Αμοιβαίος έρωτας με πρώτο μου ξάδερφο
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 10 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 145
    Member

Αμοιβαίος έρωτας με πρώτο μου ξάδερφο

Έχει συμβεί και σε άλλον να είναι ερωτευμένος με πρώτο ξάδερφο/ ξαδέρφη ή μόνο εγώ την έπαθα τη ζημιά;
    Ξέρω πως είναι λάθος και αιμομιξία αλλά συνέβη. Τώρα τι κάνουμε;

Banned
    ενα κοματι απο αυτο που ειμαι σημερα οφειλεται στον ξαδερφο μου

Banned
    μια ξαδερφη μου ειχε σωμα μοντελου τη λιμπιζομουν να σου πω καπως αλλα δε πολυταιριαζαμε αυτη ηταν πολυ κυριλε και εγω πολυ οτι φανει του λολοστεφανη :-)

Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    μια ξαδερφη μου ειχε σωμα μοντελου τη λιμπιζομουν να σου πω καπως αλλα δε πολυταιριαζαμε αυτη ηταν πολυ κυριλε και εγω πολυ οτι φανει του λολοστεφανη :-)
    Έχω ακούσει μερικές ιστορίες του τύπου τη λιμπιζομουν, τη γούσταρα πολύ αλλά δεν έκανα κάτι γιατί είναι αίμα μου. Εδώ όμως είναι αμοιβαία τα αισθήματα και κρατάω το θέμα στον πάγο γιατί δεν ξέρω τι να κάνω, πραγματικά!

Senior Member
    Δεν ξέρω ρε συ, δύσκολα αυτά τα θέματα. Για εμένα πρέπει να υπάρχουν και κάποια όρια, γιατί εμπλέκονται και οικογένειες μέσα κλπ. Όμως το ερώτημα είναι το εξής, το τι θέλεις εσύ να ακολουθήσεις; Το συναίσθημα (καρδιά), που σου λέει "προχώρα το" ή την λογική σου, που σου λέει "ωπα, τι κάνεις, είναι οικογένεια"; Αυτή είναι μια απόφαση που θα πρέπει να πάρετε οι δυο σας και μόνο. Αν με ρωτούσες εμένα σε μια τέτοια περίπτωση, θα έκανα την καρδιά μου πέτρα που λένε και θα έπαιρνα τον δρόμο της λογικής και θα τελείωνε εκεί το θέμα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Δέσποινα Πολ View Post
    Έχει συμβεί και σε άλλον να είναι ερωτευμένος με πρώτο ξάδερφο/ ξαδέρφη ή μόνο εγώ την έπαθα τη ζημιά;
    Το απαγορευμένο πάντα μας ελκύει...γιατί είναι απαγορευμένο....δεν σου κρύβω ότι δεν ήταν λίγες οι φορές που αναρωτιομουν για ποιο λόγο να απαγορεύονται οι σχέσεις μεταξύ συγγενών....
    Ποιος όμως ορίζει αυτή την απαγόρευση και γιατί??
    Το απαγορεύει όντως ο θεός η έτσι μας το περάσανε??
    Πολλές οι ερωτήσεις τελοσπαντων.
    Πόσο χρονών είσαι και είναι και το αγόρι??
    Δεν μου αρέσει καθόλου που το λέω αυτό αλλά δεν βλέπω μέλλον σε αυτή τη σχέση..μάλλον το καλύτερο είναι να τα ξεχάσετε όλα να κάνετε ότι δεν έχει γίνει ποτέ κάτι τέτοιο..και να προχωρήσει ο καθένας τη ζωή του...
    Αν ειστασταν τουλάχιστον δευτερα ξαδέρφια τοτεεπορει να μιλούσαμε αλλιως....αλλά ρε συ είσαστε πρώτα είναι υπερβολικά πολύ κοντά...για σκέψου πως θα αντιδράσουν οι γονείς μόλις το μαθουν.???θα πληγωθούν και οι δυο....είστε παιδιά αδερφών...δεν σας κατακρίνω καθόλου....όμως σκεφτόμενος και τους γονείς βάζω και τον εαυτό μου στην θέση τους και κάντε και εσείς το ίδιο...μαθενες ότι το παιδί σου έκανε σεξ με το παιδί του αδερφού σου πως θα σου φενοταν??
    Καλώς η κακώς κατάφεραν και μας απαγόρευσαν την αιμομιξία και μας το περάσανε για κάτι πολύ κακό...

Senior Member
    Σίγουρα δεν μας δουλεύεις???

Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Σίγουρα δεν μας δουλεύεις???
    Δε σας δουλεύω, όχι. Με τον ξάδερφο μου έχουμε να συναντηθούμε πολλά χρόνια, από τότε που μπήκα στη εφηβεία σχεδόν και ο λόγος είναι ότι ερωτευτηκαμε και νιώσαμε και οι δύο έντονη έλξη. Δεν ειπώθηκε τίποτα, απλά εξαφανίστηκε ο ένας από τον άλλο γιατί ξέραμε ότι δεν είναι σωστό . Τότε ήμουν 13 και εκείνος 26.
    Τώρα είμαι 27 και εκείνος 40.
    Κάπου κάπου μιλούσαμε στο τηλέφωνο ή facebook συζητούσαμε . Το καλοκαίρι που μας πέρασε κάτι μου ήρθε και του είπα ότι μικρή ήμουν ερωτευμένη μαζί του,τι το ήθελα; Με λίγα λόγια μου εξομολογήθηκε, του εξομολογήθηκα και εδώ και ένα μήνα μου ζητάει να βρεθούμε από κοντά. Τα συναισθήματα είναι ίδια από τότε. Δεν έχουν αλλάξει. Απωθημένο;
    Είναι θέμα ταμπού. Το έψαξα το θέμα καλά μέσω ίντερνετ. Τη σχέση ανάμεσα σε πρώτα και δεύτερα ξαδέρφια την απαγορεύουν διότι γεννιούνται παιδιά με ειδικές ανάγκες. Μπορείς να κάνεις πολιτικό γάμο σε κάποιες χώρες.
    Όσο για το τι θα πουν οι συγγενείς, στην χειρότερη να μη σου ξανά μιλήσουν (δεν έχω καλές σχέσεις με την οικογένεια μου, οπότε δε με επηρεάζει) εκείνος όμως σκέφτεται πολύ το πως θα αντιδράσει η δική του οικογένεια. Και έχει δίκιο.

Senior Member
    Ο'τι θελετε να κάνετε.
    Παιδια να μην κανετε μονο, γιατι θα βγουνε ζαβα...

Θεός φυλάξει...........................

Εστάλη από Redmi 5 στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Δε σας δουλεύω, όχι. Με τον ξάδερφο μου έχουμε να συναντηθούμε πολλά χρόνια, από τότε που μπήκα στη εφηβεία σχεδόν και ο λόγος είναι ότι ερωτευτηκαμε και νιώσαμε και οι δύο έντονη έλξη. Δεν ειπώθηκε τίποτα, απλά εξαφανίστηκε ο ένας από τον άλλο γιατί ξέραμε ότι δεν είναι σωστό . Τότε ήμουν 13 και εκείνος 26.
    Τώρα είμαι 27 και εκείνος 40.
    Κάπου κάπου μιλούσαμε στο τηλέφωνο ή facebook συζητούσαμε . Το καλοκαίρι που μας πέρασε κάτι μου ήρθε και του είπα ότι μικρή ήμουν ερωτευμένη μαζί του,τι το ήθελα; Με λίγα λόγια μου εξομολογήθηκε, του εξομολογήθηκα και εδώ και ένα μήνα μου ζητάει να βρεθούμε από κοντά. Τα συναισθήματα είναι ίδια από τότε. Δεν έχουν αλλάξει. Απωθημένο;
    Είναι θέμα ταμπού. Το έψαξα το θέμα καλά μέσω ίντερνετ. Τη σχέση ανάμεσα σε πρώτα και δεύτερα ξαδέρφια την απαγορεύουν διότι γεννιούνται παιδιά με ειδικές ανάγκες. Μπορείς να κάνεις πολιτικό γάμο σε κάποιες χώρες.
    Όσο για το τι θα πουν οι συγγενείς, στην χειρότερη να μη σου ξανά μιλήσουν (δεν έχω καλές σχέσεις με την οικογένεια μου, οπότε δε με επηρεάζει) εκείνος όμως σκέφτεται πολύ το πως θα αντιδράσει η δική του οικογένεια. Και έχει δίκιο.
    Καλά εισουν 13 και εκείνος 26 και σε αποπλάνησε??ε τον Κορκολή...άμα δεν έχεις καλές σχέσεις με τους γονείς σου τοτες για εσένα είναι πιο εύκολο αλλά τοτες είναι που δεν θα έχεις πιθανότητές να τα ξανά βρεις με τους γονείς σου...
    Όπως λες για εκείνον είναι δύσκολο...καλά τόσα χρόνια αυτός πως και δεν έκανε καμία σοβαρή σχέση??πως δεν παντρεύτηκε???
    Ούτε και αυτή η εξηγήσει δεν με καλύπτει πρωσωπικα ότι επειδή γεννιούνται προβληματικά παιδιά γι'αυτό και απαγορεύεται...δηλαδή αν κάνω σεξ με την αδερφή μου αλλά δεν τελειώσω μέσα και προσέχω τοτες επιτρέπεται??? εννοείται πως όχι...άρα γιατί μας τσαβουρανε ότι και καλά απαγορεύεται γι'αυτό το λόγο??για ρώτησε τον....άντε και συναντηθήκατε άντε και τα φτιάξατε και κάνετε ότι κάνετε...μετά η συνέχεια της σχέσης πως θα είναι???δηλαδή όλο αυτό αυτός πως το φαντάζεται???και πως θα σε συστήσει στους γονείς του..πατέρα σου έφερα το κορίτσι μου που είναι η ανιψιά σου???πολύ δύσκολα τα πράγματα...αλλά δεν είσαι η μοναδική που βρίσκεται σε αυτή τη θέση...ενίοτε πολύ άνθρωποι βρίσκονται σε αυτή τη θέση...είτε με πρώτο ξάδερφο είτε με δεύτερο...
    Μπορεί όμως να είναι και ένα αποθημενω και τίποτα άλλο..δηλαδή εαν κάνετε σεξ μπορεί τοτες και οι δύο να ξενερωσετε μετά...να σας φύγει όλο αυτό που νομίζετε ότι είστε ερωτευμένοι...μπορεί να μην είναι ακριβώς έρωτας όλο αυτό και να είναι ένας παιδικός θαυμασμός απτή μεριά σου...και να το μπερδέψεις με έρωτα...

Member
    [QUOTE=giorgos35;1020314]
    Όπως λες για εκείνον είναι δύσκολο...καλά τόσα χρόνια αυτός πως και δεν έκανε καμία σοβαρή σχέση??πως δεν παντρεύτηκε???

Είναι παντρεμένος με δύο παιδιά. Και από ότι λέει θέλει να μείνει κοντά τους, να τα δει να μεγαλώνουν. Μου ζήτησε κάποια στιγμή να πάω κοντά του να μείνω, για να μπορεί να τα έχει όλα, έτσι φαντάζεται το ιδανικό. Αυτό φυσικά και δε το σκέφτομαι καν. Θα είναι σα να πάω να ζήσω τη δική του ζωή και του το έχω πει ότι είναι παράλογος.
    Άντε και υποκύπτω, που τόσο πολύ το θέλω, και ενώσουμε τα κορμιά μας και ξενερώσουμε, τότε όλα καλά. Μας φεύγει και η κάψα που κουβαλάμε τόσα χρόνια. Αν όμως γίνει πιο έντονο; Θα διαλυθούν δύο οικογένειες, μια η δική του και μία η δική μας (το σόι). Τότε ο μόνος τρόπος να ήμαστε μαζί θα είναι να εξαφανιστούμε από όλους, γιατί όπως είναι φυσικό, δε θα το δεχτεί κανείς. Και τι; θα ζούμε συνεχώς σα κυνηγημένοι; Αυτά σκέφτομαι και προβληματίζομαι.

Όσον αφορά το βιολογικό κομμάτι, εκεί μπάζει από παντού, μην το πιάσω το θέμα καλύτερα από Αδάμ και Εύα γιατί θα καταλήξουμε όλοι αδέρφια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    Ο'τι θελετε να κάνετε.
    Εντάξει και το "ό,τι θέλετε" κρύβει και πολλές παγίδες, μιας και που έχουν στενή συγγένεια οι οικογένειές τους...

Senior Member
    [QUOTE=Δέσποινα Πολ;1020322]
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post

Είναι παντρεμένος με δύο παιδιά. Και από ότι λέει θέλει να μείνει κοντά τους, να τα δει να μεγαλώνουν. Μου ζήτησε κάποια στιγμή να πάω κοντά του να μείνω, για να μπορεί να τα έχει όλα, έτσι φαντάζεται το ιδανικό. Αυτό φυσικά και δε το σκέφτομαι καν. Θα είναι σα να πάω να ζήσω τη δική του ζωή και του το έχω πει ότι είναι παράλογος.
    Άντε και υποκύπτω, που τόσο πολύ το θέλω, και ενώσουμε τα κορμιά μας και ξενερώσουμε, τότε όλα καλά. Μας φεύγει και η κάψα που κουβαλάμε τόσα χρόνια. Αν όμως γίνει πιο έντονο; Θα διαλυθούν δύο οικογένειες, μια η δική του και μία η δική μας (το σόι). Τότε ο μόνος τρόπος να ήμαστε μαζί θα είναι να εξαφανιστούμε από όλους, γιατί όπως είναι φυσικό, δε θα το δεχτεί κανείς. Και τι; θα ζούμε συνεχώς σα κυνηγημένοι; Αυτά σκέφτομαι και προβληματίζομαι.

Όσον αφορά το βιολογικό κομμάτι, εκεί μπάζει από παντού, μην το πιάσω το θέμα καλύτερα από Αδάμ και Εύα γιατί θα καταλήξουμε όλοι αδέρφια.
    Αυτός φαντάζεται το "ιδανικό" με δυο παιδιά παντρεμένος (άρα δεν έχει χωρίσει καν), να πας να μείνεις εσύ, τα παιδιά του και η γυναίκα του μαζί; Κάτι δεν γίνεται σωστά παιδιά, κάντε ένα refresh...

Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    Ο'τι θελετε να κάνετε.
    Το να κάνουμε ότι θέλουμε θα ήταν παιδιάστικο και εγωιστικό, από τη στιγμή που η εξομολόγηση έγινε αργά και έχει δημιουργήσει οικογένεια και παιδιά. Δεν είναι τόσο απλό.

Page 1 of 10 123 ... LastLast