Ο καλος ανθρωπος ειναι και δυστυχης - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 62
    Senior Member
    Εμαθα οτι πληρωνουν τα πρεζακια απο την αλανα για να εχω εγω σχιζοφρενεια κι ειπα κι εγω τοσο καλα παιδια που ηταν πωσ χαθηκαν ηταν εξυπνοι αυτοι γιναν πρεζακια κι εγω ημουν χαζοσ απλα επαιζα μπαλλα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Κι ειπα κι εγω πωσ το επαθα

Senior Member
    Μασ παρακολουθουσαν οι μπατσοι ολοι ειμαστε σχιζοφρενεισ σε ολουσ μασ βαλανε στον καφε εγω το ξεπερασα τρεισ φορεσ και τρεισ φορεσ το ξανακανανε γι αυτο σασ βριζω η σχιζο σε τρια χρονια φευγει χωρισ φαρμακα και τισ τρεισ φορεσ μου το ξανακανανε αρα πατε ολοι και γαμηθειτε κι αυτοι που κυβερνανε κι εσεισ που τουσ ψηφιζετε

Senior Member
    Σε λατρευω γτ γνωρισα τισ φιλεσ μου που ειναι υπεροχεσ και νομιζουν οτι ειναι οι χειροτερεσ ενω ειναι καλυτερεσ απο βουλευτινεσ πιο πολυ μελι εχουν ειδικα η μια ειναι τοσο καλη στη δουλεια τησ που σε μαγευει με την ευγενια τησ για να καταλαβεισ τι ειστε

Banned
    αντι να περνας απο γενεες 400 καπες κατα καιρους προτημοτερο να μην ασχολησαι καπιες γυναικες δε τις εκτιμας τι τις θες δε ξερω

Banned
    η "ηθικη" ειναι οτι πιο ασχημο! διοτις αν εριμενεις την "ηθικη" για να εισαι καλος τωτες αστα! πρεπει να σου βγαινει ασυναισθητα κι οχι με κονωνικους κανωνες οπως και παει να πει ηθικη!
    Το να μην σκωτοσεις καποιον π.χ. πρεπει να μην το κανεις επειδη εσυ δεν γουσταρεις, οχι για το τι θα πει η κοινωνια η αν θα μπεις φυλακη! η ηθικη ειναι η δικαιολωγια του χεστη!

Senior Member
    Ως ενισχυση του θεματος διαβαστε αυτο ολοκληρο.Ποσο τον καταλαβαινω τον Καρυωτακη αλλα ελπιζω να μη φανω δειλη οπως εκεινος γτ η αυτοκτονια ειναι πραξη δειλιας κ δεν την συμμεριζομαι

Banned
    Quote Originally Posted by iwannaaa View Post
    Ως ενισχυση του θεματος διαβαστε αυτο ολοκληρο.Ποσο τον καταλαβαινω τον Καρυωτακη αλλα ελπιζω να μη φανω δειλη οπως εκεινος γτ η αυτοκτονια ειναι πραξη δειλιας κ δεν την συμμεριζομαι
    δεν ηταν δειλος! απεναντιας! ειχε ξενερωσει με τον κοσμο !! με ολους τους ματεοδοξους! εξαλου εαν διαβασεις τα τελευταια του ποιηματα , θα διαπηστοσεις οτι δειλος ενιωθε οταν εκανε αποπηρες αυτοκτωνιας κι δε τα καταφερνε!

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    δεν ηταν δειλος! απεναντιας! ειχε ξενερωσει με τον κοσμο !! με ολους τους ματεοδοξους! εξαλου εαν διαβασεις τα τελευταια του ποιηματα , θα διαπηστοσεις οτι δειλος ενιωθε οταν εκανε αποπηρες αυτοκτωνιας κι δε τα καταφερνε!
    Ηταν δειλος
    Δεν μπορω να συμφωνησω οτι η αυτοκτονια δεν ειναι δειλια.Παραβιαζει τη ζωη.Σοφος κ δειλος.Αμα ηταν ετσι να αυροκτονουσαμε ολοι.Οχι ..η ζωη ειναι δωρο.Η αυτοκτονια ειναι υβρις , δειλια ,ηττα
    Κι εγω εχω ξενερωσει με τον κοσμο κι αλλα εκαττομυρια .αν ειναι ετσι παμε ολοι χερακι χερακι στο γκρεμο
    Λαθος μηνυματα τα τελευταια του ποιηματα.Καποια αλλα αξιζουν κ τον παραδεχομαι

Banned
    Quote Originally Posted by iwannaaa View Post
    Ηταν δειλος
    Δεν μπορω να συμφωνησω οτι η αυτοκτονια δεν ειναι δειλια.Παραβιαζει τη ζωη.Σοφος κ δειλος.Αμα ηταν ετσι να αυροκτονουσαμε ολοι.Οχι ..η ζωη ειναι δωρο.Η αυτοκτονια ειναι υβρις , δειλια ,ηττα
    Κι εγω εχω ξενερωσει με τον κοσμο κι αλλα εκαττομυρια .αν ειναι ετσι παμε ολοι χερακι χερακι στο γκρεμο
    Λαθος μηνυματα τα τελευταια του ποιηματα.Καποια αλλα αξιζουν κ τον παραδεχομαι
    Ποιος μας καθοριζει το τι να κανουμε? ελευθεροι δεν ειμαστε? ο καθε ενας κανει οτι νιωθει ομορφο για αυτον!
    Προσωπικα κι εγω δεν βλεπω σωστο το να αυτοκτονησω! θελω να ζησω! ομως σεβομαι κι αποδεχομαι οτι ζωη του ηταν οτι θελει ας την κανει! δεν μπορουμε να λεμε οτι δεν πρεπει η να λεμε οτι ειναι δειλος! Πιστεψεμε!! θελει πολλα κοτσια για να κρεμαστεις!! θελει πολυ δυναμη! κι πολυ θαρρος!
    Εχεις σκεφτει οτι για καποιον αυτοχειρα ισως ειναι δειλος αυτος που δεν εχει τα κοτσια να το καμει?

Banned
    Δικαιωμα του καθε ενα μας ειναι το τι θα καμει στην ζωη του!! το να μην συμφωνουμε ειναι λογικο!! αλλα παραλογο ειναι να λεμε οτι ειναι χαζο αυτο που δεν μας αρεσει! εκτος κι αν πρεπει ολοι να ζουμε με τον ιδιο τροπο, να εθαινουμε με τον ιδιο τροπο! να ακουμε ολοι την ιδια μουσικη! να βλεπουμε ολοι τα ιδια εργα!
    Εχω την ατυχια να χασω φιλη μου απο αυτοκτωνια! με νευριασε πολυ που εφυγε ετσι! χωρις να με χαιρετησει! στεναχωρεθηκα που δεν καταλαβα οτι θα το εκανε! αλλα οσο ζουσε μονο δειλη δεν ηταν! απεναντιας ειχε απιστευτη αγαπη για την ζωη! κι επειδη οι καταστασεις της αφερουσαν αυτην την ορεξη, την περιεργια για καθε τι ομορφο! ισως για αυτο μας αφησε! Απο την αλλη δεν την συγχωρω!! διοτις αν με αγαπουσε πολυ θα ηταν ακομα μαζι μου !! το οτι με αφησε με νευριαζει! ομως δεν μπορει να ζουσε για εμενα η για τους αλλους!! αρα ειναι σεβαστο οτι "εφυγε"

Senior Member
    Αυτο που λες ειναι εντελως λαθος μηνυμα καιμην το συνεχιζεις εδω ανοιξε δικο σ θεμα να δουμε τι θα σου πουν.

Banned
    οπου θελω θα γραφω!! κι οπως θελω θα γραφω!! για αυτο ειναι τα θεματα για να λεμε τις γνωμες μας! λογοκρισια λυπαμαι αλλα εχει παψει πολλα χρονια!
    καταλαβα τις αποψεις ,κι απο τα πριν! οταν κι δεν συμφωνει μαζι σου ειναι λαθος! πολυ προχορημενο μυαλο!!

Senior Member
    Πανου εμενα με ξερεισ ποσο βλακασ ειμαι πριν αυτοκτονησεισ τουσ κρινεισ ολουσ και τουσ βγαζεισ χαλια δηλαδη κανενασ δεν αξιζει πανω απο σενα εγω που εχω σχιζοφρενεια ειχα την τυχη να γνωρισω καταπληκτικουσ ανθρωπουσ απο το χωριο γτ μονο εκεινοι ειναι ανθρωποι κι ετσι στισ δυσκολεσ στιγμεσ απο το πρωτο καζανι πιστα ειχα τισ αναμνησεισ και κρατιομουν βοηθησε οτι γνωρισα και κατι καταπληκτικα κοριτσια που ξερουν να φερονται καλα οταν θελουν κι ετσι κρατηθηκα εσεισ που δε γνωρισατε ανθρωπουσ γτ δεν πηγατε σε χωριο δεν μπορειτε να το κανετε αυτο αυτη ειναι η αληθεια

Senior Member
    Ο, τι θες γραφεις απλως αυτο το θεμα ειναι λεπτο γτ καποιος με προβληματα η απελπισμενος που θα μπει στο φορουμ κ θα το δει αυτο θα νομιζει οτι ειναι γενναια πραξη η αυτοκτονια.Σορρυ αλλα σαυτο το θεμα ειμαι καθετη και ναι εισαι λαθος .Δε μιλαμε εδω για το μου αρεσει ενας τροπος ζωης η ενας αλλος αλλα για το αν η αφαιρεση της ζωης μας ειναι γενναια πραξη.Αντικειμενικα λοιπον φιλε μου σου λεω οτι δεν ειναι κ οποιος διαφωνει σε αυτο ας ερθει να το πει.Εμενα δε με νοιαζει ο καθενας εχει δικαιωμα να κανει οτι θελει με τη ζωη του αοομα κ να την αφαιρεσει αλλα οχι να διαστρεβλωνουμε την αληθεια λεγοντας οτι η αυτοκτονια ειναι γενναια πραξη.Υπολοιπα παιδια του φορουμ πειτε τη γνωμη σας αν θελετε
    Κι εγω αν θελω μπορω να αυτοκτονησω και να ειμαι δειλη.Απλα..
    Last edited by iwannaaa; 24-11-2018 at 14:27.

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast