Γνωμη για αντικαταθλιπτικα! - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 73 of 73
    Quote Originally Posted by Dimitrios85 View Post
    Παίρνω κι εγώ Ω3 και μαγνήσιο. Οι βιταμίνες ίσα ίσα καλό μπορούν να σου κάνουν. Να έχουν κάποια παρενέργεια με τα φάρμακα είναι απίθανο.
    Κι εγώ πάντως τώρα αυτή την περίοδο δεν μπορώ να κάνω γυμναστική ενώ παλιότερα έκανα 2 ώρες, 4 φορές την εβδομάδα και τώρα πάω με το ζόρι και κάνω 45 λεπτά γρήγορο βάδην στο διάδρομο.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Τι νιώθεις και δεν μπορείς? Κι εγώ τα ίδια..έβγαζα το πρόγραμμα για πλάκα..και τώρα με το ζόρι..σαν να είναι εκεί μόνο το σώμα μου..η σκέψη αλλού..

Παίρνω κι εγώ Ω3 και μαγνήσιο. Οι βιταμίνες ίσα ίσα καλό μπορούν να σου κάνουν. Να έχουν κάποια παρενέργεια με τα φάρμακα είναι απίθανο.
    Κι εγώ πάντως τώρα αυτή την περίοδο δεν μπορώ να κάνω γυμναστική ενώ παλιότερα έκανα 2 ώρες, 4 φορές την εβδομάδα και τώρα πάω με το ζόρι και κάνω 45 λεπτά γρήγορο βάδην στο διάδρομο.

Ξέρεις αν τα παίρνω μαζί, αγχολυτικό και αντικαταθλιπτικο? Δηλαδή το βράδυ που πρέπει να πάρω και τα δύο, υπάρχει πρόβλημα να το πάρω το ένα μετά το άλλο? Δεν έβρισκα τον γιατρό στο τηλέφωνο σήμερα..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lina_kik View Post
    Ξέρεις αν τα παίρνω μαζί, αγχολυτικό και αντικαταθλιπτικο? Δηλαδή το βράδυ που πρέπει να πάρω και τα δύο, υπάρχει πρόβλημα να το πάρω το ένα μετά το άλλο? Δεν έβρισκα τον γιατρό στο τηλέφωνο σήμερα..
    Μπορείς να τα πάρεις μαζί, δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lina_kik View Post
    Τι νιώθεις και δεν μπορείς? Κι εγώ τα ίδια..έβγαζα το πρόγραμμα για πλάκα..και τώρα με το ζόρι..σαν να είναι εκεί μόνο το σώμα μου..η σκέψη αλλού..
    Κούραση κυρίως και μου βγαίνει και άγχος δυστυχώς ακόμα.

Κούραση κυρίως και μου βγαίνει και άγχος δυστυχώς ακόμα.

Θα το προσπαθήσω κι εγώ ξανά! Γιατί την αγαπώ την γυμναστική! Ήταν κάτι που μου έφτιαχνε την διάθεση!! Μακάρι να μπορέσουμε να επανέλθουμε!

Junior Member
    μετα απο βασανιστικά συμπτώματα και πολύ ασχημα αποτελέσματα στην υγεία μου με ενα απλό αντικαταθλιπτικό, πολύ φοβαμαι φιλοι μου οτι δεν θα τα ξαναακουμπησω.....τα τρεμω, ξερω θα μου πειτε οτι ακυρώνω την ιατρική , εγω ομως θα πω οτι το πλήρωσα πολύ ακριβά καταστρεφοντας ενα υγειες κομμάτι του σώματος μου που δεν θα ξαναγίνει όπως πριν,,,,, οπότε πως να μην τα φοβάμαι, και η διάρκειά του??? ΜΟΛΙΣ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ... κι αυτο δεν ειχα προλάβει να το τελειώσω. Εσεις βεβαια να πράξετε διαφορετικά απλα αυτή ειναι η δική μου εμπειρία....να στε καλά ρε παιδια!!!

Banned
    Quote Originally Posted by Efaki View Post
    μετα απο βασανιστικά συμπτώματα και πολύ ασχημα αποτελέσματα στην υγεία μου με ενα απλό αντικαταθλιπτικό, πολύ φοβαμαι φιλοι μου οτι δεν θα τα ξαναακουμπησω.....τα τρεμω, ξερω θα μου πειτε οτι ακυρώνω την ιατρική , εγω ομως θα πω οτι το πλήρωσα πολύ ακριβά καταστρεφοντας ενα υγειες κομμάτι του σώματος μου που δεν θα ξαναγίνει όπως πριν,,,,, οπότε πως να μην τα φοβάμαι, και η διάρκειά του??? ΜΟΛΙΣ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ... κι αυτο δεν ειχα προλάβει να το τελειώσω. Εσεις βεβαια να πράξετε διαφορετικά απλα αυτή ειναι η δική μου εμπειρία....να στε καλά ρε παιδια!!!
    Και εγώ αυτό εδώ φωνάζω efaki στο φόρουμ... Μην παίρνετε αντικαταθλιπτικα, επειδή απλά σας δωθηκαν, δοκιμάστε εναλλακτικές... Στην ουσία δεν καταργείς καμία ιατρική επιστήμη, αφού αυτήν της ψυχιατρικής δεν είναι ιατρική επιστήμη... Δεν στηρίζεται πάνω σε εξετάσεις πάρα μόνο σε ομολογία του ασθενούς.. Αν εγω πάω στον γιατρό και του πω ότι βλέπω οράματα και ακουω φωνές θα μου πει ότι έχω ψύχωση, και θα πάρω απλά αυτήν την ταμπέλα επειδή έχω πει ψέματα... Στην ουσία δεν μπορεί να αποκαλυφθεί αν αυτό όντως μου συμβαίνει στο μυαλό μου...

Υπάρχουν άνθρωποι που τα πηραν τα αντικαταθλιπτικα πάνω σε μία ώρα που απλά τους προτάθηκαν, που δεν είμαι ο μόνος και κινδυνεύω να τα παίρνω εφορου ζωής γιατί τελικά τα συμπτώματα στέρησης είναι ψευδή στέρησης... Είναι κανονικά εξαρτησιογονα.. Αυτό δεν σημαίνει ότι αν τα παίρνεις δύο μήνες δεν θα μπορέσεις να τα κόψεις, αλλά σημαίνει ότι αν τα παίρνεις δύο χρόνια οι μεταβολές που δημιουργεί στην νευροφυσιολογια του εγκεφάλου είναι μη εύκολα αντιστρριψες..άρα το να παίρνεις μία ουσία που δεν ξέρω πως ακριβώς επιδρά και τι ακριβώς κάνει εκεί μέσα στο μυαλό, σημαίνει ότι ρισκάρω να με καταστρέφει κιόλας... Εγώ το φωνάζω αλλά πόσοι με ακούν;;; πόσοι μίλησαν εδώ μέσα;;; μόνο κάποιες φορές άκουσα κκαποιοι να λένε εντάξει μην τα σαμποταρεις έτσι τα αντικαταθλιπτικα, υπάρχουν άνθρωποι που βοηθηθηκαν...

Senior Member
    Quote Originally Posted by menis_64 View Post
    Και εγώ αυτό εδώ φωνάζω efaki στο φόρουμ... Μην παίρνετε αντικαταθλιπτικα, επειδή απλά σας δωθηκαν, δοκιμάστε εναλλακτικές... Στην ουσία δεν καταργείς καμία ιατρική επιστήμη, αφού αυτήν της ψυχιατρικής δεν είναι ιατρική επιστήμη... Δεν στηρίζεται πάνω σε εξετάσεις πάρα μόνο σε ομολογία του ασθενούς.. Αν εγω πάω στον γιατρό και του πω ότι βλέπω οράματα και ακουω φωνές θα μου πει ότι έχω ψύχωση, και θα πάρω απλά αυτήν την ταμπέλα επειδή έχω πει ψέματα... Στην ουσία δεν μπορεί να αποκαλυφθεί αν αυτό όντως μου συμβαίνει στο μυαλό μου...

Υπάρχουν άνθρωποι που τα πηραν τα αντικαταθλιπτικα πάνω σε μία ώρα που απλά τους προτάθηκαν, που δεν είμαι ο μόνος και κινδυνεύω να τα παίρνω εφορου ζωής γιατί τελικά τα συμπτώματα στέρησης είναι ψευδή στέρησης... Είναι κανονικά εξαρτησιογονα.. Αυτό δεν σημαίνει ότι αν τα παίρνεις δύο μήνες δεν θα μπορέσεις να τα κόψεις, αλλά σημαίνει ότι αν τα παίρνεις δύο χρόνια οι μεταβολές που δημιουργεί στην νευροφυσιολογια του εγκεφάλου είναι μη εύκολα αντιστρριψες..άρα το να παίρνεις μία ουσία που δεν ξέρω πως ακριβώς επιδρά και τι ακριβώς κάνει εκεί μέσα στο μυαλό, σημαίνει ότι ρισκάρω να με καταστρέφει κιόλας... Εγώ το φωνάζω αλλά πόσοι με ακούν;;; πόσοι μίλησαν εδώ μέσα;;; μόνο κάποιες φορές άκουσα κκαποιοι να λένε εντάξει μην τα σαμποταρεις έτσι τα αντικαταθλιπτικα, υπάρχουν άνθρωποι που βοηθηθηκαν...
    Menis συμφωνώ σε αυτά που λες.εγω έχω πάρει τρεις φορές στην ζωή μου από τρία τετράμηνα την φορά,και τώρα τα έχω μειώσει στην ελάχιστη δόση και με το που τα κόβω, αρχίζουν οι παρενέργειες (αϋπνίες, μουδιάσματα στο κεφάλι και γενιά στο σώμα,κακή διάθεση, εκνευρισμός κτλπ)και μετά αναγκάζομαι να πάρω πάλι για να αισθανθώ καλύτερα!!!ούτε πρέζα να παίρναμε!!!

Εστάλη από MI MAX 2 στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Quote Originally Posted by menis_64 View Post
    Και εγώ αυτό εδώ φωνάζω efaki στο φόρουμ... Μην παίρνετε αντικαταθλιπτικα, επειδή απλά σας δωθηκαν, δοκιμάστε εναλλακτικές... Στην ουσία δεν καταργείς καμία ιατρική επιστήμη, αφού αυτήν της ψυχιατρικής δεν είναι ιατρική επιστήμη... Δεν στηρίζεται πάνω σε εξετάσεις πάρα μόνο σε ομολογία του ασθενούς.. Αν εγω πάω στον γιατρό και του πω
    Καταρχας να πω πως εγω δεν εχω παρει αντικαταθλιπτικα αλλα απο αυτα που διαβαζω τα αρνητικα ειναι περισσοτερα απο τα θετικα....Προσωπικη εμπειρια ομως δεν εχω...

Αλλα θα ηθελα να ρωτησω το εξης....η ομολογια του ασθενους δεν αποτελει "μεθοδο μετρησης"...? Οταν καποιος παιρνει καποιο φαρμακο και βελτιωνεται η κατασταση του, αυτο απο μονο δεν ειναι μια μοναδα μετρησης...?? Εννοειται πως αυτο το διαστημα δεν δοκιμαζεις κατι αλλο (φυτικα σκευασματα , κλπ...κλπ...)

Οκ, θα συμφωνησω οτι δεν υπαρχει καποια εξεταση....διοτι στην ουσια, επιστημη ειναι, οτιδηποτε μπορει να επιβεβαιωθει με καποια μετρηση/πειραμα...

Ειχα διαβασει καποιο αρθρο το οποιο ελεγε οτι δεν υπαρχει καμια επιστημονικη ερευνα, μα καμια, που να συνδεει τα αντικαταθλιπτικα με την αυξηση των επιπεδων της σεροτονινης

edit: η αληθεια ισως να βρισκεται καπου στη μεση

Banned
    Quote Originally Posted by damien!!! View Post
    Menis συμφωνώ σε αυτά που λες.εγω έχω πάρει τρεις φορές στην ζωή μου από τρία τετράμηνα την φορά,και τώρα τα έχω μειώσει στην ελάχιστη δόση και με το που τα κόβω, αρχίζουν οι παρενέργειες (αϋπνίες, μουδιάσματα στο κεφάλι και γενιά στο σώμα,κακή διάθεση, εκνευρισμός κτλπ)και μετά αναγκάζομαι να πάρω πάλι για να αισθανθώ καλύτερα!!!ούτε πρέζα να παίρναμε!!!

Εστάλη από MI MAX 2 στο E-Psychology.gr Mobile App
    Φίλε μου τώρα είσαι στο τετράμηνο;; και προσπαθείς να τα ξανασταματησεις;; σκέψου πόσο δύσκολο είναι να διακοπούν και πόσες αλλαγές κάνουν.
    Εγώ μετά από 5 χρόνια που αποφάσισα να τα κόψω, σχεδόν ήταν αδύνατο... 9 μήνες μετά αναγκαστικα να τα ξανα αρχίσω, γιατί αισθανόμουν το ίδιο με την πρώτη μέρα που τα διεκοψα.. Τώρα πλέον προσπαθώ για μία σταδιακή διακοπή, ή όποια θα πάρει πολλούς μήνες αλλά ελπίζω να είναι επιτυχημένη

Senior Member
    καλησπερα

να πω κι εγω την εμπειρια μου απο τα αντικαταθλιπτικα..
    εχω δοκιμασει πολλα.. seroxat, seropram, entact, zoloft, remeron, wellbutrin.
    καποια μου εφεραν νευρα, καποια υπερενταση, καποια δε μου κανανε τιποτα.το μονο που με επιασε ειναι το remeron.ειμαι σχεδον 2 χρονια χωρις να περασω πανω απο 2 εβδομαδες καταθλιψη γιατι σε μικροτερο διαστημα μιλαμε απλα για θλιψη.τωρα μετα απο σχεδον 2 χρονια περναω κατι παρομοιο και ανεβασαμε τη δοση .εχουν παρενεργειες ας πουμε το remeron στη δοση που το παιρνω τωρα μου φερνει υπνηλια και δε μπορω να ξυπνησω.
    δε ξερω αν θα καταφερω ποτε να το κοψω αλλα απο τον εφιαλτη της καταθλιψη καλυτερα ενα χαπι τη μερα.
    τουλαχιστον ετσι το σκεφτομαι τωρα.ισως επειδη ειμαι λιγο καπως..
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Junior Member
    Μόλις αγόρασα κ εγώ πασσιφλορα σε σταγόνες.Εχει άμεση δράση?Την πήρα για τις κρίσεις πανικού που παθαίνω.Θα κάνει κάτι?Παίρνω κ σεροπραμ+ζαναξ, αλλά προσπαθώ να τα κόψω γιατί δε βλέπω λύση στο πρόβλημα (μόνο το ζαναξ βοηθάει, αλλά έχω αναπτύξει ανοχή κ χρειάζομαι μεγαλύτερη δοση-φαυλος κύκλος δηλ).

Quote Originally Posted by toallomiso View Post
    Μόλις αγόρασα κ εγώ πασσιφλορα σε σταγόνες.Εχει άμεση δράση?Την πήρα για τις κρίσεις πανικού που παθαίνω.Θα κάνει κάτι?Παίρνω κ σεροπραμ+ζαναξ, αλλά προσπαθώ να τα κόψω γιατί δε βλέπω λύση στο πρόβλημα (μόνο το ζαναξ βοηθάει, αλλά έχω αναπτύξει ανοχή κ χρειάζομαι μεγαλύτερη δοση-φαυλος κύκλος δηλ).
    Ειχα παρει βαλεριανα σε σταγονες κατι ειχαν κανει, παραλληλα με αγωγη. Ηθελα αρκετες σταγονες για να χαλαρωσω οταν ξυπνουσα ομως ενιωθα μεγαλυτερη ενταση. Αν σου κανει θετικη επιδραση αν θελησεις γραψε γιατι ψαχνω και εγω εκτος απο αγωγη συμπληρωμα. Σε ευχαριστώ πολυ.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345