Με χρησιμοποιησε???
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 40
    Junior Member

Με χρησιμοποιησε???

Καλησπέρα σας
    Γνώρισα ένα αντρα χωρισμενο με ενα παιδι 20 ετων, ο οποίος με κέρδισε αρχικά με τα όμορφα λόγια του. Ήταν ευγενικός και ιππότης!! Την πρώτη εβδομάδα μου είπε ότι είχε μια πρώην από σχέση 2 χρονών Κι όχι από γάμο, η οποία δεν σταμάτησε ποτέ να τον κυνηγάει. Με ενημέρωσε γιατί του έστελνε μνμ και τον έπαιρνε συνέχεια τηλ. Εγω ειμαι χωρισμένη με 2 παιδιά. Το ενα ειναι 22 ετων και το αλλο 8. Μείναμε1 μήνα μαζί ζώντας ένα τρελό έρωτα ώσπου μια ωραία πρωία μου είπε ότι πιέστηκε με το μικρό μου παιδί και νιώθει ότι δεν μπορεί να είναι μαζί μου. Την άλλη μέρα είχε σχέση ξανά με την πρώην του!! Από τότε είναι μαζί. Πιστεύεται ότι υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης????

Senior Member
    Δεν ξέρω τι παίζει στο μυαλό του, αλλά μάλλον θα βρισκόταν στην φάση που θα είχε τσακωθεί με την δικιά του και εσύ μπήκες κάπου στο διάλειμμα από τον γάμο τους. Τώρα γενικά δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό αυτό. Μέχρι που τα ξανά βρήκαν. Μπορεί πράγματι το παιδί να ήταν ένας σημαντικός παράγοντας. Εγώ πιστεύω πως δεν σε ήθελε εξ'αρχής για κάτι σοβαρό, απλά να περνάτε καλά. Δες το και εσύ σαν τέτοια φάση και προχώρα σε άλλη γνωριμία, δεν χρειάζεται να ξανά ασχοληθείς με εκείνον.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lila75 View Post
    Καλησπέρα σας
    Γνώρισα ένα αντρα χωρισμενο με ενα παιδι 20 ετων, ο οποίος με κέρδισε αρχικά με τα όμορφα λόγια του. Ήταν ευγενικός και ιππότης!! Την πρώτη εβδομάδα μου είπε ότι είχε μια πρώην από σχέση 2 χρονών Κι όχι από γάμο, η οποία δεν σταμάτησε ποτέ να τον κυνηγάει. Με ενημέρωσε γιατί του έστελνε μνμ και τον έπαιρνε συνέχεια τηλ. Εγω ειμαι χωρισμένη με 2 παιδιά. Το ενα ειναι 22 ετων και το αλλο 8. Μείναμε1 μήνα μαζί ζώντας ένα τρελό έρωτα ώσπου μια ωραία πρωία μου είπε ότι πιέστηκε με το μικρό μου παιδί και νιώθει ότι δεν μπορεί να είναι μαζί μου. Την άλλη μέρα είχε σχέση ξανά με την πρώην του!! Από τότε είναι μαζί. Πιστεύεται ότι υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης????
    Ναι σε χρησιμοποιησε...απαντάω στο τίτλο....

Senior Member
    Καλησπέρα σας
    δεν πιστευω οτι σε χρησιμοποιησε, αφου μας λες οτι ζησατε εναν μηνα μαζι, εναν τρελο ερωτα. πιθανως να σου ειπε αληθεια, οτι δεν μπορουσε να ζησει μαζι με το μικρο παιδι, η μπορει να το χρησιμοποιησε σαν προφαση επειδη εβλεπε να μην προχωραει το πραγμα μαζι σου.
    κι ερωτευμενος να μην ηταν εκεινος, που σιγουρα δεν ηταν αφου εφυγε, θα εκανε σεξ 3-4 φορες και θα εξαφανιζοταν. δεν θα ζουσε ενα μηνα μαζι σου.
    δλδ ισως ειλικρινα να ηθελε να προχωρησει η σχεση σας, αλλα δεν του βγηκε τελικα.
    αλλα η ιστορια με την πρωην , ειναι λιγο περιεργη.
    ισως να μην ειχαν διακοψει ποτε, η να βρεθηκαν σε μια κριση και να τα ξαναβρηκαν.
    αυτα με τα "κυνηγητα" προφανως στα ειπε για να κρυψει την επικοινωνια τους.
    αν δεν ηταν ετσι, και δεν την ηθελε, δεν θα ξανακατεληγε μαζι της. κι εσεις να μην τα βρισκατε, υπαρχουν κι αλλες γυναικες..
    που να ξερουμε αν θα τα ξαναβρειτε;
    για να τα ξαναβρειτε πρεπει να ειναι ελευθερος.
    λες οτι ειναι μαζι της.
    πως να τα ξαναβρειτε;

Εμένα μου φαίνεται πως το δεδομένο χρονικό διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρή έλλειψη από σεξ (ίσως και συντροφικότητας) και κάλυψε την ανάγκη του με σένα, κι όταν του ομαλοποιήθηκε η κατάσταση (τα βρήκε με την πρώην του ή με οποιαδήποτε την οποία πραγματικά θα γούσταρε) βρήκε μια καλή δικαιολογία και έγινε καπνός.
    Αν ήταν ερωτευμένος μαζί σου δεν θα σου λεγε τόσα πολλά για την πρώην του κι ότι συνεχώς τον κυνηγάει, αλλά θα σου το κρυβε εμμελώς. Εμμέσως σε προειδοποιούσε ότι υπήρχε ένα καλό ενδεχόμενο να φύγει να σ αφήσει, μάλλον και για την προσωρινότητα της σχέσης σας, ώστε να δεχτείς την φυγή του ομαλά.
    Ένας άντρας πολύ δύσκολα κάνει σχέση με χωρισμένη με δυο + παιδια, εκτός κι αν και ο ίδιος είναι επίσης χωρισμένος με παιδιά ή βρήκε την ιδανικ΄γ ι αυτόν γκόμενα και δεν τον νοιάζει η περαιτέρω προσωπική της κατάσταση ή είναι σε φάση απελπισίας και ψάχνει για συντροφικότητα - συμπόνια παρά για σεξ.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Εμένα μου φαίνεται πως το δεδομένο χρονικό διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρή έλλειψη από σεξ (ίσως και συντροφικότητας) και κάλυψε την ανάγκη του με σένα, κι όταν του ομαλοποιήθηκε η κατάσταση (τα βρήκε με την πρώην του ή με οποιαδήποτε την οποία πραγματικά θα γούσταρε) βρήκε μια καλή δικαιολογία και έγινε καπνός.
    Αν ήταν ερωτευμένος μαζί σου δεν θα σου λεγε τόσα πολλά για την πρώην του κι ότι συνεχώς τον κυνηγάει, αλλά θα σου το κρυβε εμμελώς. Εμμέσως σε προειδοποιούσε ότι υπήρχε ένα καλό ενδεχόμενο να φύγει να σ αφήσει, μάλλον και για την προσωρινότητα της σχέσης σας, ώστε να δεχτείς την φυγή του ομαλά.
    Ένας άντρας πολύ δύσκολα κάνει σχέση με χωρισμένη με δυο + παιδια, εκτός κι αν και ο ίδιος είναι επίσης χωρισμένος με παιδιά ή βρήκε την ιδανικ΄γ ι αυτόν γκόμενα και δεν τον νοιάζει η περαιτέρω προσωπική της κατάσταση ή είναι σε φάση απελπισίας και ψάχνει για συντροφικότητα - συμπόνια παρά για σεξ.
    Ε το ίδιο δεν λεμε?????τη χρησιμοποίησε..

Junior Member
    Ναι δυστυχώς αυτό δείχνει η συμπεριφορά του. Απλά τον πίστεψα γιατί μου έλεγε ότι αυτό που ένιωθε μαζί μου δεν το είχες νιώσει ποτέ και όπως τον κοιτούσα εγώ δεν τον είχε κοιτάξει καμία. Μου είχε πει επίσης πόσο άσχημα είχε περάσει με την πρώην του η οποία συνεχώς τον μείωνε και ήταν και στην ίδια ηλικία. 50 ετών και οι δύο. Εμένα με περνούσε 10 χρόνια και ήταν τρισευτυχισμενος. Ή Τέλος πάντων έτσι μου έλεγε...

Senior Member
    Ναι δυστυχώς αυτό δείχνει η συμπεριφορά του. Απλά τον πίστεψα γιατί μου έλεγε ότι αυτό που ένιωθε μαζί μου δεν το είχες νιώσει ποτέ και όπως τον κοιτούσα εγώ δεν τον είχε κοιτάξει καμία. Μου είχε πει επίσης πόσο άσχημα είχε περάσει με την πρώην του η οποία συνεχώς τον μείωνε και ήταν και στην ίδια ηλικία. 50 ετών και οι δύο. Εμένα με περνούσε 10 χρόνια και ήταν τρισευτυχισμενος. Ή Τέλος πάντων έτσι μου έλεγε...
    Ε, εντάξει όταν υπάρχει και ένα παιδί στην μέση, επηρεάζει όπως και να γίνει. Ο 20αρης, θέλει την οικογένειά του δεμένη και ο πατέρας ως πατέρας, είναι υποχρεωμένος να του παρέχει μια φυσιολογική οικογένεια. Περασμένα ξεχασμένα, δες το σαν μια φάση που πέρασε και έληξε.

Miliva21
    Guest
    Ναι ακριβώς όπως το είπες...έζησε ένα πάθος μαζί σου....πήρε και την επιβεβαίωση που ηθελε γτ η γυναίκα του και ρουτίνα του έδινε και δεν τον επιβεβαιωνε καθόλου σαν άντρα ....όμως τόσα χρόνια μαζί .....και ένα παιδί και εκτός αυτών....εκείνη αγαπαει..όσο σκληρό κ αν ακούγεται.....Απλά ένιωθε μάλλον παραμελημενος...Κ ήθελε να νιώσει κάτι και να τον ξυπνήσει....
    Πάρε τα καλά από αυτή την ιστορία και προχωρά

Junior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Ναι ακριβώς όπως το είπες...έζησε ένα πάθος μαζί σου....πήρε και την επιβεβαίωση που ηθελε γτ η γυναίκα του και ρουτίνα του έδινε και δεν τον επιβεβαιωνε καθόλου σαν άντρα ....όμως τόσα χρόνια μαζί .....και ένα παιδί και εκτός αυτών....εκείνη αγαπαει..όσο σκληρό κ αν ακούγεται.....Απλά ένιωθε μάλλον παραμελημενος...Κ ήθελε να νιώσει κάτι και να τον ξυπνήσει....
    Πάρε τα καλά από αυτή την ιστορία και προχωρά
    Μα δεν ήταν παντρεμένος με αυτήν..

Senior Member
    ΩΩΩΩ, άντε γεια σου την είπε Μίλιβα. Πέρα από την πλάκα, είχαν όμως ένα παιδί. Όλοι σου είπαμε δες το σαν φάση και προχώρα. Περάσατε και οι δυο καλά για κάποιο διάστημα και αυτό έχει σημασία.

Miliva21
    Guest
    Ωχ σορρυ...εε είπες χωρισμενος και με παιδί κ σκέφτηκα ότι ηταν παντρεμένος...
    Ναι οκει όπως και να έχει εγώ δεν νμζ ότι επιστρέφει στην άλλη για το παιδί....το παιδί είναι αρκετά μεγάλο πλέον στα 20 του να ανεξαρτητοποιηθει δεν είναι μικρό που έχει ανάγκη την οικογένεια του ούτε στην εφηβεία που είναι ευάλωτη ηλικία...πιστεύω ότι τη θέλει αυτή.......Κ του την έδινε επδ τον υποβιβαζε και πήρε λίγο το αίμα του πίσω με το πάθος σου με σένα και του άρεσε γτ τον ανεβασε κι τώρα πάει σε εκείνη ....

Senior Member
    Μάλιστα.....η κλασική ατάκα..

Senior Member
    Έπρεπε να βρει μια δικαιολογία και τη βρήκε..και το παιδί να μην ήταν που μόνο παιδί δεν είναι κοτσαμ παλικάρι τελοσπαντων...και αυτό να μην ήταν θα έβρισκε άλλη δικαιολογία...όταν ένας άνθρωπος δεν θέλει χίλιες δικαιολογίες βρίσκει...

Banned
    εχεις κανει κατι για να υπαρξει κατι αλλο σε αυτη τη σχεση εκτος απο τον τρελο ερωτα? αφενος ισως δεν ειχε γνωρισει καπια σαν εσενα και του φαινετε αγνωστο πως θα σου μιλησει αφετερου ισως αλαζεις αυτα που σκεφτεσαι και δε μπορει να σε ψυχολογισει και με την αλλη απλως ισως εχει περισσοτερη εμπειρια

Page 1 of 3 123 LastLast