Results 1 to 9 of 9
Thread: Βοήθεια SOS!!!
-
18-11-2018, 10:34 #1
Βοήθεια SOS!!!
Χωρίζω μετά από 5 χρόνια γάμου μου έχει γίνει διάγνωση διπολικης τα 2 Τελευταία νομίζω! Μένω στο ίδιο σπίτι με τον Σύζυγό μου με τον οποίο βρισκόμαστε σε διάσταση και ετοιμαζόμαστε για το διαζύγιο! Το κακό είναι ότι θέλει να μου πάρει την επιμέλεια του παιδιού και αν δε δεχτώ από μόνη μου να το εγκαταλείψω και να φύγω θέλει να υπογράψει αυτός και η μητέρα του για να με πάνε σε κλινική! Λειτουργώ και πράττω Φυσιολογικά δεν έχω επεισόδια δεν έχω ξεσπάσει ποτέ στο παιδί μου πάω στη δουλειά μου κανονικά! Δεν παίρνω κάποια αγωγή γιατί ακόμα είμαι στο ψάξιμο αν ισχύει κάτι τέτοιο Περί διπολικής διαταραχής! Και δεν έχω βιαστεί δεδομένου ότι δεν έχω ακραία συμπτώματα!! κανένα όμως!Ξέρει κάποιος να με βοηθήσει τι ισχύει σε τέτοιες περιπτώσεις; Ορκίζομαι δεν είμαι για νοσηλεία!
Sent from my iPhone using Tapatalk
- 18-11-2018, 16:45 #2
αν δεν έχεις δικηγόρο, βρες άμεσα έναν να συζητήσεις τα νομικά μαζί του. Κανείς δεν μπορεί να σε κλείσει σε κλινική έτσι απλά.
18-11-2018, 18:00 #3
Αυτό το γνωρίζω ! Πήγα σήμερα στο Αιγινήτειο από μόνη μου να ζητήσω γιατρό που θα με παρακολουθήσει και να μου δώσει χαρτί που θα λέει ότι είμαι ικανή να το μεγαλώσω ! Δεν ακούω φωνές δεν έχω άσχημες σκέψεις ούτε τίποτα ποτέ δεν τα είχα ! Σε περίπτωση που έχω διπολικη μου παίρνουν το παιδί ;; Δικηγόρο έχω και προσπαθω να συνεννοηθώ
18-11-2018, 18:24 #4
Πεσ του οτι ειναι βλακασ γτ αντρασ δεν μπορει να μεγαλωσει παιδι εγω εγινα κοριτσακι για να βοηθησω την κορη μου αν θελει ενταξει αλλα πρεπει να αλλαξει αυτο να το πεισ στο δικηγορο σαν αντρασ ειναι καλικαντζαρακι αν δεν γινει κοριτσακι να συζηταει δε γινεται οτι μπακραουντ κι αν εχει
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
18-11-2018, 18:32 #5
Με έχει φρικάρει παιδιά ! Δεν δέχεται ότι το παιδί θα έρθει μαζί μου φεύγοντας από το σπίτι ! Προσπαθεί να με τρελάνει με τη μαμά του ! Δωροδοκεί το παιδί συνεχώς παίρνει τους δικούς μου και λέει ότι δεν μπορώ να δουλεύω ενώ έχω δουλειά και υπεύθυνη θέση και ότι πρέπει να πάρω σύνταξη ότι σε λίγα χρόνια θα μιλάω μόνη μου στα παγκάκια και τέτοια !
18-11-2018, 19:21 #6
Καλησπέρα Νίκη μου. Νίκη, τζάμπα συγχίζεσαι! Και αν μπλέξετε με δικαστήρια τζάμπα θα γίνουν κι αυτά. Υπάρχει ένα σενάριο και μόνο, στο 99% των περιπτώσεων με τους άντρες και τα παιδιά. Οι άντρες, όπως είπε και ο elis, δεν έχουν την υπομονή να φροντίζουν παιδιά. Θεωρητικά, επειδή ο άντρας σου σκέφτεται οτι θα χωρίσετε και θα θέλει να βλέπει το παιδί του και να το έχει, σκέφτεται να πάρει την επιμέλεια.
Πρακτικά όμως ξέρεις τί θα γίνει; Θα "απηυδήσει" με τις ανάγκες του παιδιού και θα το "πασάρει" συνεχώς στην μάνα του (την πεθερά σου) για να το φροντίζει και εκείνος θα βγαίνει βόλτες ή θα κάνει τα χόμπυ του, ή θα αράζει. Η πεθερά σου πολύ γρήγορα θα κουραστεί και θα δει τον εαυτό της ως κορόϊδο και θα του πει να συνεννοηθεί μαζί σου να το φροντίζεις κι εσύ γιατί εκείνη τα μεγάλωσε τα παιδιά της. Και το παιδί θα γυρίσει πολύ σύντομα σ εσένα.
Όλα αυτά βέβαια θα μπορούσαν να γίνουν χωρίς δικαστήρια και ψυχική φθορά. Εγώ προσωπικά τα γνωρίζω από διάφορες περιπτώσεις και συγγενών κσι φίλων. Και έχω συμβουλεύσει 2 φορές μία φίλη μου και μία εξαδέλφη μου που χώριζαν (και οι άντρες τους ήθελαν να πάρουν τα παιδιά και απειλούσαν με δικαστήρια) και μέσα σε λίγες μέρες έληξε το ζήτημα.
Τις συμβούλευσα λοιπόν να ανακοινώσουν στους άντρες τους οτι δέχονται να τα πάρουν εκείνοι, παραιτούνται από τα παιδιά, οτι δεν επιμένουν πλέον στην επιμέλειά τους και οτι εκείνοι μπορούν, από την ίδια κιόλας στιγμή, να τα αναλάβουν οι ίδιοι. Ε, σε πληροφορώ οτι στην μία περίπτωση, της ξαδέλφης μου, τα παιδιά της τα επέστρεψε ο άντρας της την αμέσως επόμενη μέρα, μιας και ήταν και τα 3 ζωηρά αγόρια που τα πήγε στη μάνα του και τα "πάρκαρε" και αυτά την τρέλαναν την πεθερά της και τους "ξαπόστειλε" όλους μαζί, γιο και εγγόνια!
Στην δεύτερη περίπτωση, της φίλης μου, αυτή είχε ένα κοριτσάκι. Έκανε όπως της είπα, τον πήρε τηλέφωνο τον άντρα της να το πάρει, το έντυσε, του το έδωσε και μετά από μία εβδομάδα αυτός την έφερε πίσω την μικρή! Διότι, αυτός μετά την δουλειά δεν μπορούσε να ασχοληθεί πολύ με το παιδί όπως και την φροντίδα του και η μάνα του κουράστηκε και του είπε να την πάει πίσω.
Πες λοιπόν στον άντρα σου, Ο.Κ., θα πάρεις την επιμέλεια όπως το θες για να μην τσακωνόμαστε και εγώ θα το βλέπω το παιδί Σαββατοκύριακα και γιορτές, όπως ορίζει ο νομοθέτης (ή μην του πεις ούτε κι αυτό καλλίτερα για να καταλάβει οτι θα φορτωθεί μόνος του την ευθύνη). Δεν υπάρχει περίπτωση σου λέω να γίνει κάτι τέτοιο!
Σοβαρά τώρα, η πεθερά θα δεχτεί να σου μεγαλώσει το παιδί εκείνη; Απλά, δεν το έχει σκεφτεί το σενάριο γιατί κι εκείνη στο μυαλό της έχει να βλέπει το εγγόνι..
όχι όμως να το αναλάβει εξ ολοκλήρου στην φροντίδα του.
18-11-2018, 19:29 #7
Καλησπέρα !! Τα έχω κάνει όλα αυτά που λες !! Στην αρχή ήθελε κοινή και δέχτηκα ποτέ δεν είπα να μην το βλέπει ! Όποτε θέλει του είπα ακόμα και καθημερινά ! Πάει να πατήσει στα ξεσπάσματα θυμού που έχω λόγο τις πιέσης των 5 χρόνων ! Έχουν ξεφύγει θα πράγματα
Πάω να χάσω αλήθεια το μυαλό μου !! Είμαι καλή μαγείρισσα αγαπάω τον γιο μου δεν τον έχω παραμερίσει ποτέ ούτε τον έχω χτυπισει !
Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω !! Ασκούν ψυχολογική βία καθημερινά !
Οι δικοί μου λόγο ότι μένουν μακρυά τους είχε κάνει να πιστέψουν ότι αλήθεια είμαι ”τρελή“ ! Η μάνα μου εκλεγε και με παρακαλούσε να πάρω φάρμακα !
Ρε κάντε με παρέα να σας πω ποια είμαι να πάμε για καφέ ! Δεν έχω θέματα αλήθεια ! Και είχα δύσκολα παιδικά χρόνια
28-11-2018, 05:10 #8
Τελικά τι έγινε με το παιδί;
28-11-2018, 23:35 #9
Τίποτα ακόμα κάνω επαφές με δικηγόρους προσπαθω να μάθω πως να κινηθώ ! Εντωμεταξύ δουλεύω πολλές ώρες και κάθεται με την οικογένεια του πρώην από τα πολλά λόγια που ακούει το παιδί δεν θέλει να με βλέπει ! Είμαι φοβερά πληγωμένη δεν ξέρω πως να το παλέψω όλο αυτό μόνη
Ποντικάκια
25-07-2025, 11:40 in Με καφέ και συμπάθεια....