Results 106 to 120 of 280
Thread: Κοινωνική φοβία.
-
21-06-2006, 12:25 #106
Ενταξει ρε παιδια ο καθενας λεει τη γνωμη του,δεν ειμαστε και επαγγελματιες του χωρου μην το παιρνεται τοσο προσωπικα ...και μαλιστα οταν το ποστ γινεται εντελως καλοπροαιρετα.Αλλιως θα επρεπε να σιωπαμε συνεχεια και δεν θα γινεται επικοινωνια.
Φιλικα.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
- 21-06-2006, 15:52 #107
gus1973 μη ρίχνεις λάδι στη φωτιά. Δεν είπε τίποτα κακό η κοπέλα.
Την άποψή της είπε. Δεν είναι απαρίτητο να συμφωνούμε όλοι μεταξύ μας.
21-06-2006, 16:01 #108
Κρισεις πανικού, κοινωνική φοβια και αυτα απο το αγχος δεν τα εχω ζησει για να ξερο πος ειναι σε καποιον. Αλλα γενικα στο φοβο ξερω οτι πρεπει να πας κοντρα. Αν δεν πας θα σε παρει απο κατω. Για τη φοβια στο τσατ μου ειπαν τα παιδια οτι ειναι ενας φοβος αδικαιολογητος. Ξερω καποιον που φοβαται τις αραχνες και κανει σαν πανικοβλητος οταν τις δει. Και τον λεω ρε συ ενα πλασματακι ακακο ειναι μην το αποφευγεις γιατι το κανεις χειροτερα. Αν τα δεις με λογικο τροπο μπορεις ειναι καλυτερο και γενικα να αντιμετοπιζεις τον φοβο σου. Αντικαταθληπτικο επαιρνα οταν επαθα καταθλιψη το seroxat αλλα αγχολυτικο δεν πηρα. Ξερω αυτους που παιρνουν ηρεμιστικα για να φτιαχνονται (στεντον, υπνοστεντον και αλλα τετοια) αλλα δεν ξερω τι διαφορα εχει το αγχολιτικο απο το ηρεμηστικο. Απο οτι καταλαβα αν εχεις αγχος σε βοηθαει αν εισαι ομοσ καλα σε μαστουρωνει και σε φτιαχνει. Αλλα αυτο με το αγχολιτικο και το ηρεμιστικο δεν το καταλαβαινω γιατι να ειναι διαφορετικα.
22-06-2006, 00:27 #109
Εγώ πάλι πιστεύω ότι όλες οι αγωγές δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την κλασσική ευεργετική δράση της βαριοπούλας!!!!!!!:P:P:P
Έχεις φοβία? ΣΜΠΑΜ!!! και έφυγε........ η φοβία μιας και δεν έχεις πλέον τια αισθήσεις σου......
ΚΑΛΗ Ε????
22-06-2006, 15:36 #110
εχει δοκιμασει καποιος υπνωση?θα ηθελα τις εντυπωσεις του..
22-06-2006, 16:55 #111
Με την μέθοδο της Όλγας εννοείς? Όχι δεν έτυχε!
22-06-2006, 23:51 #112
Sandy μου και εγώ σκέφτομαι σοβαρά την θεραπευτική ύπνωση......
lol Μιχάλη μου...σου άρεσε βρε η βαριοπούλα? χι....χι Θύμισέ μου βρε να σου κάνω μία δώρο στη γιορτή σου.......:P:P
29-06-2006, 12:10 #113
ʼλλο ένα κρούσμα κοινωνικής φοβίας σήμερα με επακόλουθα: μείωση αυτοεκτίμησης, έντονο άγχος και πανικό. Για άλλη μια φορά \"το έσκασα\" από χώρο όπου έπρεπε να πω πέντε δέκα πράγματα σχετικά με τη δουλειά μου, μπροστά σε ακροατήριο. Είμαι απογοητευμένος. Δυστυχώς ο τόπος διαμονής μου δεν βοηθά στο να απευθυνθώ σε κάποιον ειδικό και το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει. Έχω ακολουθήσει ψυχανάλυση στο παρελθόν και ξέρω πόσο πολύ βοηθά και η σύγκρουση μεγαλώνει, όταν σκέφτομαι ότι είμαι εγκλωβισμένος σε ένα χώρο και δεν μπορώ να ζητήσω βοήθεια. Τα βάζω με τον εαυτό μου όταν αναλογίζομαι τι ψέματα σκαρφίζομαι προκειμένου να τη βγάλω \"καθαρή\". Απίστευτο. Ακόμα και αυτό που κάνω αυτή τη στιγμή (γράψιμο στο forum) γίνεται στα πλαίσια των υπόλοιπων ενεργειών, που αποσκοπούν στην απομάκρυσνη από το φοβικό αντικείμενο.
Όταν περνά ο \"κίνδυνος\" δεν με αναγνωρίζω. Και μέσα σε όλα αυτά υπάρχει και ο φόβος ότι όλο αυτό το έντονο άγχος θα με οδηγήσει σε άλλες περιπέτειες, όπως η ψύχωση. Παλαιότερα, μέσα σε όλα τα άλλα είχα και έντονο φόβο ότι θα τρελαθώ και ότι κάποτε θα οδηγηθώ σε ένα ψυχιατρείο.
29-06-2006, 15:43 #114
gus1973 εμένα η φαρμακευτική αγωγή με βοηθάει.
Δοκίμασες να αντιμετωπίσεις το πρόβλημά σου φαρμακευτικά?
29-06-2006, 19:16 #115
Μιχάλη δεν έχω δοκιμάσει φαρμακευτική αγωγή. Μόνο ομοιοπαθητική έχω κάνει.
Danay σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Θα προσπαθήσω, θα το παλέψω...
30-06-2006, 13:09 #116
Originally posted by gus1973
ʼλλο ένα κρούσμα κοινωνικής φοβίας σήμερα με επακόλουθα: μείωση αυτοεκτίμησης, έντονο άγχος και πανικό. Για άλλη μια φορά \"το έσκασα\" από χώρο όπου έπρεπε να πω πέντε δέκα πράγματα σχετικά με τη δουλειά μου, μπροστά σε ακροατήριο. Είμαι απογοητευμένος. Δυστυχώς ο τόπος διαμονής μου δεν βοηθά στο να απευθυνθώ σε κάποιον ειδικό και το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει. Έχω ακολουθήσει ψυχανάλυση στο παρελθόν και ξέρω πόσο πολύ βοηθά και η σύγκρουση μεγαλώνει, όταν σκέφτομαι ότι είμαι εγκλωβισμένος σε ένα χώρο και δεν μπορώ να ζητήσω βοήθεια. Τα βάζω με τον εαυτό μου όταν αναλογίζομαι τι ψέματα σκαρφίζομαι προκειμένου να τη βγάλω \"καθαρή\". Απίστευτο. Ακόμα και αυτό που κάνω αυτή τη στιγμή (γράψιμο στο forum) γίνεται στα πλαίσια των υπόλοιπων ενεργειών, που αποσκοπούν στην απομάκρυσνη από το φοβικό αντικείμενο.
Όταν περνά ο \"κίνδυνος\" δεν με αναγνωρίζω. Και μέσα σε όλα αυτά υπάρχει και ο φόβος ότι όλο αυτό το έντονο άγχος θα με οδηγήσει σε άλλες περιπέτειες, όπως η ψύχωση. Παλαιότερα, μέσα σε όλα τα άλλα είχα και έντονο φόβο ότι θα τρελαθώ και ότι κάποτε θα οδηγηθώ σε ένα ψυχιατρείο.
αντιλαμβάνομαι οτι στο παρελθόν δεν είχες στήριξη εξού και δεν εμπσιτεύεσαι τον εαυτό σου και σε ακολουθία έχεις την ανάγκη να το \"σκάσεις\".
1)εμπσιτοσύνη στον εαυτό σου
2)ανθρώπινα τα λάθη,μαθαίνουμε από αυτά και δεν τα επαναλαμβάνουμε.ε και αν ξαναγίνει σιγά και αυτό ανθρώπινο είναι.
3)ο τόπος διαμονής σε δυσκολεύει να απευθυνθείς σε ειδικό.χμμμ!
κοιτάξου σοτν καθρέφτη,κλείσε τα μάτια και μίλα.άνοιξε τα μα΄τια σου και συνέχισε να μιλάς.
4)το οτι δεν αναγνωρίζεις τον εαυτό σου όταν περνάει ο \"κίνδυνος\"είναι φυσιλογικό.γιατί?
διότι από την στιγμή που αλλάζουνε εικόνες γνωριμία καινούριων ανθρώπων και πολλά άλλα δεν θα παραμένεις ο ίδιος.
είναι σημαντικό όοοοοοοοοοοσο και αν δεν το καταλαβαίνεις, το γεγονός οτι δεν παραμένεις στάσιμος.αυτό σημαίνει οτι μπορείς και προσαρμόζεσαι.
δώσε πίστη στον εαυτό σου.και εκεί μείνε,μην σε νοιάζει πως θα φανείς στους άλλους.
έχε πίστη στην δουλειά σου σε αυτά που κάνεις.
συνέχισε να γράφεις.
smile τώρααααααααααααα
11-07-2006, 12:28 #117
απλα ηθελα να πω γεια σε ολους.........
11-07-2006, 14:28 #118
Τι κανεις sandy?
12-07-2006, 13:09 #119
Γειά σου Sandy
12-07-2006, 20:21 #120
γεια σας παιδια!
ολοι καλα?
θελω να σας πω οτι σημερα δεν πηγα για καφε με τισ φιλες μου γιατι δεν μπορουσα να βλεπω την μια απο αυτες να οδηγαει (εχω και την φοβια της οδηγησης)!!!!¨
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία