ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 10 of 10
    Senior Member

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ

Τοσο καιρο παρακολουθω το φορουμ κ τωρα νομιζω πως θα χρειαστω την βοηθεια σας η και την γνωμη σας!!!Ας ξεκινησω την ιστορια κ για οσα ξεχασω να πω μπορειτε να με ρωτησετε...

Το φιλαρακι μου,ετων 19,τον μαιο που μας περασε ειχε ενα πολυ σοβαρο τροχαιο απο το οποιο ομως βγηκε ζωντανος υστερα απο πολλα χειρουργεια κ 3,5 μηνες στο νοσοκομειο...Πλεον τωρα εχει γυρισει σπιτι του κ κανει την αποθεραπεια του κ εκκρεμουν κ καποιες διορθωτικες επεμβασεις..Η μαμα του με την δικη μου ειναι φιλες κ ετσι εχουμε πολυ καλες σχεσεις κ συζηταμε κ εμεις...
    Μετα απο αυτην την ταλαιπωρια που περασαν κ οι δυο υπαρχει προβλημα κ ζηταει η μαμα του την βοηθεια μου γιατι ξερει πως τον επηρεαζω θετικα...
    Υστερα απο ολο αυτο εχει πολλα νευρα,ειναι επιθετικος πολυ κ δεν δεχεται κουβεντα οταν εχει αδικο...οχι τοσο στην σχεση του μαζι μου οσο με την μανα του..δεν της μιλαει εδω κ 3 βδομαδες,αδιαφορει γιατι ειχε κ αυτη καποια προβληματα υγειας,μου ειπε οτι τσακωθηκαν κ την εσπρωξε με δυναμη,φωναζει κ δημιουργει ολο τσακωμους κ γενικα μια πολυ νευρικη κ επιθετικη κατασταση...Χρειαζεται ψυχολογικη υποστηριξη κ μιας που δεν αποδεχεται οτι θα τον βοηθησει προσπαθω να τον βοηθησω εγω οσο μπορω...Του ειπα να ασχοληθει με κατι που θα τον ηρεμει αλλα εκει ειναι περιορισμενες οι επιλογεσ του γτ ακομα δεν μπορει να κανει καποια πραγματα...κ σε μενα ειχε θυμωσει κ ηταν κ αποτομος κ επι8ετικος σε αλλα δεν με πειραζει κ τοσο...Απλα ξερω οτι χρειαζεται βοηθεια κ δεν ξερω αν μπορω να του την προσφερω η πως να του δωσω να καταλαβει πως καποιος εππαγγελματιας θα τον βοηθησει πραγματικα...Ακουσα πως ολα ειναι μετεγχειρητικα αποτελεσματα αλλα κ παλι....
    Κ οποτε τον ρωταω εγω πως ειναι η μαμα σου η μονη απαντηση που παιρνω ειναι:δεν με νοιαζει,δεν παθαινει τπτ αυτη...Κ για να πω την αληθεια με πειραζει που φερεται ετσι στο μοναδικο ανθρωπο που ηταν διπλα του ολο αυτον καιρο κ εγινε χιλια κομματια...Δεν θελω να ανακατευτω στην σχεση τους φυσικα αλλα επειδη η μαμα του μιλαει φανταζομαι δεν μου τα λεει γιατι δεν εχει αλλου να τα πει,τα λεει για να την βοηθησω κ εκεινη γιατι εχει αρχισει κ αυτη να μην ξερει πως να αντιδρασει κ τι αλλο πρεπει να κανει.Εγω θελω να τον βοηθησω γτ τον αγαπαω κ τον νοιαζομαι κ ας με νευριαζει...τι μπορω να κανω?

ξεχασα να αναφερω πως ο ιδιος αναγνωριζει την συμπεριφορα του μονο ομως προς τους γυρω του οχι οταν εχει να κανει με την οικογενεια του

Banned
    υπομονη.
    Οταν ορθοποδησει θα λετε αλλιως.

Senior Member
    να κ αυτα που δεν λεω.....αλλα βγαινουν στη συζητηση....Κανει κ χαζομαρες ομως....δεν παει στις φυσιοθεραπειες γιατι βαριεται λεει,ειναι στην διαδικασια διακοπης ενος φαρμακου κ θελει να επιταχυνει την διαδικασια χωρις την εγκριση του γιατρου κ αλλα τετοιες βλακειες... ο ιδιος καθυστερει να τελειωσει ολο αυτο...

Κρινο τι εννοεις οτι θα λεμε αλλιως???(κολλαω κ καμια φορα κ δεν τα πιανω ολα)

Banned
    Κοιτα ειναι καθαρο οτι δεν μιλατε επι ισοις ορους.
    Εχει ασχημη ψυχολογια και αυτο θα τον εχει απορυθμισει.
    Θα πρεπει να λες αυτα που πρεπει να πεις (φανταζομαι οτι ξερεις ποια ειναι αυτα) σαν ποιημα.
    Δυστυχως ειναι κουραστικο αλλα δεν βλεπω αλλη λυση.

Οτι θα τα λετε αλλιως εννοω οταν μπορεσει και σταθει στα ποδια του.
    Αυτη την στιγμη ειναι τελειως διαφορετικα τα πραγματα.

Οκ?

Senior Member
    αααααα γκαν γκαν γκαν μανιβελα.........εχεις δικιο......Το γνωριζω πολυ καλα οτι εχει ασχημη ψυχολογια(αφου πολλες φορες μου λεει καλυτερα θα ηταν να ειχε πεθανει)...Εγω θεωρω οτι θα βοηθουσε να παει σε εναν ψυχολογο αλλα δεν θελει κ πιο συγκεκριμενα λεει δεν ειμαι τρελος κ οσες φορες κ αν εχω προσπα8ησει να του εξηγησω οτι δεν εισαι τρελος επειδη πας σε ψυχολογο δεν το δεχεται...Καταλαβαινω οτι εχει κουραστει κ θελει να τελειιωνει ολο αυτο κ να συνεχισει απο εκει που εμεινε...

Senior Member
    Είναι λογικό όλη αυτή η συνεχής ταλαιπωρία (το ατύχημα, τα νοσοκομεία, οι εγχειρήσεις κλπ ) να έχουν δημιουργήσει πολλά συναισθήματα στο φίλο σου τα οποία τον βαράινουν, αν δεν τα εκφράζει κάποιες στιγμές θα έχει εκρήξεις θυμού για να μην \"σκάσει\"
    Οσο μπορείς και όσο αντέχεις να συζητάς μαζί του ώστε λίγο λίγο να μοιράζεται τα όποια συναισθήματα του έχει δημιουργήσει αυτή η κατάσταση ώστε να μην τα συσσωρεύει όλα μέσα του και μετα του βγαίνει σε επιθετικότητα.

Banned
    Originally posted by pennoula_v
    αααααα γκαν γκαν γκαν μανιβελα.........εχεις δικιο......

αργεις αλλα παιρνεις ε?
    :P

Τεσπα, ανακεφαλαιωση.

Βρες ενα τροπο συμπεριφορας οπου καταρχην να μην του πας κοντρα αλλα και να περνας το μυνημα που θες.

Θα ελεγα οτι ενας τετοιος τροπος ειναι να λες την αποψη σου στο ταδε ζητημα και να συμπληρωνεις οτι η επιλογη ειναι δικη σου, αν νομιζεις οτι θα σε βοηθησει το κανεις κλπ κλπ....

Με το να πιεζεις καποιον να κανει κατι οχι μονο δεν καταφερνεις κατι (αρα τζαμπα χαλας το σαλιο) αλλα εισπρατεις και μια επιθετικοτητα η οποια δεν βοηθαει σε τιποτα - αντιθετα δημιουργεις προσθετες εντασεις.

Senior Member
    σας ευχαριστω πολυ παιδια......οντως εκρηξεις θυμου εχει...δεν το πιεσα ποτε αλλα λιγο κοντρα του παω καμια φορα αμα με νευριαζει....

Banned
    αν το καταλαβες με τα οσα ειπαμε,
    απλως χειριζεσαι λαθος το θεμα.

Δεν χρειαζεται καμια κοντρα, αλλα τροπο στο πως θα πεις αυτο που σκεφτεσαι.
    Επισης μου δινεις την εντυπωση οτι η μητερα του λειτουργει με το ιδιο καθεστως και για αυτο ειναι και εκει επιθετικος.

Χαρακτηριστικο των μαναδων να εχουν γνωμη για τα παντα οσον αφορα το καλο των παιδιων τους....

Senior Member
    ισως αλλα δεν μπορω να το ξερω αυτο δεν ζω κ μες στοσπιτι τους...απλα προσπαθει ετσι προσπαθει αλλιως κ αποτελεσμα δεν βλεπει.....