Results 1 to 15 of 78
-
29-11-2018, 19:25 #1
Στυτική δυσλειτουργία, μήπως φταίω εγώ;
Καλησπέρα. Θα ήθελα να σας πω και γω την εμπειρία μου με τον σύντροφο μου. Δεν είμαστε πολύ καιρό μαζί όμως αντιμετωπίζω πρόβλημα. Από την αρχή δεν μπορούσε, λειτουργούσε με Βιάγκρα. Στην συνέχεια τα έκοψε για ένα διάστημα ήταν κάπως καλά τώρα όμως τα πράγματα είναι χειρότερα. Από ότι μου έχει πει τον τελευταίο χρόνο η και περισσότερο δεν έχει στύση ούτε με τον αυνανισμό ή είχε περιστασιακα. Είχε μια πολύ μεγάλη αποχή από το σεξ - χρόνια, του έτυχε μια ευκαιρία πριν από εμένα αλλά δεν μπόρεσε να τα καταφέρει. Η έτσι λέει τουλάχιστον. Το θέμα είναι ότι μένουμε μαζί. Και όταν δεν μπορεί να κάνουμε σεξ απελπίζεται δεν το δείχνει αλλά λίγο μετά μου ζητάει να χωρίσουμε γιατί δεν μπορεί να με ικανοποιήσει. Έχουμε μια αρκετά μεγάλη διαφορά ηλικίας. Αυτός είναι πλέον 40. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω πως να του φερθω. Τον αγαπώ και τον εκτιμώ σαν άνθρωπο αλλά δεν δέχομαι να με χωρίζει κάθε φορά που δεν μπορεί. Δεν ξέρω πως να αντίδρασω πλέον τι να κάνω για τον βοηθήσω. Ευχαριστώ που με ανεχτηκατε.
- 29-11-2018, 20:53 #2
Γιατί βρε σε ανεχτηκαμε???άκου κουβέντα...πάμε στο πρόβλημα...
Δυστυχώς αντιμετοπιζω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τον δικό σου....και μάλιστα ακριβώς στο ίδιο χρόνο...ένα ενάμιση χρόνο έχει που είμαι έτσι....κάποια στιγμή θα γίνουμε καλά.και εγώ και ο σύντροφός σου...είναι ψυχολογικό χωρίς να σημαίνει ότι έχουμε ψυχολογικό πρόβλημα...πια θα είναι η στιγμή που θα περάσει δεν το ξέρω και δυστυχώς δεν το ξέρουν και οι γιατροί...
Λύση..(λέμε τώρα)
Άμα μπορεί με βιαγκρα η με παρόμοια χάπια που είναι το πρόβλημα???ξέρω δεν είναι και η καλύτερη λύση φυσικα....είμαι ομοιοπαθητική όπως είπα αλλά κοντά στο τίποτα καλή είναι και η ψιχαλα...
Αν και εγώ όταν περνώ διεγερτικό είμαι καλύτερα από πριν..αλλά το θέμα είναι ότι κρατάει μόνο δύο μέρες όπως το γραφή στο κουτί...δηλαδή άμα περνη ένα χαπακι την εβδομάδα..που σημενεί ότι θα κάνετε σεξ 2-3 φορές την εβδομάδα δεν θα είσαι ικανοποιημένη???
29-11-2018, 20:55 #3
Και εγώ όταν αποτυγχάνω θέλω να χωρίσω τη γυναίκα μου...τον καταλαβαίνω απόλυτα....αν με το βιαγκρα είναι έτσι και έτσι πες τον να αλλάξει μάρκα...να πάρει φυτικό διεγερτικό που είναι πολύ καλύτερο...
29-11-2018, 21:09 #4
αφου εχει χερια μπορει δεν ειναι απαραιτητο να του σηκωθει
29-11-2018, 21:32 #5
29-11-2018, 22:03 #6
Δεν μπορώ να δεχτώ ότι θα λειτουργεί από δω και πέρα μόνο με το Βιάγκρα. Νιώθω ότι χρειάζεται "βοηθεια" και ότι εγώ δεν του κανω
29-11-2018, 22:12 #7
Άμα δεν μπορείς να το δεχτείς τοτες η λύση είναι μονόδρομος... χωρισμός...
Και εγώ δεν μπορούσα να το δεχτώ και δεν επερνα βιαγκρα μέχρι που έφτασα σε σημείο δύο.2 μηνες να μην μπορώ να κάνω σεξ με τη γυναίκα μου..και μόλις δοκίμασα διεγερτικό (όχι βιαγκρα)και είδα τη σημαία σηκωμένη είπα μέσα μου πόσο βλάκας ειμουν τόσο καιρό που δεν επερνα διεγερτικό...όχι 100% στύση..μιλάμε για 200% στύση...καλύτερα και από πριν να έχω το πρόβλημα....φυσικά δεν συγκρίνεται με το να έχεις την υγεία σου εννοείτε..απλά σου λέω απτό να μην έχεις καθόλου στύση καλύτερα με χαπια και στύση...σε όλους μας πειράζει να μην εχούμε στύση...έχεις δει κανέναν άνδρα να λέει τι καλά που το έπαθα?όχι βέβαια..αλλά τι να κάνουμε οι ασθένειες για εμάς τους ανθρώπους είναι ....
Και εννοείται ότι δεν φταις εσύ..δεν μπορώ να σας καταλάβω εσάς της γυναίκες ....γιατί πιστεύεται ότι φταίτε εσείς??!δεν μπορώ να καταλάβω...
Μιλάμε για ασθένεια...όχι για γούστα...αν πάθεις στυτική δεισλειτουργια και δεκα γυναίκες να έρθουνε δεν σηκώνεται με τίποτα...άρα δεν φταις εσύ..ξέχασε το αυτο
29-11-2018, 22:16 #8
29-11-2018, 22:34 #9
Είναι πολύ δύσκολο για τον γυναικείο εγωισμό να δεχτεί ότι ο άντρας της λειτουργεί με χάπια. Εγώ προσωπικά το παίρνω απάνω μου. Οτι εγώ φταίω και ότι άμα είχε κάποια άλλη δεν θα είχε αυτό το θέμα. Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω πως να του φερθω. Δεν μπορώ κάθε τρεις και λίγο να με χωρίζει επειδή νιώθει ανασφαλής και φοβάται ότι θα τον απατησω. Πως να του το βγάλω από το μυαλό;
29-11-2018, 22:44 #10
Λοιπόν ένα ένα....
Ο γυναικείος εγωισμός δεν έχει καμία σχέση με τη στυτική δυσλειτουργία του άνδρα..ίσα ίσα ο εγωισμός του άνδρα πληγώνεται και η αυτοπεποίθηση του...
Ο γυναικείος εγωισμός που κολλάει??δεν μπορείς να δέχτης ότι λειτουργεί με χαπια???τοτες λυπαμε..χώρισε τον..
Στο αν φταις η όχι στο απάντησα και πριν...δεν φταις εσύ...και η Πάμελα Άντερσον να ερχόταν και η Αντζελίνα Τζολί να ερχόταν και η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου να ερχόταν η σημαία πάλι δεν θα σηκωνόταν..δεν φταις εσύ...γιατί επιμένεις??εκτός και αν θέλεις και πήρες την απόφαση να τον χωρίσεις και για να μην νοιώθεις τύψεις που θα τον αφησεις λες ότι αν είναι άλλη ίσως τον βοηθήσει και τον βελτίωση..τοτες αλλάζει...
Δεν ξέρεις πως να τον βοηθήσεις πως να τον φερθείς??
1)Τόνωσε του το ηθικό με ότι σημαίνει αυτό...
2)
Παροτρυνε τον να πάει σε κάποιο ανδρολογο για εξετάσει...μήπως στην περίπτωση του βρούνε την αιτία???
3)άλλαξε του τα χάπια αν δεις ότι δεν του προσφέρει 100% στύση..συμβουλεψου τον φαρμακοποιό σου/σας.
Παρτου άλλο διεγερτικό...δώστου καρύδια με μέλι..
Δώστου φυσικούς χυμούς....αυτά βοηθάνε..
29-11-2018, 22:50 #11
Δεν σκέφτομαι τον χωρισμό, τον αγαπώ. Απλά έχει μπει σε μια διαδικασία όταν είναι στα κάτω του ότι καλύτερα να με αφήσει γιατί με ταλαιπωρεί σε αυτό το θέμα.
Γυναικείο εγωισμό εννοώ ότι σε μια νέα γυναίκα αυτό δεν συμβαίνει σχεδόν ποτέ όταν έχει νέους σε ηλικία συντρόφους, δεν είναι κανόνας αλλά κατά κύριο λόγο έτσι είναι. Είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζω κάτι τέτοιο. Και φαντάζομαι ότι θα τον έχω πληγώσει με κάποια αντίδραση μου για να σκέφτεται ότι μου κάνει τόσο κακό.
29-11-2018, 23:32 #12
Όχι δεν τον έχεις πληγώσει δεν το ξέρω κι όλας αλλά έτσι νομίζω..ότι δεν έχει σχέση μάζη σου η πάθηση του..
Όσοι έχουμε στυτική δυσλειτουργία θέλουμε να χωρίσουμε απτής γυναίκες.μας γιατί πιστεύουμε ότι δεν αξίζουμε ως άνδρες..το έχω και εγώ αυτό..απλά η δικιά μου έχει πολύ γινατι...δεν το βάζει κάτω...
Και επεισης κάνεις λάθος σε πολλές νέες γυναίκες συμβαίνει αυτό η στυτική δυσλειτουργια δυστυχώς αυτή την εποχή έχει χτυπησει ρεκόρ..τα διεγερτικά πουλάνε παγκόσμιος σε όλες της χώρες του πλανήτη..άρα δεν είναι ο σύντροφός σου ο μοναδικός και ούτε εγώ φυσικά..είναι πάρα πολύ οι άνδρες που υποφέρουμε από αυτή τη παθησει...δεν ξέρω τη φταίει...για να καταλάβεις ...εγώ κάποτε έβλεπα γυναίκα γυμνή στη τηλεόραση και μου γινόταν κάγκελο.
Έβλεπα κορίτσια στη θάλασσα με μαγιό και έτρεχα να κρυφτώ μην εκτεθω μέσα σε κόσμο...και από εκεί που ειμουν έτσι τώρα έφτασα στο άλλο άκρο...
30-11-2018, 01:43 #13
ισως καποια μερα να του φωναξες και να τον αγχωσες γι αυτο λες μηπως φταιω εγω και δευτερο μαλον το σκεφτεται παρα πολυ και αυτο αυξανει τη δυσλειτουργια
30-11-2018, 01:45 #14
30-11-2018, 08:30 #15