Παθολογικο αγχος - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 28 of 28
    Senior Member
    Ορμα μενη θα χτυπασ το κεφαλι σου εγω ειμαι παππουσ και ξερω ποια ειναι καλη ορμα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Παιδια εχετε χαλασει το θεμα της κοπελας το ξερετε ε; γτ δε στελνετε μεταξυ σας πμ; σε ευχαριστω ελις για τα καλα σ λογια αλλα δεν καταλαβαινω γτ εστιασαμε σε μενα παλι.Καποια αλλη ζηταει βοηθεια εδω..Οσο για μενα μενη ειναθ ανωριμο εκ μερους να βγαζεις τις προσωπικες σ αντιπαλοτητες με μενα δημοσια ..θες να με αναγκασεις να φυγω απο το φορουμ; δημιουργεις εχθρικο περιβαλλον..ειχαμε καποια επικοινωνια που τελειωσε ..ετσι ειναι αυτα.δεξου το και πηγαινε παρακατω.υποβιβαζεις τον εαυτο σ με το να με διαβαλλεις δεν τον καταλαβαινεις; εγω σε συμπαθω αλλα δεν εχουμε κατι αλλο να πουμε..αυτα.σου ευχομαι να βρεις αυτο που ψαχνεις ωστε ο θυμος σ απο τυχον απορριψεις του παρελθοντος να καταλαγιασει.δε σημαινει οτι επειδη διαφορες κοπελες που δε ταιριαζετε και σε παρατησαν ισως πρεπει να ξεσπας στο γυναικειο φυλο .ολα για καποιο λογο γινονται.αναγνωρισε οτι η συμπεριφορα που εχεις ειναι λαθος κ ανοιξου σε νεες πιθανοτητες.αυτα ειχα να πω .μην συνεχισετε χαλωντας το θεμα παρακαλω..

Senior Member
    Isp, το θέμα σου δεν είναι ότι είσαι ομοφυλόφιλη ή χοντρή ή χαζή ή έχεις μεγάλη μύτη, αλλά ότι δεν έχεις συμφιλιωθεί με το ότι είσαι ομοφυλόφιλη ή χοντρή ή χαζή ή έχεις μεγάλη μύτη ή ακόμα μπορεί και να είναι απλά η ιδέα σου και να μην είσαι καν χοντρή ή χαζή ή ξέρω κι εγώ τι. Γιατί τόσο έλλειμμα αυτοπεποίθησης παρακαλώ; Εσύ πρέπει να σκέφτεσαι τα της δουλειάς και πως σκέφτονται οι άλλοι για εσένα σχετικά με την δουλειά, να μην ξεφεύγει το μυαλό σου σε άλλα πράγματα.

Banned
    οταν οι περισσοτεροι ζουν σε ενα κλιμα φοβου το τι θα πουν οι αλλοι γι αυτους πως να συμφιλιωθει και παντα ενας τρελος που δεν καταλαβαινει τιποτα και δε τον ενδιαφερει τι θα πουν οι αλλοι γι αυτον βγαινει και τα λεει και οι αλλοι σερνονται πεσμενοι κατω απο πισω του για να μη τους παρουν τα σκαγια

Banned
    ετσι μαθατε και ολας απο που βγηκε το σκυψε ευλογημενη

Ελαβα τα μηνυματα σου θα σου στειλω !

Quote Originally Posted by iwannaaa View Post
    Παιδια εχετε χαλασει το θεμα της κοπελας το ξερετε ε; γτ δε στελνετε μεταξυ σας πμ; σε ευχαριστω ελις για τα καλα σ λογια αλλα δεν καταλαβαινω γτ εστιασαμε σε μενα παλι.Καποια αλλη ζηταει βοηθεια εδω..Οσο για μενα μενη ειναθ ανωριμο εκ μερους να βγαζεις τις προσωπικες σ αντιπαλοτητες με μενα δημοσια ..θες να με αναγκασεις να φυγω απο το φορουμ; δημιουργεις εχθρικο περιβαλλον..ειχαμε καποια επικοινωνια που τελειωσε ..ετσι ειναι αυτα.δεξου το και πηγαινε παρακατω.υποβιβαζεις τον εαυτο σ με το να με διαβαλλεις δεν τον καταλαβαινεις; εγω σε συμπαθω αλλα δεν εχουμε κατι αλλο να πουμε..αυτα.σου ευχομαι να βρεις αυτο που ψαχνεις ωστε ο θυμος σ απο τυχον απορριψεις του παρελθοντος να καταλαγιασει.δε σημαινει οτι επειδη διαφορες κοπελες που δε ταιριαζετε και σε παρατησαν ισως πρεπει να ξεσπας στο γυναικειο φυλο .ολα για καποιο λογο γινονται.αναγνωρισε οτι η συμπεριφορα που εχεις ειναι λαθος κ ανοιξου σε νεες πιθανοτητες.αυτα ειχα να πω .μην συνεχισετε χαλωντας το θεμα παρακαλω..
    . Ιωαννα και εγω εκπληκτη ειδα τι συνεβει στο θρεντ μου... Λυπαμαι που καποια ατομα μεσω εμενα προσπαθουν να σου επιτεθουν ή να λυσουν τις διαφορες τους με εσενα , λυπαμαι για την συμπεριφορα αυτη . Αγνοησε τους. (υγ ελαβα τα μηνυματα θα σου στειλω !)

Banned
    δεν ειναι οτι προσπαθω να μαθω κατι απλα αν δε κατανοησω το πως μιλας αλλα θα λεω και αλλα θα λες (ισχυει γενικοτερα αυτο) και να μη μιλας δηλαδη δημοσια δε θα αλαξει κατι σχετικα με εμενα γιατι μια ζωη ολοκληρη γνωριζα γκει αρα ξερω το σεναριο περιπου αυτο που δε ξερω ειναι πως μιλας και πως επικοινωνεις εκει σκαλωνω

[QUOTE=geodim;1019899]Μην κολλάς δεν το έχεις γραμμένο στο κούτελο πως είσαι ομοφυλόφιλη οπότε γιατί να το καταλάβουν? Το άγχος που έχεις είναι μόνο σε αυτόν τον τομέα ή γενικότερο?[/QUOT Ισως απο την εμφανιση μου δεν ειναι τερμα θηλυκη , ναι γενικοτερα αντιμετωπιζω προβληματα αγχους

Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Isp, το θέμα σου δεν είναι ότι είσαι ομοφυλόφιλη ή χοντρή ή χαζή ή έχεις μεγάλη μύτη, αλλά ότι δεν έχεις συμφιλιωθεί με το ότι είσαι ομοφυλόφιλη ή χοντρή ή χαζή ή έχεις μεγάλη μύτη ή ακόμα μπορεί και να είναι απλά η ιδέα σου και να μην είσαι καν χοντρή ή χαζή ή ξέρω κι εγώ τι. Γιατί τόσο έλλειμμα αυτοπεποίθησης παρακαλώ; Εσύ πρέπει να σκέφτεσαι τα της δουλειάς και πως σκέφτονται οι άλλοι για εσένα σχετικά με την δουλειά, να μην ξεφεύγει το μυαλό σου σε άλλα πράγματα.
    Προσπαθω να συμφιλιωθω αλλα δεν... Ανεκαθεν ειχα ελλειψη αυτοπεποιθησης "παντα δημιουργω προβληματα στον ευατο μου" , τεσπα σε ευχαριστω οπως και τα υπολοιπα παιδια που απαντησαν

Banned
    ισως αυτο δημιουργησει ακραιες συμπαθειες και ακραιες αντιπαθειες αν σε απασχολει τι μπορει να συμβει θα δεις καπιους να σε μισουν και αλλους να σε θαυμαζουν

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    ισως αυτο δημιουργησει ακραιες συμπαθειες και ακραιες αντιπαθειες αν σε απασχολει τι μπορει να συμβει θα δεις καπιους να σε μισουν και αλλους να σε θαυμαζουν
    Δεν ξερω μπορει..

Banned
    η ανισυχια ειναι φυσιολογικη καθε φορα που διαπιστωνουμε κατι που δεν γνωριζαμε πριν η γνωση προυποθετει θαρρος και επειμονη
    αυτο που αναφεροταν στο φτωχο πνευμα αφορουσε τη κακη γνωση που αυτη πραγματι καταστρεφει το μυαλο

Page 2 of 2 FirstFirst 12