Για ΟΛΟΥΣ τους διπολικούς!!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19
    Senior Member
    Originally posted by Happyman
    Γολγοθάς για κάποιους είναι μια πέτρα 5 κιλών και για άλλους 500 τόνων να πεις στο φίλο ψυχίατρο.Εάν αυτός αντέχει μόνο 5 δεν συμβαίνει το ίδιο σε όλους.
    ειλικρινά δεν θα μπορούσες να το πεις καλλίτερα.

(επίσης χαίρομαι που ξεσπάθωσες \"Για ΟΛΟΥΣ τους διπολικούς!!!\")

Member
    Originally posted by YDROXOOS
    MATINA σ\' ευχαριστώ που απαντησες. θα το ψαξω
    ότι μαθαίνουμε είναι καλό για όλους εγώ πιστευω ότι πρέπει να ενημερώνουμε.τυχαία το βρήκα.πάντως ο άνθρωπος δείχνει να ξέρει καλά το θέμα.κ ο ίδιος έχει[είχε] πρόβλημα όπως κ εμείς.καλημέρα σε όλους.φιλιά.

Member
    Originally posted by YDROXOOS
    MATINA σ\' ευχαριστώ που απαντησες. θα το ψαξω
    πιστεύω ότι εμείς είμαστε ομάδα άρα πρέπει ότι μαθαίνουμε να το ματαδίδουμε κ στους άλλους.ο άνθρωπος δείχνει να ξέρει τι λέει.είχε θέματα κ αυτός όπως εμείς.έκανα λάθος κ έστειλα αλλού μύνημα.δεν πειράζει.πάω για δουλειά.καλημέρα σε όλους!φιλιά!!!!

Junior Member
    Ευχαριστώ πολύ όλους- Happyman, ιδιαιτέρως- για δεύτερη φορά.

Από την τελευταία φορά που μπήκα, είχα χρόνο να σκεφτώ και να ηρεμήσω.

Κατέληξα- μετά τον πρώτο πανικό- ότι αυτό που μετράει για μένα ειναι το πώς βλέπω αυτόν τον άνθρωπο να συμπεριφέρεται τώρα, στο μεταξύ μας...και η αλήθεια είναι ότι μετά από μερικές εντατικές κι ενθουσιώδεις συναντήσεις, κατέληγε ο καθένας σπίτι του.

Διπολικός ή όχι, αν δεν αφήνει χώρο στη ζωή του και για κάποιον άλλον-έστω μία τρυπίτσα, δεν καταλαβαίνω πώς θα μπορούσα να συσχετιστώ μαζί του.

Ό, τι είπες για συναισθηματικη ευφυϊα κι απίστευτη ευαισθησία είναι ακριβώς αυτά που με τράβηξαν σε αυτόν, αλλά ήδη η συμπεριφορά του είναι αλλοπρόσαλη- σα να είχα γνωρισει εναν άνθρωπο με απίστευτο βάθος μέχρι τώρα και ξαφνικά μιλάω με έναν τύπο που ψάχνει να ψαρέψει γκομενίτσες.

Δε νομίζω ότι συμφωνώ με την ανάγκη «μιας πιο ταχτοποιημένης ζωής εντός κι εκτός διπολικών φάσεων» (βλ.rapsssodos), αλλά σίγουρα δε θεωρώ πλέον ότι το αντίτιμο για αυτή την πολυπόθητη ευαισθησία πρέπει να είναι η πορεία δια πυρός και σιδήρου.

Θα δείξει... Θα αντιγράψω αυτό που διάβασα εδώ και μου άρεσε πολύ-(ποιος το έχει πει:

«Στη ζωή σκεφτόμαστε τί να κάνουμε, ώσπου να κάνουμε αυτό για το οποίο είμαστε προορισμένοι».

Page 2 of 2 FirstFirst 12