Ο καλος ανθρωπος ειναι και δυστυχης - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 62
    Senior Member
    Γιατι το ταξιδι ειναι αυτο που εχουμε οχι ο προορισμος .αυτο ισχυει για μενα τουλαχιστον

Senior Member
    Quote Originally Posted by iwannaaa View Post
    Γιατι το ταξιδι ειναι αυτο που εχουμε οχι ο προορισμος .αυτο ισχυει για μενα τουλαχιστον
    Ε τότε έχει να κάνει με την οπτική να βλέπεις τα αρνητικά, εγώ έχω άλλη οπτική να βλέπω τα θετικά και για μένα ισχύει ο προορισμός και όχι το ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Kostas_14 View Post
    Δεν καταλαβαίνω που το βλέπεις το πρόβλημα, από προσωπικής πλευράς πάντα. Όταν πας να καλυτερεύσεις την ζωή σου, στο ενδιάμεσο θα συναντήσεις αρνητικά πράγματα, δεν είπε κανείς το αντίθετο, αλλά γιατί να βλέπεις το ενδιάμεσο και όχι το τελικό στάδιο, που είναι η χαρά της πληρότητας; Γιατί δηλαδή να βλέπεις όπως και να έχει τα αρνητικά και όχι τα θετικά στοιχεία. Το πρώτο θετικό που βλέπω εγώ, είναι η απόφαση να καλυτερεύσει την ζωή του κάποιος. Κανείς δεν συνάντησε στην ζωή του, ένα κόκκινο χαλί με ροδοπέταλα, όλοι πάλεψαν και παλεύουν, απλά μην τα αναγάγουμε τα αρνητικά στους άλλους. Δεν είναι πάντα οι "άλλοι" το πρόβλημα στην ζωή μας...
    Που ειδεσ να αναφερω τους αλλους στα λεγομενα μου; Αναγερομαι στην δυστυχια που προκυπτει απο τον δικο μου τροπο θεωρησης των πραγματων .Βλεπεις να επιρριπτω πουθενα ευθυνες;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Kostas_14 View Post
    Δεν καταλαβαίνω που το βλέπεις το πρόβλημα, από προσωπικής πλευράς πάντα. Όταν πας να καλυτερεύσεις την ζωή σου, στο ενδιάμεσο θα συναντήσεις αρνητικά πράγματα, δεν είπε κανείς το αντίθετο, αλλά γιατί να βλέπεις το ενδιάμεσο και όχι το τελικό στάδιο, που είναι η χαρά της πληρότητας; Γιατί δηλαδή να βλέπεις όπως και να έχει τα αρνητικά και όχι τα θετικά στοιχεία. Το πρώτο θετικό που βλέπω εγώ, είναι η απόφαση να καλυτερεύσει την ζωή του κάποιος. Κανείς δεν συνάντησε στην ζωή του, ένα κόκκινο χαλί με ροδοπέταλα, όλοι πάλεψαν και παλεύουν, απλά μην τα αναγάγουμε τα αρνητικά στους άλλους. Δεν είναι πάντα οι "άλλοι" το πρόβλημα στην ζωή μας...
    αλλά γιατί να βλέπεις το ενδιάμεσο και όχι το τελικό στάδιο, που είναι η χαρά της πληρότητας;

Εδω αλλα λες, κανω λαθος;

Senior Member
    Που ειδεσ να αναφερω τους αλλους στα λεγομενα μου; Αναγερομαι στην δυστυχια που προκυπτει απο τον δικο μου τροπο θεωρησης των πραγματων .Βλεπεις να επιρριπτω πουθενα ευθυνες;
    Δεν εννοώ με τον όρο "άλλοι" άλλους ανθρώπους, αλλά ίσως διάφορα άλλα στραβά, που τα βλέπουμε εμείς ως αιτίες, για να μας "κόψουν" τον δρόμο προς την ευτυχία. Δεν είμαι αυτής της φιλοσοφίας, το να αναγάγω τις ευθύνες μου, ακόμη και όταν συμβαίνει κάτι αρνητικό, σε κάποια άλλη αιτία. Πχ αν τύχει και γίνει κάποιο αρνητικό στην ζωή μου, θα το αντιμετωπίσω με ψυχραιμία, θα βάλω μουσική και αφού χαλαρώσω, θα δω που είναι το δικό μου λάθος. Συνήθως τα περισσότερα λάθη, είναι προϊόντα κακής διαχείρισης ενός θέματος, από την δική μας πλευρά, αν μιλάμε πάντα για λάθη, που μας αγγίζουν εμάς. Αν είναι λάθη που αγγίζουν άλλους, τότε δεν είναι δικό μου το πρόβλημα.

Ελπίζω να κατάλαβες την δική μου οπτική στα πράγματα...

Senior Member
    αλλά γιατί να βλέπεις το ενδιάμεσο και όχι το τελικό στάδιο, που είναι η χαρά της πληρότητας;

Εδω αλλα λες, κανω λαθος;
    Ναι γιατί πουθενά δεν είπα ότι το "ταξίδι" θα είναι στρωμένο με ροδοπέταλα, έχω όμως την τάση ξανά υπενθυμίζω, να βλέπω τα θετικά στοιχεία και όπως ξανά είπα, το πρώτο θετικό είναι η απόφαση να καλυτερεύσεις την ζωή σου και το άλλο θετικό είναι ο τελικός προορισμός. Δεν είπα κάτι διαφορετικό...

Senior Member
    Μασ την σηκωσεσ ιωαννα μπραβο σου εγω λεω οτι εισαι υπεροχη σε λατρευω αλλα με το να εισαι λεσβια νομιζω κοβεισ απο τισ δυνατοτητεσ σου που ειναι πολλεσ χανεισ δυναμη ετσι νομιζω καποιοι λενε οτι ειναι εξελιξη δηλαδη ο κοσμοσ οταν εξελισσεται γινεται γκευ οτι κι αν ειναι εμενα μου τη σηκωνεισ και σε γουσταριζω
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Έπεσε πολύ το επίπεδο από τι βλέπω, εγώ αποχωρώ...

Senior Member

Ο καλος ανθρωπος ειναι και δυστυχης

Και δε συμφβωνω σε αυτο που λες για την σεξουαλικοτητα μου..Επιπλεον τα λογια σου με προσβαλλουν .Δε ειμαι αντικειμενο ικανοποιησης σεξουαλικων ορεξεων.Κοσμια.

Senior Member
    Και δε συμφβωνω σε αυτο που λες για την σεξουαλικοτητα μου..Επιπλεον τα λογια σου με προσβαλλουν .Δε ειμαι αντικειμενο ικανοποιησης σεξουαλικων ορεξεων.Κοσμια.
    Τωρα για το οτι οταν ο κοσμος εξελισσεται γινεται γκει ισως υπαρχει μια αληθεια σε αυτο που δεν εχω ανακαλυψει ακομα

Senior Member
    Ελισ εισαι αξιολογο ατομο μην αυτοξεφτυλιζεσαι κ μη χρησιμοποιεις τις σεξουαλικες σ ορεξεις ως καμουφλαζ για να κρυψεις την ευφυια κ την μαφια του μυαλου σ .δεν πιανει

Banned
    Με απλά λόγια το άρθρο λέει πως τέτοιους ανθρώπους πρέπει να τους θυμόμαστε κάποιες φορές. Δεν θέλουν τα πολύτιμα χρήματά μας. Ένα τηλέφωνο αρκεί και μια βόλτα για έναν καφέ. Πόσο θα κοστίσει; Να αφήσουμε για λίγο το φεισμπουκ και 1-2 ώρες από το χρόνο μας και 1-2 ευρώ. Τόσο. Γιατί και αυτοί είναι άνθρωποι και μάλιστα προσγειωμένοι και θα αισθανθούν καλύτερα για κάποιο διάστημα αν νιώσουν πως κάποιος τους σκέφτηκε. Τόσο απλό είναι. Δεν κοστίζει τίποτα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αργύρης85 View Post
    Με απλά λόγια το άρθρο λέει πως τέτοιους ανθρώπους πρέπει να τους θυμόμαστε κάποιες φορές. Δεν θέλουν τα πολύτιμα χρήματά μας. Ένα τηλέφωνο αρκεί και μια βόλτα για έναν καφέ. Πόσο θα κοστίσει; Να αφήσουμε για λίγο το φεισμπουκ και 1-2 ώρες από το χρόνο μας και 1-2 ευρώ. Τόσο. Γιατί και αυτοί είναι άνθρωποι και μάλιστα προσγειωμένοι και θα αισθανθούν καλύτερα για κάποιο διάστημα αν νιώσουν πως κάποιος τους σκέφτηκε. Τόσο απλό είναι. Δεν κοστίζει τίποτα.
    Μπραβο ρε αργυρη.Αναζωογονησε το θεμα

Banned
    Μπραβο ρε αργυρη.Αναζωογονησε το θεμα

Και απ' όσο έχω καταλάβει δεν θέλουν να γίνονται βάρος και διστάζουν να "ενοχλούν". Γι αυτό και τους δίνει χαρά να τους σκέφτονται και οι άλλοι που και που.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αργύρης85 View Post

Και απ' όσο έχω καταλάβει δεν θέλουν να γίνονται βάρος και διστάζουν να "ενοχλούν". Γι αυτό και τους δίνει χαρά να τους σκέφτονται και οι άλλοι που και που.
    Τους αρεσει να βλεπυν αξιες οπως η συμπονοια κτλ να ανθιζουν.Τρεφονται απο αυτο

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast