Results 121 to 135 of 145
-
24-11-2018, 11:28 #121
Εντάξει, δεν θα ασχοληθώ με αυτές τα τελευταία σχόλια. Ας κρατήσουμε ένα επίπεδο...
- 24-11-2018, 11:50 #122
συμφωνω και με σονια και με κασσανδρα.
και επαναλαμβανω, ΝΑΙ, να το συζητουσες αν ηταν ελευθερος η αν ηθελε να ελευθερωθει, αλλα αυτος δεν ειναι.
οποτε, οπως και αν το στολισεις, η μονη λυση για να κανεις κατι μαζι του ειναι οπως στο προτεινει αυτος, δλδ σαν τριτο προσωπο στον γαμο του!
τι δεν βλεπουμε που το βλεπεις εσυ;
υπαρχει κατι διαφορετικο απο το να γινεις τριτο προσωπο ειτε σε αρπαχτες ειτε σε σχεση;
και να σου πω και κατι,
εγω τον εβρισα αρκετα και ευχαριστως τον ξαναβριζω.
την δικη σου θεση την καταλαβαινω.
ησουν ενα παιδακι, σε δυσκολες σχεσεις, με περιεργη ψυχολογια, σε προβληματικη οικογενεια, κι αυτος σε βοηθησε, σου εκανε τον πατερα, αλλα εναν πατερα που στην πραγματικοτητα λιγουρευοταν ενα παιδακι 13 χρονων με προβληματα.. αυτος δεν ηταν ενα λιγο μεγαλυτερο παιδι, ηταν 30 χρονων ΓΑΙΔΑΡΟΣ και εκμετελλευτηκε την επιρροη του πανω σου για να σου κωλοτριβεται.
εσυ σαν παιδι δεν μπορεις να ξεφυγεις απ την επιρροη ενος ανθρωπου που σου λυνει τα προβληματα και σου δημιουργει ασφαλεια.
εκεινος ειναι οα χαρακτηριστος, που μετα απο ολα ατα, γυρναει παντρεμενος να σου προτεινει να γινεις τριτο προσωπο στον γαμο του που δεν σκοπευει ΦΥΣΙΚΑ να χαλασει.
ΑΛΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ. ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ.
αυτος που ερπεπε απο την σχεση που ειχατε τοτε να θελει το καλο σου , σου ρποτεινει να σου καταστρεψει την ζωη και να σε εξευτεισει.
ΑΛΗΤΗΣ ΜΕ Μ ΚΕΦΑΛΑΙΟ!
σε αλλα νεα, θα σου προτεινα κι εγω οπως και η μιλιβα να σκεφτεις τα θεματα της σχεης που εχεις με τον αλλο ανδρα, αν σκεφτεσαι το σεξ με τον ξαδερφο με τοση εμμονη.
κατι δεν παει καλα στην σχεση σου
24-11-2018, 12:05 #123
Εγώ πιστεύω πως θέλει να μας πείσει και εμάς η Δέσποινα, ότι αυτό που σκέφτεται είναι οκ και ότι μπορεί να συνεχίσει σεξουαλικά με αυτόν, με την σύμφωνη γνώμη και του "κοινού". Εγώ πάντως σου είπα, να κόψεις επαφή μαζί του και να μην αφήσεις την ζωή σου να πηγαίνει πίσω εξαιτίας του.
24-11-2018, 12:18 #124
Γιατί το βλέπουμε πάντα από τη μεριά του άντρα το Θέμα; Μόνο εγώ θα είμαι το τρίτο πρόσωπο στη ζωή του; Εκείνος δα θα είναι το τρίτο πρόσωπο στη δική μου ζωή; Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι με εκμεταλλεύτηκε επειδή είναι άντρας και μεγαλύτερος 13 χρόνια, επειδή ήμουν ανήλικη όταν δημιουργήθηκαν τα συναισθήματα άρα και άβουλη. Εκμεταλλεύτηκα και γω όμως το ενδιαφέρον του και προσκλήθηκα πάνω του, δεν ήμουν τόσο άβουλη τελικά.
Κι αν ήταν κάτι ρηχό όπως το παρουσιάζουν κάποια μέλη, δε θα άντεχε στα χρόνια, αφού ανοιχτηκαμε 13 χρόνια μετά... Δεν υπήρξε αποπλάνηση με λίγα λόγια.
Όλα έχουν τις ρίζες τους στα θεμέλια της οικογένειας, και η δική μου οικογένεια δεν ήταν το καλύτερο πρότυπο, έχετε δίκιο σε αυτό. Δεν ειναι τόσο τραγικά τα πράγματα και ούτε είμαι άρρωστη ψυχικά , αυτό πραγματικά με ξεπέρασε. Ούτε η πρώτη είμαι ούτε η τελευταία που γουστάρει τον ξάδερφο, απλά δεν έχουν το θάρρος να το ομολογήσουν. Στο λέω με βεβαιότητα αυτό.
Ο δεσμός μου με το σύντροφό μου είναι υγιείς και άψογος. Δεν ψάχνω να βουλωσω τρύπες και ότι άλλο πιστεύεται.
24-11-2018, 12:23 #125
Αγαπητέ, απαντάω σε ότι με ρωτάτε, δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν, είσαι λάθος . Ο καθένας έχει τις απόψεις του και εγώ τις δικές μου. Κανενός η ζωή δεν πάει πίσω, οι ζωές μας είναι παράλληλες, δεν έχουν συναντηθεί.
Η γνώμη του κοινού όπως λες, είναι γνώμη, δεν είμαι παιδάκι για να περιμένω από κανέναν να μου πει τι να κάνω . Χαλάρωσε λίγο με την επιθετικότητα.
24-11-2018, 12:28 #126
Ποια επιθετικότητα ρε συ; Ούτε καν επιτίθεμαι και ούτε έχω λόγο, από την στιγμή που δεν σε ξέρω και ούτε με ξέρεις. Όμως από την αρχή του θέματός σου, εμμένεις σε μια άποψη του τύπου ότι είναι φυσιολογική μια τέτοια σχέση. Δεν ξέρω τι πραγματικά περιμένεις να σου πούμε Δέσποινα και σίγουρα δεν θα σου λύσουμε εμείς το θέμα, εννοείται πως είναι στην δική σου κρίση το τι θα κάνεις, αλλά όπως σου είπε και η Remedy, από κάπου μπάζει λίγο με τον τύπο, ήδη από τότε που ήσουν παιδί (ανήλικο).
24-11-2018, 12:44 #127
Εντάξει ρε συ, ίσως παρεξήγησα σόρρυ.
Δε φαίνεται να έχεις διαβάσει όλο το θέμα,στο λέω από χθες αυτό.
Θα το εξηγήσω ξανά για να καταλάβεις λοιπόν.
Δεν θα ασχοληθώ με το " φυσιολογικό " που είπες. Αν παρ'όλα αυτά το θεωρούσα οκ, δε θα με βασάνιζε και δε θα άνοιγε το θέμα. Νοιώθω κάποια πράγματα για το αίμα μου και τα κρατάω για τον εαυτό μου. Αρνήθηκα όταν μου ζήτησε να έρθει μα με βρει και κρατάω το μεταξύ μας σε πάγο γιατί αλλά λέει το μυαλό και αλλά η καρδιά. Μου έτυχε αυτό το παράξενο της ζωής, που έχει συμβεί και σε άλλους. Προσπαθώ να το διαχειριστώ όσο πιο ομαλά γίνεται, για να μην υπάρξουν θύματα. Από τη στιγμή που υπάρχουν τα αισθήματα δε γίνεται να τα αγνοήσεις. Αν δεν ήταν αίμα μου αυτή τη στιγμή θα ήμουν ευτυχισμένη δίπλα στο μεγαλύτερο έρωτα της ζωής μου και σε θα συζητούσα τίποτα. Τώρα όμως προσπαθώ να κρατήσω ισορροπίες που πίστεψέ με δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο δύσκολο είναι, πάω κόντρα στον ίδιο μου τον εαυτό για να κάνω το σωστό για την οικογένεια και όχι για την κοινωνία!
24-11-2018, 12:52 #128
Πρακτικά τι σκοπεύεις να κάνεις από εδώ και πέρα;
24-11-2018, 12:54 #129
νομιζω κατι μπερδευεις.
ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΒΟΥΛΟ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΝΗΛΙΚΑ. ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΙΧΕ!!!
ποιος ειπε οτι εισαι αρρωστη ψυχικα;
οσο για το πρωτο που ρωτας, το ποιος ειναι τριτος σε ποια σχεση, θα στο απαντησω με ερωτηση.
αν εκεινος ηταν ελευθερος η χωριζε γιατι δεν τον καλυπτε η σχεση του και ηθελε να κανετε σχεση χωρις τριτους, εσυ θα κρατουσες την τωρινη σου σχεση;
γιατι απο τον τροπο που εκφραζοσουν για ολον τον προβληματισμο, η δικη σου σχεση δεν εμφανιστηκε ουτε σαν κεραια πλοιου στον οριζοντα... παρεμπιπτοντως μας την ανεφερες, μετα απο πολλη κουβεντα.
και επαναλαμβανω οτι καλα θα κανεις να κοιταξεις αν σε καλυπτει και εισαι ερωτευμενη με την υπαρχουσα σχεση σου, κι αν δεν εισαι να κοτιαξεις για κατι αλλο, οχι για το πως θα καταστρεψεις την ζωη σου και την υποληψη σου.
(φυσικα και θα συμβαινει και σε αλλους να ερωτευονται τον ξαδερφο. δεν ξερω σε ποσους συμβαινει να τους κανει τετοιες εξευτελιστικες προτασεις ο "καλος" ξαδερφος που θελει το καλο σου..).
24-11-2018, 14:21 #130
24-11-2018, 16:46 #131
Δεν μου έχει συμβεί ποτέ.Είναι πολλή στενή η συγγένεια για να κάνεις κάτι.Μόνο και μόνο το ζήτημα "αιμομιξία" θαρρώ πως είναι αρκετό να για σου φύγει αυτός ο έρωτας.Κάνε υπομονή και θα έρθουν από μόνα τους τα πράγματα.Κάποιον θα βρεις που θα σου κάνει κλικ και θα το ξεπεράσεις.
24-11-2018, 22:34 #132
24-11-2018, 22:37 #133
25-11-2018, 00:35 #134
25-11-2018, 01:21 #135Miliva21GuestΕγώ πάντως κοπελιά επιμένω ότι η σχέση σου ή τετραετής έχει θεμα...Δεν είναι δυνατόν να είσαι με έναν άντρα μαζί και να λες ότι είσαι εντάξει και να μπαίνεις σε σε τόση σκέψη να διαλύσεις μια οικογένεια....να πράξεις αιμομιξια να κοροϊδέψεις τη σχέση σου ....
Αν ήσουν με έναν άντρα που νιώθεις ερωτευμένη...που περνας καλά..τον αγαπάς τον σέβεσαι κ τον θαυμαζεις όπως και σέβεσαι κ τη σχέση που έχετε ούτε κατά διάνοια δεν θα έμπαινες σε τέτοιους προβληματισμούς ....
Αν σου αρέσει τόσο ο ξάδερφος που έχεις εξιδανικευσει ή που θες να τον ρίξεις στο κρεβάτι η οτιδήποτε σε χαρακτηρίζει περισσότερο οπως θες πεστο.....
Τότε έχε τα κότσια και τα αρχιδια να διεκδικήσεις ανοιχτά και ξεκάθαρα αυτό που θες και όχι στα κρυφα διαλύοντας οικογένειες και κοροϊδεύοντας ανθρώπους