Κουρασμενη
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 22
    Member

Κουρασμενη

Οπως λεει και ο τιτλος κουρασμενη, δεν νιωθω τιποτα, δεν ζω απλα υπαρχω, κανεις δεν μπορει να αγαπησει ατομα σαν εμενα, κανεις και ποτε.

Senior Member
    υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι στον κόσμο που θεωρώ απίθανο να μην μπορείς να βρεις κάποιον/κάποια που να σε κατανοεί
    "Of course I talk to myself. Sometimes I need expert advice."

Member
    Quote Originally Posted by geodim View Post
    υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι στον κόσμο που θεωρώ απίθανο να μην μπορείς να βρεις κάποιον/κάποια που να σε κατανοεί
    Kανενας υγιης ανθρωπος δεν θελει να εχει διπλα του ενα καταθλιπτικο πρεζακι

Senior Member
    Κ γω ειμαι καταθλιπτικη αυτο που πρεπει ειναι να μετατρεψεις το καταθλιπτικο σε δημιουργικο αν μπορεις

Banned
    με 3 σειρες που να ξερουμε τι ενοεις

Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    με 3 σειρες που να ξερουμε τι ενοεις
    Εχω γραψει κι αλλα ποστ εδω μεσα που εξηγουν πιο καλα την φαση μου

Senior Member
    Quote Originally Posted by opiodies View Post
    Kανενας υγιης ανθρωπος δεν θελει να εχει διπλα του ενα καταθλιπτικο πρεζακι
    μην βλέπεις έτσι τον εαυτό σου...δηλαδή όλες σου οι ικανότητες, οι σκέψεις, η ύπαρξή σου, συμπυκνώνεται στο "καταθλιπτικό πρεζάκι"? Δε νομίζω...

Banned
    α τωρα το επιασα στο υγιης εχεις κολησει? γι αυτο επαθες καταθλιψη εκει σκονταψες κυνηγας ενα προτυπο που θεωρεις υγιες αλλα αλλο κυνηγας και αλλο εισαι και μετα εχουμε δραματα κοντρες διαξιφισμους κλπ

Member
    Quote Originally Posted by geodim View Post
    μην βλέπεις έτσι τον εαυτό σου...δηλαδή όλες σου οι ικανότητες, οι σκέψεις, η ύπαρξή σου, συμπυκνώνεται στο "καταθλιπτικό πρεζάκι"? Δε νομίζω...
    Εγω οχι δεν με βλεπω ετσι, αλλα οι αλλοι ναι

Banned
    εγω φανταζομαι οτι υπαρχουν ατομα που τους αρεσεις και μαλον εσυ τα απεριψες ολα θα σκεφτεσαι ο ενας ειναι ξινος ο αλλος ακυρος ο αλλος περιεργος ο αλλος κακος κλπκλπκλπ και εγκλωβιστηκες μεσα στα προτυπα σου

Member
    εγω φανταζομαι οτι υπαρχουν ατομα που τους αρεσεις και μαλον εσυ τα απεριψες ολα θα σκεφτεσαι ο ενας ειναι ξινος ο αλλος ακυρος ο αλλος περιεργος ο αλλος κακος κλπκλπκλπ και εγκλωβιστηκες μεσα στα προτυπα σου
    Καταλαβαινω τι λες, δεν ειμαι ατομο που ο ενας του βρωμαει ο αλλος τους ξυνιζει, εγω ισα ισα ειμαι πολυ ανοιχτη με τα ατομα που εχω κοντα μου αλλα ειδικα οι σχεσεις οταν μαθαινουν για το παρελθον μου φοβουντε να μεινουν διπλα μου, ξερεις ποσες φορες εχω ακουσει το "φοβαμαι μη ξανακυλησεις στα ναρκωτικα" σαν δικαιολογια χωρισμου;

Senior Member
    Quote Originally Posted by opiodies View Post
    Καταλαβαινω τι λες, δεν ειμαι ατομο που ο ενας του βρωμαει ο αλλος τους ξυνιζει, εγω ισα ισα ειμαι πολυ ανοιχτη με τα ατομα που εχω κοντα μου αλλα ειδικα οι σχεσεις οταν μαθαινουν για το παρελθον μου φοβουντε να μεινουν διπλα μου, ξερεις ποσες φορες εχω ακουσει το "φοβαμαι μη ξανακυλησεις στα ναρκωτικα" σαν δικαιολογια χωρισμου;
    δυστυχώς η εξάρτηση από ναρκωτικά είναι κάτι ακατανόητο για όποιον δεν το έχει ζήσει και επειδή μπορεί να έχει τραγικές καταλήξεις πολλοί φοβούνται και δεν το ακουμπάνε το θέμα αν δεν χρειάζεται

Banned
    οταν λεμε τη λεξη φοβος ενοουμε καπιον που δε γνωριζει τι ακουει γι αυτο φοβαται ο ανθρωπος που γνωριζει αυτον που ακουει δε φοβαται ποτε η δεν αφηνει τον φοβο του να τον κυριευει

αρα φοβος σημαινει καπιος που δε σε γνωριζει και αυτο του προκαλει ανασφαλεια

απλα αυτο που λες με τα ναρκωτικα ειναι ενα ακομα επιβαρυντικο στιχειο στο ολο θεμα που συνδιαζεται με τα παραπανω που τους απομακρυνει πιο πολυ

Member
    οταν λεμε τη λεξη φοβος ενοουμε καπιον που δε γνωριζει τι ακουει γι αυτο φοβαται ο ανθρωπος που γνωριζει αυτον που ακουει δε φοβαται ποτε η δεν αφηνει τον φοβο του να τον κυριευει

αρα φοβος σημαινει καπιος που δε σε γνωριζει και αυτο του προκαλει ανασφαλεια

απλα αυτο που λες με τα ναρκωτικα ειναι ενα ακομα επιβαρυντικο στιχειο στο ολο θεμα που συνδιαζεται με τα παραπανω που τους απομακρυνει πιο πολυ
    Δυστυχως καποια πραγματα ακομα και αν τα χουμε αφησει στο παρελθον μας κυνηγανε μια ζωη και μας στιγματιζουν, αυτο που ειπε ο geodim ισχυει παρα πολυ, οταν μιλας περι ναρκωτικων δεν εχει να κανει με καποια κατανοηση απλα ολοι φοβουντε την καταληξη που μπορει να εχει

Banned
    μηπως χρησιμοποιουσες τα ναρκωτικα για να αποστασιοποιησαι απο τους ανθρωπους? γιατι θες να ξεφυγεις απο τους ανθρωπους? εγω νομιζω οτι σταματωντας τα ναρκωτικα πρεπει να τα αντικαταστησεις με ανθρωπους γυρω σου

Page 1 of 2 12 LastLast