Results 1 to 8 of 8
Thread: μαχωμαστε καθημαρινα...
-
18-11-2018, 14:30 #1
μαχωμαστε καθημαρινα...
... αλλα ποτε δεν ειναι αρκετο
- 18-11-2018, 18:18 #2
λοιπον... για να συνελθουμε λιγο... (αυτο θυμηζει λιγο γιαννης κερνα γιαννης πινει)... ολλα εχουν να κανουν με το ποσο πολυ το θελουμε πραγματικα...
Εστάλη από Mi A1 στο E-Psychology.gr Mobile App
18-11-2018, 18:20 #3
το ξερω οτι ολλοι μας το θελουμε... θελουμε να λεμε οτι το θελουμε πολυ αλλα μονο στα λογια... λεμε οως θελουμε μια καλητερη ζωη... μια αλλαγη στη ζωη μας... αλλα δεν το θςλουμε αρκετα... δν το θελουμε πιο πολυ απ το να κοιμηθουμε... πιο πολυ απ το να τα ακυρωσουμε ολλα κ να κατσουμε σπιτακι στην ασφαλεια μας
18-11-2018, 18:26 #4
καθηστε λιγο πισο... ναι καθηστε κ μην κανετε τπτ... αφηστε ολλες τις σκεψεις να βγουνε στην επιφανεια... κ μετα αφηστε ολλο το χρονικο της ζωη σας να βγει κ αυτο... δειτε το... καντε μια ανασκοπηση στη ζωη σας... το τη ζψη κανατε κ πωε φτασατε μεχρι εδω... ξερω πολυ καλα πως ο τροπος που φτασατε μεχρι εδω δν ηταβ κ ο καλυτερος αλλα δεν εχει σημασια... τωρα ειστε σε ενα κομβικο σημειο στη ζωη σας... γιατη μεχρι τωρα κατηφωριζατε αλλα τωρα πρεπει να επιλεξετε αν θελετε να πατε προς τα πανω... γτ ο δορμος προς τα πανω ειναι παντα ανηφορα... εχετε δει κανα δρομο προς τα πανω που ναναι κατηφορα? εγω δεν εχω δει... οποτε παμε για μεγαλο ανήφορο...
18-11-2018, 18:30 #5
κ για οσους ξεκηνησανε την ανηφορα... να ξερετε δεν ειναι σαν αυτα τα τελεφερικ που εχουν στα χιονοδρομικα... να ανεβεις κ να σε παει μονο του... στην πορεια θα εχετε καποια μαξιλαρακια ασφαλειας για να ξαποστασετε ΑΛΛΑ... πρεπει να εχετε πιστη κ θαρος... απο αυτα που καταφερνετε καποια θα μενουν καποια οχι...
18-11-2018, 18:41 #6
πρεπει να κανετε μια δηλωση... οτι παλευετε για την ζωη σας... την υγεια σας... τους ανθωπους σας... το αθλημα σας... τα ονειρα σας... οτιδηποτε που μπορει να σας κρατησει στα καλα σας... τωρα ειμαι εδω κ παραπονιεμαι γα καποια πραγματα που δεν πηγαν καλα τον τελευταιο καιρο... αλλα ξεχναω πως ημουν πριν απο 3 χρονια... σαν να παραπονιεμαι τωρα που καποιος μου πεταξε λιγο λασπη πανω μου κ πρεπει να την τηναξω...ενω πριν απο καιρο ημουν για χρονια μεσα στον βουρκο ΟΛΛΟΚΛΗΡΟΣ κ εκανα τοτε χρειαστηκε πολυ περισοτερη προσπαθεια...
18-11-2018, 18:50 #7
ξεχναω πως εφτασα ως εδω... δεν πηγεναν ολλα μονο καλα... απλα εγω συνεχιζα να εμπαινα ολλο κ περισοτερο μεσα στην κοινονια... ναι τον τελευταιο καιρο τα πραγματα στην ζωη μου οηγαν σκατα... αλλα αυτο δεν αναιρει σε καμια περιπτοση ολλα οσα εχω κανει... κ αν θελω να κανω κιαλα πρεπει να συνεχισω κιαλο... το ιδιο κ σεις κ ολλοι... ζωη δν ειναι συνεχος να περνας καλα κ ολλα να σου οηγενουν καλα... ζωη ειναι να κανεις πεφτεις κ να σηκωνεσε... να οηγενουν την μια καλα την αλλη σκατα... εξαλου δεν ειναι αυτο που εχει σημασια... σημασια εχει να την βιωνεις οσο περισωτερο μπορεις...
18-11-2018, 19:00 #8
ουφφφ καιρο ειχα να γραψω τοσα πολλα...[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση