν λέω τώρα ότι αν είχε ο γονέας aids θα είχε και το βρέφος γιατί εδώ θα ήξεραν και οι δύο ότι είναι φορείς.. Αλλά υπάρχουν και οι ηπατίτιδες που κάποιοι είναι απλά φορείς χωρίς να υπάρχει προδιάθεση να αρρωστήσουν, και μεταδίδεται στο βρέφος μέσω του πλακούντα... Εγώ θα ήμουν πιο προσεχτικος όσο αφορά την χρυσή προφυλαχτικου.. Τέλος, μία γυναίκα μπορεί να γονιμοποιηθει και πριν την εκσπερματωση του άντρα, καθώς πριν αυτής υπάρχουν προεκσπερματικα υγρά τα οποία είναι ικανά να γονιμοποιησουν ενα το ωάριο...!!! Κοπέλα μου, περιμένεις από την εμπειρία σου να μάθεις πότε τελικά μένεις έγκυος; θα είναι αργά!!! Αν μέχρι στιγμής δεν έγινε, φρόντισε να είσαι πιο προσεχτικη στο μέλλον... Πες του χωρίς προφυλαχτικο σεξ δεν έχει. Και θα δεις πως θα το φοράει ο τύπος
    Για την εγκυμοσυνη εχεις μεγαλο δικιο εγω ομως δεν μιλησα για τα Σεξουαλικως μεταδιδομενα νοσηματα... και εγω και το αγορι μου δεν ειχαμε αλλους ερωτικους συντροφους...

Senior Member
    Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μια στο εκατομμύριο να μείνεις έγκυος χωρίς εξπερματωση...
    (Απάντηση από υπογονιμο άντρα)
    Εδώ με σπέρμα καμιά φορά δεν επιτυγχάνεται εγκυμοσύνη πόσο μάλλον χωρίς σπέρμα...
    Συμφωνώ ως προς τα νοσήματα...
    Παιδιά σου λέει ο άλλος...εμείς στα 18 μας ούτε γυναικείο μπούτι δεν πιάναμε..

Member
    Γεια σας ειμαι 18 χρονων με το αγορι μου εχουμε ερθει σε σεξουαλικη επαφη χωρις προφυλακτικο 5 φορες δεν εκσπερματωσε.. ομως εχω 7 μερες καθυστερηση περιοδου υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης;
    Θα μπορούσες να κάνεις και μια εξέταση αίματος για εγγυενα αποτελέσματα

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μια στο εκατομμύριο να μείνεις έγκυος χωρίς εξπερματωση...
    (Απάντηση από υπογονιμο άντρα)
    Εδώ με σπέρμα καμιά φορά δεν επιτυγχάνεται εγκυμοσύνη πόσο μάλλον χωρίς σπέρμα...
    Συμφωνώ ως προς τα νοσήματα...
    Παιδιά σου λέει ο άλλος...εμείς στα 18 μας ούτε γυναικείο μπούτι δεν πιάναμε..
    Με τα προσπερματικα όμως μένεις δεν μένεις;; έτσι είχε πάρει τ αυτάκι μου