Έχει νοιώσει κάτι ποτέ για εμένα η έτρεφα τον εγωισμό της;
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 54
    Junior Member

Έχει νοιώσει κάτι ποτέ για εμένα η έτρεφα τον εγωισμό της;

Καλησπερίζω τα μέλη του φόρουμ εδώ, είναι το πρώτο μου ποστ σε αυτό το φόρουμ και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάτι που με βασανίζει εδώ και λίγο καιρό.

Είμαι 38 χρονών και λόγω κάποιων εμπειριών στη ζωή, συνειδητά δεν κάνω ευκολά σχέσεις, οντάς χωρισμένος εδώ και δέκα χρονιά και πληγωμένος από της εμπειρίες αυτές.

Πριν 5 μήνες γνώρισα μια κοπέλα μέσω κοινών γνωστών η οποία η ιδιά την επόμενη μέρα της γνωριμίας μας, μου ζήτησε αυτή να βγούμε έξω και λέγοντας μου ότι έχει εντυπωσιαστεί από μένα κτλ. κτλ. Εγώ οντάς επιφυλακτικός και επειδή ένοιωθα πως υπήρχε έλξη δέχτηκα , βγήκαμε ένα ραντεβού ( η κοπέλα μένει σε διαφορετική πόλη από εμένα έτσι δεν βρεθόμασταν κάθε μέρα) το ραντεβού πήγε τελειά, δεν κάναμε σεξ η κάτι και ξαφνικά μου άρχισε κάτι παράξενα του στυλ, δεν νοιώθω έτοιμη για σχέση δεν ξέρω τι κάνω εδώ
    - ( ας μου επιτρέψετε εδώ να προτρέξω λίγο και να σας πω λίγο το ιστορικό της κοπέλας, είναι 40 χρονών, είχε χωρίσει πριν από 1 χρόνο από μια καταπιεστική σχέση, τριών χρονών, όπως μου είχε πει και το καλοκαίρι αυτό είχαν ορίσει και ημερομηνία γάμου, όπως μου είχε πει ο πρώην σύντροφος δεν δούλευε ήταν όλη μέρα σπίτι κτλ. και της ασκούσε πίεση ψυχολογική και γενικά της επιβαλλόταν για τρία χρονιά που ήταν στη σχέση της, πχ δεν την άφηνε να δει τους φίλους της κ.α.) -.

Καθολή αυτή την διάρκεια όπως ανέφερα πιο πάνω λόγω απόστασης βρεθήκαμε τρεις φορές και μετρά πήγαμε ένα διήμερο με κάτι φίλους σε αυτό το διήμερο στο τέλος αυτού μου είπε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει επειδή δεν είναι έτοιμη, ότι είχε κάνει ένα διαφορετικό πλάνο στο μυαλό της πως ήθελε την ζωή της και είπα οκ σιγά δυο εβδομάδες τι χάσαμε, μέχρι την επόμενη μέρα μου άρχισε κάτι παράξενα μηνύματα του τύπου, με ποιον θα μιλώ εγώ τώρα έτσι καλό όπως εσένα, σε πεθυμώ κτλ., βρεθήκαμε από κοντά της είπα δεν γίνεται αυτό που κάνει και η αντίδραση της ήταν κάπως του στυλ μα δεν θα θυμώσεις τώρα έτσι όπως σου συμπεριφέρομαι, της λέω εγώ δεν θυμώνω έτσι ευκολά και η απάντηση αυτής οκ σε θέλω ( να με συγχωρέσετε τα γραφώ λίγο επιγραμματικά ).
    Φεύγει αυτή διακοπές στο εξωτερικό στο εντωμεταξύ τα ερωτικά μηνύματα και σεξουαλικά συνεχίζονταν και όταν επέστρεψε κάναμε σεξ, τρεις εβδομάδες μετρά την πρώτη γνωριμία μας.

Στους πέντε μήνες που συνέχισε η φάση θα μου είπε τρεις με τέσσερις φορές το παραπάνω σενάριο και κάθε φορά επανερχόταν, εγώ εντωμεταξύ είχα πραγματικά ερωτευτεί αυτή την κοπέλα επειδή σαν χαρακτήρας πληρούσε τα κριτήρια που είχα βάλει εγώ σαν άτομο ότι έψαχνα στην σύντροφο μου.

Την τελευταία φορά της είπα τέλος θέλω να αποφασίσεις η θα είμαστε μαζί και αυτά τα μπροστά πίσω τέλος.
    επανήλθε μετρά από δυο βδομάδες και μου είπε ότι θέλει να σταματήσουμε να μιλούμε μέχρι να αποφασίσει, της λέω, όχι δεν θα κάτσω εγώ να περιμένω και τέλος.

πέρασαν καμία δυο βδομάδες επανήλθε με κουβέντες του στυλ σε πεθυμώ κτλ., σε κάποια φάση διαπληκτιστήκαμε και της είπα ότι είναι τοξική αυτή η συμπεριφορά της, διπολική και ότι απλώς έπαιξε μαζί μου για να θρέψει τον εγωισμό της και παντελώς ανώριμη για την ηλικία της. Σε αυτές της κατηγορίες κιόλας θύμωσε και μου την είπε ότι τάχα με πιο δικαίωμα να της λέω έτσι και δεν είναι έτσι ο χαρακτήρας της και ότι πραγματικά κάτι ένοιωσε για μένα αλλά δεν ήταν έτοιμη. Ότι είδα από εσένα το σχολιάζω δεν είδα κάτι άλλο.
    Πριν δυο τρεις μέρες επανήλθε πάλι μου έστειλε μήνυμα μεθυσμένη, ότι είμαι ο πιο αξιαγάπητος άνθρωπος που γνώρισε, ο καλύτερος γκόμενος και εραστής που είχε ποτέ ( μια παρένθεση εδώ είχαμε απίστευτη χημεία μεταξύ μας σε όλα όταν είμασταν μαζί ) και με πεθυμά και με σκεφτείτε κάθε μέρα και θέλει να μου μιλά επειδή οπότε μου μιλά νοιώθει καλά και ότι αν είμασταν μαζί τώρα, δηλαδή εκείνη την νύχτα θα κάναμε ερωτά. Εγώ της, την είπα την επόμενη μέρα όταν ήταν ξεμέθυστη ότι αυτό που κάνει και παίζει με τα συναισθήματα κάποιου δεν είναι σωστό και παντελώς ανώριμο, πάλι πηρέ επιθετική στάση και ότι της την λέω και σιγά ποσό κακό μου έκανε και το γεγονός ότι πεθυμώ ένα άνθρωπο χωρίς να είμαι ερωτευμένη μαζί του είναι προτέρημα και κάτι έτσι και ότι δεν είμαι μαζόχας να σου στέλνω μνήματα για να μου τη λες.
    εγώ της έκανα μια περίληψη της σχέσης μας και η απάντηση αυτής μα δεν γίνεται να σου μιλώ λίγο; Τόσο κακό σου κάνω; Και αν σε είχα εδώ θα σου έδινα μια αγκαλιά αλλά δεν γίνεται. Της λέω πας καλά να μου δώσεις αγκαλιά; Οκ δέχομαι μου λέει ότι μου λες για μένα και απολογούμαι δεν θα σου ξαναστείλω.

και εκεί την ρώτησα γιατί μου είπες θα το σκεφτείς αφού δεν θα το σκεφτόσουν;
    και η απάντηση αυτής, ότι δεν μπορώ να αγαπήσω τώρα, δεν έχω ψυχή να αγαπήσω και ότι εγώ είμαι παραπάνω από κάλος σύντροφος και με πολλά προτερήματα αλλά αυτή δεν μπορεί.

πραγματικά αυτό που ζω με αυτή την κοπέλα δεν υπάρχει, είμαι σίγουρος θα επανέλθει και αυτό με σκοτώνει επειδή δεν βρισκω καμία λογική σε αυτά που μου λέει. Από την μια αύτη το ξεκίνησε αυτό, είμαι ο καλύτερος κτλ. κτλ., με χώριζε επανερχόταν, εγώ της είπα δεν θέλω να της μιλώ και κάθε τρεις και λίγο αυτή να μου λέει είμαι αξιαγάπητος και πως όταν με σκέφτεται ήρεμα και να γιατί το βρισκω τόσο κακό εγώ να μην την αφήνω να μου μιλά

Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω.

Σας ευχαριστώ που με ακούσατε.

Miliva21
    Guest
    Καλώς ήρθες στο φόρουμ!
    Χμμ...εμένα από αυτά που έγραψες μου φαίνεται ξεκάθαρα ότι ναι μεν σε θέλει και ότι έχετε χημεία όμως πραγματικά φαίνεται πολυ μπερδεμένη...

Από τη μια θέλει να ερωτευτεί και να πάρει όλα τα θετικά μιας σχέσης χωρίς όμως να επιθυμεί να εμπλακεί ολοκληρωτικά και να επωμιστεί και τις αντίστοιχες "υποχρεώσεις" μιας σχέσης ....το παρελθόν της δικαιολογει αυτή τη φυγοπονη συμπεριφορά της....
    Την έχει επηρεάσει πολυ και στο μυαλό της η σχέση ισοδυναμεί με πόνο,θυμό και καταπίεση λόγω του πρώην της...

Το θέμα ειναι ότι και εσύ εισαι ένα άτομο πληγωμένο και αυτή η στάση της είναι εγωιστική γ σένα που δεν ξέρεις αν πρέπει να επενδύσεις η Όχι...

Στο ρεζουμέ,πόσο καιρό μετράτε από τη μέρα που γνωριστήκατε;

Junior Member
    μιλιβα σε ευχαριστώ για την απάντηση σου.

η σχέση διάρκεσε πέντε μήνες αλλά για μένα αυτό το άτομο ένοιωσα ότι ήταν το άτομο που στο τι έψαχνα σε μια σύντροφο το είχε, μιλώ για χαρακτηριστικά και χαρακτήρα, αλλά πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω, αύριο θα ερθει στη πολη που μένω και μου έχει στείλει μήνυμα του τύπου θα πας εκεί στον τάδε τόπο; και εγώ να την ρωτάω μου στείλεις μήνυμα απλώς για να μου στείλεις όχι απλώς ήταν η σκέψη μου και πάλι άρχισες να μου τη λες;

πραγματικά έχω χαθεί

Miliva21
    Guest
    5 μήνες ήσασταν και μαζί και χωρια όμως...

Τι να πω...Εγώ πιστεύω ότι όντως της αρεσεις όμως θέλει και την ησυχια/ελευθερία της ...ή το πας χαλαρά όπως αυτή ή της κάνεις μια σοβαρη συζήτηση εξηγώντας της ότι αν θέλει κάτι πιο ουσιαστικό να ζήσει μαζί σου πρέπει να πάρει το ρισκο και να "βουτήξει".... αφήνοντας πίσω το παρελθόν της ..... ξεκαθάρισε τη θέση σου και τι θες από αυτή....άσε την να πάρει το χρόνο της και πες της μα επικοινωνήσει μαζί σου όταν έχει πάρει μια απόφαση για το αν θα είστε μαζί η οχι....

Ακούγεται εύκολο Αλλά δν είναι....

Δεν θέλω να πιάσω το ενδεχόμενο ότι μπορεί να έχει κάτι παράλληλο με σένα

Junior Member
    Μίλιβα μου, της έχω πει τη νοιώθω και τι εθελα από εκείνη αλλά δεν τη πίεσα ποτέ επειδή δεν είμαι έτσι άνθρωπος απλώς της ξεκαθάρισα τα αισθήματα μου και η απαντήση αυτής ότι νοιώθει κάτι αλλά δεν έχει ψυχή να αγαπήσει και δεν είναι έτοιμη της είπα να το σκεφτεί και η απάντηση επειδή ο χαρακτήρας είναι του στυλ να είναι να τους ικανοποιεί όλους γιαυτό και μου είπε θα το σκεφτεί αλλά στην πραγματικότητα το είπε για να είναι όλοι ευτυχισμένοι.
    Το ενδεχόμενο να πέσει κάτι άλλο δυστυχώς δεν μπορώ να το αποκλείσω αλλά πιστεύω πως οχι

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by ppapas View Post
    Μίλιβα μου, της έχω πει τη νοιώθω και τι εθελα από εκείνη αλλά δεν τη πίεσα ποτέ επειδή δεν είμαι έτσι άνθρωπος απλώς της ξεκαθάρισα τα αισθήματα μου και η απαντήση αυτής ότι νοιώθει κάτι αλλά δεν έχει ψυχή να αγαπήσει και δεν είναι έτοιμη της είπα να το σκεφτεί και η απάντηση επειδή ο χαρακτήρας είναι του στυλ να είναι να τους ικανοποιεί όλους γιαυτό και μου είπε θα το σκεφτεί αλλά στην πραγματικότητα το είπε για να είναι όλοι ευτυχισμένοι.
    Το ενδεχόμενο να πέσει κάτι άλλο δυστυχώς δεν μπορώ να το αποκλείσω αλλά πιστεύω πως οχι
    Εσύ τι πραγματικά θες;;; από εκείνη ..Από τη ζωή σου στον τομέα των ερωτικών σχέσεων;;

Junior Member
    Από τη μια το συναίσθημα μου τη θέλει αλλά η λογική μου λέει είναι τοξική και εγωιστικό αυτό που κάνει, πραγματικά είμαι σε ένα ατέρμονο αδιέξοδο και δεν ξέρω.

Από τη ζωή μου ψάχνω ένα σύντροφο να με καταλάβει και να με εκτιμά όπως είμαι και να περνάμε καλά.
    Last edited by ppapas; 15-11-2018 at 20:15.

Miliva21
    Guest
    Μάλλον δεν σε καλύπτει στη σταθερότητα και δεν σου εμπνεει ασφάλεια και εμπιστοσύνη η σχέση σου με τη συγκεκριμένη γυναίκα....

οπότε καλύτερα να ψάξεις να βρεις κάτι που θα ήταν πιο κοντά στη σχέση που θες .....

Πριν όμως,εγώ θα σου πρότεινα να της ξαναμιλήσεις αυτη τη φορά επιμένοντας πιο έντονα στη θέση σου κ σε αυτό που θες κ βλέπεις πως θα πάει...

Τώρα θέλω να δω και τα άλλα μέλη τι θα σου γράψουν....

Κατι τελευταίο που μου κίνησε τη περιέργεια.... είναι αυτό που λες ότι είσαι πληγωμένος από παρελθοντικες σχέσεις και ότι εκείνη έκανε το βήμα να σε προσεγγίσει....

Μήπως έπαθες "προσκόλληση" μαζί της (εκτός των άλλων) επδ εκείνη "εκαμψε" τις αντιστάσεις σου...Μήπως "κολλας" στο να εγκαταλείψεις αυτή τη "σχέση" επδ λόγω της απογοήτευσης σου γενικότερα στο θέμα των σχέσεων έχεις πχ απομονωθεί/δεν κηνυγας / δεν προσεγγιζεις εύκολα?

Ίσως θα είναι καλό να το σκεφτείς και αυτό μήπως είναι ένας φόβος ότι δεν θα βρεις εύκολα κάποια άλλη....οποτε θα χρειαστεί να το "δουλέψεις" μέσα σου

Senior Member
    καλησπέρα , αν κατάλαβα καλά.σου.είπε.σχεδόν ξεκάθαρα ότι δεν είναι ερωτευμένη μαζί σου αλλά σε θέλει? κατάλαβα σωστά?? Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω πως με 3.χρόνια σχέση αποφάσισε.να παντρευτεί κάποιον που όπως η ίδια είπε την πίεζε ψυχολογικά. Σου είπε γιατί τελικά δεν.έγινε ο γάμος??

Junior Member
    Ναι μου είπε ότι την καταπιέζει και της ασκούσε ψυχολογική καταπίεση, ακριβώς έτσι ούτε εγώ καταλαβαίνω από τη μια με θέλει από την άλλη δεν μπορεί.

Senior Member
    Λοιπόν, διάβασα όλο το αρχικό σου ποστ. Για εμένα δεν είναι καν σχέση αυτό, προφανώς η κοπέλα, πρέπει να λύσει πολλά προσωπικά της θέματα, που δεν έχουν σχέση με εσένα, αλλά εσύ έχεις έναν ρόλο πατερίτσας, προσπαθεί να στηριχθεί πάνω σου, για να ξεχάσει τα προηγούμενά της. Τέτοιες "σχέσεις" να ξέρεις δεν βγήκαν πουθενά, μόνο σεξ και τίποτα άλλο. Εγώ θα την άφηνα μέχρι να λύσει τα θέματά της και θα προχωρούσα σε κάποια άλλη γνωριμία. Μην ξεχνάς ότι είναι πολύ δύσκολο να ξεχάσει τον προηγούμενο άντρα, για γάμο πήγαιναν και πρέπει να ήταν και ερωτευμένη μαζί του, οπότε δύσκολο το βλέπω το μεταξύ σας. Από εκεί και πέρα είναι δικό σου το θέμα, αν θέλεις να επενδύσεις πάνω σε αυτό και μην ξεχνάς ότι εσύ ήσουν ξεκάθαρος από την αρχή, αλλά εγώ πιστεύω πως εκείνη ακόμη σκέφτεται τον πρώην. Αν επενδύσεις πάνω σε μια τέτοια σχέση, θα χρειαστεί να ξέρεις πολύ χρόνο και ίσως στο τέλος και να ξενερώσεις. Αν ήσουν πχ. 25 εγώ θα σου έλεγα οκ προχώρα, αλλά είσαι 37, γιατί να κάτσεις να επενδύσεις σε μια σχέση που δεν είσαι ούτε εσύ ευχαριστημένος, ούτε εκείνη, ήδη έχει αρχίσει και σε αποφεύγει. Μην σε κρατάνε τα μηνύματά της, απλά προχώρα...

Junior Member
    Μήπως έπαθες "προσκόλληση" μαζί της (εκτός των άλλων) επδ εκείνη "εκαμψε" τις αντιστάσεις σου...Μήπως "κολλας" στο να εγκαταλείψεις αυτή τη "σχέση" επδ λόγω της απογοήτευσης σου γενικότερα στο θέμα των σχέσεων έχεις πχ απομονωθεί/δεν κηνυγας / δεν προσεγγιζεις εύκολα?
    μιλιβα αυτο που ειπες πραγματικα με εκανε να σκεφτω μπορει υποσυνειδητα αυτος να ειναι ο λογος.

ακολουθησα την συμβουλη για μια τελευταια φορα της ειπα τι θελεις απο μενα και με ενοχλεις, και η απαντηση θελω μονο να εισαι ευγενικος και να ειμαστε καλα εμεις αλλα εχω ξενερωσει απο την συμπεριφορα σου επειδη μου απαντας ασχημα στα μηνυματα που σου στελω.

νομιζω παιδια τελος πραγματικα απλως με ενοχλει που δεν καταλαβαινει και επιμενει με κατι ατακες του στυλ ε και σιγα τι σου εκανα και εγω δεν ειμαι εγωιστρια και οντως ενοιωσα κατι για σενα.

απο οτι φανηκε κωστα μου ναι ειχα αυτο το ρολο ακριβως, της πατεριτσας
    σας ευχαριστω για της συμβουλες
    Last edited by ppapas; 16-11-2018 at 08:45.

Senior Member
    Καλημερα.
    Δεν νομιζω οτι τα κανει ολα αυτα για να παιξει μαζι σου, εφοσον της εχεις εξηγηθει τοσες φορες οτι σε κουρασε και πρεπει να αποφασισει αν θελει να κάνετε κατι μαζι.
    Νομιζω οτι η κοπελα αυτη εχει προβλημα.
    Η εχει κολλησει με τον πρωην της και οσα συνεβησαν εκει (πιθανον και να εχει ακομα επαφες μαζι του, η να επιδιώκει επαφες, η να ελπιζει να τα βρουνε) ή εχει καποια παθηση που την κανει να φερεται τοσο κυκλοθυμικα και αλλοπροσαλα. Ισως οριακη διαταραχη.
    Εσυ, αφου δεν εισαι σε φαση να το παρεις χαλαρα μονο για το σεξ οποτε τυχει κλπ, καλα κανεις και της ξεκαθαριζεις οτι δεν σου αρεσει η κατασταση και νομιζω καλο θα σου κανει να εισαι σταθερος στην αποφαση σου αυτη και να της κλεισεις οριστικα την πορτα για να ηρεμησεις.
    Οσο την αφηνεις να επανερχεται, αυτη θα συνεχιζει.

Junior Member
    ετσι εχω κανει ρεμεντυ, την εχω κανει φραγη απο παντου γιατι ειμαι σιγουρος θα επανελθει αν οχι τωρα σε δυο τρεις μηνες.

πραγματικα η κοπελα εχει θεματα, κριμα.

Senior Member
    Καλημέρα και από μένα στη παρέα....
    Φίλε θεματοθετη πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι σε πείραξε..η κοπέλα εξηγήθηκε απτην αρχή βγήκε από μια πολύ δύσκολη σχέση..εσένα σε ήθελε από τι κατάλαβα..
    Αλλά είχε της άσχημες εμπειρίες της Άπτον προηγούμενο...ήθελε το χρόνο της για να σε γνωρίσει να δει αν μπορεί να σε εμπιστευτη να δει τη χαρακτήρας είσαι κτλ κτλ...όντως καλά σε λεει στα μηνύματα της δεν σε έκανε και κάτι κακό...αν της έδινες λίγο χρόνο..θα μπορούσες να της ζητήσεις περισσότερο χρόνο να περνάτε μαζί...όντως είναι μπερδεμένη δεν λέω και λογικό είναι..περίμενες σε διάστημα πέντε μηνών να σε πει είσαι ο άνδρας της ζωής μου η μετά από σένα έχω κλεισει ως γυναίκα???και μετά από τόση από τόσο ασχημη προηγούμενη σχέση...
    Ας το συνέχιζεις λίγο ακόμα να δεις που θα σας βγάλει και μετά να το διαλυες.που ξέρεις μπορεί να έστρωνε η κατάσταση... βέβαια πάλι εσύ ξέρεις δικο σου θέμα είναι.εμεις απλά μια γνώμη λέμε...εγώ πάντως σαν Γιώργος θα το συνέχιζα και αν δεν εβγενε πουθενά έχει καλώς τι είχαμε τι χάσαμε..στο κάτω κάτω δεν περνούσες και άσχημα....
    Δεν σε κατηγορώ μια γνώμη λέω ..

Page 1 of 4 123 ... LastLast