Αμοιβαίος έρωτας με πρώτο μου ξάδερφο - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 10 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 145
    Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Συμφωνώ σε αυτο...

Ή απλά μπορεί να είναι δειλός και να μη εθετε ποτέ στον εαυτό του τέτοιο δίλλημα.....(να ειμαι σοβαρά μαζί της ή να μην την διεκδικήσω καθόλου...;)
    Μπορεί να.το σκέφτηκε κ σου λέει αυτή είναι η καλύτερη λύση για μένα...
    Και τη ζωή μου θα έχω τακτοποιημένη και τη ξαδερφη θα έχω ως γκόμενά και δεν θα το καταλάβει κανείς και δεν θα χρειαστεί να φάω τη ξεφτίλα και να τη διεκδικήσω ανοιχτά κ επίσημα....
    Πολύ ωραία σχέδια κάνει.....
    Το ξανά λέω, δεν έχω σκοπό να ακολουθήσω αυτή του την ιδέα, θέλω να ζήσω ή ζωή μου ή τη ζωή μας, όχι τη δική του. Από τη στιγμή που παντρεύτηκε, το " ζωή μας" διαγράφηκε. Δεν εχω καμία διάθεση να καταστραφω ή να καταστρέψω και τη ζωή των παιδιών του που δε φταίνε σε τίποτε .
    Παρ' όλα αυτά κάποια στιγμή θα τον ξανά δω.

Senior Member
    Και πολύ καλά κάνεις και κόλλας στο θέμα της οικογένειας και των παιδιών που έχει....
    Σε καταλάβενω απόλυτα είναι πάρα πολύ δύσκολο να το διαχειριστείς όλο αυτό και τόσο που το διαχειριστικές πάλι καλά είναι...με το πέρασμα του χρόνου ίσως να μάθεις να το διαχειριζεσε και πιο καλά σε βαθμό να τον βγάλεις από μέσα σου...
    Πολλές φορές έχουμε να αντιμετωπίσουμε καταστάσεις που είναι πάνω απτής δυνάμεις μας...αλλά θα πρέπει όμως να μάθουμε να αντιστεκόμαστε και να σταματάμε εκεί που πρέπει.....
    Πιστεύω ότι θα πάρεις μια πολύ καλή απόφαση για όλους....

Member
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    creepy= τρομακτικός, ανατριχιαστικός

Βασικά εμένα μου ακούγονται λιγάκι ανώριμα όλα αυτά αν το σκεφτείς. Για να το πω λιγάκι χύμα, κοτζάμ μαντραχαλέας καυλάντιζε με 13 ετών κοριτσάκι, που είναι λογικό να κολλήσει και να επηρεαστεί από το ενδιαφέρον ενός τόσο μεγαλύτερου άντρα. Μετά από χρόνια και καιρούς που είχατε σποραδικές επαφές, τον είδες πριν λίγους μήνες, αυτός παντρεμένος με παιδιά και αποφασίσατε ότι είσαστε ερωτευμένοι δεκαετίες κι ότι ταιριάζετε. Μάλλον με την ιδέα κάποιου ιδανικού άντρα που μπορεί να ήταν και ο πρώτος που αισθάνθηκες κάτι σαν έρωτα είσαι ερωτευμένη παρά με αυτόν τον ίδιο. Καταρχήν πόσο ξέρεις έναν άνθρωπο που έχετε βρεθεί ελάχιστες φορές μέσα στα χρόνια και μιλάτε κυρίως από απόσταση; Ξέρεις αυτά που σου παρουσιάζει και εδώ που τα λέμε δεν είναι και τα καλύτερα. Βγάλε την συγγένεια από την μέση. Αν ήταν άσχετος, πραγματικά θα ενθουσιαζόσουν έτσι με έναν παντρεμένο που συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο και σου προτείνει τέτοια πράγματα; Δεν νομίζω, εκτός κι αν ήσουν σε μια φάση της ζωής σου που είσαι πραγματικά απελπισμένη από άλλα πράγματα.

Τώρα στα συγγενικά, πέρα από τα σόγια κτλ, ουσιαστικά εξ αρχής είναι σαν να τα εγκαταλείπεις όλα μα όλα για να ζήσεις απομονωμένη μόνο με αυτόν και για αυτόν. Μεγάλο ρίσκο για ένα άτομο που δεν σου έχει δώσει και τα καλύτερα διαπιστευτήρια. Έχω δύο κοντινά μου παραδείγματα. Το πρώτο, 20 χρονών αυτός, 17 η κοπέλα, τα είχανε φιάξει, γίναν τα σόγια κώλος, οι περισσότεροι φίλοι κόψαν πέρα, τους κρεμάσανε κουδούνια στο χωριό, μετά από 2-3 χρόνια χώρισαν διότι τους τελείωσε η κάβλα ήδη από τον πρώτο χρόνο και τσακωνόντουσαν όλη την ώρα και το σέρνανε άλλον εναμιση-δυο χρόνια πιο πολύ από αντίδραση στους άλλους παρά για τους ίδιους. Το αγόρι δεν λέω σώνει καλά ότι φταίει μόνο αυτό, αλλά τώρα είναι κοντά 40 χρονών, παρέες δεν έχει, κοπέλα δεν έχει σταυρώσει και έχει γίνει αλκοολικό. Η κοπέλα έφυγε για σπουδές, έκανε περιστασιακές σχέσεις, γύρισε μετά από χρόνια, βρήκε έναν τύπο, γκαστρώθηκε, παντρεύτηκε, έκανε δυο παιδιά και μέσα σε 6-7 χρόνια έχει χωρήσει και τα έχει ξανβρεί 3-4 φορές με τον άντρα της. Νορμάλ καταστάσεις δεν τις λες.

Δεύτερο παράδειγμα, ζευγάρι γύρω στα 55-60 πλεόν, πρωτοξάδερφα με μια κόρη, την κάναν και σχετικά μεγάλοι. Με μαθησιακές δυσκολίες το παιδί, ίσως και στα όρια του αυτισμού, το προσέξανε πολύ σε αυτό με επισκέψεις σε ειδικούς κτλ και είναι αρκετά νορμάλ όσο την βλέπω, πολύ κλειστό παιδί, πλέον φοιτήτρια. Κοινωνικές σχέσεις σαν οικογένεια ελάχιστες, ο άντρας μεθοκοπάει κατα καιρούς στο καφενείο, η γυναίκα μονίμως στο σπίτι, η κόρη είχε 2-3 φίλες που δεν την αφήναν να πηγαίνει σχεδόν πουθενά, σχολείο σπίτι και ποιός ξέρει τι έχει περάσει με αυτούς, ίσως τώρα που σπουδάζει να είναι καλύτερα. Είναι ευτυχισμένοι; Δεν ξέρω, άμα περάσει ο πρώτος έρωτας και καλά να τα πηγαίνεις με τον άλλον, είναι αρκετό στην ζωή; Να μην μιλάς με άνθρωπο παραέξω, να σε κοιτάνε και να σχολιάζουν όλοι και να έχεις γίνει κατσούφης και καχύποπτος; Θα μπορούσαν να είναι αλλιώς τα πράγματα; Δεν ξέρω, αυτά που βλέπω λέω...
    Δεν έχω σκοπό να κάνω οικογένεια μαζί του Καλή μου, σε ευχαριστώ που τα ανέφερες όλα αυτά. Εκείνος έχει είδη δική του οικογένεια και δε θα αφησω να διαλυθεί, όσο μεγάλος κι αν είναι ο έρωτας αυτός . Μια μέση λύση ψάχνω...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Δέσποινα Πολ View Post
    Δεν έχω σκοπό να κάνω οικογένεια μαζί του Καλή μου, σε ευχαριστώ που τα ανέφερες όλα αυτά. Εκείνος έχει είδη δική του οικογένεια και δε θα αφησω να διαλυθεί, όσο μεγάλος κι αν είναι ο έρωτας αυτός . Μια μέση λύση ψάχνω...
    Πώς τη φανταζεσε τη μέση λύση???και αν υπάρχει μέση λύση σίγουρα δεν θα είναι σωστή για κάποιους ανθρώπους...
    Και όταν λέω κάποιους ανθρώπους σίγουρα δεν εννοώ την κοινωνία...

Banned
    Δεσποινα εισαι σιγουρη οτι αυτο που αισθανεσαι ειναι ερωτας? δηλαδη εισαι σε θεση να αναγνωρισεις τα συναισθηματα σου? στο λεω γιατι απλα και εγω ενιωθα με μια κοπελα να με τραβαει αλλα στην πραγματικοτητα δεν ηταν τιποτα περισσοτερο απο μια εξιδανικευση που ειχα κανει εγω στο μυαλο μου για εκεινη......

Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Πώς τη φανταζεσε τη μέση λύση???και αν υπάρχει μέση λύση σίγουρα δεν θα είναι σωστή για κάποιους ανθρώπους...
    Και όταν λέω κάποιους ανθρώπους σίγουρα δεν εννοώ την κοινωνία...
    Έμαθα στην ζωή μου να μην αφήνω τη γνώμη των άλλων να καθορίζει την ευτυχία μου, και να επηρεάζει τα θέλω μου. Η μέση λύση δεν έρχεται για να ευχαριστεί τους πάντες, αλλά για να δυσαρεστεί όσο το δυνατόν λιγότερους. Πρέπει να μπουν όλα στο ζύγι για να βρεθεί η μέση.

Senior Member
    Έμαθα στην ζωή μου να μην αφήνω τη γνώμη των άλλων να καθορίζει την ευτυχία μου, και να επηρεάζει τα θέλω μου. Η μέση λύση δεν έρχεται για να ευχαριστεί τους πάντες, αλλά για να δυσαρεστεί όσο το δυνατόν λιγότερους. Πρέπει να μπουν όλα στο ζύγι για να βρεθεί η μέση.
    Η μέση λύση εννοείτε ότι δεν ευχαριστεί τους πάντες και εγώ δεν το είπα γι'αυτό...
    Χερομε πάντως που θέλεις να ακούσεις γνώμες..
    Δεν ξέρω αν σκεφτήκαμε το ίδιο...

Member
    Πόσο σίγουρη μπορώ να είμαι, αφού έχω να τον δω χρόνια και ζαμάνια. Αν δεν αγγίξεις έναν άνθρωπο, αν δεν αφήσεις τα μάτια να μιλήσουν, όπως να πάρεις απάντηση από την καρδία; γι'αυτό και πρέπει κάποτε να την ξανά δω.
    Quote Originally Posted by menis_64 View Post
    Δεσποινα εισαι σιγουρη οτι αυτο που αισθανεσαι ειναι ερωτας? δηλαδη εισαι σε θεση να αναγνωρισεις τα συναισθηματα σου? στο λεω γιατι απλα και εγω ενιωθα με μια κοπελα να με τραβαει αλλα στην πραγματικοτητα δεν ηταν τιποτα περισσοτερο απο μια εξιδανικευση που ειχα κανει εγω στο μυαλο μου για εκεινη......

Member
    Η μέση λύση εννοείτε ότι δεν ευχαριστεί τους πάντες και εγώ δεν το είπα γι'αυτό...
    Χερομε πάντως που θέλεις να ακούσεις γνώμες..
    Δεν ξέρω αν σκεφτήκαμε το ίδιο...
    Νομίζω πως το ίδιο σκεφτήκαμε, και γω γυναίκα είμαι και δε θα ήθελα να είμαι στη θέση της. Είναι άδικο, ξέρω.

Senior Member
    Δέσποινα, ο καθένας/καθεμία πιστεύω πως θα εκφράσει την γνώμη του, με διαφορετικό τρόπο. Το κοινό σημείο όμως που έχουμε πιάσει όλοι, είναι ότι αποτελεί παράλογο όλο αυτό και δεν το λέω μόνο από την δική σου πλευρά, αλλά κυρίως από την πλευρά του ξαδέρφου σου. Μεγάλωσες είπες ουσιαστικά μόνη σου και εκείνος σου έδωσε την οικογενειακή προστασία και στοργή, όταν όλοι σε είχαν παραγκωνίσει. Ουσιαστικά αυτό ερωτεύτηκες, ερωτεύτηκες την σημασία που σου έδωσε σε δύσκολες στιγμές και από την πολύ "προστασία" και "στοργή", μετονομάστηκε σε έρωτας. Άρα άσε τον στην οικογένειά του και προχώρα στην δική σου ζωή, μην μένεις πίσω στην ζωή σου. Αν κάνω κάπου λάθος, θέλω να με διορθώσεις για να μην δημιουργούνται οι παρεξηγήσεις.

Member
    Η προστασία και η στοργή που μου παρείχε ναι, μετονομάστηκαν σε έρωτα, και τώρα στην ενήλικη ζωή μας αυτά τα χαρακτηριστικά δεν παύουν να έχουν την ίδια αξία στην επιλογή συντρόφου. Όταν ένας άντρας σου δημιουργεί ασφάλεια και σε κάνει να νοιώθεις πως είσαι όλος του ο κόσμος, ακόμη κι αλήτης να είναι τον θες δίπλα σου. Πόσο μάλλον όταν είσαι κορίτσι μικρό.
    Δεν είμαι εγώ που τον κρατάω καλέ μου αντιθέτως, είμαι αυτή που κρατάει τα ηνία τόσους μήνες και δεν έχω αφησει να πάρουν άλλη τροπή τα πράγματα . Κάτι θα κατάλαβες λάθος.
    Quote Originally Posted by Kostas_14 View Post
    Δέσποινα, ο καθένας/καθεμία πιστεύω πως θα εκφράσει την γνώμη του, με διαφορετικό τρόπο. Το κοινό σημείο όμως που έχουμε πιάσει όλοι, είναι ότι αποτελεί παράλογο όλο αυτό και δεν το λέω μόνο από την δική σου πλευρά, αλλά κυρίως από την πλευρά του ξαδέρφου σου. Μεγάλωσες είπες ουσιαστικά μόνη σου και εκείνος σου έδωσε την οικογενειακή προστασία και στοργή, όταν όλοι σε είχαν παραγκωνίσει. Ουσιαστικά αυτό ερωτεύτηκες, ερωτεύτηκες την σημασία που σου έδωσε σε δύσκολες στιγμές και από την πολύ "προστασία" και "στοργή", μετονομάστηκε σε έρωτας. Άρα άσε τον στην οικογένειά του και προχώρα στην δική σου ζωή, μην μένεις πίσω στην ζωή σου. Αν κάνω κάπου λάθος, θέλω να με διορθώσεις για να μην δημιουργούνται οι παρεξηγήσεις.

Senior Member
    Μην κουράζεσαι την βρηκε αυτος για εσενα την μεση λύση. Πας μενεις κοντα και αυτος με την οικογενεια του και ζείτε παράλληλα το κρεβατι. Δεν υπαρχει αλλη μεση λύση.
    Γνωμη μου ξεκολα και κοιτα τη ζωη σου γιατι θα φας τα μουτρα σου και θα παρεις και αλλους μαζι.

Miliva21
    Guest
    Μέση λύση σε αυτό το θέμα δεν υπάρχει..
    Και ξάδερφος σου να μην ήταν... δεν παίζουμε έτσι απλά με χρόνια απωθημένα συναισθήματα ....

Μέση λύση είναι αυτή που προτείνει εκείνος ....Όμως δεν σε οφελει..θα βγεις χαμένη εσύ η ίδια....θα πάρεις στο λαιμό σου μια οικογένεια....και αν ξεσκεπαστουν τα πράγματα... και τη δική σου οικογένεια ...Δεν θα σε υπερασπιστεί εκείνος ούτε θα υποστηρίξει το "αίσθημα" του για σένα και θα βγεις κ η τρελή της υπόθεσης και εκτεθειμένη...

Αν εξακολουθεί να σε διεκδικεί τότε λοιπόν πες του κ εσύ ξεκάθαρα..εφόσον λες ότι με θες τότε να πάμε κόντρα σε όλους κ να είμαστε μαζί..άσε την γυναίκα σου άσε τα πάντα...να δεις μετά πόσο γρήγορα θα σου το γυρίσει και αν επιμείνει...

Θα ξενερωσεις κ εσύ η ίδια οριστικά με την απάντηση που μάλλον σου δώσει...Δεν θα είναι αρκετός για σένα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Μέση λύση σε αυτό το θέμα δεν υπάρχει..
    Και ξάδερφος σου να μην ήταν... δεν παίζουμε έτσι απλά με χρόνια απωθημένα συναισθήματα ....

Μέση λύση είναι αυτή που προτείνει εκείνος ....Όμως δεν σε οφελει..θα βγεις χαμένη εσύ η ίδια....θα πάρεις στο λαιμό σου μια οικογένεια....και αν ξεσκεπαστουν τα πράγματα... και τη δική σου οικογένεια ...Δεν θα σε υπερασπιστεί εκείνος ούτε θα υποστηρίξει το "αίσθημα" του για σένα και θα βγεις κ η τρελή της υπόθεσης και εκτεθειμένη...

Αν εξακολουθεί να σε διεκδικεί τότε λοιπόν πες του κ εσύ ξεκάθαρα..εφόσον λες ότι με θες τότε να πάμε κόντρα σε όλους κ να είμαστε μαζί..άσε την γυναίκα σου άσε τα πάντα...να δεις μετά πόσο γρήγορα θα σου το γυρίσει και αν επιμείνει...

Θα ξενερωσεις κ εσύ η ίδια οριστικά με την απάντηση που μάλλον σου δώσει...Δεν θα είναι αρκετός για σένα
    μα η θεματοθετρια ουε σι αλλος δεν θελει να τον χωρισει απτην οικογενεια του...το εχει πει τοσες φορες....επεισης εχει δειξει οτι εχει ενσυναισθηση τον πραγματων..
    δεν πεταει στα ουρανια....απλα δεν μπορει να σταματησει αυτο που εχει μεσα της για εκεινον..ειτε αυτο λεγεται ερωτας ειτε οτιδηποτε λεγεται..

Member
    μα η θεματοθετρια ουε σι αλλος δεν θελει να τον χωρισει απτην οικογενεια του...το εχει πει τοσες φορες....επεισης εχει δειξει οτι εχει ενσυναισθηση τον πραγματων..
    δεν πεταει στα ουρανια....απλα δεν μπορει να σταματησει αυτο που εχει μεσα της για εκεινον..ειτε αυτο λεγεται ερωτας ειτε οτιδηποτε λεγεται..
    Ευχαριστώ Γιώργο. Αυτή ακριβώς την απάντηση θα έδινα και εγώ.

Θα σας πω κάτι να γελάσουμε. Είδα πολλούς ανθρώπους σήμερα που μιλούσα και μαζί σας, έτσι επηρεασμένη που ήμουν από τη συζήτηση μας, πλησίασα έναν ηλικιωμένο άνδρα και τον ρώτησα τι να κάνει μια κοπέλα αν ερωτευτεί με τον πρώτο της ξάδερφο, τότε εκείνος χωρίς να με κοιτάξει μου είπε στην ξαδέρφη και στη γειά δέκα πόντους πιο βαθιά. Αναστέναξε και έφυγε [emoji23][emoji23][emoji23] ακόμη γελάω με αυτή την αντίδραση. Μάλλον θα είχε κι αυτός τις ιστορίες του.

Page 4 of 10 FirstFirst ... 23456 ... LastLast