Results 106 to 120 of 145
-
23-11-2018, 21:31 #106
Κοπέλια σορρυ που το λέω αλλά απλά να σε πηδήξει θέλει.Ουτε θα σε ερωτευτεί ούτε την οικογένεια του θα χαλάσει.
Sent from my iPad using Tapatalk
- 23-11-2018, 21:33 #107Miliva21Guest
Φίλη μου όπως καταλαβαίνεις δεν μπορώ να γνωρίζω για σένα πολλά πράγματα από ένα θρεντ πέντε γραμμών.....Εσύ θα γράψεις αυτο που θες ο καθένας θα το επεξεργαστει διαφορετικά για να βοηθήσει....
Όταν λεω θέμα ελλείψεων δεν ξέρω τι κατάλαβες .......απλά μου κίνησε τη περιέργεια να ρωτήσω για να καταλάβω γτ έχεις εστιάσει σε ενα κομμάτι που δν το λες και εύκολο...σε παιδεύει λίγο...
Αυτό π ήθελα ν πω είναι αν θες να σκεφτείς (εφοσον λες οτι εχεις σχεση) μήπως κάτι δεν σε καλύπτει στη σχέση σου ...μηπως κτ σου λείπει ...κτ θέλεις να αλλάξεις σε αυτήν για να τη βελτιώσεις .....
Μήπως πχ σου λείπει η περιπέτεια μήπως την θεωρείς δεδομένη....Μήπως σου λείπει το πάθος....νιώθεις ότι δεν παίρνεις αρκετό ενδιαφέρον από τον σύντροφό σου;
Παραδείγματα δίνω γ να σκεφτείς μη στραβώσεις....
Θέλω να σε προτρέψω απλά να "φύγεις " λιγο από εκεί που έχεις εστιάσει και να δεις αλλά πράγματα σχετικα με το δεσμο σου κ με σενα ...που ενδεχομένως αν τα προσέξεις να οφελησουν εσένα....τη σχέση σου...και να βελτιώσουν την προσωπική σου ζωή ...ώστε να μην παιδεύεις το μυαλουδάκι σου με καταστάσεις χωρίς διεξοδο και βασανίζεσαι τζάμπα...και να αφήσουμε και τους ανθρώπους να ορθοποδησουν σαν οικογένεια ..κριμα είναι να τους διαλυσουμε....(Ναι το διάβασα δεν θες να κάνεις κάτι μαζί του απλά τον σκέφτεσαι) γ αυτό απανταω....
Γτ αν ενώ έχεις δεσμό όπως λες 4 χρόνια κ εσύ σκέφτεσαι άλλον άντρα κτ μπορεί να θέλει να το δεις ..να το φτιάξεις
23-11-2018, 21:37 #108
23-11-2018, 21:41 #109Miliva21GuestΕγώ παιδιά πάντως για να μιλήσω γ το θέμα της αιμομιξίας γενικότερα προσωπικά ως Μίλιβα το θεωρώ κτ αρρωστο δν ξέρω ...δεν θα το έκανα...ειδικά αν ήταν για παράδειγμα πολύ κοντινή συγγένεια...Δεν θα αναλύσω τους λόγους γ τους οποίους το θεωρώ ετσι (αν έφταιξε η κοινωνία που μου το πέρασε κτλ) ούτε έχω ψάξει για αυτό το θέμα παραπανω Αλλά αυτή είναι η προσωπική μου γνώμη..
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ΜΙΛΑΩ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΙΜΟΜΙΞΙΑΣ Κ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΩ ΣΤΟ ΘΡΕΝΤ ΤΗΣ ΘΕΜΑΤΟΘΕΤΡΙΑΣ.....
ΦΥΣΙΚΑ Κ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΤΕ Η ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ
23-11-2018, 21:45 #110Miliva21GuestΕγώ δεν έχω καταλάβει ....έχω κενα να βοηθήσω θέλω .....Δεν ήρθα εδώ για να
"τη πω" σε κανέναν...νομίζω ότι λέει πως έχει με άλλον σχέση Αλλά δεν είμαι κ σίγουρη τεσπα κ δεν μας ενδιαφέρει κιόλας η θεματοθετρια μπορεί να διαβάσει την άποψη μας να τα σκεφτεί κ να αποφασίσει μόνη της πως θα επεξεργαστεί αυτά π της γράφουμε
23-11-2018, 21:48 #111
23-11-2018, 21:50 #112
23-11-2018, 21:58 #113
Εγώ στο θέμα της κοινωνίας και του τι θα πει ο καθένας δεν δίνω τόσο βάση από μόνο του. Αλλά σε συνδιασμό με άλλους παράγοντες, εννοείται δίνω. Πες με κυνική, πες με ότι θες, αλλά μόνο με αγάπες και λουλούδια αν δεν υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις, σπάνια πετυχαίνει η συνταγή. Αν αντικειμενικά λόγω χαρακτήρων ή προϋποθέσεων μια σχέση έχει λίγες πιθανότητες να πετύχει, με το να αφήνεις θύματα πίσω σου και να στρέφεις και ολόκληρη την κοινωνία εναντίον σου, απλά εκμηδενίζεις τις πιθανότητες να ορθοποδήσεις όταν τα πράγματα πάνε κατά διαόλου.
Ωστόσο δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς συζητάμε. Σε κάποια posts λες ότι δεν θα διέλυες την οικογένεια αυτουνού ούτε θα δεχόσουν να πας δίπλα του σαν τρίτο πρόσωπο. Αν δεν είχε αυτές τις δεσμεύσεις λες θα ψηνόσουν, αλλά τώρα τις έχει, άρα... τι συζητάμε;
23-11-2018, 21:59 #114
Κανένας δεν είναι λάθος φίλε Κώστα... απλούστατα ο καθένας ζει τη ζωή του όπως θέλει....αρκεί να μην κάνει κακό στη ζωή του διπλανού του ..
Ο κάθε ένας άνθρωπος έχει της απόψεις του είναι σεβαστό...και γι'αυτό υπάρχει το φόρουμ για να ακούγονται όλες οι απόψεις και να διάλεξη ο εκάστοτε θεματοθετης/τρία πια άποψη είναι πιο καλή.....
Καμια από της άποψης που ακούστηκαν μέχρι τώρα δεν ήταν λάθος..όλες οι απόψεις καλές είναι....από δω και πέρα ας κάνει την επιλογή της η θεματοθετρια...δικό της θέμα είναι...
23-11-2018, 22:09 #115
Αν δεν είχε τις δεσμεύσεις ναι θα το ζητούσαμε . Χωρίς παιδιά αλλά θα το ζούσαμε, γιατί είναι δυνατό και οι χαρακτήρες μας ταιριάζουν και οι απόψεις μας γενικά.
Το συζητάμε γιατί όπως προείπα, μόνο εδω μπορώ να αναφερθώ σε αυτό το θέμα . Οι απόψεις όλων είναι δεκτές και τις σέβομαι.
23-11-2018, 22:13 #116
Σωστο κι αυτο
Ασ μη μιλησουμε για τις διαστασεις που ειχε η παιδεραστια στην αρχαια ελλαδα.Οι δασκαλοι ( γραμματιστες) με τα αγορια μαθητες τους.Αυτη δεν ειναι σωστη γενικοτερα γιατι τα παιδια απο βιολογικο ρολο δεν κανει να εχουν σεξ.επαφες γτ δεν εχουν αναπτυχθει ορμονικα ακομη.Εδω ειναι εντελως παραβιαση της φυσης .Και τις περισσοτερες φορες δεν ειναι κ συνεναιτικο.Ο δασκαλος κ καθε μεγαλος ασκει εξουσια
23-11-2018, 23:24 #117
Καλησπέρα σας! Εγώ προσωπικά θεωρώ τις αιμομικτικές σχέσεις έλλειψη πολιτισμού και αρχών. Όταν δεν μπορείς να σταματήσεις τον εαυτό σου πουθενά και σκέφτεσαι μόνο με τα γεννητικά σου όργανα και δεν έχεις όριο στο σεξ ούτε στον αδελφό, ούτε στην αδελφή, ούτε στον πατέρα, ούτε στην μάνα, ούτε στον γιό, ούτε στην κόρη, τότε είσαι στο επίπεδο του ζώου, όχι του ανθρώπου. Ο άνθρωπος ο πολιτισμένος ξεχωρίζει τις σχέσεις του και έχει διάκριση και σεβασμό, .
Οι συγγενικές σχέσεις είναι πολύ ιδιαίτερες και μοναδικές και η κάθε μιά έχει πολύ συγκεκριμένη και χαρακτηριστική θέση στην ζωή μας. Ενέχουν ιερότητα και πολυτιμότητα, δεν μπορούν να "ποδοπατιούνται" και να ισοπεδώνονται από τις σεξουαλικές ορέξεις και τα ένστικτά μας.
Και τί σημασία έχει αν δεν γεννιούνται απόγονοι; Αιμομιξία είναι. Μίξη είναι η σεξουαλική συνεύρεση, όχι η γονιμοποίηση.
Επίσης, οι ίδιες οι αιμομικτικές σχέσεις φανερώνουν άρρωστη ψυχολογία. Είναι σχέση υγιής η σχέση μητέρας-γιού, ή πατέρα-κόρης, ή αδελφού-αδελφής; Όχι! Αν μελετήσετε τέτοιες περιπτώσεις θα διαπιστώσετε οτι υπάρχει πολύ αρρωστημένο υπόβαθρο και σοβαρά προβλήματα βίας, παραβατικότητας, εθισμών σε ουσίες και παραμέλησης ανηλίκων σε τέτοιες οικογένειες. Αλλά κυρίως δεν υπάρχουν αρχές και αίσθημα σεβασμού και ορίων.
23-11-2018, 23:28 #118
23-11-2018, 23:35 #119
24-11-2018, 10:27 #120