Κοκομπλοκο - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23
    Senior Member
    Σαν ατομο, ειμαι κοινωνικος, απλα, μερικες φορες βγαζω καποια αρνητικοτητα, εξαρταται παντα απο την περισταση, αλλα με φιλους ειμαι πολυ ενταξει. Το μονο που με απασχολει ειναι η ειρωνια, ο χαβαλες, το θαψιμο και ολα αυτα τα καλα... την αρνητικοτητα τη βγαζω σε μεγαλης ηλικιας που εχουν λαθος τροπο προσεγγισης σε μερικα πραγματα,ειδικα οι γεροι, δεν παλευονται... Θελω να βρω τον δρομο μου. Αλιμονο! Το μονο που ευχομαι,ειναι τυχαια να βρω καποια παρεα εκει εξω, ωστε να ταιριαξουμε και να εχουμε κοινα ενδιαφεροντα και να ιδιο τροπο σκεψης, πανω-κατω. Ξερεις κανεναν που μπορει να με βοηθησει, μηπως; καποιον γιατρο-επαγγελματια;

Senior Member
    Δεν ξέρω κάποιον να σου προτείνω, ίσως άλλα μέλη του φόρουμ;

Senior Member
    Αν υπηρχαν αλλοι, θα εγραφαν εως τωρα... θα μου ηταν χρησιμη καθε συμβουλη. Ευχαριστω για τον χρονο σας!

Senior Member
    Στην κορυφή της σελίδας στο αναζήτηση θεραπευτή μπορείς να βρεις κάποιους σε περιοχές που σε βολεύουν... Ίσως είναι μία αρχή.

Παρακαλώ, γράψε μας πως πάει : )

Senior Member
    Εχω μπει εκει που λες και δεν βρηκα κατι για σαλονικα, για το προβλημα που εχω ή που πιστευω οτι εχω. Γι' αυτο και ρωτω εσας εδω, μηπως και βρω καποια λυση. Εσυ Σονια που ζεις (πολη);

Senior Member
    Νομίζω υπάρχουν κάποιοι από Θεσσαλονίκη/Β. Ελλάδα στο φόρουμ, εγώ είμαι Στερεά Ελλάδα, δεν ζω σε πόλη.

Senior Member
    Οκ, θα ξαναμπω να ψαξω. Ευχαριστω για τον χρονο σου, παντως.

Κουραγιο παιδια...

Page 2 of 2 FirstFirst 12