Αμοιβαίος έρωτας με πρώτο μου ξάδερφο - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 10 FirstFirst ... 8910
Results 136 to 145 of 145
    Δέσποινα, το σχόλιό μου αφορούσε τα σχόλια που έκανε ο oeo.
    Η άποψή μου για την σχέση σου με τον ξάδελφο πάντως, είναι οτι κάνεις κάτι πολύ άσχημο στον εαυτό σου και σε άλλους.
    Δεν σε νοιάζει όμως, όπως φαίνεται. Δεν σε νοιάζει ούτε για τον δεσμό σου, ούτε σέβεσαι την οικογένεια του εξαδέλφου σου, ούτε για τις συνέπειες που θα προκύψουν.
    Έγραψες: "Ας ζήσουμε και κάτι έξω από τα όρια, τί πειράζει;"
    που σημαίνει οτι δεν έχεις στην πραγματικότητα ηθικούς ενδιασμούς να κάνεις ερωτική σχέση με τον παντρεμένο πρώτο σου ξάδελφο, έχοντας κι εσύ η ίδια κάποιο μακροχρόνιο δεσμό. Αλήθεια, δεν σε προβλημάτισε καθόλου το γεγονός οτι απιστείς στον δεσμό σου; Τί σημαίνει για σένα αυτός ο άνθρωπος που είναι δίπλα σου; Θα ήθελες να ήσουν στην θέση του; Θα ήθελες να ήσουν στην θέση της γυναίκας του ξάδελφου;
    Και προσωπικά, εγώ πιστεύω οτι έχετε ήδη κάνει σεξ με τον ξάδελφο, ήδη υπάρχει ερωτική σχέση μεταξύ σας και κοιτάτε σε τί όρια να την βάλετε προκειμένου να βολέψετε πρακτικά την κατάσταση.
    Θα συμφωνήσω με την Remedy, πως ο άνθρωπος αυτός είναι ένας αλήτης που θα σε εκμεταλευτεί και θα σε κάνει δυστυχισμένη. Θα προσθέσω όμως οτι τελικά δεν σε λυπάμαι γι αυτά που θα πάθεις και το πόσο ηλίθια θα αισθάνεσαι μετά, επειδή βάζεις αυτή την κάψα σου για τον ξάδελφο, να ποδοπατάει τους πάντες, την γυναίκα, τα παιδιά του, καθώς και τον δικό σου δεσμό που έκανε το λάθος να σε πιστέψει. Επιπρόσθετα, το θέμα της οικογένειας των γονιών σου και των θείων σου, που επίσης δεν υπολογίζεις(που μπορεί δικαιολογημένα να είσαι πικραμένη μαζί τους).
    Εντάξει, τί να πούμε; Πέσε στο λάκο με τα σκατά να κολυμπήσεις αφού το θες και το θεωρείς και εμπειρία έξω από τα όρια, αλλά μετά μην παραπονιέσαι πώς βρέθηκες εκεί ή γιατί τα σκατά βρωμάνε. Και ετοιμάσου να δεχθείς και τις "εκτός ορίων" συνέπειες μετά. Επιλογή δική σου.
    Last edited by ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ; 25-11-2018 at 02:39.

Senior Member
    Quote Originally Posted by iwannaaa View Post
    Αλλο περιεργο αλλο μη φυσιολογικο..Κι ενα ειδος ψαριου που ειναι σπανιο μπορει να μου φαινεται περιεργο αλλα υπαρχει στη φυση αρα ειναι φυσιολογικο.
    Φυσιολογικο < φυση+ λογος= λογικη.
    Ο, τι υπαρχει στη φυση ειναι φυσιολογικο ειτε σε ον ειτε σε συμπεριφορες , αλλο οπως το επεξαργαζεται ο ανθρωπινος εγκεφαλος αναλογα με τα κοινωνικα προτυπα και τις κατασκευες του.Αρα συνοψιζω περιεργο κατα εσενα κωστα ναι αλλα μη φυσιολογικο οχι γτ η λεξη φυσιολογικο παραπεμπει στο τι ειναι λογικο για τη φυση οχι για εσενα.Κι οτι παρατηρειται στη φυση κ δε παραβιαζει τη νομοτελεια ειναι φυσιολογικο.Η παραβιαση θα ηταν το παιδι με ειδικες αναγκες.Αφου ομως ο ανθρωπος εχει βρει τροπο μη τεκνοποιησης μεσω του ερωτα δεν υπαρχει παραβιαση.Το ιδιο κ στην ομοφιλοφιλια.Η ομοφιλοφιλια θα ηταν κακη αν ηταν ολοι γκει γτ δε θα συνεχιζοταν το ανθρωπινο ειδος.Τωρα που ειναι μονο ενα μερος του πληθυσμου λειτουργει σωτηρια γτ σωζει απο τον υπερπληθυσμο κ βοηθαει στην κοινωνικη συνοχη με τον εξης τροπο: Στο ζωικο βασιλειο κ τον ανθρωπο τα ιδια στρειτ φυλα μαχονται για να διεκδικησουν το αντιθετο φυλο κ αλληλοσκοτωνονται γι αυτο.Ετσι γεπειδη παντα καποιο ποσοστο θα περισσευει , αυτο ειναι γκει κ ετσι τα ιδια φυλα ζουν αρμονικα μεταξυ τους κ σωζουν κ τα παιδακια απο τις καταστροφικες οικογενειες με την υιοθεσια..Η φυση τα εχει μελετησει ολα.
    " Φυσιν ουδεν ποιειν ματην" = τπτ δεν ειναι ματαιο , ασκοπο στη φυση

Senior Member
    Quote Originally Posted by Δέσποινα Πολ View Post
    Έχει συμβεί και σε άλλον να είναι ερωτευμένος με πρώτο ξάδερφο/ ξαδέρφη ή μόνο εγώ την έπαθα τη ζημιά;
    Ξέρω πως είναι λάθος και αιμομιξία αλλά συνέβη. Τώρα τι κάνουμε;
    τρολ σιγουρα χααχαχααχ

Junior Member
    Εγω την επαθα με τριτη ξαδελφη μου και χωρισαμε!

Banned
    Όχι ρε με Τρίτη ξαδέρφη επιτρέπεται
    Quote Originally Posted by Sakis88 View Post
    Εγω την επαθα με τριτη ξαδελφη μου και χωρισαμε!

Senior Member
    C:\\WINDOWS\\System32\\shutdown -s -t 0

αυτο.

Κοπέλα μου όταν δεις αυτό το μήνυμα, στείλε μου προσωπικό.. Τυχαίνει... Να περνάω κάτι παρόμοιο δυστυχώς.. Θέλω να σου πω κάποια πράγματα.

Κώστα όσο εύκολο είναι να γράφεις αυτά τα λόγια τόσο δύσκολο είναι η κοπέλα αυτή να μπορέσει να το κάνει πράξη.. Εκτός αν δεν είναι ερωτευμενη, αν δεν έχει καμία προσδοκία και ξέρει ακριβώς που πηγαίνει... Αν υπάρχουν συναισθήματα πρέπει να τα ζήσει μέχρι τέλος. Δε θα οδηγήσει πουθενά όλο αυτό και όχι γιατί είναι ξαδερφια και θα υπάρχει πρόβλημα στο μεταξύ τους αλλά για θα στεναχωρεσουν τόσους ανθρώπους που τους αγαπάνε. Δε παίζεις με αυτά. Αλλά βρίσκω πολύ λανθασμένη αντίληψη το " συνέχισε τη ζωή σου, κοιτα μπροστά.." Όταν της φύγει όταν ξεφουσκωσει ναι θα το κάνει. Όλοι το κάνουν. Ειναι επιλογή της αυτό που συμβαίνει τώρα και θέλει να το ζήσει...

Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Φίλη μου όπως καταλαβαίνεις δεν μπορώ να γνωρίζω για σένα πολλά πράγματα από ένα θρεντ πέντε γραμμών.....Εσύ θα γράψεις αυτο που θες ο καθένας θα το επεξεργαστει διαφορετικά για να βοηθήσει....

Όταν λεω θέμα ελλείψεων δεν ξέρω τι κατάλαβες .......απλά μου κίνησε τη περιέργεια να ρωτήσω για να καταλάβω γτ έχεις εστιάσει σε ενα κομμάτι που δν το λες και εύκολο...σε παιδεύει λίγο...

Αυτό π ήθελα ν πω είναι αν θες να σκεφτείς (εφοσον λες οτι εχεις σχεση) μήπως κάτι δεν σε καλύπτει στη σχέση σου ...μηπως κτ σου λείπει ...κτ θέλεις να αλλάξεις σε αυτήν για να τη βελτιώσεις .....
    Μήπως πχ σου λείπει η περιπέτεια μήπως την θεωρείς δεδομένη....Μήπως σου λείπει το πάθος....νιώθεις ότι δεν παίρνεις αρκετό ενδιαφέρον από τον σύντροφό σου;
    Παραδείγματα δίνω γ να σκεφτείς μη στραβώσεις....

Θέλω να σε προτρέψω απλά να "φύγεις " λιγο από εκεί που έχεις εστιάσει και να δεις αλλά πράγματα σχετικα με το δεσμο σου κ με σενα ...που ενδεχομένως αν τα προσέξεις να οφελησουν εσένα....τη σχέση σου...και να βελτιώσουν την προσωπική σου ζωή ...ώστε να μην παιδεύεις το μυαλουδάκι σου με καταστάσεις χωρίς διεξοδο και βασανίζεσαι τζάμπα...και να αφήσουμε και τους ανθρώπους να ορθοποδησουν σαν οικογένεια ..κριμα είναι να τους διαλυσουμε....(Ναι το διάβασα δεν θες να κάνεις κάτι μαζί του απλά τον σκέφτεσαι) γ αυτό απανταω....

Γτ αν ενώ έχεις δεσμό όπως λες 4 χρόνια κ εσύ σκέφτεσαι άλλον άντρα κτ μπορεί να θέλει να το δεις ..να το φτιάξεις
    Αμα δεν τιθασευσει το μυαλο της ....με το ζορρυ για αρχη , δε γινεται δουλεια δυστυχως ...

Και κατι τελευταιο...ας μην εθελοτυφλουμε ειναι καθαρα σεξουαλικο το θεμα απο τη πλευρα του τουλαχιστον! Δεν αλλαζει αυτο , ο ανθρωπος δε θα χωρισει και δε διακυνδυνευει κανεις τη σιγουρια του για κατι που αιωρειτε ...Πρεπει να υπαρχει τρομερη θεληση για να τα διαλυσει καποιος ολα και να ζησει το παθος του! Οι περισσοτεροι το πνιγουν . Πιστευω πως η φιλη μας τα γνωριζει ουτως η αλλως ολα αυτα.

Page 10 of 10 FirstFirst ... 8910