Results 16 to 22 of 22
Thread: Κουρασμενη
-
23-11-2018, 23:50 #16
και εγω εχω καταθλιψη κι εγω ειμουν πρεζακι! αλλα δεν συμφωνω οτι δεν αξιξω! απεαντιας παλευω καθε μερα! καθε ωρα! μαχομαι εναντι στις ασχημες σκεψεις που μου λενε να βαλω τελος στην ζωημου! παλευω με τις σκεψεις με τις κολοεπιθυμιες για υποτροπη στα οποιουχα παλευω με καθε τι που παει να μου στερησει το χαμογελο απο το προσωπο μου!
Δεν ξερω αν το καμω επειδη αγαπαω πολυ την ζωη η επειδη την φοβαμαι αλλα το καμω! κι οπωτες μου ερχοντε ασχημες σκεψεις φερνω στην μνημη μου ! ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΟΠΟΥ ΕΙΜΟΥΝ ΚΟΜΑ ΛΟΓΟ ΗΡΩΙΝΗΣ!κι επειδη δεν μου αρεσει να ειμαι ετσι παλευω!
Εσυ? σου αρεσει? οσο για την καταθλιψη θα σου ελεγα να ψαξεις τις φταιει, φταιει η πρεζα που εχεις καταθλιψη? η η καταθλιψη που επεσες στην πρεζα?
- 24-11-2018, 00:09 #17
και γιατι πρεπει να το λες? εκτος αν κανεις μπαμ!! αλλιως δεν υπαρχει λογος !! να δινεις το ιατρικο ιστορικο σου στη καθε η στον καθε ενα που γνωριζεις!
Επειδη σε σημεριζομαι, επειδη εχουμε παρομοια προβληματα για αυτο κι σε καταλαβαινω για αυτο κι σου λεω να μην κολας!! προχωρα! κι να ξανα πεσεις να σηκωθεις!!! εξαλου οπως μας εμαθε πρωτα απο ολους ο Ομηρος αυτο που μετραει ειναι το ταξιδι, η διαδρομη προς τον στοχο μας παρα ο ιδιος ο καθε αυτου στοχος!
Αποψημου ειναι απο αυριο κιολας! να πας σε εναν ειδικο η σε καποιο προγραμμα για να μαθεις εαν και πως υπρχει η καταθλιψη σου! μετα να κατσεις να σκεφτεις σοβαρα,ολυ σοβαρα!! τους λογους που σου αρεσει η πρεζα!
αληθεια ξερεις γιατι κολησες με αυτην την ουσια?
24-11-2018, 15:28 #18
24-11-2018, 17:41 #19
δηλαδη ολοι τα μαθαινουν αλλα αυτοι που τους ενδιαφερει το θεμα το μαθαινουν συνηθως τελευταιοι πρωτος δηλαδη και ασχετος
25-11-2018, 01:11 #20
25-11-2018, 17:40 #21
25-11-2018, 18:39 #22
αν γινεις συγουρη οτι αυτο ειναι τωτες θα πρεπει να νιωθεις πολυ καλητερα! πρωτον εμαθες την αιτια που κολλησες με την ηρωινη -οπου ειναι το παυσηπονο για τον πονο των συναισθηματων σε καποια ατομα ,οπως κι σε εμενα οπου απο πριν ειχα καταθλιψη - αφου ξερεις πλεον τον λογο που εγινε αυτο εχεις βρει την μιση λυση!
Δευτερον εαν μπορεσεις κι θεραπευσεις την καταθλιψη σου με σωστο τροπο τωτες λογικα θα εχεις ξεμπερδεψει και με την ασθενεια της εξης!
Εισαι τυχερη που το ανακαληπτεις τοσο νεα! εγω δυστυχως το εμαθα προσφατα!! τοσα χρονια δεν ειχα παρει χαμπαρι!!
Ευχομαι γρηγορα να βρεις την καταληλη θεραπεια κι θα με θυμηθεις οταν αρχησεις να βλεπεις τις πρωτες δυαφωρες! οταν πλεον θα σηκωνεσαι με ορεξη τα πρωινα!! οταν πλεον θα θελεις κι θα φροντιζεις τον εαυτο σου να δειχνει ομορφη! οταν θα αρχησεις να χαμογελας !! μπορεις να τα καμεις κι τα δικαιουσε!! τα αξιζεις οπως ολοι !!