Είναι νόμιμο αυτό που κάνουν οι τράπεζες? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 34
    Senior Member
    Quote Originally Posted by KARMA View Post
    Σας ευχαριστώ πολύ όλους που μπήκατε στον κόπο να απαντήσετε. Ε ναι ρε παιδιά δεν γίνετε να μου λέει στην αρχή μόνο την πρώτη φορά πληρώνεις 8€ και μετά χωρίς προειδοποίηση να μου χρεώνουν 10€ με το έτσι θέλω.. Δηλαδή ακούω και τα δικά σας και μου έρχεστε να πάω να τους τα ψαλω ενα χεράκι και λίγο είναι, ναι I banking έχω και τη σημαίνει αυτό που οταν πάω να πληρώσω κάνεις δεν την δέχεται διότι λένε είναι American express και γιατι να μ κρ; τανε το ποσό που ούτε καν να πληρώσω κάτι δεν μπορώ με την κάρτα? Δεν είναι το ποσό είναι η κοροϊδία και η πονηριά που αλλά σου λένε και άλλα κάνουν οι παλιό Εβραίοι αντε τα πήρα άσχημα τώρα!

Εστάλη από RNE-L21 στο E-Psychology.gr Mobile App
    Γιατί έβγαλες american expres?? εννοείτε ότι κανείς δεν την δέχεται...να πας να τους πεις να στην κάνουν mastercard...απορώ αφού καμία επιχειρηση δεν την δέχεται γιατί οι τραπεζες την εκδίδουν.??και νομίζω ότι πλέον δεν την εκδίδει καμία τράπεζα νομίζω ότι αυτή που την εκδίδει πρέπει να είναι μόνο μια τράπεζα. Αλλά δεν ξέρω ποια... eurobank δεν νομίζω ότι είναι...η eurobank εκδίδει mastercard..

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Γιατί έβγαλες american expres?? εννοείτε ότι κανείς δεν την δέχεται...να πας να τους πεις να στην κάνουν mastercard...απορώ αφού καμία επιχειρηση δεν την δέχεται γιατί οι τραπεζες την εκδίδουν.??και νομίζω ότι πλέον δεν την εκδίδει καμία τράπεζα νομίζω ότι αυτή που την εκδίδει πρέπει να είναι μόνο μια τράπεζα. Αλλά δεν ξέρω ποια... eurobank δεν νομίζω ότι είναι...η eurobank εκδίδει mastercard..
    Εγώ απλά πήγα στη συγκεκριμένη τράπεζα που μου πρότεινε το αφεντικό απλά μου είπε πήγαινε βγάλε κάρτα μισθοδοσίας στην alphabank. Που να ήξερα ότι είναι Αμερικαν η μάστερ...

Sent from my RNE-L21 using Psychology Forum mobile app
    ....But tell me where can i go to get away from all this pain...

Senior Member
    Πάντως δεν θα το αφήσω έτσι, αύριο θα πάω και θα δω τι δικαιολογία θα μου πούνε.. Θα σας ενημερώσω

....But tell me where can i go to get away from all this pain...

Senior Member
    Quote Originally Posted by KARMA View Post
    Πάντως δεν θα το αφήσω έτσι, αύριο θα πάω και θα δω τι δικαιολογία θα μου πούνε.. Θα σας ενημερώσω

Βέβαιος και να πας...και να μας πεις....και αν μπορείς τώρα που το ξέρεις να τους πεις να στην κάνουν mastercard...αν σου πουν σουξου μουξου....πες τους ότι θέλεις να κάνεις ψώνια με την κάρτα και τα καταστήματα δεν την δέχονται..είναι υποχρεωμένοι να στην αλλάξουν

Member
    Mastercard ή visa, περνάνε παντού
    Γνωρίζω η Πειραιώς εκδίδει και τα 2, Η alpha σίγουρα visa και η eurobank σίγουρα mastercard.
    Ακόμα συμβουλεύω ο,τι μπορείτε να το κάνετε απο web banking γιατί θα γλυτώσετε αρκετά (πχ έμβασμα μεσω κισε 10€ ενώ μεσω web 3€/ή/ τέλη κυκλοφορίας ή ένφια 1,5€ ανα πληρωμή σε κισέ ενώ δωρεάν απο web-τώρα δέχετε κ η εφορία στο taxis πληρωμή με κάρτα χωρίς επιβάρυνση)και για πληρωμή με κάρτα στο site των επιχειρήσεων πχ Νερό, Ρεύμα, Τηλέφωνο. Στο site των τραπεζών γ αυτά βάζουν προμήθεια.
    Λίγο πολύ, όλες οι συστημικές τράπεζες έχουν παρόμοιες χρεώσεις +/-, δεν γλυτώνεις απο πουθενά... "Επειδή μπορούν!"...

Senior Member
    ..τους λέει ο γνωστός μου έχω 18.000 αν τα καταθέσω στην τράπεζα σας και είναι κλειστά...τι τόκο έχω ετησίως?? απάντηση...στα 18.000 ευρώ ο τόκος είναι 50€ ετησίως...τίποτα δηλαδή...
    Και απαντάω εγώ...αν ο φίλος μου πάρει δάνειο από εσάς 18.000 ευρώ ..και δεν πλήρωση της δώσεις για ένα χρόνο εσείς πόσο τόκο θα του προσθέσετε????
    ..
    Kατ αρχην δεν ειμαστε τραπεζα , καλοι πελατες ειμαστε .......με 18.000 τι τοκο να του δωσουν , ειναι μικρο το ποσο , εγω αναφερομαι σε μεγαλα ποσα , που μας δινουν 2% ..............ειναι γνωστο οτι οι τραπεζες ειναι οι μεγαλυτεροι νομιμοι ληστες .........

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Kατ αρχην δεν ειμαστε τραπεζα , καλοι πελατες ειμαστε .......με 18.000 τι τοκο να του δωσουν , ειναι μικρο το ποσο , εγω αναφερομαι σε μεγαλα ποσα , που μας δινουν 2% ..............ειναι γνωστο οτι οι τραπεζες ειναι οι μεγαλυτεροι νομιμοι ληστες .........
    Κοίτα εξαρτάται...για άλλους είναι μικρό ποσό για άλλους είναι μεγάλο ποσό...όπως και να δει αντικείμενα είναι ένα αξιοσέβαστο πόσο...δεν είναι και κάνα δυο χιλιάρικα να πεις...τώρα εσύ τι ποσό εννοείς όταν λες μεγάλα ποσά δεν ξέρω...εκατό??δυακοσια??

Senior Member
    Κοίτα εξαρτάται...για άλλους είναι μικρό ποσό για άλλους είναι μεγάλο ποσό...όπως και να δει αντικείμενα είναι ένα αξιοσέβαστο πόσο...δεν είναι και κάνα δυο χιλιάρικα να πεις...τώρα εσύ τι ποσό εννοείς όταν λες μεγάλα ποσά δεν ξέρω...εκατό??δυακοσια??
    παραπανω , αλλα μια καλη ιδεα ειναι να μετατρεψεις σε μια συμφερουσα τιμη ενα μεγαλο μερος των 18.000 σε $ ,( στο 1.20 ας πουμε , τωρα ειναι στο 1.15 ευρω ανα $ ) το ευρω δεν δινει ουτε διατραπεζικως επιτοκιο , ενω το $ δινει .........δεν ξερω αν εχει HSBC τραπεζα στην Ελλαδα , δινει 3% .......η Eurobank δινει 2.33% για μεγαλα ποσα ( ανω των 500 χιλ.) ....παντα στο $ .......

Senior Member
    παραπανω , αλλα μια καλη ιδεα ειναι να μετατρεψεις σε μια συμφερουσα τιμη ενα μεγαλο μερος των 18.000 σε $ ,( στο 1.20 ας πουμε , τωρα ειναι στο 1.15 ευρω ανα $ ) το ευρω δεν δινει ουτε διατραπεζικως επιτοκιο , ενω το $ δινει .........δεν ξερω αν εχει HSBC τραπεζα στην Ελλαδα , δινει 3% .......η Eurobank δινει 2.33% για μεγαλα ποσα ( ανω των 500 χιλ.) ....παντα στο $ .......
    Όπα.που να βρούμε εμείς και ειδικά εγώ τοσα τεράστια ποσά...αν είχα τέτοια ποσά θα ξανά γεννιομουν ..χαχαχαχχαχα..
    Θα έλεγα ότι είμαι πάμπλουτος....

Banned
    Quote Originally Posted by Ammos View Post
    Mastercard ή visa, περνάνε παντού
    Γνωρίζω η Πειραιώς εκδίδει και τα 2, Η alpha σίγουρα visa και η eurobank σίγουρα mastercard.
    Ακόμα συμβουλεύω ο,τι μπορείτε να το κάνετε απο web banking γιατί θα γλυτώσετε αρκετά (πχ έμβασμα μεσω κισε 10€ ενώ μεσω web 3€/ή/ τέλη κυκλοφορίας ή ένφια 1,5€ ανα πληρωμή σε κισέ ενώ δωρεάν απο web-τώρα δέχετε κ η εφορία στο taxis πληρωμή με κάρτα χωρίς επιβάρυνση)και για πληρωμή με κάρτα στο site των επιχειρήσεων πχ Νερό, Ρεύμα, Τηλέφωνο. Στο site των τραπεζών γ αυτά βάζουν προμήθεια.
    Λίγο πολύ, όλες οι συστημικές τράπεζες έχουν παρόμοιες χρεώσεις +/-, δεν γλυτώνεις απο πουθενά... "Επειδή μπορούν!"...
    Εγώ πιστεύω ότι το να κάνεις e banking είναι το καλύτερο πράγμα για την άμεση ενημέρωση του υπολοίπου του λογαριασμού αλλά από εκεί και πέρα, όταν θες πχ να πληρώσεις το ενοίκιο στιν ιδιοκτήτη δεν είσαι αναγκασμένος να πάρεις άδεια από την δουλειά σου για να πας στην τράπεζα να περιμένεις 2 ώρες για να έρθει η σειρά σου... Είναι κερδοφόρο πολύ και οι χρεώσεις που έχει είναι για γέλια αν σκεφτείς πόσο εξυπηρετικό είναι...

Senior Member
    Όπα.που να βρούμε εμείς και ειδικά εγώ τοσα τεράστια ποσά...αν είχα τέτοια ποσά θα ξανά γεννιομουν ..χαχαχαχχαχα..
    Θα έλεγα ότι είμαι πάμπλουτος....

Βρε George , παραδειγμα εφερα , αλλα προτεινω να μετατρεψεις μερος των χρηματων σε $ , ωστε να παιρνεις καποιον τοκο ...το ευρω ΔΕΝ δινει τοκο .......

συμφωνω με τον Μενη να κανεις e-banking , ειναι πολυ βολικο και δεν εχει προμηθειες , παρα κατι 20-30 cent .....

Senior Member
    Θεματοθετρια τι έγινε πηγές στη τράπεζα έβγαλες άκρη???

Banned
    Βρε George , παραδειγμα εφερα , αλλα προτεινω να μετατρεψεις μερος των χρηματων σε $ , ωστε να παιρνεις καποιον τοκο ...το ευρω ΔΕΝ δινει τοκο .......

συμφωνω με τον Μενη να κανεις e-banking , ειναι πολυ βολικο και δεν εχει προμηθειες , παρα κατι 20-30 cent .....
    Νομίζω ότι αυτό που λες εσύ μακ έχει να κάνει με την ισοτιμία ευρώ δολαρίου... Έχω πχ στην τράπεζα 100 χιλιάδες ευρώ... Και η ισοτιμία είναι 1.15..!! η μετατροπή αυτών σε δολάρια θα αντιστοιχεί σε 115 χιλιάδες... Ύστερα η ισοτιμία ξανα αλλάζει πάλι, άρα μετά γυρνώντας πάλι σε ευρώ δεν θα είναι 100 χιλιάδες άλλα 105χιλιαδες...από το πουθενά τα χρήματα μου πληθυναν σωστά;;;

Senior Member
    Quote Originally Posted by menis_64 View Post
    Νομίζω ότι αυτό που λες εσύ μακ έχει να κάνει με την ισοτιμία ευρώ δολαρίου... Έχω πχ στην τράπεζα 100 χιλιάδες ευρώ... Και η ισοτιμία είναι 1.15..!! η μετατροπή αυτών σε δολάρια θα αντιστοιχεί σε 115 χιλιάδες... Ύστερα η ισοτιμία ξανα αλλάζει πάλι, άρα μετά γυρνώντας πάλι σε ευρώ δεν θα είναι 100 χιλιάδες άλλα 105χιλιαδες...από το πουθενά τα χρήματα μου πληθυναν σωστά;;;
    Δεν ειναι ετσι , αφηνεις τα 115.000 $ , δεν τα ξαναγυρνας εκτος αν αλλαξουν δραματικα οι ισοτιμιες , και εισπρατεις τοκους , εχοντας στην μπαντα καποιο ποσο σε ευρω , ωστε να καλυπτεις τα εξοδα σου ............ισως θελει παραπανω αναλυση ,αλλα επειδη ειμαι καλος γνωστης του αντικειμενου , μου φαινοντασι ολα αυτα απλα , και συνηθισμενα ......σε καποιον που δεν εχει την τριβη που εχω εγω με ισοτιμιες και τραπεζες , προθεσμιακες καταθεσεις κλπ. , και επιτοκια σε καθε νομισμα , φαινονται περιπλοκα .........θελει ναχεις μεγαλη πειρα ωστε να προβλεπεις ισοτιμιες , οποτε αυτα ειναι μονο για εμπειρους στο αντικειμενο .....βγαινω και εκτος θεματος της θεματοθετριας.......

Senior Member
    Αν τα παιξεισ σε χρηματιστηριο εξωτερικου να δεισ τι γινεται θα γινουν 200
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast