Επιμονή, πάθος, εμμονή, ένταση. - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 15 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 136 to 150 of 212
    Senior Member
    Ειλικρινα δινεις τοσο μα τοσο βαση και στην παραμικρη λεπτομερεια, ανευ λογου πιστευω....

Φοβασαι να κανεις ενα βημα μπροστα...μην σκεφτεσαι τοσο αρνητικα..

Στο τελος θα χασεις και το δασος..

Αφου \"σε φτιαχνει\" τοσο πολυ, βουρ...

Senior Member
    Εμενα παντος ολα αυτα τα εντονα συναισθηματα μοναχα ο πρωιν αντρας μου μου τα προκαλουσε.

Member
    Μήπως να το ρίσκαρες τότε; Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα.

Κάνε το τότε. Στο κάτω κάτω τι έχεις να χάσεις; Μόνο να κερδίσεις έχεις. Ακόμα και μία εμπειρία. Και να θυμάσαι ότι το ποια είσαι δεν αλλοιώνεται ποτέ κι από κανέναν...

Και κάτι ακόμα. Εγώ δεν πιστεύω πλέον ότι υπάρχουν κακοί άντρες. Πίστευω μόνο ότι υπάρχουν ακατάλληλοι άντρες...Για την καθεμία μας.... Αν και, αν το σκεφτείς πιο βαθιά μπορεί αντίστοιχα κι εμείς να έχουμε πληγώσει κάποιους άντρες στο παρελθόν. Αθελα μας ή ηθελημένα. Τότε κι εμείς δεν θεωρούμαστε κακές γυναίκες; Η εκεί αλλάζει το σκηνικό γιατί εμείς πιστεύουμε ότι είμαστε... τα \"καλά\" κορίτσια;

Και τέλος, είδα πρόσφατα σε μία απογευματινή εκπομπή τον ψυχολόγο να λέει ότι δεν υπάρχουν λάθος επιλογές. Είναι σωστή η συγκεκριμένη ώρα που επιλέγουμε και αυτό που επιλέγουμε αλλά δεν γνωρίζουμε το λόγο που την κάνουμε... Σημασία έχει να αντιληφθούμε το γιατί στη συνέχεια και το τι κρύβεται πίσω από την επιλογή μας...

Senior Member
    Μαρακι, με εκπλήσσει αυτό.
    Νόρα, ειμαι εκ φύσεως υπερναναλυτική....υτό έχει και τα καλά και τα στραβά του, ειδικά όταν μπλέκεται με τους φόβους μου.
    ΑΠο εκει και περα, μπορεί να φοβόμουν στην αρχή , αλλα τώρα ισα ισα!!! Δεν κρατιέμαι....
    Στο θεμα προσέγγισης κολλάω. Και δεν θέλω οδηγίες... θα τον βρω μόνη μου τον τρόπο,
    ηδη τον μηχανεύομαι.

Σας ευχαριστώ για την ενθάρρυνση:))))
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Senior Member
    weird...επειδη διαβασα ότι νιωθεις υποχρεωση και ότι ψιλοθυμωσες με σενα που στραφηκες στο φορουμ για βοηθεια...θελω να σου πω ότι όταν μιλανε δυο άνθρωποι παιρνουνε και οι δυο ( αυτο παει στην υποχρεωση ) και επισης, το ότι στραφηκες εδω δεν σημαινει ότι δεν το χειρίστηκες και δεν το χειριζεσαι μονη σου. προβληματισμους θετεις και δεν ζητας ετοιμες λυσεις, με την συζητηση φτανεις εσυ ενα βημα παραπανω, δεν στο κανει ο άλλος:)...
    όσο για την εννοια της δυναμης, δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσότερο μαζι σου...

Senior Member
    Originally posted by krino
    Originally posted by weird

Η άγρια σωματική έλξη που νιωθω γι αυτον τον άντρα,
    ξεκίνησε απο την πρώτη στιγμή που τον ένιωσα δίπλα μου, οταν μου μίλαγε.

συνηθως οταν συμβαινει κατι τοσο συγκεκριμενο την πεφτουμε και περναμε μαλλον καλα.

Τα υπολοιπα τα σκεφτεσαι την επομενη μερα.

Νομιζω οτι προηγησε σκηνων με αυτο το τοπικ.
    Σου εχω ξαναπεί, να μην αναγεις το συνήθως σου , σε γενικό κανόνα:PPP
    Προφανώς και οι συνθήκες και των δυό μας,
    δεν ευνόησαν για κάτι τέτοιο.
    Απο εδω και πέρα,
    θα δείξει.

Senior Member
    Originally posted by stella78
    weird...επειδη διαβασα ότι νιωθεις υποχρεωση και ότι ψιλοθυμωσες με σενα που στραφηκες στο φορουμ για βοηθεια...θελω να σου πω ότι όταν μιλανε δυο άνθρωποι παιρνουνε και οι δυο ( αυτο παει στην υποχρεωση ) και επισης, το ότι στραφηκες εδω δεν σημαινει ότι δεν το χειρίστηκες και δεν το χειριζεσαι μονη σου. προβληματισμους θετεις και δεν ζητας ετοιμες λυσεις, με την συζητηση φτανεις εσυ ενα βημα παραπανω, δεν στο κανει ο άλλος:)...
    όσο για την εννοια της δυναμης, δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσότερο μαζι σου...
    Stela μου......
    πόσο πολύ μου αρέσει,
    να μιλώ με ανθρώπους που με νιώθουν,
    που επικοινωνώ και που μπορούν να συλλάβουν,
    ακομα και την πιο μικρή μου ανησυχία,
    και να την \"νανουρίσουν\" κατάλληλα.
    Αν λες οτι πήραμε αμφίδρομα,
    χαιρομαι πολύ για αυτό.
    Να είσαι καλα! :)

Senior Member
    ναι, αυτο εννοούσα ότι ηταν αμφιπλευρο..νομιζω παντα ειναι όταν εχεις κοινα σημεια αναφορας:)
    απλα εντοπισα μια αυστηροτητα με τον εαυτο σου και πραγματικα δεν το πιστευω...το να συζητας πανω στις σκεψεις σου δεν σημαινει ότι δεν μπορεις να το διαχειριστεις μονος σου..εγω νομιζω το αντίθετο σημαίνει. γιατι δεν φαινεται να ζητας ετοιμες λυσεις...αλλωστε εισαι τοσο αναλυτικη ( κι εγω ειμαι στα δικα μου) που δεν θα μπορουσες και να θελες να τις εφαρμοσεις τις ετοιμες λυσεις...απλα θες ενα εξωτερικο ερεθισμα να ενεργοποιησει την σκεψη σου:)
    φιλακια:)))

Banned
    Originally posted by weird

Σου εχω ξαναπεί, να μην αναγεις το συνήθως σου , σε γενικό κανόνα:PPP

δεν μπορω....
    :P:o:mad::D:cool::):(;)

Senior Member
    Originally posted by stella78
    θελω να σου πω ότι όταν μιλανε δυο άνθρωποι παιρνουνε και οι δυο ( αυτο παει στην υποχρεωση )
    Συμφωνώ κι εγώ σ\' αυτό. Είναι μια αλληλεπίδραση, ένα δούναι και λαβείν.
    Κι εγώ πήρα απο τη συζήτηση αυτή και σ\' ευχαριστώ κι εγώ πολύ weird.:)
    Μάκια...

Senior Member
    Σ ευχαριστώ πολύ Στέλα... ειναι αλήθεια αυτό.
    Οι απαντήσεις σας σαν ερεθίσματα, πηγαν ακόμα πιο μακριά την σκέψη μου.
    Το ΣΚ κατάλαβα, πάνω σε μια συζήτηση που είχα σχετικά με το θέμα, οτι και κάτι άλλο συμβαίνει εδώ.
    Το σημείο εκκίνησης βοήθησε πολύη παρατήρηση της Στελας και της Φοίβης οτι το εντονο συναισθημα - παθος, είναι μια σκιερή πλευρά μου που ο συγκεκριμένος μου βγάζει.
    Ανακάλυψα, οτι στις σχέσεις με το άλλο φύλλο ειδικά, θελω να εχω τον έλεγχο,να είμαι μάγκας, να αναλαμβάνω πολλή ευθύνη, γενικά, \"αντράκι\".

Ο συγκεκριμένος άντρας,με την διάθεση για υποταγή που μου έβγαλε, με την αίσθηση οτι δεν μπορώ με τίποτα να τον κάνω κουμάτνο, να τον προβλέψω, με κάθισε στο σκαμνί, μου έβγαλε μπροστά τη γυναικεία φύση μου....

Εχω θυληκότητα αλλά την γυναικεία μου πτυχή την εχω λίγο καταχωνιασμένη... ( εχω τα θέματά μου με το να διατηρώ έλεγχο,να είμαι δυνατή, αρνούμενη έτσι τον ρόλο του αδύναμμου φύλου) κι αυτός, με εκανε να νιωθω τόσο γυναίκα....

Να βλέπω το ΑΦΗΜΑ και την ΥΠΟΤΑΓΗ σαν κατι επιθυμητο.....

Τελικά όμως,
    εκανα όλες μου τις κινησεις κι ο τύπος δεν φαινεται να υποχωρεί.

Εχω κι εγω ξενερώσει με αυτά που έκανε τις τελευταίες μέρες...
    Οποτε τώρα, αντε να με συγκινήσει πάλι έτσι κάποιος άντρας...
    Ελπίζω όχι σε άλλα 25 χρόνια.

Senior Member
    Δλδ weird δεν θα ξανασχοληθεις με τον συγκεκριμενο?

Πολυ σωστες οι παρατηρησεις σου, περι κουμαντου των ανθρωπων

Senior Member
    Νορα,
    οχι, γιατι εξάντλησα καθε περιθώριο.
    Το παλεψα πολύ να τον διεκδικήσω και το έκανα,αλλα μόνο μεχρι ενος σημείου μπόρεσα....
    Απο εκεί και πέρα, η συμεριφορά του,
    δεν μου αφήνει περιθώρια....
    Εκτος αν αρχισω κυριολεκτικα να τον παρακαλαω και να τον κυνηγάω να μου κάτσει στο κρεβάτι!!!!!!
    χαχχχαχαχαχα
    Ε οση γοητεία κι αν μου ασκεί, δεν έφτασε μέχρι εκεί.
    ....
    μπορεσα να διατηρησω αυτό το κομμάτι ελέγχου του εαυτού μου.

Senior Member
    Tελικα αυτο ηθελες?Να τον παρσυρεις στο κρεβατι?

Νομιζα οτι ηθελες κατι παραπανω..ισως και να μου διαφευγει κατι

Senior Member
    Συγκεκριμένα.
    Ειχα να τον δω περίπου δύο μήνες.
    Την τελευταία φορά που τον είδα, ειχαμε ερθει σε κόντρα. Μόυ είπε οτι τον απέρριψα δύο φορές, τον είπα εγωιστή, μου είπε για το τεστ drive μιας σχεσης ( το σεξ), μου είπε οτι μάλλον δεν μου αρέσει ( το σεξ), επεμεινα οτι το βρίσκω μια χαρα, αλλά όχι μαζί μου, πρόσθεσε.

Για σένα νιώθω άλλα πράγματα ( υποννοόντας τα περί έρωτος).....
    Η συζήτηση δεν έβγαλε πουθενα, μάλιστα όταν έφυγα συγχισμένη απο το μαγαζί, μου κανει ειρωνικά , κοιτα την πως φευγει, ούτε μια αγκαλιά.

Ωσπου φτάνουμε στο σήμερα ( αυτά έγιναν τελη καλοκαιριού).

Καποιο βραδυ, ενα πολυ καλό παιδί,μου εξομολογείται, κάτω απο το σπίτι μου και με τρόπο πολύ ρομαντικό, τα αισθήματά του για μένα.....

Προσπάθησα πολύ όλο αυτό το διάστημα να δω κάποιον άντρα ερωτικά αλλά δεν τα κατάφερα. Οταν ο φιλος μου με φλέρταρε, καταλαβα ποσο κολλημένη είμαι ακόμα στον άλλο.
    Πιεσα τον εαυτό μου να κάνει κάτι με τον φίλο,
    αλλα δεν ήθελα να πειραματιστώ πάνω του, ούτενα τον πληγώσω....

Επίσης δεν αντεχα την ιδέα να γυρίσω στον πρώην μου..

Ε, με ωθησε και καποιο άλλο ερέθισμα, και τελικά,βρέθηκα πάλι στο μαγαζί του.

Αυτός με το που με είδε, όρμησε στο μέρος μας.
    Τα εχω αναφέρει και πιο πάνω.
    Όλο το βράδυ ήταν εξαιρετικά διαχυτικός κι εγω το ίδιο.

Ομορφες στιγμές....

Page 10 of 15 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast