Results 46 to 60 of 212
Thread: Επιμονή, πάθος, εμμονή, ένταση.
-
11-11-2008, 13:55 #46
Originally posted by krino
Originally posted by weird
Παιδια,
θα το πω, κι ας φανει όπως φανεί.
Ενα κομματι μου, λαχταρά τόσο πολυ να συρθεί στα πόδια του,
που φοβαμαι μηπως το κάνω κιολας!!!
ΠΟλυ αρρωστημενο.
αντε καλε απο εδω που ειναι αρρωστημενο...!
τιποτα στο ερωτα δεν ενεχει αρρωστια εκτος αν δεν εχει την κοινη συναισεση των συμμετεχοντων....
ασε που κεντριζει την φαντασια ε?
δεν μιλαμε για ενα σεξουαλικό παιχνίδι αλλα για τη διαδικασία προσέγγισης....Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
- 11-11-2008, 13:56 #47
το ζητημα ειναι αν ξερει να σε \"δουλεψει\" καλα η οχι.
Αν ξερει θα περασεις καλα....
Αν οχι ε ναι θα ξενερωσεις.
Τι σχεση η περηφανια ομως με τα αισθηματα??
Που μειωνεται η αξιοπρεπεια σου δηλαδη αν νιωθεις/κανεις πραγματα?
Και τι ειμαι δηλαδη???
Μουσικό όργανο???????Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
11-11-2008, 13:58 #48
Φυσικα και εχοπυν σχεση.
Ελα κυριε,
σου αρεσω, μου αρεσεις, ελα να το κανουμε, να κανουμε μια σχεση, να κανουμε κατι, κι οτι βγει!
Αυτός δεν ερχεται....
μου δειχνει βεβαια οτι με θελει.
καθεται σαν πασσας και περιμενει.
Τι αντιληψη είναι αυτή?
Μαλλον είναι κατεσραμμένος, τελειωμένος, ανικανος να δωσει το οτιδήποτε.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
11-11-2008, 14:02 #49
Παιδια,
θα το πω, κι ας φανει όπως φανεί.
Ενα κομματι μου, λαχταρά τόσο πολυ να συρθεί στα πόδια του,
που φοβαμαι μηπως το κάνω κιολας!!!
ΠΟλυ αρρωστημενο.
αντε καλε απο εδω που ειναι αρρωστημενο...!
τιποτα στο ερωτα δεν ενεχει αρρωστια εκτος αν δεν εχει την κοινη συναισεση των συμμετεχοντων....
ασε που κεντριζει την φαντασια ε?
δεν μιλαμε για ενα σεξουαλικό παιχνίδι αλλα για τη διαδικασία προσέγγισης....
ολα μεσα στο πακετο ειναι.
11-11-2008, 14:04 #50
Αυτός δεν ερχεται....
μου δειχνει βεβαια οτι με θελει.
καθεται σαν πασσας και περιμενει.
Τι αντιληψη είναι αυτή?
Μαλλον είναι κατεσραμμένος, τελειωμένος, ανικανος να δωσει το οτιδήποτε.
πιστευω οτι θα πρεπει να κοψεις καμποσο και εσυ για να βρειτε μια ισορροπια.
Αφου λοιπον κανει το πασα κανε και εσυ την πριγκηπισα.
Ενδιαφερον παιχνιδι ιδιως αν εχει δυνατους παικτες.
ΥΓ.....Οι σχεσεις ειναι σαν την μουσικη.
11-11-2008, 14:23 #51
Τελικα ολοι εχουν τα κουμπια τους....αυτος ο ανθρωπος βρηκε το δικο σου και στο παταει συνεχεια
Μεχρι τωρα δεν σου εχει ξανασυμβει ε?
Και δεν χαιρεσαι?
Ετσι οπως περιγραφεις τον ευατο σου, τετοιο χειρισμο χρειαζεσαι¨)
Κατα τα αλλα, συμφωνω ΚΑΙ ΠΑΛΙ με τον κρινο..
Κανε και εσυ λιγο κρατει, αφου θιγεσαι και πετα του ψιχουλα για να βρισκεστε σε εγρηγορση
11-11-2008, 14:25 #52
Ναι αλλα....
ποσο θα αξιζει?
Αν εκμηδενιστώ για χάρη του θα με πιάσουν τα αντιδραστικά μου μετά, θα ξενερώσω.
Ειμαι περήφανος ανθρωπος,
δεν μου αρεσει να τρεχω και να παρακαλώ ειδικά αν πρόκειται για το ξεκίνημα κι όχι για το τέλος μιας σχέσης.
...
και μου το λεγαν, \'όλοι μου το λεγαν.
Μην ασχολείσαι, θα σε κάνει να κολλήσεις, είναι εμπειρος, είναι ανθρωπος της νύχτας, θα σε κανει οτι θελει!
Εκει εγω....
και τώρα?
Χρειαζομαι εναν τροπο να ξεκολλησω καλύτερα, αντι να \"συρθώ στα πατώματα\"
Εδω ειμαι κολλημενη τωρα φαντάζεστε τι θα γίνει αν εχουμε και σεξουαλική επαφή και μετα?
Μετα παει,
αν συνεχίσει ετσι αυτός, εγω θα γίνω η τρελή μαριονέτα του.
Προς το παρόν υπερτερεί η περηφάνια σου και...βαστάει τ\' άρματα...αλλά το κομμάτι που λαχταρά φωνάζει, ζητάει να το ακούσεις. Αν όμως ακούσεις μόνο αυτό το κομμάτι και πέσεις στα πατώματα, τότε ο περήφανος εαυτός σου θα αντιδράσει, θα φωνάξει κι αυτός, και το αποτέλεσμα θα είναι να ξενερώσεις...Γιατί και τα δυο είναι ισχυρά μέσα σου και μάχεται το ένα το άλλο, δεν μπορούνε να τα βρουνε.
Εκτός αυτού όμως, ακούω και κάτι ακόμα. Έναν φόβο για ένα μέλλον που δεν το γνωρίζεις, αλλά το φαντάζεσαι πολύ πολύ δυσοίωνο. Είσαι σίγουρη πως αν ακούσεις το κομμάτι που σου ζητά να εξευτελιστείς, θα καταλήξεις τρελή μαριονέτα του...νομίζω πως το περήφανο κομμάτι σου φοβάται οτι με αυτό τον τρόπο...θα πεθάνει!Μάκια...
11-11-2008, 14:27 #53
weird...μήπως όλο αυτό που περιγράφεις, πέρα από τους πρωταγωνιστές είναι μια μαχη με τον εαυτό σου; ακόμα ακόμα και με τις άμυνές σου και τα τείχη προστασίας σου...δεν γνωρίζω λεπτομέρειες..αλλά όταν ψάχνουμε λόγους να φοβόμαστε το συναίσθημά μας...βρίσκουμε…εκ πείρας μιλάω;). κι όσο γι΄αυτό περί τάσης εξουσίασης και εξουσιασμού…σε καταλαβαίνω…αλλά σε μένα τουλάχιστον η ακροβασία αυτή στα άκρα και κυρίως η δυσκολία μου να το διαχειριστώ ήταν επειδή φοβόμουν και την δική μου έκθεση και την μέσα από αυτήν ισορροπία, δηλ. την ουσιαστική επαφή χωρίς νικητή και ηττημένο…ακόμα κι αν επιφανειακά κάποιος από τους δύο ή και οι δύο εξουσιάζουν και εξουσιάζονται. ο καλύτερος τρόπος για να ξεκολλήσεις, εάν το θες...είναι να παραδοθείς...και μαθήματα θα πάρεις για τον εαυτό σου, και θα ζήσεις κάτι που θελεις πολύ....δεν χάνεται ούτε η περηφάνεια ούτε η αξιοπρέπεια σου έτσι...εσυ ξέρεις βεβαια τις ψυχικές σου αντοχές...αλλά για μένα ένα απωθημένο είναι πολύ χειρότερο, για να επιμένεις τόσο πολύ, κάτι σε σπρώχνει να θελεις να το ζήσεις, άρα, απο αυτήν την σκοπιά μόνο σε καλό θα σου βγει...:)
11-11-2008, 14:29 #54
Originally posted by Nora
και πετα του ψιχουλα
το προβλημα υπαρχει πως να πεταξεις ψιχουλα οταν εχεις ενα φουρνο πισω σου???
εεεεεε???
(weird - ;) )
11-11-2008, 14:34 #55
Ε αφου δεν θελει να βαλει το κοτοπουλο με τις πατατες στον φουρνο, ας πεταξει 2-3 μικρες πατατες:D:D:D
11-11-2008, 14:55 #56
Originally posted by stella78
weird..τί νομίζεις ότι θα του αρκούσε;
εσενα θα σου αρκούσε να \"εξιλεωθείς\" ψυχικά ανεξαρτητως αποτελεσματος;Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
11-11-2008, 14:56 #57
εμεις ας αποσυρθουμε ησυχως να μην μας πεταξει καμια ..... πατατα η weird..
:)
11-11-2008, 15:06 #58
Αντι να ειμαι σπίτι και να τρώω τώρα μετα τη δουλειά, ειμαι σε νετ καφε και γράφω γι αυτον!
Λοιπον παιδια, θα σας πω πραγματα, σκεψεις, που δεν τολμω (ντρεπομαι) να πω ουτε στην ψυχολογο μου....
Μεσα μου φωναζει μια μικρουλα σκεψη..\"Ειμαι ομορφη, ψηλη, κομψη,μορφωμενη δεν το καταλαβα που θα συρθω κιολας!!! Λιγη αξιοπρεπεια, λιγη αξια δεν μου δινω ετσι..\"
Αυτα σκεφτομαι...
Μετα, πες οτι παραδινομαι, οτι σερνομαι στα ποδια του, παιζω το παιχνίδι του να γινω ερμαιο.
Ανακυπτουν τα εξης θεματα.
1. Ξερω απο μια φιλη, κοινη γνωστη, οτι την ειχε συμβουλεψει οτι οι αντρες θελουν φτυσιμο γενικως. Κατι που υποδηλώνει τον δικό του ψυχισμό.
2. Καπου μεταξύ του πρώτου και δεύτερου κρασιού, καποτε , παλιά, που είχαμε βγει, μου πέταξε (ετσι εκανε, ελεγε ολο χαλαρα κι επιφανειακα λογια και ξαφνικά πετουσε κι ενα σημαντικο, μια αποψή του, ενα οικογενειακό του, κατι)
\" Οι ανθρωποι γουσταρουν να τους πατανε. Πατα τους και θα σου πουν , θελω κι αλλο\".
Τοτε, δεν εδωσα καμια σημασια.
Τωρα, το ανακαλώ στο νου με λεπτομερειες. Θυμαμαι μια γκριμάτσα περιφρόνησης για τους ανθρώπους όταν το έλεγε αυτό, ενα παράπονο.
Κι αν αυτος ψαχνει εκεινη την διαφορετεική που δεν θα του επιτρεψει να την πατησει ?
Σιγουρα τότε, αν συρθώ, δεν θα είμαι εγω.
Και τότε, ερχονται οι χειρότεροι φόβοι μου, τα όριά μου.
Εστω οτι τα δίνω όλα,
πηγαινω στο μαγαζί, τον παρακαλαω να βγουμε, του λεω κανε με οτι θες.
Θα πεσω πολυ χαμηλά, οκ, αλλα κατι θα παρω κι εγω απο αυτη την ανευ όρων παράδοση.
Θα τον αφησω να με εξουσιασει.
Τι γινεται όμως ΑΝ εγκαταλειψει το παιχνίδι και φύγει περιφρονώντας με?????
Αν αντι να \"με δουλεψει\" , μου πει, καλα ποσο χαμηλα έπεσες? Εισαι σκουπίδι!.... Τοτε, θα του εχω δωσει την εξουσια να με διαλύσει, θα εχω αφεθει, εγκαταλείψει όλα τα όπλα μου.
Εγω τότε, θα βρίσκομαι τόσο χαμηλά, που δεν θα μπορέσω με τίποτα να σηκωθω.
Με βλέπω να κόβω φλέβα, κυριολεκτικα.....
Αυτό το σενάριο φοβάμαι.
Αυτο εννοώ οταν λέω οτι απλα παίζει.
Απλα θελει να με φτασει στα όριά μου και να φύγει μετά.
Γι αυτο,
απο το να συρθώ,
θα προτιμήσω
ή να ξεκολλήσω
ή να θεσω κι εγω τους όρους μου
δηλαδή να το παίξω \"πριγκίπισσα\".
Φαινεται οτι το παιχνίδι δεν το γλυτώνουμε.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
11-11-2008, 15:07 #59
α..η ερωτηση μου ηταν πριν αρκετα σου ποστ..ρωτησα επειδή είπες ότι δεν του αρκεί το οτι δειχνεις πως τον θέλεις ( αυτό αφορά το α σκέλος ) και μετά...το με τι θα έφευγες ικανοποιημένη, δηλ. θα μπορούσε νσ συμβεί το εξής, εσύ ξορκίζεις το παρελθόν, αυτή την αντιφατική συμπεριφορά που λέγαμε, αλλά παρά ταύτα το αποτέλεσμα της σχέσης με τον συγκεκριμενο ανθρωπο δεν ειναι το ζητουμενο, ισορροπείς δηλ. μεσα σου ως προς την συμπεριφορά την δικη σου, τα περί εξουσίασης - εξουσιασμού κτλ., αλλά δεν εχει την ποθούμενη εξέλιξη...και ρωτησα εάν εσενα αυτό θα σου αρκούσε, ακόμα κι αν δεν ήταν το ιδανικό σενάριο. εν ολίγοις...κατά πόσο αυτό ακουμπά στις δικές σου εσωτερικές αναζητήσεις και όρια, στην σχεση σου με σενα δηλ. ( γιατι πχ μπορεί και άλλον να γνωρίσεις και πάλι να σου βγει αυτη η αμυντική υπέρμετρη δυναμικότητα και να σε κλειδώσει ως ένα βαθμό έστω ) και κατά πόσο σε αυτό που νιώθεις για εκείνον, το καθαρα ερωτικό σκέλος δηλ. :)
11-11-2008, 15:10 #60
Γιατι πρεπει να βαζουμε ορια μονιμως?Παντα βαζουμε και ενα αλλα...
Ποτε δεν το καταλαβα..anyway....παω να φαω κοτοπουλο χωρις πατατες:D
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία