Με χρησιμοποιησε??? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 40
    Junior Member
    Σας ευχαριστώ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Kostas_14 View Post
    ΩΩΩΩ, άντε γεια σου την είπε Μίλιβα. Πέρα από την πλάκα, είχαν όμως ένα παιδί. Όλοι σου είπαμε δες το σαν φάση και προχώρα. Περάσατε και οι δυο καλά για κάποιο διάστημα και αυτό έχει σημασία.
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Ωχ σορρυ...εε είπες χωρισμενος και με παιδί κ σκέφτηκα ότι ηταν παντρεμένος...
    Ναι οκει όπως και να έχει εγώ δεν νμζ ότι επιστρέφει στην άλλη για το παιδί....το παιδί είναι αρκετά μεγάλο πλέον στα 20 του να ανεξαρτητοποιηθει δεν είναι μικρό που έχει ανάγκη την οικογένεια του ούτε στην εφηβεία που είναι ευάλωτη ηλικία...πιστεύω ότι τη θέλει αυτή.......Κ του την έδινε επδ τον υποβιβαζε και πήρε λίγο το αίμα του πίσω με το πάθος σου με σένα και του άρεσε γτ τον ανεβασε κι τώρα πάει σε εκείνη ....
    ποιο παιδι βρε παιδια;
    το παιδι ειναι 20 χρονων και η πρωην ειναι σχεση πριν 2 χρονια.
    το παιδι το ειχε με αλλη γυναικα. απο προηγουμενο γαμο προφανως

μπορει να ελεγε παραπονα για την πρωην, για να την ξεπερασει, αλλα μαλλον εκεινη ηθελε.

Λιλα, ο ανθρωπος αυτος ειναι τακτοποιημενος οικονομικα;
    μηπως σου φορτωθηκε για να τον συντηρεις και τελικα μετανιωσε;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lila75 View Post
    Σας ευχαριστώ
    Παρακαλούμε.....μπορεί η αλήθεια να είναι πικρή αλλά είναι όμως αλήθεια...δέν πείραζει όπως είπαν κατά τα άλλα παιδιά ήταν μια εμπειρία....προχωρα παρακάτω...καλή τύχη και καλή συνέχεια

Σου πούλησε έρωτες κοπέλα μου και εσύ πίστεψες. Ήξερε τον τρόπο να σαγηνεύει. Φαίνεται είχε το ταλέντο στο φλερτ το οποίο ωστόσο μακροπρόθεσμα δεν συνεπάγεται ευτυχία. Όπως έδεσε την πρώην του και τον κυνηγάει κατά τον ίδιο τρόπο έδεσε και σένα. Κάποια άλλη ίσως να τον καταλάβαινε εύκολα.
    γιάννης

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ποιο παιδι βρε παιδια;
    το παιδι ειναι 20 χρονων και η πρωην ειναι σχεση πριν 2 χρονια.
    το παιδι το ειχε με αλλη γυναικα. απο προηγουμενο γαμο προφανως

μπορει να ελεγε παραπονα για την πρωην, για να την ξεπερασει, αλλα μαλλον εκεινη ηθελε.

Λιλα, ο ανθρωπος αυτος ειναι τακτοποιημενος οικονομικα;
    μηπως σου φορτωθηκε για να τον συντηρεις και τελικα μετανιωσε;
    Ενταξει παιδιά μπερδεύτηκα....too much information...χωρισμένος ..παιδιά ...πρώην....το ρεζουμέ είναι ότι καλύτερα να προχωρήσεις .. αυτός θέλει να είναι ελεύθερο πουλί....γι αυτό και δεν έκατσε με καμία .....

Ήταν ευγενικός και ιππότης.....προφανώς και σαν μεγάλος και έμπειρος άντρας ήξερε να σε προσεγγισει

Και τι πάει να πει "ζοριστηκε με τον μικρό μου".....Από την αρχή ήξερε ότι έχεις παιδιά....ας ήταν ξεκάθαρος και ας μην έμπλεκε αφού δεν ήθελε να μπλέξει......εκ των υστέρων αυτή τη δικαιολογία βρήκε να σου πει;

Senior Member
    Ενταξει παιδιά μπερδεύτηκα....too much information...χωρισμένος ..παιδιά ...πρώην....το ρεζουμέ είναι ότι καλύτερα να προχωρήσεις .. αυτός θέλει να είναι ελεύθερο πουλί....γι αυτό και δεν έκατσε με καμία .....

Ήταν ευγενικός και ιππότης.....προφανώς και σαν μεγάλος και έμπειρος άντρας ήξερε να σε προσεγγισει

Και τι πάει να πει "ζοριστηκε με τον μικρό μου".....Από την αρχή ήξερε ότι έχεις παιδιά....ας ήταν ξεκάθαρος και ας μην έμπλεκε αφού δεν ήθελε να μπλέξει......εκ των υστέρων αυτή τη δικαιολογία βρήκε να σου πει;
    χαχααχα
    παλι μπερδευτηκες.
    γυρισε στην πρωην κοπελα του μας ειπε.
    δεν ειναι ελευθερο πουλι..

στο ρεζουμε συμφωνω, οπως και στο οτι ηξερε μια χαρα οτι εχει μικρο παιδι. αν ηταν αυτο το προβλημα, δεν θα πηγαινε να συγκατοικησει, αλλα θα εμενε σε αποσταση.

Miliva21
    Guest
    χαχααχα
    παλι μπερδευτηκες.
    γυρισε στην πρωην κοπελα του μας ειπε.
    δεν ειναι ελευθερο πουλι..

στο ρεζουμε συμφωνω, οπως και στο οτι ηξερε μια χαρα οτι εχει μικρο παιδι. αν ηταν αυτο το προβλημα, δεν θα πηγαινε να συγκατοικησει, αλλα θα εμενε σε αποσταση.
    Δεν τη παντρεύτηκε ούτε αυτή όμως...π σημαίνει ότι αύριο μεθαύριο μπορεί να πάει σε αλλη

Senior Member
    Ενοειται οτι θα παει σε αλλη
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Δεν τη παντρεύτηκε ούτε αυτή όμως...π σημαίνει ότι αύριο μεθαύριο μπορεί να πάει σε αλλη
    χαχαχα
    δεν ξερω, θα μας πει η φιλη την συνεχεια.
    μηπως τον εδιωχνε επειδη δεν την παντρευοταν κι αποφασισε να την παντρευτει; ;p

Banned
    με κέρδισε αρχικά με τα όμορφα λόγια του. Ήταν ευγενικός και ιππότης

έλεγε ότι αυτό που ένιωθε μαζί μου δεν το είχες νιώσει ποτέ και όπως τον κοιτούσα εγώ δεν τον είχε κοιτάξει καμία

(Δεν κάνω επίθεση στο μέλος που άνοιξε το θέμα)

Αυτό που καταλαβαίνω είναι πως τελικά αρέσουν στους περισσότερους ανθρώπους τα ψέματα. Δεν θέλουμε ανθρώπους όπως πραγματικά είναι αλλά θέλουμε ανθρώπους που λένε ψέματα. Γενικά και όχι μόνο στον ερωτικό τομέα. Προτιμάμε τα ωραία λόγια(=ψέματα), τους υποκριτές και τους δήθεν. Κάποιο μέλος είχε γράψει "δεν ξέρω τι να λέω στις γυναίκες". Και εννοούσε πως δεν ξέρει πως να παραμυθιάζει τις γυναίκες. Κάποιος που είναι ευθύς, που δεν πετάει την μια μπούρδα μετά την άλλη, που δεν έχει "επικοινωνιακές ικανότητες" όπως λέμε, που δεν είναι ψευτόμαγκας, που δεν είναι "χαβαλετζής" δεν είναι αρεστός, δεν το θέλει κανένας στην παρέα του. Μάθαμε έτσι και έγινε ο κανόνας. Μας ξενίζει κάποιος που είναι πραγματικός. Και δεν αφορά μόνο τις γυναίκες αλλά και τους άντρες αυτό. Αυτό πιστεύω, τουλάχιστον για μια μεγάλη μερίδα του κόσμου. Και δεν είναι θέμα νοημοσύνης. Απλά έτσι μάθαμε ή μας έμαθαν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αργύρης85 View Post

έλεγε ότι αυτό που ένιωθε μαζί μου δεν το είχες νιώσει ποτέ και όπως τον κοιτούσα εγώ δεν τον είχε κοιτάξει καμία

Αυτό που καταλαβαίνω είναι πως τελικά αρέσουν στους περισσότερους ανθρώπους τα ψέματα. Δεν θέλουμε ανθρώπους όπως πραγματικά είναι αλλά θέλουμε ανθρώπους που λένε ψέματα. Γενικά και όχι μόνο στον ερωτικό τομέα. Προτιμάμε τα ωραία λόγια(=ψέματα), τους υποκριτές και τους δήθεν. Κάποιο μέλος είχε γράψει "δεν ξέρω τι να λέω στις γυναίκες". Και εννοούσε πως δεν ξέρει πως να παραμυθιάζει τις γυναίκες. Κάποιος που είναι ευθύς, που δεν πετάει την μια μπούρδα μετά την άλλη, που δεν έχει "επικοινωνιακές ικανότητες" όπως λέμε, που δεν είναι ψευτόμαγκας, που δεν είναι "χαβαλετζής" δεν είναι αρεστός, δεν το θέλει κανένας στην παρέα του. Μάθαμε έτσι και έγινε ο κανόνας. Μας ξενίζει κάποιος που είναι πραγματικός. Και δεν αφορά μόνο τις γυναίκες αλλά και τους άντρες αυτό. Αυτό πιστεύω, τουλάχιστον για μια μεγάλη μερίδα του κόσμου. Και δεν είναι θέμα νοημοσύνης. Απλά έτσι μάθαμε ή μας έμαθαν.
    καλημερα.
    νομιζω οτι μπερδευεις τις επικοινωνιακες ικανοτητες με τα ψεματα.

ναι, υπαρχουν πολλοι παραμυθαδες, που λενε οτι μπουρδα και οτι ψεμα σκεφτουν για να πηδηξουν, υπαρχουν και πολλοι αλλοι που ισως εσυ αποκαλεις "ψευτομαγκες" και "χαβαλετζηδες", που δεν ειναι ψευτες, αλλα εχουν ευφραδεια λογου, ειναι κοινωνικοι, εχουν χιουμορ, ειναι ερωτικοι και ελκουν γνωριμιες, πως να το κανουμε.
    φυσικα, καλα ειναι να ξεχωριζουμε αυτους μεταξυ τους και να μην παραμυθιαζομαστε, αλλα δεν θα στειλουμε και στο πυρ το εξωτερο, μια χαρα ανθρωπους, επειδη ειναι γοητευτικοι.

μην βαφτιζουμε το κρεας- ψαρι επειδη δεν μας βολευει...

Banned
    καλημερα.
    νομιζω οτι μπερδευεις τις επικοινωνιακες ικανοτητες με τα ψεματα.

ναι, υπαρχουν πολλοι παραμυθαδες, που λενε οτι μπουρδα και οτι ψεμα σκεφτουν για να πηδηξουν, υπαρχουν και πολλοι αλλοι που ισως εσυ αποκαλεις "ψευτομαγκες" και "χαβαλετζηδες", που δεν ειναι ψευτες, αλλα εχουν ευφραδεια λογου, ειναι κοινωνικοι, εχουν χιουμορ, ειναι ερωτικοι και ελκουν γνωριμιες, πως να το κανουμε.
    φυσικα, καλα ειναι να ξεχωριζουμε αυτους μεταξυ τους και να μην παραμυθιαζομαστε, αλλα δεν θα στειλουμε και στο πυρ το εξωτερο, μια χαρα ανθρωπους, επειδη ειναι γοητευτικοι.

μην βαφτιζουμε το κρεας- ψαρι επειδη δεν μας βολευει...
    Καλησπέρα. Αυτό που μου απαντάς δεν έχει καμιά σχέση με αυτά που γράφω και φυσικά δεν θα στείλουμε στο πυρ κανέναν. Μπορείς να δεις πως έχω βάλει εισαγωγικά στις λέξεις που χρησιμοποίησα και επειδή είσαι έξυπνη καταλαβαίνεις για τι είδος ανθρώπων μιλάω. Και φυσικά ξέρω τι είναι ο χαβαλές και με τους φίλους μου για καφέ δεν αναλύουμε θεωρίες του Αϊνστάιν. Το κρέας - ψάρι το βαφτίζουν πολλοί γιατί έτσι τους βολεύει και μετά πέφτουν από τα σύννεφα.

Βέβαια το θέμα είναι και ο γραπτός λόγος που μπορεί να παρεξηγηθούν τα λεγόμενα κάποιου αφού δεν αντιλαμβανόμαστε το ύφος που τα λέει.

Senior Member
    Για μενα εκανε ενα διαλειμμα απο την πρωην οπως ειπε καποιος και σε χρησιμοποιησε. Μακρυα απο τετοιους τυπους. Δεν ειναι να εχεις εμπιστοσυνη σε κανεναν ομως υπαρχουν και καλοι απλα εσυ εμπλεξες με μαλακα. Συμφωνω οτι δινουμε πιο πολλη αξια στους δηθεν παρα στους πραγματικους, προφανως αυτο ηθελε να τονισει ο Αργυρης και οχι οτι οι χαβαλετζηδες ειναι δηθεν. Νομιζω μιλαγε ξεκαθαρα για τους δηθεν. Αυταα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αργύρης85 View Post

Λοιπόν, εγώ Αργύρη θα σου απαντήσω, ως ένας άνθρωπος που του αρέσει η επικοινωνία, το φλέρτ και το να περνάει καλά, χωρίς να αμελεί τις υποχρεώσεις του. Εγώ καταλαβαίνω για ποια μερίδα ανθρώπων μιλάς, όμως δεν είναι ο κανόνας όπως είπες.

Δεν ξέρω τι λέτε με την παρέα σου, αλλά μπορείς να γίνεις αρεστός και ελκυστικός στις κοπέλες και μόνο το να είσαι ο εαυτός σου. Χρειάζεται βέβαια το να ξέρεις πως θα μιλήσεις, ώστε να κάνεις την κοπέλα να αισθανθεί μαζί σου οικεία, άμα το πετύχεις αυτό έχεις κερδίσει ένα 52% (ούτε καν το 50%), το υπόλοιπο 48% έχει να κάνει και με την εξωτερική εμφάνιση.

Άρα όπως κατάλαβες δεν είναι τα ψέματα που σε κάνουν "μάγκα", αλλά το πως εκπαιδεύσεις τον εαυτό σου, να είναι πιο οικείος στις κοπέλες. Ξέρω ότι τα ρίχνουν οι περισσότεροι στους τσάμπα μάγκες που το παίζουν γαμιάδες κλπ. Οκ, υπάρχουν και τέτοιοι και έχω γνωρίσει μερικούς, όμως την ίδια επιτυχία που θα έχω εγώ με μια κοπέλα, την ίδια επιτυχία θα έχει και εκείνος, με την διαφορά πως εγώ είμαι αληθινός.

Οι κοπέλες να ξέρεις δεν είναι ηλίθιες, μερικές φορές όταν ερωτεύεσαι βλέπεις μόνο τα καλά στοιχεία στον/στην άλλον/η, παραλείποντας τα κακά στοιχεία του χαρακτήρα και είναι απόλυτα λογικό και πάλι όμως να ξέρεις ότι φαίνεται, το ψέμα και η αλήθεια και ξέρει μια κοπέλα να τα ξεχωρίσει όντας πιο έξυπνη, από έναν άντρα. Συμφωνώ με την Remedy για εκείνους που είναι κοινωνικοί κλπ. και ανήκω και εγώ σε αυτή την κατηγορία.

Πολλοί άντρες που ακούω γιατί δεν έχουν επιτυχίες κλπ. με τις κοπέλες, είναι περισσότερο επειδή δεν έχουν αγαπήσει τον εαυτό τους, αυτό είναι το κύριο πρόβλημά τους και επειδή δεν μπορούν να τα βρουν με τον εαυτό τους, κάθονται και κατηγορούν τους υπόλοιπους άντρες που έχουν επιτυχίες. Δεν το πάω επί προσωπικού Αργύρη, μην το παρεξηγήσεις, απλά ξέρω τι λέγεται καθημερινά...

Καλησπερα, μου εχει συμβει κατι αντιστοιχο οπου και καλα ειχαν χωρισει με τον πρωην της 6 μηνες πριν τη γνωριμια μας λογω ασχημης συμπεριφορας του και ενω ειμαστε σε σχεση 3 μηνες και εδειχνε τρομερο ενδιαφερον, ανακαλυψα οτι κρυφα τα ξαναβρηκε με τον πρωην της... Μετα την αποκαλυψη χωρισαμε και επιδιωξε μετα απο 3 μηνες να τα ξαναβρουμε λεγοντας οτι μετανιωσε. Δυστυχως δεν κρατησε για πολυ, μοναχα ενα μηνα και ξαναγυρισε στον πρωην της... προσεχε γιατι μπορει να επιστρεψει και να ξαναφυγει.. ποτε δεν καταλαβα αν ημουν ενα ευχαριστο διαλειμμα η προσπαθεια να ξεφυγει απο την αρρωστη σχεση της!

Υ.Γ ακουσα και γω μεγαλοστομιες.... (δεν εχω ξαναγνωρισει τετοιον αντρα και τι ομορφα που περναω μαζι σου κλπ κλπ κλπ)

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast