Results 61 to 75 of 212
Thread: Επιμονή, πάθος, εμμονή, ένταση.
-
11-11-2008, 15:11 #61
Originally posted by krino
Originally posted by weird
Αυτός δεν ερχεται....
μου δειχνει βεβαια οτι με θελει.
καθεται σαν πασσας και περιμενει.
Τι αντιληψη είναι αυτή?
Μαλλον είναι κατεσραμμένος, τελειωμένος, ανικανος να δωσει το οτιδήποτε.
πιστευω οτι θα πρεπει να κοψεις καμποσο και εσυ για να βρειτε μια ισορροπια.
Αφου λοιπον κανει το πασα κανε και εσυ την πριγκηπισα.
Ενδιαφερον παιχνιδι ιδιως αν εχει δυνατους παικτες.
ΥΓ.....Οι σχεσεις ειναι σαν την μουσικη.
μουσική και ισορροπία.
Λοιπόν, εχουμε και λέμε,
Να πηγαινω στο μαγαζι και οταν ερχεται και κολλαει πανω μου να μην του επιτρεπω να με πιανει?
Να παω στο μαγαζί με άλλον?( δεν το σκεφτομαι καν...ανωριμο, ανουσιο, ασε που οταν με βλεπει με αντρες γυρω, συνηθως μενει μακρια και με κοιταει).
Αν δεν παω στο μαγαζι, αυτος δεν θα κανει κινηση.
Να παω και να του πω οτι τελειωσαμε? Οτι πλεον, εφτασα στα ορια μου και τον βλεπω φιλικά?
Αυτα αναρωτιέμαι.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
- 11-11-2008, 15:13 #62
λοιπον ωρα να πεταξω την εξυπναδα μου, μεσημεριασε κιολας.....
weird!!!
νομιζω οτι πρεπει να δωσεις σχημα στην υπαρξη σου και να προχωρησεις....
διαφωνεις???
:)
11-11-2008, 15:13 #63
weird...εσυ εισαι αυτη που ξερεις τις αντοχές σου. αλλα αντικειμενικά...το να σου πει \"εισαι σκουπίδι, πόσο χαμηλά έπεσες κτλ.\" δεν σημαίνει ότι θα σε διαλύσει κιόλας, θα μπορούσες πχ να ξενερωσεις και να σου φυγει τελειως το απωθημένο ...εξαλλου...μηπως...αναζητάς να διαλυθεις;και μην ξεχνάς ότι αυτή η διάλυση υπάρχει πάντα ως πιθανότητα σε ότι σχέση κι αν κανουμε ( ακόμα και φιλική, θυμάσαι το χαμε πει :)
11-11-2008, 15:13 #64
Originally posted by Φοίβη
Ναι αλλα....
ποσο θα αξιζει?
Αν εκμηδενιστώ για χάρη του θα με πιάσουν τα αντιδραστικά μου μετά, θα ξενερώσω.
Ειμαι περήφανος ανθρωπος,
δεν μου αρεσει να τρεχω και να παρακαλώ ειδικά αν πρόκειται για το ξεκίνημα κι όχι για το τέλος μιας σχέσης.
...
και μου το λεγαν, \'όλοι μου το λεγαν.
Μην ασχολείσαι, θα σε κάνει να κολλήσεις, είναι εμπειρος, είναι ανθρωπος της νύχτας, θα σε κανει οτι θελει!
Εκει εγω....
και τώρα?
Χρειαζομαι εναν τροπο να ξεκολλησω καλύτερα, αντι να \"συρθώ στα πατώματα\"
Εδω ειμαι κολλημενη τωρα φαντάζεστε τι θα γίνει αν εχουμε και σεξουαλική επαφή και μετα?
Μετα παει,
αν συνεχίσει ετσι αυτός, εγω θα γίνω η τρελή μαριονέτα του.
Προς το παρόν υπερτερεί η περηφάνια σου και...βαστάει τ\' άρματα...αλλά το κομμάτι που λαχταρά φωνάζει, ζητάει να το ακούσεις. Αν όμως ακούσεις μόνο αυτό το κομμάτι και πέσεις στα πατώματα, τότε ο περήφανος εαυτός σου θα αντιδράσει, θα φωνάξει κι αυτός, και το αποτέλεσμα θα είναι να ξενερώσεις...Γιατί και τα δυο είναι ισχυρά μέσα σου και μάχεται το ένα το άλλο, δεν μπορούνε να τα βρουνε.
Εκτός αυτού όμως, ακούω και κάτι ακόμα. Έναν φόβο για ένα μέλλον που δεν το γνωρίζεις, αλλά το φαντάζεσαι πολύ πολύ δυσοίωνο. Είσαι σίγουρη πως αν ακούσεις το κομμάτι που σου ζητά να εξευτελιστείς, θα καταλήξεις τρελή μαριονέτα του...νομίζω πως το περήφανο κομμάτι σου φοβάται οτι με αυτό τον τρόπο...θα πεθάνει!
ΤΟΣΟ ΕΥΣΤΟΧΗ!!
Αυτα που εγραψα, οτι φοβαμαι μην κανω καμια τρελα, τα εγραψα ΠΡΙΝ διαβασω αυτο εδω σου το κομματι.
Βλεπεις, ποσο μεσα πεφτεις?Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
11-11-2008, 15:15 #65
Originally posted by stella78
weird...εσυ εισαι αυτη που ξερεις τις αντοχές σου. αλλα αντικειμενικά...το να σου πει \"εισαι σκουπίδι, πόσο χαμηλά έπεσες κτλ.\" δεν σημαίνει ότι θα σε διαλύσει κιόλας, θα μπορούσες πχ να ξενερωσεις και να σου φυγει τελειως το απωθημένο ...εξαλλου...μηπως...αναζητάς να διαλυθεις;και μην ξεχνάς ότι αυτή η διάλυση υπάρχει πάντα ως πιθανότητα σε ότι σχέση κι αν κανουμε ( ακόμα και φιλική, θυμάσαι το χαμε πει :)
Μπορεί.
Δεν ξερω.
Αυτη η περιεργεια μου θα με φαει τελικα.
Και, Στελα μου, δεν ξερω τα όρια μου,
τα ανακαλύπτω...Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
11-11-2008, 15:16 #66
Originally posted by krino
λοιπον ωρα να πεταξω την εξυπναδα μου, μεσημεριασε κιολας.....
weird!!!
νομιζω οτι πρεπει να δωσεις σχημα στην υπαρξη σου και να προχωρησεις....
διαφωνεις???
θα παραδεχόμουν οτι, όπως το έθεσες, δεν είμαι δυνατή παιχτρια.
Κατι που ο εγωισμός μου στην παρούσα φαση, δεν μου το επιτρέπει.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
11-11-2008, 15:18 #67
weird...μήπως όλο αυτό που περιγράφεις, πέρα από τους πρωταγωνιστές είναι μια μαχη με τον εαυτό σου; ακόμα ακόμα και με τις άμυνές σου και τα τείχη προστασίας σου...δεν γνωρίζω λεπτομέρειες..αλλά όταν ψάχνουμε λόγους να φοβόμαστε το συναίσθημά μας...βρίσκουμε…εκ πείρας μιλάω;). κι όσο γι΄αυτό περί τάσης εξουσίασης και εξουσιασμού…σε καταλαβαίνω…αλλά σε μένα τουλάχιστον η ακροβασία αυτή στα άκρα και κυρίως η δυσκολία μου να το διαχειριστώ ήταν επειδή φοβόμουν και την δική μου έκθεση και την μέσα από αυτήν ισορροπία, δηλ. την ουσιαστική επαφή χωρίς νικητή και ηττημένο…ακόμα κι αν επιφανειακά κάποιος από τους δύο ή και οι δύο εξουσιάζουν και εξουσιάζονται. ο καλύτερος τρόπος για να ξεκολλήσεις, εάν το θες...είναι να παραδοθείς...και μαθήματα θα πάρεις για τον εαυτό σου, και θα ζήσεις κάτι που θελεις πολύ....δεν χάνεται ούτε η περηφάνεια ούτε η αξιοπρέπεια σου έτσι...εσυ ξέρεις βεβαια τις ψυχικές σου αντοχές...αλλά για μένα ένα απωθημένο είναι πολύ χειρότερο, για να επιμένεις τόσο πολύ, κάτι σε σπρώχνει να θελεις να το ζήσεις, άρα, απο αυτήν την σκοπιά μόνο σε καλό θα σου βγει...:)
Αυτός δεν εχει τα απωθημένα να τον εξουσιάζουν γιατι εχει ζήσει τη ζωή του κι απο οτι φαινεται γεμάτα.
Εγω εχω τον φόβο μελλοντικών απωθημένων,
οποτε,
ας το ζήσω.
ΠΩΣ όμως?
Στο ίδιο επιπεδο με αυτόν, κανοντας παιχνίδι ή παραδιδόμενη?
Σαν κατώτερή του?Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
11-11-2008, 15:18 #68
Δηλαδή, δεν είναι μόνο τα δικά σου δυο αντίθετα κομμάτια, αλλά μέσα σ\' όλο αυτό μπλέκεται και αυτό που εσύ έχεις συμπεράνει οτι εκείνος ζητά απο σένα, έτσι?
Και φοβάσαι οτι στο τέλος θα χάσεις και την περηφάνια σου αλλά και αυτόν, έτσι?Μάκια...
11-11-2008, 15:21 #69
Μπορεί.
Δεν ξερω.
τα ανακαλύπτω...
11-11-2008, 15:23 #70
ειλικρινα δεν καταλαβαινω ουτε το προβλημα ποσο μαλλον την λυση κιολας....
Λοιπόν, εχουμε και λέμε,
Να πηγαινω στο μαγαζι και οταν ερχεται και κολλαει πανω μου να μην του επιτρεπω να με πιανει?
- χαζο αυτο, αφου το θες, τι να μην σου επιτρεπει??
Να παω στο μαγαζί με άλλον?( δεν το σκεφτομαι καν...ανωριμο, ανουσιο, ασε που οταν με βλεπει με αντρες γυρω, συνηθως μενει μακρια και με κοιταει).
- επισης χαζο και θα ελεγα πολυυυυυ γυναικειο... :P
Αν δεν παω στο μαγαζι, αυτος δεν θα κανει κινηση.
- παιζει και αυτο.
Να παω και να του πω οτι τελειωσαμε? Οτι πλεον, εφτασα στα ορια μου και τον βλεπω φιλικά?
- αφου δεν το θες αυτο, γιατι το σκεφτεσαι??
Αυτα αναρωτιέμαι.
Λαθος εχεις, δεν αναρωτιεσαι αυτα.
Αναρωτιεσαι πως θα κανεις κινηση και δεν θα εισαι ακαλυπτη στο μελλον.
1. Επιταγες στις σχεσεις δεν υπαρχουν.
2. Το λαθος σου ειναι οτι απο την μια πλευρα εχεις λαβει ξεκαθαρο το μυνημα για το τι εχεις να αντιμετωπισεις ενω εσυ καθεσαι και τρως τα νυχια σου χωρις να εχεις ζυγισει τι αντεχεις και να δρασεις αναλογα.
3. Το τι θες η τι ζηταει το κορμι σου δεν εχει σχεση με το τι αντεχεις.
4. Προσδιορισε περισσοτερο ποσο αντεχεις να ρισκαρεις παρα το τι ζητας. Εγω θα σου ελεγα χωσου μεχρι τα μπουνια αλλα αυτο ειναι τι θα εκανα εγω και οχι εσυ.
Πιθανον αυτο να ειναι καταστρεπτικο για σενα.
5. Θα πρεπει να εχεις ομως υποψη σου οτι στην ζωη ρισκαρεις πολλα- κερδιζεις πολλα.
Ρισκαρεις λιγα - κερδιζεις λιγα.
6. Καθε εμπειρια ακομα και οι αρνητικες, εχουν σημασια στη ζωη και ειναι θετικο να τις βιωνεις. Μπορεις να παρεις παρεις πολλα απο αυτες αρκει να τις αξιολογησεις σωστα.
7. Τελος σημασια εχει αυτο που ζεις τωρα και οχι αυτο που θα ζησεις αυριο. Γιατι αν το πας αναποδα δεν θα ζησεις ποτε σου το σημερα.
και ο μπακλαβας γωνια.
11-11-2008, 15:24 #71
α..η ερωτηση μου ηταν πριν αρκετα σου ποστ..ρωτησα επειδή είπες ότι δεν του αρκεί το οτι δειχνεις πως τον θέλεις ( αυτό αφορά το α σκέλος ) και μετά...το με τι θα έφευγες ικανοποιημένη, δηλ. θα μπορούσε νσ συμβεί το εξής, εσύ ξορκίζεις το παρελθόν, αυτή την αντιφατική συμπεριφορά που λέγαμε, αλλά παρά ταύτα το αποτέλεσμα της σχέσης με τον συγκεκριμενο ανθρωπο δεν ειναι το ζητουμενο,
γι αυτο και μιλησα για εγωισμό. Απο οτι φαινεται, δεν αρκεστηκα σε αυτό. Γιατί τα κατάφερα, παλεψα ωστε να είμαι εγω απέναντί του, πολυ διστακτική στην αρχή ( το άλλο ακρο), κανονική αργότερα. Δεν έφερε όμως το αποτέλεσμα. Κι εκει, αντι να φύγω ικανοποιημένη, συνέχισα να ζητάω, να τον κερδίσω.
ισορροπείς δηλ. μεσα σου ως προς την συμπεριφορά την δικη σου, τα περί εξουσίασης - εξουσιασμού κτλ., αλλά δεν εχει την ποθούμενη εξέλιξη...και ρωτησα εάν εσενα αυτό θα σου αρκούσε, ακόμα κι αν δεν ήταν το ιδανικό σενάριο. εν ολίγοις...κατά πόσο αυτό ακουμπά στις δικές σου εσωτερικές αναζητήσεις και όρια, στην σχεση σου με σενα δηλ. ( γιατι πχ μπορεί και άλλον να γνωρίσεις και πάλι να σου βγει αυτη η αμυντική υπέρμετρη δυναμικότητα και να σε κλειδώσει ως ένα βαθμό έστω ) και κατά πόσο σε αυτό που νιώθεις για εκείνον, το καθαρα ερωτικό σκέλος δηλ. :)
Νομιζω οτι με φερνει αντιμετωπη με σκοτεινα κομματια του εαυτού μου, και ισως και γι αυτό να μου εχει γίνει τόσο μαγνητικός. Εψαξα την απαντηση μεσα μου, τον θελω γιατι τον γουστάρω ή γιατί με ζοριζει? Κι επειδη δεν την έβρισκα καθαρή, ανέτρεξα στην πρώτη στιγμή της γνωριμίας μας, όταν τον είδα, και είπα\"Τι όμορφος και γοητευτικός άντρας!\" χωρίς να μου έχει μιλήσει καν.
Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
11-11-2008, 15:25 #72
Originally posted by weird[/i]
[Μαλιστα....
Αυτός δεν εχει τα απωθημένα να τον εξουσιάζουν γιατι εχει ζήσει τη ζωή του κι απο οτι φαινεται γεμάτα.
Εγω εχω τον φόβο μελλοντικών απωθημένων,
οποτε,
ας το ζήσω.
ΠΩΣ όμως?
Στο ίδιο επιπεδο με αυτόν, κανοντας παιχνίδι ή παραδιδόμενη?
Σαν κατώτερή του? [/quote]
weird, το ότι εχει ζησει την ζωη του γεμάτα δεν σημαινει ότι δεν εχει απωθημενα να τον εξουσιάζουν..η εξουσίαση ειναι ψυχική έκφανση,μερικές φορές και πολύ καλά καλλυμένη δεν ταυτίζεται πάντα με τις αντικειμενικές εμπειρίες μας και κατα πόσο είμαστε χορτασμένοι...απλά ίσως ο τρόπος ζωής του τον εχει κανει να εξουσιάζει..αλλά αυτα ειναι όψεις του ιδίου νομίσματος..
11-11-2008, 15:28 #73
Originally posted by Φοίβη
Δηλαδή, δεν είναι μόνο τα δικά σου δυο αντίθετα κομμάτια, αλλά μέσα σ\' όλο αυτό μπλέκεται και αυτό που εσύ έχεις συμπεράνει οτι εκείνος ζητά απο σένα, έτσι?
Και φοβάσαι οτι στο τέλος θα χάσεις και την περηφάνια σου αλλά και αυτόν, έτσι?
θα τα χασω όλα....
και την αυτοπεποίθηση μου,
και αυτον,
που δεν τον έχω βέβαια, αλλα ίσως,
χαχαχα
ίσως μου επιτρεψει να τον αποκτησω ( αυτοσαρκάζομαι)Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
11-11-2008, 15:30 #74
Μπορεί.
Δεν ξερω.
τα ανακαλύπτω...
απλα δεν μπορω ακόμα να πιστεψω τι μου συμβαίνει,
και το οτι πρεπει να κανω το πιο δυσκολο πραγμα,
να αφεθω.....
Να ρισκαρω οκ,
ζητω απο εσας καποιες οδηγιες,
γιατι εχω πελαγωσει.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
11-11-2008, 15:33 #75
οκ λοιπον,
πηγαινε ευθεια,
μετα απο τρια στενα κανε αριστερα.
Ολο ευθεια και μετα την λιμνουλα θα συνεχισεις κατα μηκος της οχθης,
και εκει που τελειωνει κανεις δεξια.
Ξαφνικα θα δεις ενα ξεφωτο και εκει ειναι η αγαπη σου.....
Οχι οτι δεν ημουν σαφης ε?
:cool:
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....