Results 1 to 9 of 9
Thread: Κατάθλιψη
-
24-11-2018, 15:10 #1
Κατάθλιψη
Καλησπέρα!
Με λένε Φωτεινή είμαι 18 χρόνων και έχω συνέχεια κατάθλιψη. Δεν είναι μόνο σε ένα θέμα είναι σε πολλά...επισης σκέφτομαι πάντα να μην υπάρχω στην ζωή επειδή δεν με κρατάει κατι..τιποτα δεν με κάνει χαρούμενη... Οταν χαμογελάω απλά είναι ένα ψεύτικο χαμόγελο... Δεν μου αρέσει η ζωή μου... Όλοι περιμένουν κάτι από εμένα λες και δεν μπορούνε μόνοι τους... Οταν δεν είμαι καλά κλεινομαι στον εαυτό μου και δεν θέλω κανέναν και ακούω πάντα καταθλιπτική μουσική επειδή αυτό με ηρεμεί... Δεν ξέρω τι να κάνω... Οταν ήμουνα 14 είχα πάει σε ψυχολόγο και σε αυτή την ηλικία που είμαι επίσης πήγα... Και σκέφτομαι να πάρω χάπια για την κατάθλιψη... Αλλά δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα... Τι μου προτείνετε να κάνω... Θέλω λίγη βοήθεια...
- 24-11-2018, 16:41 #2
Αυτο το δε σε κραταει κατι σημαινει τιποτα δε γινεται για σενα αυτο σε απασχολει πωσ θα γινει κατι για παρτυ σου αυτο ειναι το προβλημα ολο κι ολο
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
24-11-2018, 16:53 #3
Αυτο το να γινει κατι για παρτυ σου το εχετε ολεσ εκτοσ απο την κορη μου και τισ φιλεσ τησ που γνωριζουν την αξια τουσ η αξια ειναι μια αισθηση που πηγαζει απο μεσα σου και δεν εππηρεαζεται απο τουσ αλλουσ τοσο πολυ χρειαζεται να νιωσεισ ασφαλησ και γεματη για να σου βγει κι ειναι θεμα τι εχεισ μεσα στο κεφαλι σου δηλαδη αμα θεσ να πασ με τριαντα για να γουσταρεισ ειναι παραλογο να βρεισ ενα αγορι να του κανεισ τη ζωη ποδηλατο να δεισ και τι ειναι τα αγορια οι αντρεσ ειναι αλλο τα αγορια ειναι αλλο τα κακα αγορια ειναι αλλο τα καλα αγορια ειναι αλλο αυτα
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
24-11-2018, 17:34 #4
η ζωη ειναι σκληρο σχολειο που αν δεν αρχισεις να παραδεσεσαι,, κ να περνεις και διδαδγματα... μπορει στην συνεχεια να τρελαθεις...
Εστάλη από Mi A1 στο E-Psychology.gr Mobile App
24-11-2018, 17:42 #5
μργα λαθος δικο μου ηταν οτι θα γινωταν πχ κτ μικρο με καποιο ατομο κ θα χαλιομουν σαν βλακας... μεχρι που ηρθε η γαμημενη στιγμη που εσκασα κ να πανε στο διαολο ολλα εχω δυο επιλογες... η να κατσω μα πεθανω η απλα να λανω αυτο που ηθελα το μεσα μπυ μια ζωη να βουτηζ μεσα στην ζωη κ να χαρω με τα καλα της η να μαθαινω με τα στραβα της...
24-11-2018, 17:44 #6
πλεον εχω εφοδιαστει καλα κ με εμπιριες αλλα κ με γμωσεις θελω να πιστευω κ δνου μενει τπτ αλλο απ το να βγω κ να ζησω την γαμημενη ζωη... που δεν με νιαζει η ιδια η ζωη. η ζωη γαμησετα ειναι... αλλα με νιαζει το πως θα ζησω εγω μεσα στην ζωη
24-11-2018, 17:50 #7
ωρα για λιγο μοτιβεησιον.... ξερω πως μια ζωη τραβουσαμε πολλα αλλα ολλα αυτα μας καναν αυτο που ειμαστε σμρ... παράδειγμα εγω δεν θαθελα να περασω ολλα αυτα που περασα στο παρελθον αλλα ολλα αυτα με καναν αυτο που ειμαι σμρ κ αυτο που ειμαι σμρ δεν θα το αλαζα με την καμια...
24-11-2018, 17:54 #8
ειμαι ηδη σε πολυ καλο δρομο... ΑΛΛΑ ΤΙΙΙΙ??? επειδη εγιναν μια δυο μικρομαλακιουλες θα αφησω να με ριξει τελειως?? οχι οχι οχι... μην τα ισοπεδονουμε ολλα... σαν τον εργολαβο που παει να χτησει μια 10οροφη οικοδομη... κ εχει χτησει μεχρι τον 9ο οροφο αλλα ο δεκατος βγενει στραβος κ επειδη δλδ... δεν εγινε καλα ο 10ος αντι να γκρεμισει μονο αυτον κ να το φτιαξει θελει να γκρεμησει ολλη την πικοδομη κ να την φτιαξει απ την αρχη... μονο κακο στον εαυτο του κανει ετσι... ετσι λοιπον κ μεις πρεπει να μην βλεπεουμε μονο το δεντρο αλλα κ το δασος... αν πας γενικα καλα μην τα χαλας για μια μικρη στραβη
25-11-2018, 18:16 #9
φωτεινη μσυγνωμη αν σε διεξωψα μπωρεις να συνεχισεις